Jump to content

sittis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sittis

  1. Έχουμε την ίδια έκδοση. Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο να βάλεις την stable flyme 5 (την οποία περιμένω και εγώ).
  2. Κατάλαβα. Αυτό ήθελα, με κάλυψες πλήρως. Σε ευχαριστώ πολύ :)
  3. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι αν έχετε ακούσει. Θέλει να πάρει ένας φίλος κινητό και θέλω να του προτείνω αυτό. Αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς για το αν θα λειτουργεί κομπλέ το gps, καθώς υπάρχει μία φήμη ότι τα κινέζικα δεν έχουν καλο gps. Από προσωπική εμπειρία (εγώ έχω το Meizu m1 note) έχω δει ότι όντως δεν τσουλάει και πολύ καλά. Ξέρει κάποιος πόσο καλό μπορεί να είναι το gps; Και σε σχέση ακόμα με τα προηγούμενα redmi note που υποθέτω ότι δε μπορεί να έχουν και μεγάλη διαφορά. Ευχαριστώ
  4. Παιδιά SOS!! Σε μια χθεσινή έξοδο ρίξανε πάνω στο Μ1 μου ρακί (!@#$%). Αρχικά δεν έδειξε να έπαθε κάτι αλλά σήμερα το πρωί είχε μπει μόνο του σε safe mode (δεν το κλείνω το βράδυ). Πατάω να το κουμπί ενεργοποίησης και δεν ανταποκρινόταν και επίσης όταν πάτησα τα vol+/- σαν να ήταν πατημένο το vol+(μείωνα την ένταση και αυξανόταν πάλι μόνη της). Μετά πατώντας το κουμπί on/off για λίγη ώρα τελικά το έκλεισα για να το ξανανοίξω και τώρα ανοίγοντάς το γράφει FASTBOOT mode κάτω γωνία. Υποψιάζομαι ότι έχει κολλήσει το vol+ γι αυτό είπα να το ανοίξω μπας και το καθαρίσω. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που το έχει ανοίξει αν έχει βγάλει την πίσω πλαστική πρόσοψη ή μόνο η οθόνη τραβιέται;; Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ..
  5. Παρέλαβα και εγώ επιτέλους από fastcardtech. Παραγγελία στις 24/06, αποστολή στις 30/06 και παραλαβή στις 20/07. Πήρα το 32άρι σε μπλε και μου έκαναν δώρο μία θήκη σιλικόνης χωρίς να το ζητήσω. Έτσι κι αλλιώς έχω πάρει από το ebay μία nillkin θήκη με λειτουργικό παραθυράκι που λειτουργεί κανονικά. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Είναι το FDD (πάλι καλά) και χώρο διαθέσιμο έχω 25GB.
  6. Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά, γιατί και εγώ για παραγγελία από fastcardtech είμαι. Όσοι παραγγείλατε, τους είπατε να γράψουν στο πακέτο πάνω ότι είναι δώρο κτλ. για να μη μας πιάσει κανένα τελωνείο ή δε χρειάζεται;
  7. Στο ίδιο δίλημμα ήμουν και εγώ, αλλά τελικά επέλεξα το meizu λόγω του ότι θεωρώ λίγο πιο αξιόπιστη την εταιρία. Ο μόνος λόγος που σκέφτηκα το jiayu ήταν ότι παίρνει SD αλλά με το 32αρι το meizu είμαι μια χαρά.
  8. καλή τύχη σε όλους, παρόλο που θα είναι ένας ο τυχερός...
×
×
  • Create New...