Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο αρκετες μερες χρησης του κινητου, το ρεκορ αυτονομιας που καταφερα ειναι 6 ωρες οθόνη και 4 ώρες ομιλια για να παει απο 100 σε 0%...Σημερα το σκορ μου ειναι 6 ωρες οθονη και 1+ ωρα ομιλια για να φτασει απο 100 σε 11%...Νομιζω μετρια αν συνυπολογισεις οτι τρεχω greenify και DS battery saver..

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φωτεινοτητα?

Αυτο κανει την μεγαλη διαφορα φιλε.

Απο 3/5 και πάνω...Δεν εχω παράπονο αλλά και αυτοι εκει στη meizu έχουν βαλει τη φωτεινοτητα να ανεβαινει ανορθόδοξα..Ελάχιστα μέχρι τη μεση και επιθετικα απο τη μέση και πάνω..

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ναι,κανονικότατα.

Τσέκαρε και το amazon.fr, μιας και το χει 10 ευρώ πιο φθηνά!

Θες να πεις 10 ευρω ακριβότερα.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Το έχεις παραλάβει? Είναι το fdd lte?

Ειναι fdd lte.Αν δεις μεσα στο σαιτ εχει και το td πιο φθηνο...οποτε προσεξε ποιο θα παραγγειλεις.Κανε εγγραφη και ζητα τους κοτπονια γιατι χρεωνουν κατι χαζα στο paypal οποτε η τιμη μενει ως εχει..

αναμεσα στο Meizu και στο Microsoft Lumia 640 XL ποιο θα διαλεγατε? Το εχει 153 ευρω στο fastcardtech (το Meizu) μονο για σημερα. Φανταζομαι ειναι αξιοπιστο

αναμεσα στο Meizu και στο Microsoft Lumia 640 XL ποιο θα διαλεγατε? Το εχει 153 ευρω στο fastcardtech (το Meizu) μονο για σημερα. Φανταζομαι ειναι αξιοπιστο

Εγω θα ελεγα meizu

Μονο και μονο για το android και οτι ειναι δικαρτο(ισως ειναι και το νοκια δεν ξερω).meizu απο εμενα δαγκωτο!

.

Κάθε μέρα την ίδια τιμή έχει...

Αλλά τι ακριβώς συγκρίνεις;

Windows me android?

Μόνο ΕΣΥ μπορείς να πάρεις αυτήν την απόφαση

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

εντελώς διαφορετικές συσκευές.

Δεν μπορούν να συγκριθούν λόγω πλατφόρμας, τόπο αγοράς (κίνα, με ελλάδα), εγγύηση και πολλά άλλα.

επίσης δεν θα έπερνα ποτέ από το fastcardtech. http://www.resellerratings.com/store/FastCardTech

εντελώς διαφορετικές συσκευές.

Δεν μπορούν να συγκριθούν λόγω πλατφόρμας, τόπο αγοράς (κίνα, με ελλάδα), εγγύηση και πολλά άλλα.

επίσης δεν θα έπερνα ποτέ από το fastcardtech. http://www.resellerratings.com/store/FastCardTech

με τρομαξες τωρα και ημουν ετοιμος να το παραγγειλω. ειδα το λινκ απο καποιον αλλο που λεει οτι δεν ειχε κανενα προβλημα. Και εμενα μου κανει εντυπωση οτι το δινει τοσο φτηνα (μονο το ασπρο και για 24 ωρες). Λες να μην ειναι αυθεντικο?

Μια χαρά μαγαζί είναι το fast card.. Πολλά παιδιά εδώ έχουν προμηθευτεί απο εκεί..καο αν επικονωνηαεις live chat θα εσείς άμεση ανταπόκριση..και δίνουν και τα δωράκια τους.

Μια χαρά γνήσια είναι η συσκευη

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

με τρομαξες τωρα και ημουν ετοιμος να το παραγγειλω. ειδα το λινκ απο καποιον αλλο που λεει οτι δεν ειχε κανενα προβλημα. Και εμενα μου κανει εντυπωση οτι το δινει τοσο φτηνα (μονο το ασπρο και για 24 ωρες). Λες να μην ειναι αυθεντικο?

Απλά έχε το νου μην σου στείλουν το td-lte, που είναι φυσικά γα την αγορά της Κίνας....

Ευχαριστω για τις συμβουλες. Τελικα το παρηγγειλα απο aliexpress με 180 ευρω. Στο fastcardtech ειχε κι αλλες χρεωσεις. Ασφαλεια αποστολης, ασφαλεια τελωνειου, προμηθεια paypal και κατι αλλο που δε θυμαμαι και πηγαινε 180 κατι δολλαρια. Ας ελπισω πως θα ερθει σωστα

Ευχαριστω για τις συμβουλες. Τελικα το παρηγγειλα απο aliexpress με 180 ευρω. Στο fastcardtech ειχε κι αλλες χρεωσεις. Ασφαλεια αποστολης, ασφαλεια τελωνειου, προμηθεια paypal και κατι αλλο που δε θυμαμαι και πηγαινε 180 κατι δολλαρια. Ας ελπισω πως θα ερθει σωστα

Αν είχε 180$, σημαίνει θα έβγαινε πιο φτηνά σε €, άρα κακώς το πήρες από το άλλο στα 180€.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα, έχει κανείς εγκαταστήσει το Nova Go και το ΟΤΕ ΤV Go? Παίζουν κανονικά;

Φίλε το Nova GO παίζει κανονικά αρκεί να μην έχεις κανει root τη συσκευή σου.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για το Meizu αλλά για όλα τα κινητά.

Το OTE tv δεν το έχω σετάρει ακόμη να σου πω την αλήθεια, αλλά δε νομίζω να έχεις θέμα

Oντως εχει και αλλες χρεωσεις το fastcardtech αλλα δεν ειναι απαραιτητο να τις βαλεις και θα σου βγει οσο λεει (+3.5%).

Καπου στα 158-159€ θα σου εβγαινε.

Επισης δεν ειναι ωρες το πρωτο νουμερο στη προσφορα αλλα μερες.

Ετρεχε και τον προηγουμενο μηνα οπου και το παρηγγειλα και ερχεται μεσω ολλανδιας.

Δεν εβαλα καμμια εχτρα χρεωση παρα μονο την "αναποφευκτη" 3.5% για το paypal. (αυτο πρεπει να βαλεις στα οσα ευρω κανει εκεινη την μερα την μετατροπη.)

Δευτερα θα ειναι ελλαδα λογικα ..και να δουμε ποτε θα παραλαβω απο τα μαρτυρικα ελτα στην επαρχια.

Ελπιζω να μην εχει προβλημα γιατι βαριεμαι καλοκαιριατικα εξηγησεις/επιστροφες κλπ..

Φίλε το Nova GO παίζει κανονικά αρκεί να μην έχεις κανει root τη συσκευή σου.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για το Meizu αλλά για όλα τα κινητά.

Το OTE tv δεν το έχω σετάρει ακόμη να σου πω την αλήθεια, αλλά δε νομίζω να έχεις θέμα

Ευχαριστώ για την απάντηση, φίλε μου... Το ρωτάω γιατί είχα ψιλοκαεί με κινέζικη ταμπλέτα που ήρθε prerooted και φοβάμαι μην αντιμετωπίζει το Flyme ή το MIUI (γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Xiaomi Mi4i) ως διαφορετικό λογισμικό/rooted.

καλημερα, αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με την μπροστινη καμερα ?

αρχικα στο viber και μετα και στη φωτογραφικη σταματησε και δεν την ενεργοποιει σαν επιλογη !

καμια ιδεα ?

Καλησπερα παιδια εχω ενα m1 noteλευκο 32αρι απο vick mail με το που μου εκανε αναβαθμιση δεν μου διαβαζει την σιμ1 πηγα σε τεχνικο αλλα ολα ειναι οκ... Δεν εχει σπασει τιποτα εχω αλλαξει ρομς διαφορες εχω κανει επαναφορα και ολα τα προβλεπομενα.... Αλλα τιποτα... Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? Στο meizufan foroum μου ειπαν πως και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα. Και ολοι στην σιμ 1και πως πρεπει να παρω usim 128k και πανω για να την αναγνωρισει το κινητο....

Έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα στο ενα απο τα δυο που πήρα.

Βρηκες άκρη;

Έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα στο ενα απο τα δυο που πήρα.

Βρηκες άκρη;

Πώς γίνεται να θέλει στην sim 1 οπωσδήποτε κάρτα 128 όταν οι περισσότεροι (και εγώ) παίζουμε μια χαρά με κάρτα 64;

Κάτι άλλο θα φταίει. Πιο πολύ σε hardware θα πίστευα ότι πάει το πρόβλημα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά το "αναγκαστική απόδοση gpu" το έχετε on ή off? Δε θυμάμαι ποίο από τα δύο είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση..τι προτείνετε;

Ευχαριστώ για την απάντηση, φίλε μου... Το ρωτάω γιατί είχα ψιλοκαεί με κινέζικη ταμπλέτα που ήρθε prerooted και φοβάμαι μην αντιμετωπίζει το Flyme ή το MIUI (γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Xiaomi Mi4i) ως διαφορετικό λογισμικό/rooted.

Δεν παίζει το ote TV go δυστυχώς μόνο σε official Android δουλεύει.