efmakis Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Λοιπον απο το πρωι εβαλα την 12 και εκτος απο ενα προβλημα στην φωτεινοτητα που ουσιαστικα δεν ηταν τιποτε και διορθωθηκε και οτι επιτελους σταθεροποιουνται τα κεφαλαια ολα καλα.Το προβλημα μου ειναι οτι πλεον οτι ringtone mp3 κοβω δεν το παιζει το βαζω default και ακουω μονο παρασιτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 πριν λιγο ξεσκισα το m1 note μου.ημουν με 4.5.0.2Α.πηγα να φλασαρω μια ανωτερη stable .κολλησε στο flyme εικονιδιο και εκτοτε εχω μονο ασπρη οθονη.ουτε σε recovery δεν μπαινει.ανοιγει το κινητο κανονικα αλλα εχω μονο ασπρη οθονη και παταω στη τυχη.το pc το βλεπει κανονικα .πως μπορω να το ξεκινησω ?υπαρχει τροπος να του περασω ρομ με ενναλακτικο τροπο????? Κλασσική περίπτωση μπρικαρισματος! :p. Βάλε από το PC στο recovery partition τη rom και ξαναπροσπάθησε. Δε θα έχεις πρόβλημα λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 εννοεις στο φακελο recovery partition ?δεν τον βλεπω πουθενα καθως εχω συνδεσει το κινητο με tο Pc Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 εννοεις στο φακελο recovery partition ?δεν τον βλεπω πουθενα καθως εχω συνδεσει το κινητο με tο Pc Πάτησε το Power με την φωνή επάνω Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 το καταφερα.βλεπω το recovery partion .πεταω τη ρομ μεσα αλλα δυστυχως οταν ξεκιναει βλεπω μονο ασπρη οθονη με μια πιο εντονη λευκη γραμμη στη μεση .ειναι δυνατον με ρομ να καψω καρτα γραφικων? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 το καταφερα.βλεπω το recovery partion .πεταω τη ρομ μεσα αλλα δυστυχως οταν ξεκιναει βλεπω μονο ασπρη οθονη με μια πιο εντονη λευκη γραμμη στη μεση .ειναι δυνατον με ρομ να καψω καρτα γραφικων? Αν μπορούσες να ανεβάσεις ένα βίντεο θα βοηθούσε να δούμε. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Στην τελευταια μου ριχνει την ενταση οταν ειμαι με ακουστικα και ακουω μουσικη στο 0 την ανεβαζω το ιδιο.Χωρις ακουστικα οκ.3 ζευγαρια αλλαξα το ιδιο κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Όλα καλά με την τελευταία. Ειδοποιήσεις και όλα τα προγράμματα τέλεια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Όλα καλά με την τελευταία. Ειδοποιήσεις και όλα τα προγράμματα τέλεια. Μπορείς να μου την στείλεις σε προσωπικό μήνυμα; είμαι με 5.5.12.22 και λόγω ροοτ δε μου ήρθε αναβάθμιση; Αν την περάσω από πάνω θα έχω πρόβλημα; Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Μπορείς να μου την στείλεις σε προσωπικό μήνυμα; είμαι με 5.5.12.22 και λόγω ροοτ δε μου ήρθε αναβάθμιση; Αν την περάσω από πάνω θα έχω πρόβλημα; Εδώ είναι: http://downloads.meizufans.eu/m1note/firmware/test/5.6.1.12/a/update.zip Όχι κανένα πρόβλημα αν την περάσεις από πάνω χωρίς wipe data. Απλα θέλει ροοτ ξανά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) Εδώ είναι: http://downloads.meizufans.eu/m1note/firmware/test/5.6.1.12/a/update.zip Όχι κανένα πρόβλημα αν την περάσεις από πάνω χωρίς wipe data. Απλα θέλει ροοτ ξανά. Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή εδώ(https://downloads.meizufans.eu/m1note/firmware/test/) έτσι; γιατί με έβγαλε το λινκ σε κεντρική σελίδα. Εννοείς την test 5.6.1.5? Edited January 13, 2016 by Helpmagkes Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή εδώ(https://downloads.meizufans.eu/m1note/firmware/test/) έτσι; γιατί με έβγαλε το λινκ σε κεντρική σελίδα. Εννοείς την test 5.6.1.5? H 1.12 είναι η τελευταία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 H 1.12 είναι η τελευταία. Ναι σε ευχαριστώ πολύ την πέρασα μέχρι στιγμής όλα καλά δείχνουν. Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Παιδιά καλησπερα, πρόσφατα παρήγγειλα το κινητό και από ο,τι μου φαίνεται πρέπει να είναι πραγματικά θηρίο για τα χρήματά του! Μια ερώτηση μονο. Διάβασα τα προηγούμενα ποστ και λέτε πως δεν θα μπορώ να κάνω τα OTA updates αμα έχω πρόσβαση root. (Το λεω αυτό γιατί το πήρα πρόσφατα σε ενα sale μονο για 119€ και τικαρα να εχει root από πριν γτ βαριέμαι να κάνω τη διαδικασία :P). Πως θα μπορώ να κάνω τα updates? Θα χρειαστώ custom recovery ή οχι; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edit: Και κάτι ακόμα. Η νεότερη έκδοση του flyme είναι η 1.12; Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 5.12 η τελευταια και τι ροοτ βγενει με clear data νομιζω Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Παιδιά καλησπερα, πρόσφατα παρήγγειλα το κινητό και από ο,τι μου φαίνεται πρέπει να είναι πραγματικά θηρίο για τα χρήματά του! Μια ερώτηση μονο. Διάβασα τα προηγούμενα ποστ και λέτε πως δεν θα μπορώ να κάνω τα OTA updates αμα έχω πρόσβαση root. (Το λεω αυτό γιατί το πήρα πρόσφατα σε ενα sale μονο για 119€ και τικαρα να εχει root από πριν γτ βαριέμαι να κάνω τη διαδικασία :P). Πως θα μπορώ να κάνω τα updates? Θα χρειαστώ custom recovery ή οχι; ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edit: Και κάτι ακόμα. Η νεότερη έκδοση του flyme είναι η 1.12; Φιλε μην αγχώνεσαι. Root γίνεται πανεύκολα και μόνος σου να το κάνεις. Μέσω ota δεν μπορείς να κάνεις Update αλλά να κατεβάσεις την Ρομ μόνος και να την φλασαρεις χωρίς wipe data γινεται κανονικα. Τζάμπα το πηρες και θα δεις ότι τα λεφτά σου θα πιάσουν τόπο Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 εχει περασει περιπου ενας χρονος απο την αγορα του και ακομα δεν εχει βγει τιποτα πολυ ανωτερο που να αξιζει να το αλλαξω , νομιζω παραμενει μεσα στα κορυφαια κινητακαι απο επιδοσεις και απο σταθεροτητα ρομ. Δεν ξερω αν διαφωνει κανενας με αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 εχει περασει περιπου ενας χρονος απο την αγορα του και ακομα δεν εχει βγει τιποτα πολυ ανωτερο που να αξιζει να το αλλαξω , νομιζω παραμενει μεσα στα κορυφαια κινητακαι απο επιδοσεις και απο σταθεροτητα ρομ. Δεν ξερω αν διαφωνει κανενας με αυτο επειδη προσφατα φιλος εψαχνε mid range κινητο εως 200Ε δεν βρηκε ΤΙΠΟΤΑ της προκοπης περαν του meizu m2 note.και εγω που χαλασε η οθονη ψηθηκα να αλλαξω αλλα δεν ηθελα να δωσω 300Ε για να παρω ανωτερο του meizu. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 επειδη προσφατα φιλος εψαχνε mid range κινητο εως 200Ε δεν βρηκε ΤΙΠΟΤΑ της προκοπης περαν του meizu m2 note.και εγω που χαλασε η οθονη ψηθηκα να αλλαξω αλλα δεν ηθελα να δωσω 300Ε για να παρω ανωτερο του meizu. Με την οθόνη τι έκανες τελικά? Το περιμένεις από china? Λόγω capital δεν περνάει με paypal η αγορά οθόνης από ebay, ούτε με κάρτα και aliexpress. Επίσης όπου αλλού προσπάθησα έφαγα πόρτα. Πώς θα γίνει η αλλαγή τώρα, να το στείλω πίσω? Παρεμπιπτόντως, έχω το pro 5 αλλά αν ήμουν οκ με την οθόνη του m1 note παίζει να το έδινα μιας και με καλύπτει σε πολύ μεγάλο βαθμό m1. Σαφώς δε συγκρίνονται τα κινητά αλλά η εμπειρία χρήσης είναι άψογη και στο m1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos84 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Παιδια με το πληκτρο αυξομειωσης υης εντασης πως το φτιαχνουμρ.συνεχιζει να δουλευει μονο για ηχο παιχνιδιων τραγουδιων κτλ.πως θα δουλευει για αυξομειωση ηχου κλησης;ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Με την οθόνη τι έκανες τελικά? Το περιμένεις από china? Λόγω capital δεν περνάει με paypal η αγορά οθόνης από ebay, ούτε με κάρτα και aliexpress. Επίσης όπου αλλού προσπάθησα έφαγα πόρτα. Πώς θα γίνει η αλλαγή τώρα, να το στείλω πίσω? Παρεμπιπτόντως, έχω το pro 5 αλλά αν ήμουν οκ με την οθόνη του m1 note παίζει να το έδινα μιας και με καλύπτει σε πολύ μεγάλο βαθμό m1. Σαφώς δε συγκρίνονται τα κινητά αλλά η εμπειρία χρήσης είναι άψογη και στο m1... Δεν αφορά το παρόν θέμα, αλλά έχει αναφερθεί πολλές φορές στα σχετικά θέματα ότι κάποιες κάρτες περνάνε. Δοκίμασε λοιπόν με άλλες κάρτες ή ψάξε να μάθεις τι άλλοι τρόποι υπάρχουν, πχ κάρτα revolut. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Φιλε μην αγχώνεσαι. Root γίνεται πανεύκολα και μόνος σου να το κάνεις. Μέσω ota δεν μπορείς να κάνεις Update αλλά να κατεβάσεις την Ρομ μόνος και να την φλασαρεις χωρίς wipe data γινεται κανονικα. Τζάμπα το πηρες και θα δεις ότι τα λεφτά σου θα πιάσουν τόπο Μια χαρά. Δεν ήθελα να δείξω πως είμαι noon όμως :P ασχολούμαι πολύ με root και τέτοια και το πήρα γιατί πιστεύω οτι θα πρέπει να δίνουμε και μια ευκαιρία σε λιγότερο γνωστούς κατασκευαστές. Εγω προς το παρόν είμαι κάτοχος μιας μπακατελας της Sammy και πιο παλιά κάτοχος του Nexus 5. Δε λεω. Πολύ καλό το Nexus αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να βρει κανείς καλύτερο τηλέφωνο από το M1 Note για τα χρήματά του. Έχω άλλες δυο ερωτήσεις. Προσπάθησε κανένας να βάλει το Xposed framework? Αν ναι το gravitybox λειτουργεί ή μπορεί να το καταστρέψει; και κάτι άλλο που ήθελα να αναφέρω. Πρόσφατα βρήκα μια custom rom που είναι βασισμένη σε AOSP. Λέτε να είναι καμιά μουφα γτ σε άλλα δυο σάιτ που προσπάθησα να την κατευασω είχε surveys. Χμμμ, δεν ξέρω. Κάτι μου βρομάει... καλο όμως και το flyme os. Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tse_1980 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Συγγνωμη μπορειτε μια βοηθεια.εγω μετα τις αναβαθμισεις δεν εχω ελληνικα.τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Συγγνωμη μπορειτε μια βοηθεια.εγω μετα τις αναβαθμισεις δεν εχω ελληνικα.τι γινεται? Εάν το κινητό σου δεν παίρνει τις international και φλασαρες Α ROM τότε δεν θα έχεις ελληνικά. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tse_1980 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 συγγνωμη αν δεν σου κανει κοπος μπορεις να μου στειλεις μια ρομ που πιστευεις θα εχω ελληνικα.τα εχω μπλεξει σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts