Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητο δεν υποστηριζει hdmi μεσω mhl. Μολις το τσεκαρα.

είσαι σίγουρος; αφού στα χαρακτηριστικά του λένε ότι υποστηρίζει

Καλησπέρα

Θέλω να πάρω το m1 αλλά το μόνο μείον για μένα είναι η έλλειψη ραδιοφώνου,

Είδα ότι το m2 έχει ραδιόφωνο αλλά είναι αρκετά κατώτερό του m1

Υπάρχει περίπτωσή με κανένα update να το προσθέσουν η είναι θέμα hardware

το hardware έχει fm radio, αλλά το flyme δεν έχει εφαρμογή radio και δεν ξέρουμε αν θα το υποστηρίξουν ποτέ.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόνο εκεί το έχει. Οπου αλλού και να κοίταξα έχει N/A. Κανε μια ερωτηση για καλό και για κακό μην το πάρεις μόνο και μόνο για αυτό το λόγο και βρεθείς προ εκπληξεως

Μόνο εκεί το έχει. Οπου αλλού και να κοίταξα έχει N/A. Κανε μια ερωτηση για καλό και για κακό μην το πάρεις μόνο και μόνο για αυτό το λόγο και βρεθείς προ εκπληξεως
μπα δε το παιρνω το m2 προτιμω το m1 και να κουβαλαω μαζι μου ενα κινητο παλιο για ραδιο :D

σ ευχαριστω σταυρο για την απαντηση

Καλησπέρα παιδιά!!

Παρέλαβα και εγω το κινητάκι τη προηγουμενη βδομάδα και έχω μεινει πολυ ευχαριστημένος!Το μόνο πράγμα που περιμενα λιγο καλυτερο είναι η πίσω κάμερα αλλα οκ.Λοιπόν, πάμε στο ψητό. Πήρα το κινητο απο το fastcardtech και μου ήρθε με κινέζικες εφαρμογές. Κατέβασα το titanium backup για να τις σβήσω και ενώ μερικες σβήστηκαν εντελώς, κάποιες άλλες, που μάλλον ειναι της meizu, δεν διαγράφηκαν πλήρως!τα εικονίδια υπάρχουν ακόμα, δεν μπορω να τα διαγράψω, και το χειρότερο απο όλα είναι ότι ενώ ουσιαστικά δεν λειτουργούν, το κινητό που και που μου πετάει μηνύματα για αυτές τις εφαρμογές που είναι λίγο εκνευριστικά.Μήπως είχατε παρόμοιο πρόβλημα?ξέρει κανείς τη λύση του προβλήματος?

Edited by toliskouts

Καλησπέρα παιδιά!!

Παρέλαβα και εγω το κινητάκι τη προηγουμενη βδομάδα και έχω μεινει πολυ ευχαριστημένος!Το μόνο πράγμα που περιμενα λιγο καλυτερο είναι η πίσω κάμερα αλλα οκ.Λοιπόν, πάμε στο ψητό. Πήρα το κινητο απο το fastcardtech και μου ήρθε με κινέζικες εφαρμογές. Κατέβασα το titanium backup για να τις σβήσω και ενώ μερικες σβήστηκαν εντελώς, κάποιες άλλες, που μάλλον ειναι της meizu, δεν διαγράφηκαν πλήρως!τα εικονίδια υπάρχουν ακόμα, δεν μπορω να τα διαγράψω, και το χειρότερο απο όλα είναι ότι ενώ ουσιαστικά δεν λειτουργούν, το κινητό που και που μου πετάει μηνύματα για αυτές τις εφαρμογές που είναι λίγο εκνευριστικά.Μήπως είχατε παρόμοιο πρόβλημα?ξέρει κανείς τη λύση του προβλήματος?

Προσωπικά έσβησα οποια εφαρμογή σβηνεται με απλη διαγραφή και οποια αλλη εφαρμογή του συστήματος δε ήθελα την παγωσα με το titamium backup. Ετσι ξεμπλεξα μια και καλή χωρίς να εχω καποιο προβλημα...

Καλησπέρα παιδιά!!

Κάτι δεν έκανες σωστά τότε.

Με το Rootappdelete έχω παγώσει ο,τι κινέζικο ήθελα (χωρίς διαγραφή) και καμιά εφαρμογή από αυτές δεν με ενόχλησε ποτέ.

Δεν γίνεται κάτι που έχει απενεργοποιηθεί να πετάει μηνύματα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και όμως μου πετάει που και που μηνυμα του τύπου 'η εφαρμογη ταδε έχει σταματήσει'. Και ενώ στα προγράμματα στο titanium backup έχουν διαγραφεί!δεν υπάρχουν!!μόνο σαν εικονίδια υπάρχουν και τα οποία.δεν.διαγράφονται με τίποτα!μήπως αυτές οι εφαρμογές είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του κινητού και δεν έπρεπε να τις διαγράψω??πώς.να τις επαναφέρω αφού σαν άσχετος που έιμαι από κινητά δεν έκανα.backup??η πλάκα είναι οτι κατέβασα και το titanium τρομάρα μου..

Και όμως μου πετάει που και που μηνυμα του τύπου 'η εφαρμογη ταδε έχει σταματήσει'. Και ενώ στα προγράμματα στο titanium backup έχουν διαγραφεί!δεν υπάρχουν!!μόνο σαν εικονίδια υπάρχουν και τα οποία.δεν.διαγράφονται με τίποτα!μήπως αυτές οι εφαρμογές είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του κινητού και δεν έπρεπε να τις διαγράψω??πώς.να τις επαναφέρω αφού σαν άσχετος που έιμαι από κινητά δεν έκανα.backup??η πλάκα είναι οτι κατέβασα και το titanium τρομάρα μου..

Reboot έκανες μετά την διαγραφή των εφαρμογών? Το αγόρασες το titanium? Γιατί για πάγωμα εφαρμογών θέλει την pro έκδοση έκδοση. Δωρεάν για πάγωμα είτε βάζεις αυτή που γράφει ο junglist είτε το app quarantine.

The day is my enemy, the night my friend

Λοιπόν, έκανα ένα reboot και διαπίστωσα ότι οι εφαρμογες αυτές ξαναφορτώθηκαν από την αρχή και είναι πάλι λειτουργικές!δεν πολυχαίρομαι γιατί μου είναι άχρηστες.κινεζιές αλλα τουλάχιστον δεν θα πεταγονται τα χαζομηνύματα οτι δεν λειτουργούν. μάλλον είναι απαραίτητες για το τηλέφωνο,δεν ξέρω. Σε εσάς δεν υπάρχουν εικονίδια τέτοιου τύπου που δεν διαγράφονται??δεν σας ενοχλούν να υπάρχουν στο κινητό μαζί με τις άλλες χρήσιμες εφαρμογές??πώς.θα απαλλαγώ απο αυτές??για παράδειγμα, έχω εφαρμογή κέντρο παιχνιδιών, δεν τη θέλω αλλά δεν διαγράφεται!

Λοιπόν, έκανα ένα reboot και διαπίστωσα ότι οι εφαρμογες αυτές ξαναφορτώθηκαν από την αρχή και είναι πάλι λειτουργικές!δεν πολυχαίρομαι γιατί μου είναι άχρηστες.κινεζιές αλλα τουλάχιστον δεν θα πεταγονται τα χαζομηνύματα οτι δεν λειτουργούν. μάλλον είναι απαραίτητες για το τηλέφωνο,δεν ξέρω. Σε εσάς δεν υπάρχουν εικονίδια τέτοιου τύπου που δεν διαγράφονται??δεν σας ενοχλούν να υπάρχουν στο κινητό μαζί με τις άλλες χρήσιμες εφαρμογές??πώς.θα απαλλαγώ απο αυτές??για παράδειγμα, έχω εφαρμογή κέντρο παιχνιδιών, δεν τη θέλω αλλά δεν διαγράφεται!

Δεν βγάζει νόημα έτσι που τα λες.

Μια εφαρμογή που είναι παγωμένη ή απεγκατεστημένη δεν εμφανίζει εικόνιδια στο σύστημα.

Είναι σαν να μην υπάρχει.

Άρα κάτι κάνεις λάθος.

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα

Θέλω να πάρω το m1 αλλά το μόνο μείον για μένα είναι η έλλειψη ραδιοφώνου,

Είδα ότι το m2 έχει ραδιόφωνο αλλά είναι αρκετά κατώτερό του m1

Υπάρχει περίπτωσή με κανένα update να το προσθέσουν η είναι θέμα hardware

Σαφώς και έναι κατώτερο σε cpu gpu όμως δεν το καταλαβαίνεις γιατί ίσως με το 64 bit Λειτουργικό να αποδίδει το ίδιο. Σε κινεζικό βίντεο είδα να ανοίγει πιο γρήγορα το YouTube το ίδιο τις ρυθμίσεις και ελάχιστα αργότερα σχεδόν το ίδιο ένα game τύπου asphalt ,ίσως να ναι και αυτό αφού λεει NEVADAστην αρχή. Το YouTube είναι σχετικά βαρειά εφαρμογή.

Ξερει κανεις παιδες ποτε υπολογιζεται να παρει lolipop το m1 note??

Διαβαζω για Ιουνιο αλλα δεν βλεπω πουθενα να εχει ξεκινησει official αναβαθμιση!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερει κανεις παιδες ποτε υπολογιζεται να παρει lolipop το m1 note??

Διαβαζω για Ιουνιο αλλα δεν βλεπω πουθενα να εχει ξεκινησει official αναβαθμιση!!!

Δεν ξερω, ουτε εχω διαβάσει κάτι, αλλα ελπιζω η απουσία ενος νεου update το τελευταίο δίμηνο (τελευταίο update 21/4 η 5.Α) να οφείλεται στο γεγονός οτι ετοιμάζουν τη lollipop. Τουλάχιστον ετσι θελω να πιστεύω.

Βέβαια και για το mx4 stable lollipop ακομα δεν έχει κυκλοφορήσει, ακομα με beta είναι...

Παιδιά όσοι το παραγγείλατε από fastcardtech επιλέξατε free shipping Και σας το έστειλαν με netherland post?

δεν ηρθε αλλα ναι το περιμενω με NL post με το καλο

Παιδιά όσοι το παραγγείλατε από fastcardtech επιλέξατε free shipping Και σας το έστειλαν με netherland post?

Και εγω τα ιδια free shipping και ερχεται με Netherlands Post!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά!!

Επειδή σκέφτομαι να το παρω και γω με ενδιαφέρει ή κάμερα. Εχω διαβάσει πολύ καλά λόγια. Δηλ δεν έιναι καλή;;

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Επειδή σκέφτομαι να το παρω και γω με ενδιαφέρει ή κάμερα. Εχω διαβάσει πολύ καλά λόγια. Δηλ δεν έιναι καλή;;

Για τα λεφτα που θα δωσει για το κινητο, μια χαρα ειναι...

Για τα λεφτα που θα δωσει για το κινητο, μια χαρα ειναι...

Εγω διάβασα ότι ειναι πολυ καλη άσχετα με τα λεφτά που δίνεις. Δηλ ειχα πάρει το jiayu s3 advanced και για τα λεφτά του 180 ευρω η κάμερα ήταν ψιλοχαλια. Αν ειναι να ειναι το ιδιό ή χειρότερη τότε να το ξεχασω

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

είσαι σίγουρος; αφού στα χαρακτηριστικά του λένε ότι υποστηρίζει. /QUOTE]

Εγω δεν το ειχα δει πουθενα, μονο επειδη το διαβασα απ' το σχολιο σου το δοκιμασα και δεν... Το καλωδιο λειτουργει με αλλα κινητα.

Εγω διάβασα ότι ειναι πολυ καλη άσχετα με τα λεφτά που δίνεις. Δηλ ειχα πάρει το jiayu s3 advanced και για τα λεφτά του 180 ευρω η κάμερα ήταν ψιλοχαλια. Αν ειναι να ειναι το ιδιό ή χειρότερη τότε να το ξεχασω

Μια χαρα καμερα εχει. Τοσα samples υπαρχουν, δες και κρινε. Νομιζω παντως πως και για την καμερα του αξιζει.

Edited by eimai_kala

Φιλε μου αμα ψάξεις εδω θα βρεις κριτικές κ φωτο ανεβασμένες. Σχεδον ολοι είμαστε ικανοποιημένοι. Τι αλλο να σου πω. Για τα λεφτά που θα δώσεις ειναι μια χαρά. Αν θες να ειναι καλυτερη του iPhone ή του mx4, δεν ειναι, πως να το κάνουμε.

Και επίσης πολυ ρωτατε αν ειναι καλη η κάμερα. Ποιο αοριστη ερωτηση δεν υπαρχει κατα τι γμωμη μου. Υπάρχουν πολυ παράγοντες που κανουν μια κάμερα καλη και εξαρτάται απο τις προτεραιότητες που δίνει ο καθένας μας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις φωτο απο το κινητό, να κρινεις και να αποφασίσεις μόνος αν σου κάνει...

Edited by mitsre

Δεν ξερω, ουτε εχω διαβάσει κάτι, αλλα ελπιζω η απουσία ενος νεου update το τελευταίο δίμηνο (τελευταίο update 21/4 η 5.Α) να οφείλεται στο γεγονός οτι ετοιμάζουν τη lollipop. Τουλάχιστον ετσι θελω να πιστεύω.

Βέβαια και για το mx4 stable lollipop ακομα δεν έχει κυκλοφορήσει, ακομα με beta είναι...

Η αλήθεια είναι ότι έχουν καθυστερήσει αρκετά.

Αυτό που λες έχει μια βάση καθώς είχαν πει πως Ιούνιο θα πάρει lollipop. Τώρα θα δούμε..

Το meizufans.eu έπεσε;

:thanks:

Η αλήθεια είναι ότι έχουν καθυστερήσει αρκετά.

Αυτό που λες έχει μια βάση καθώς είχαν πει πως Ιούνιο θα πάρει lollipop. Τώρα θα δούμε..

Το meizufans.eu έπεσε;

Το έχω αναφέρει πριν αρκετά ποστ για το meizufans.

Τους ρίξανε το site πριν μέρες και πρόσφατα το ξανασηκωσανε. Θέλει password reset για όλους τους παλιούς χρήστες και το tapatalk προς το παρόν δεν δουλεύει.

Amazon Fire stick 4k max

Φιλε μου αμα ψάξεις εδω θα βρεις κριτικές κ φωτο ανεβασμένες. Σχεδον ολοι είμαστε ικανοποιημένοι. Τι αλλο να σου πω. Για τα λεφτά που θα δώσεις ειναι μια χαρά. Αν θες να ειναι καλυτερη του iPhone ή του mx4, δεν ειναι, πως να το κάνουμε.

Και επίσης πολυ ρωτατε αν ειναι καλη η κάμερα. Ποιο αοριστη ερωτηση δεν υπαρχει κατα τι γμωμη μου. Υπάρχουν πολυ παράγοντες που κανουν μια κάμερα καλη και εξαρτάται απο τις προτεραιότητες που δίνει ο καθένας μας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις φωτο απο το κινητό, να κρινεις και να αποφασίσεις μόνος αν σου κάνει...

Αν χρησιμοποιεις manual mode τοτε μπορεις να περιμενεις καλυτερα αποτελεσματα απο iphone 6. Εχω κανει πολλα συγκριτικα σε πολλες καταστασεις. Αν και ο φακος του iphone ειναι σαφως ανωτερος, η Meizu softwareικα σωζει την κατασταση και με το παραπανω. Φοβερη διαχειριση θορυβου, πολυ καλο HDR και αψογες νυχτερινες ληψεις λογω shutter speed. Σε πολλες περιπτωσεις οι φωτογραφιες του Μ1 βγηκαν καλυτερες καθως ειχαν λιγοτερο θορυβο, διατηρωντας τις ιδιες λεπτομερειες. ΜΧ4 δεν ειναι σιγουρα αλλα με το iphone, λογω manual mode, μια χαρα συγκρισιμο ειναι.

(Προσωπικη αποψη μετα απο παμπολες δοκιμες) :)