Alphaleader Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Δεν είναι θέμα εμπειρίας φίλε μου. Έτσι είναι η τεχνολογία. Σε όλες τις συσκευές, πάντα η αυτονομία είναι καλύτερη με το Wi-Fi. Τα data πάντα ρουφάνε παραπάνω. Το Μ1 ακούγεται να έχει εξαιρετική αυτονομία και δεν έχει να κάνει μόνο με το μέγεθος της μπαταρίας. Η Ρομ του φαίνεται να εξαιρετικά καλοφτιαγμένη σε αντίθεση με άλλες Ρομ άλλων κινέζικων αντίστοιχων συσκευών που με ίδιο μέγεθος μπαταρίας βγάζουν λιγότερες ώρες οθόνης. Ωραια... ανέλυσε το. Εγω σου αναφέρω εμπειρικά δεδομένα. Εσυ επικαλείσαι επιστημονικα. Ακουω. Κατι ποιο πειστικο απο το "ετσι ειναι η τεχνολογια" γιατι αυτο μπορω να το επικαλεστώ και γω και να μην καταληξουμε πουθενα. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ωραια... ανέλυσε το. Εγω σου αναφέρω εμπειρικά δεδομένα. Εσυ επικαλείσαι επιστημονικα. Ακουω. Κατι ποιο πειστικο απο το "ετσι ειναι η τεχνολογια" γιατι αυτο μπορω να το επικαλεστώ και γω και να μην καταληξουμε πουθενα. Σε κάθε περίπτωση το 3g καταναλώνει περισσότερο από το wifi, ανεξαρτήτως συσκευής και λειτουργικού. Αν θες ανάλυση γιατί και πως, ψάξε στο google ή ρώτα το σε θέμα τεχνολογίας. Το θέμα εδώ είναι συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ωραια... ανέλυσε το. Εγω σου αναφέρω εμπειρικά δεδομένα. Εσυ επικαλείσαι επιστημονικα. Ακουω. Κατι ποιο πειστικο απο το "ετσι ειναι η τεχνολογια" γιατι αυτο μπορω να το επικαλεστώ και γω και να μην καταληξουμε πουθενα. Δεν θα κάτσουμε εδώ να αναλύσουμε βασικές αρχές λειτουργίας των κινητών συσκευών. Αν δεν γνωρίζεις κάτι, ψαξτο μόνος σου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Με καλυψατε πληρως.... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasxr Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Παιδια να ρωτησω λιγο κατι αν εχει τυχει σε κανεναν.Μου εστειλαν το κινητο απο Γερμανια την Τριτη 17/02 σαν γραμμα συστημενο απο Γερμανια με απλο ταχυδρομειο μας ειπαν οτι θα κανει 3 με 5 μερες και εδω μου λενε οτι θα κανει 15 μερες.Σημερα πηρα τηλεφωνο στα ελτα και μου ειπαν οτι δν μπηκε Ελλαδα.Ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ισχυει. Oneplus που μου στειλε φιλος με deutsche post εκανε 7-10 εργασιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasxr Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ισχυει. Oneplus που μου στειλε φιλος με deutsche post εκανε 7-10 εργασιμες Ευχαριστω φιλε μου.Ξεαγχωθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Παιδια να ρωτησω λιγο κατι αν εχει τυχει σε κανεναν.Μου εστειλαν το κινητο απο Γερμανια την Τριτη 17/02 σαν γραμμα συστημενο απο Γερμανια με απλο ταχυδρομειο μας ειπαν οτι θα κανει 3 με 5 μερες και εδω μου λενε οτι θα κανει 15 μερες.Σημερα πηρα τηλεφωνο στα ελτα και μου ειπαν οτι δν μπηκε Ελλαδα.Ισχυει; Από Γερμανία πώς το βρήκες; Ήδη από Κίνα και δεν είναι φτηνό. Υπάρχουν μαγαζιά που το πουλάνε Γερμανία; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasxr Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Από Γερμανία πώς το βρήκες; Ήδη από Κίνα και δεν είναι φτηνό. Υπάρχουν μαγαζιά που το πουλάνε Γερμανία; Οχι απλα πηρε φιλος απο το efox και παρηγγειλε και το δικο μου απο εκει με dhl για πιο γρηγορα αλλα ακομα περιμενω....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Οχι απλα πηρε φιλος απο το efox και παρηγγειλε και το δικο μου απο εκει με dhl για πιο γρηγορα αλλα ακομα περιμενω....:( Στη Γερμανία τα κρατικά τους ταχυδρομεία είναι τα dhl. Οποτε ο χρονος παράδοσης τους ακολουθεί συνήθως τους χρόνους παράδοσης που κανουν όλα τα δέματα. Προσωπικά τρεις φορες έχω παραλάβει απο Γερμανία δεματακια με dhl και συνήθως τα λάμβανα γύρω στις 15 μέρες. Οπότε καλά σου είπαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gas_Gas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Λίγο άσχετο αλλά μόλις βρήκα ένα site τύπου skroutz που συγκρίνει τιμές και έχει αρκετά από τα γνωστά καταστήματα!!! Επίσης μπορείς να συγκρίνεις αρκετά μοντέλα κινητών αλλά και να τυπώσεις σε χαρτί το 3d μοντέλο του κινητού που σε ενδιαφέρει ώστε να έχεις εικόνα του μεγέθους του...Νομίζω μπορεί να φανεί χρήσιμο http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m1-note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Λίγο άσχετο αλλά μόλις βρήκα ένα site τύπου skroutz που συγκρίνει τιμές και έχει αρκετά από τα γνωστά καταστήματα!!! Επίσης μπορείς να συγκρίνεις αρκετά μοντέλα κινητών αλλά και να τυπώσεις σε χαρτί το 3d μοντέλο του κινητού που σε ενδιαφέρει ώστε να έχεις εικόνα του μεγέθους του...Νομίζω μπορεί να φανεί χρήσιμο http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m1-note Ειναι ηδη γνωστο καιρο τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasxr Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-02-2015 07:14 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 25-02-2015 09:09 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Επιτέλους!Ελπίζω μέχρι Παρασκευή να το έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-02-2015 07:14 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 25-02-2015 09:09 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Επιτέλους!Ελπίζω μέχρι Παρασκευή να το έχω! Πότε το έστειλαν από εκεί? (singpost) Εμένα από 13/02 ακόμα έρχεται........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Η εφαρμογή deliveries δεν συμφωνεί με το 4px. Η εφαρμογή μου λέει " dispatched to overseas" ενωω το 4px "arrive to airport" . Τι πιστεύουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Η εφαρμογή deliveries δεν συμφωνεί με το 4px. Η εφαρμογή μου λέει " dispatched to overseas" ενωω το 4px "arrive to airport" . Τι πιστεύουμε; και τα 2 σωστα ειναι αλλα το λενε με αλλο τροπο, απλα το 4px σου λεει οτι εφτασε αεροδρομιο για να πεταξει για ελλαδα και το dispatched to overseas σημαινει οτι ειναι στο αεροδρομιο και θα πεταξει με την επομενη πτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 αντε ρε παιδια να παραλαβη και κανενας αλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ25-02-201507:14ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)25-02-201509:09Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Επιτέλους!Ελπίζω μέχρι Παρασκευή να το έχω! Αν μένεις Αθήνα, ίσως να το εχεις Παρασκευή εφόσον είσαι σπίτι για να το παραλάβεις, αλλιως με ειδοποίηση σε βλέπω για Δεύτερα. Εμένα μου το εμφάνισε χτες Ελλάδα, αλλά έχει κολλήσει τελωνείο, οποτε και αύριο να βγεί δε βλέπω να προλαβαίνω να το έχω την Παρασκευή... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρεμπιπτόντως τι κάρτες sim παίρνει το κινητό; Κανονικές, mini, ή micro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Αυτά που έφτασαν Ελλάδα πότε τα παραγγείλατε; Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Παίδες μην το κάνουμε το θέμα πάλι για αποστολές κινέζικων. Κρίμα να γεμίζει με τόσα άσχετα μηνύματα. Εγώ θέλω να ρωτήσω αν έχει παραγγείλει κανείς το 32αρι και σε τι τιμή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Αν μένεις Αθήνα, ίσως να το εχεις Παρασκευή εφόσον είσαι σπίτι για να το παραλάβεις, αλλιως με ειδοποίηση σε βλέπω για Δεύτερα. Εμένα μου το εμφάνισε χτες Ελλάδα, αλλά έχει κολλήσει τελωνείο, οποτε και αύριο να βγεί δε βλέπω να προλαβαίνω να το έχω την Παρασκευή... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρεμπιπτόντως τι κάρτες sim παίρνει το κινητό; Κανονικές, mini, ή micro? micro sim παιρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razr_46 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Παίδες μην το κάνουμε το θέμα πάλι για αποστολές κινέζικων. Κρίμα να γεμίζει με τόσα άσχετα μηνύματα. Εγώ θέλω να ρωτήσω αν έχει παραγγείλει κανείς το 32αρι και σε τι τιμή. Εγώ παρήγγειλα 32άρι, τιμή 249$ στο vickmall (ακόμα τόσο έχει νομίζω). Παράθεση www.brightsideofficial.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 αντε ρε παιδια να παραλαβη και κανενας αλλος εφτασε και το δικο μου στο αεροδρομιο απο χθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εγώ σκέφτομαι το μπλε 32αρι, αλλά όπου το έχω δει, ζητάνε αλλά 10-20$ παραπάνω. Θεωρείται Premium; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Μπα... μάλλον έχουν λιγότερα κομμάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts