junglist Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 4.5.7. 1 Α αλλά κολλάει και ενώ δείχνει να τελειώνει το κατέβασμα δεν έχει κατέβει το αρχείο... Τι παίζει? Έχω παρόμοιο πρόβλημα. Κατέβηκε Και κόλλησε στον έλεγχο του firmware. Έκανα επανεκκίνηση και τσέκαρα το αρχείο και είχε 0 Μέγεθος. Προβληματικό μου φαίνεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Έχω παρόμοιο πρόβλημα. Κατέβηκε Και κόλλησε στον έλεγχο του firmware. Έκανα επανεκκίνηση και τσέκαρα το αρχείο και είχε 0 Μέγεθος. Προβληματικό μου φαίνεται. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και εμένα τελικά μου έγραψε μετά από ώρα ότι το αρχείο δεν υπάρχει ή έχω θέμα με την μνήμη. Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 παιδιά την 5 να την βαλω "από πάνω " ή με clear data? Bαριέμαι να το ξαναστήνω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 παιδιά την 5 να την βαλω "από πάνω " ή με clear data? Bαριέμαι να το ξαναστήνω .... Mε clear data εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avoul Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 συγνωμη ρε παιδια μια βοηθεια γιατι ειμαι λιγο ασχετος .....εχω το κινητο με την εκδοση 4.2.0.5 U...δεν το πειραζω δηλαδη και πολυ...μπορω να κανω αναβαθμιση στην νεα εκδοση flyme 5, 5.5.12.9 A public beta.....με clear install και αναβαθμιση απο το update.zip αρχειο της νεας εκδοσης που θα εχω βάλει χυμα στο τηλεφωνο ;;;; ελπιζω να τα κατάλαβα καλα....ευχαριστώ εκ των προτερων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sittis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 συγνωμη ρε παιδια μια βοηθεια γιατι ειμαι λιγο ασχετος .....εχω το κινητο με την εκδοση 4.2.0.5 U...δεν το πειραζω δηλαδη και πολυ...μπορω να κανω αναβαθμιση στην νεα εκδοση flyme 5, 5.5.12.9 A public beta.....με clear install και αναβαθμιση απο το update.zip αρχειο της νεας εκδοσης που θα εχω βάλει χυμα στο τηλεφωνο ;;;; ελπιζω να τα κατάλαβα καλα....ευχαριστώ εκ των προτερων.... Έχουμε την ίδια έκδοση. Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο να βάλεις την stable flyme 5 (την οποία περιμένω και εγώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Με το link2sd επιλέγει την εφαρμογή και convert system app μπραβο φιλε! αυτη ειναι η λυση ! ολα δουλευουν τελεια τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosta3 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 ποτε θα βγει η stable version σε flyme 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Βγηκε και αλλο update για οσους ενδιαφερονται, Flyme 5, 5.5.12.15!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 ποτε θα βγει η stable version σε flyme 5? Τέλη Γενάρη το νωρίτερο. Πιθανότατα τον Φλεβάρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Βγηκε και αλλο update για οσους ενδιαφερονται, Flyme 5, 5.5.12.15!! Βγηκε και αλλο update για οσους ενδιαφερονται, Flyme 5, 5.5.12.15!! Έχεις ?link Edited December 15, 2015 by parisp82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Έχουμε την ίδια έκδοση. Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο να βάλεις την stable flyme 5 (την οποία περιμένω και εγώ). Δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα η beta για να μην τη βάλει κάποιος. Ίσα ίσα είναι από τις καλύτερες ρομ που έχουν κυκλοφορήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Έχεις ?link Εδώ είσαι: http://download.meizu.com/Dailytest/Flyme/m1_note/5.5.12.15/daily/18798614/j8b7f5/update.zip Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dion86 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Όσοι έχουν βάλει τη beta είχαν πρόβλημα με τον officially dialer του κινητού... Εμένα ανοίγει λίγο κι μετά κλείνει και αυτό έγινε μόλις συγχρονισαν οι επαφές μου Παράθεση HTC 7 trophy 16GB Memory upgrade :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Όσοι έχουν βάλει τη beta είχαν πρόβλημα με τον officially dialer του κινητού... Εμένα ανοίγει λίγο κι μετά κλείνει και αυτό έγινε μόλις συγχρονισαν οι επαφές μου Εγω δεν ειχα κανενα τετοιο θεμα και ουτε εχω :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Εδώ είσαι: http://download.meizu.com/Dailytest/Flyme/m1_note/5.5.12.15/daily/18798614/j8b7f5/update.zip Ευχαριστώ junglist Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ειπα οτι οκ με τα notifications αλλα παλι δδεν ερχονται..gmail siofascores..εχει αλλος προβλημα με τα notifications στην flyme 5?υπαρχουν κσποιες ρυθμισεις στο security που κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παίδες βγήκε καινούργιο update 5.12.16 Root πως κάνουμε σε αυτήν την έκδοση? Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 πας στα settings->security->root permissions αλλα αμα κανεις root να ξερεις οτι ota updates δεν θα εχεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 πας στα settings->security->root permissions αλλα αμα κανεις root να ξερεις οτι ota updates δεν θα εχεις!!!! Εγώ έχω μείνει στην προτελευταία 5αρα έκδοση. Τα updates που ακολούθησαν είναι πολύ μικρά αν δεν κάνω λάθος και δεν αλλάζουν κάτι ιδιαίτερο στην εμπειρία χρήσης. Αντιθέτως το viper4android μου είναι απαραίτητο αν θέλω να δω κάποιο βίντεο, να ακούσω κάτι κλπ. Άρα ρουτ για την ώρα και αναμονή για μεγάλο update. ΥΓ Αν όντως αλλάζει δραματικά κάτι με τα νέα μικρά updates ενημερώστε να κάνουμε τη μετάβαση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εγώ έχω μείνει στην προτελευταία 5αρα έκδοση. Τα updates που ακολούθησαν είναι πολύ μικρά αν δεν κάνω λάθος και δεν αλλάζουν κάτι ιδιαίτερο στην εμπειρία χρήσης. Αντιθέτως το viper4android μου είναι απαραίτητο αν θέλω να δω κάποιο βίντεο, να ακούσω κάτι κλπ. Άρα ρουτ για την ώρα και αναμονή για μεγάλο update. ΥΓ Αν όντως αλλάζει δραματικά κάτι με τα νέα μικρά updates ενημερώστε να κάνουμε τη μετάβαση! φίλε θα με βοηθούσε πολύ να μου δώσεις τις παραμέτρους που έχεις στο V4a γιατί εγώ το δοκιμάζω και έχω μηδεν αποτέλεσμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) φίλε θα με βοηθούσε πολύ να μου δώσεις τις παραμέτρους που έχεις στο V4a γιατί εγώ το δοκιμάζω και έχω μηδεν αποτέλεσμα.. Άμα έχεις κάνει όλα τα απαραίτητα για σωστό install, drivers, permissions στο security app και στο power saving μενού, δοκίμασε να βάλεις αυτά: https://www.dropbox.com/sh/6avlqfniin49sup/AACanZUX0aBpiBZN3uGgzRqJa?dl=0 στο viper4android/ profile σε ένα νέο φάκελο που θα δημιουργήσεις εκεί. Προφανώς και είναι προσαρμοσμένο στα δικά μου γούστα και αν θες το αλλάζεις. ;) ΥΓ. Η εφαρμογή music δε λειτουργεί με viper4android καλά. Πρέπει να ανοίξεις τη λίστα που θες να ακούσεις στο music app, να κλείσεις μετά τελείως την εφαρμογή, να ανοίξεις viper4android και χωρίς να το κλείσεις να πας στο music και να πατήσεις play στην κάτω κάτω μπάρα που έχει play button. Edited December 16, 2015 by eimai_kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackheart Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ειπα οτι οκ με τα notifications αλλα παλι δδεν ερχονται..gmail siofascores..εχει αλλος προβλημα με τα notifications στην flyme 5?υπαρχουν κσποιες ρυθμισεις στο security που κανουμε? Και εγω τα ιδια εχω την τελευταια version αλλα με το viber παλι τα ιδια. Εχω αλλαξει ολα τα security και παλι τιποτα, η rom ειναι απο της καλυτερες που εχουν βγει μεχρι τωρα αλλα.....ελεος γμτ. Παράθεση Meizu M1 Note 16gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Και εγω τα ιδια εχω την τελευταια version αλλα με το viber παλι τα ιδια. Εχω αλλαξει ολα τα security και παλι τιποτα, η rom ειναι απο της καλυτερες που εχουν βγει μεχρι τωρα αλλα.....ελεος γμτ. ετσι ειναι! ουτε απο gmail δεν εχω notifications! γιαθτο γυρισα σε 4.5.7...κριμα γιατι πεταει η flyme 5,,,τωρα αν καποιος εχει βρει λυση μας λεει,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 ετσι ειναι! ουτε απο gmail δεν εχω notifications! γιαθτο γυρισα σε 4.5.7...κριμα γιατι πεταει η flyme 5,,,τωρα αν καποιος εχει βρει λυση μας λεει,,, Βάλτε και τις 2 εφαρμογές να τρέχουν στο background. Ανοίξτε τις, μετά πατήστε home (όχι back) και στις recent apps κλειδώστε τις να τρέχουν συνέχεια (αφού κάνετε ό,τι κάνετε στο security app). Αν δε δουλέψει κι αυτό...τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts