icefixer Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Το παρήγγειλα και εγώ χθες από vickmall αλλά η παραγγελία έχει κολλήσει σε status processing. Εσείς που παραγγείλατε από vickmall πόσο καιρό είχε μείνει σε status processing; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 εφτασε και το δικο μου στο αεροδρομιο απο χθες Μια από τα ίδια! Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε παρουσιάσεις!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδιά καλημέρα οποιος παραλάβει και για κάποιο λόγο δεν του κανει ας στείλει ένα μήνυμα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Περιμενω και γω εντυπωσεις απο καποιον που το εχει για να προχωρησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Περιμενω και γω εντυπωσεις απο καποιον που το εχει για να προχωρησω Έχουμε ήδη αρκετή πληροφόρηση. Τι περιμένεις ακριβώς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αποδοση μπαταριας κυριως φιλε :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 συγχωράτε με αλλά εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει με το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 συγχωράτε με αλλά εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει με το 4G. διαβασες καθολου το νημα; παιζει ειπαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Κάτι περί συχνότητας 800 mhz που έχουν αγοράσει οι πάροχοι για το 4G και θα εκπέμπουν στο μέλλον από κει μας προβληματίζει καθόλου ή μέχρι να γίνει θα έχουμε αλλάξει κινητό; Σκεφτόμουν να πάρω το Meizu για τη γυναίκα αλλά με αυτό έχω κολλήσει λιγάκι! http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/78952.html http://www.tovima.gr/science/technology-planet/article/?aid=641375 Edited February 26, 2015 by volanis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 διαβασες καθολου το νημα; παιζει ειπαμε Θα παίζει και το νέο 4G+ της vodafone; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 διαβασες καθολου το νημα; παιζει ειπαμε το νήμα το έχω διαβάσει απλά στάθηκα στο ποστ 477 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 και εγω το πασχα πρωτα ο θεος!σε αυτην την τιμη πιστευω ειναι οτι καλυτερο.αλλωστε θελω κατι που να ταμπλετιζει σε δικαρτο!για την καμερα εχω καποιες αποριες πως ειναι σε σχεση πχ με καποια επωνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Είναι Αθηνα το δικο μου,το περιμενω απο βδομαδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αναμενουμε τις εντυπωσεις σας μην ξεχαστείτε και θα ηθελα λιγο και την αποψη σας για το Tempered Glass. Το προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παίδες ξέρω οτι η ερώτηση δεν κολλάει με το τοπίκ αλλα επειδή ενδιαφέρομαι για το meizu m1 note περιμένω πως και πως να ανοιξει το vickmall και ενώ λέει οτι δεν θα εργάζονται απο 13-24 φεβρουαρίου έχουμε 26 και ακόμα να μπεί κάποιος Online...μήπως ξέρετε τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παίδες ξέρω οτι η ερώτηση δεν κολλάει με το τοπίκ αλλα επειδή ενδιαφέρομαι για το meizu m1 note περιμένω πως και πως να ανοιξει το vickmall και ενώ λέει οτι δεν θα εργάζονται απο 13-24 φεβρουαρίου έχουμε 26 και ακόμα να μπεί κάποιος Online...μήπως ξέρετε τι παίζει? Απλά γύρισαν από τις διακοπές και βρήκαν ένα... βουνό από παραγγελίες να τους περιμένει, και μάλλον έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα! Αν δεις και στα άλλα μαγαζιά, μόλις τώρα έχουν αρχίσει να... σαλεύουν σιγά σιγά, να απαντάνε ερωτήσεις και τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Απλά γύρισαν από τις διακοπές και βρήκαν ένα... βουνό από παραγγελίες να τους περιμένει, και μάλλον έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα! Αν δεις και στα άλλα μαγαζιά, μόλις τώρα έχουν αρχίσει να... σαλεύουν σιγά σιγά, να απαντάνε ερωτήσεις και τέτοια. Σε ευχαριστώ, η αλήθεια είναι πως κατι τέτοιο είχα ψηλιαστεί και εγω, αλλα δεν έιχαν βγάλει ούτε την εικόνα που είχαν βάλει στην κεντρική σελίδα τους με τον νέο χρόνο και λεω τι παίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 εχω 5 ωρες οθονη απο 100% μεχρι 10% και μεσα σε αυτο ειναι 2 ωρες παιχνιδι.real racing 3,dungeon hunder και αλλα τετοια παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razr_46 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Άψογα! Δηλαδή τουλάχιστον +1 ώρα αν δεν είσαι τόσο.. gamer. Για κάποιον που είχε ρωτήσει πιο πίσω για μπαταρία. Εμένα τώρα με άγχωσε αυτό περί δικτύων και συχνοτήτων. Δηλαδή όντως θα μεταφερθούν όλα τα 4g στα 800? Το δικό μας δεν υποστηρίζει τέτοια συχνότητα.. Υποστηρίζει μόνο τα 2600 πέραν αυτών που χρησιμοποιούνται ήδη. Λέτε να την πατήσουμε? Παρεπιπτόντως η Singpost κοιμάται. Το δικό μου είναι σε status dispatched to abroad εδώ και 14 μέρες (!) και δεν έχει κουνηθεί φύλλο ακόμα.. Παράθεση www.brightsideofficial.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Σιγά μην αφήσουν όλες τις άλλες συχνότητες κενές και παίζουν όλα στα 800....δε νομίζω. Ούτε το mx4 υποστηρίζει 800mhz αλλά 4g στην Αθήνα ιδικά έπιανε συνέχεια. Στη Ρόδο νταξει μια φορά κάπου κάποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razr_46 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ε μα ναι, αφού τώρα είναι σε συχνότητες που υποστηρίζουν τα κινητά μας, προφανώς θα πιάνει (όπου υπάρχει..). Τέσπα δεν έχει και νόημα να το συζητάμε, είναι και οφφ-τοπικ. Αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, το βλέπουμε. Που αν γίνει θα αφήσει πολλές συσκευές εκτός μπάντας 4g. Παράθεση www.brightsideofficial.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Άψογα! Δηλαδή τουλάχιστον +1 ώρα αν δεν είσαι τόσο.. gamer. Για κάποιον που είχε ρωτήσει πιο πίσω για μπαταρία. Και βάλε. :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 κάπως έτσι είναι το εσωτερικό του.... και μόνο που τους βλέπω να το "ξεσκίζουν" ανατριχιάζω meizu disassembly :cry::cry::cry: Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berdux Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παρεμπιπτόντως τι κάρτες sim παίρνει το κινητό; Κανονικές, mini, ή micro? η κανονική sim card είναι όπως την βγάζεις από την ζελατίνα, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, η mini είναι αυτή που θεωρούμε κανονική τόσα χρόνια,η micro είναι η αμέσως μικρότερη που παίρνουν πολλά καινούρια κινητά όπως και το Meizu M1 Note, και υπάρχει και η nano για το iphone5, nexus6 κλπ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e0/GSM_SIM_card_evolution.svg/220px-GSM_SIM_card_evolution.svg.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) η κανονική sim card είναι όπως την βγάζεις από την ζελατίνα, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, η mini είναι αυτή που θεωρούμε κανονική τόσα χρόνια,η micro είναι η αμέσως μικρότερη που παίρνουν πολλά καινούρια κινητά όπως και το Meizu M1 Note, και υπάρχει και η nano για το iphone5, nexus6 κλπ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e0/GSM_SIM_card_evolution.svg/220px-GSM_SIM_card_evolution.svg.png Έχεις δίκιο, είχα ξεχάσει οτι η κανονικές sim ηταν αυτές στο μέγεθος τηλεκαρτας! Πω, πω! Τώρα θυμήθηκα με αφορμη αυτες τις καρτες sim το πρωτο οικογενειακό μας κινητό πριν 20-22 χρονια, ενα Motorola MR30 (αν δε κάνω λάθος) με μπαταρία κτήνος και πτυσσόμενη κεραία... Edited February 26, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts