Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι θέμα εμπειρίας φίλε μου.

Έτσι είναι η τεχνολογία.

Σε όλες τις συσκευές, πάντα η αυτονομία είναι καλύτερη με το Wi-Fi.

Τα data πάντα ρουφάνε παραπάνω.

Το Μ1 ακούγεται να έχει εξαιρετική αυτονομία και δεν έχει να κάνει μόνο με το μέγεθος της μπαταρίας.

Η Ρομ του φαίνεται να εξαιρετικά καλοφτιαγμένη σε αντίθεση με άλλες Ρομ άλλων κινέζικων αντίστοιχων συσκευών που με ίδιο μέγεθος μπαταρίας βγάζουν λιγότερες ώρες οθόνης.

Ωραια... ανέλυσε το. Εγω σου αναφέρω εμπειρικά δεδομένα. Εσυ επικαλείσαι επιστημονικα. Ακουω. Κατι ποιο πειστικο απο το "ετσι ειναι η τεχνολογια" γιατι αυτο μπορω να το επικαλεστώ και γω και να μην καταληξουμε πουθενα.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραια... ανέλυσε το. Εγω σου αναφέρω εμπειρικά δεδομένα. Εσυ επικαλείσαι επιστημονικα. Ακουω. Κατι ποιο πειστικο απο το "ετσι ειναι η τεχνολογια" γιατι αυτο μπορω να το επικαλεστώ και γω και να μην καταληξουμε πουθενα.

Σε κάθε περίπτωση το 3g καταναλώνει περισσότερο από το wifi, ανεξαρτήτως συσκευής και λειτουργικού.

Αν θες ανάλυση γιατί και πως, ψάξε στο google ή ρώτα το σε θέμα τεχνολογίας.

Το θέμα εδώ είναι συγκεκριμένη συσκευή.

Δεν θα κάτσουμε εδώ να αναλύσουμε βασικές αρχές λειτουργίας των κινητών συσκευών.

Αν δεν γνωρίζεις κάτι, ψαξτο μόνος σου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια να ρωτησω λιγο κατι αν εχει τυχει σε κανεναν.Μου εστειλαν το κινητο απο Γερμανια την Τριτη 17/02 σαν γραμμα συστημενο απο Γερμανια με απλο ταχυδρομειο μας ειπαν οτι θα κανει 3 με 5 μερες και εδω μου λενε οτι θα κανει 15 μερες.Σημερα πηρα τηλεφωνο στα ελτα και μου ειπαν οτι δν μπηκε Ελλαδα.Ισχυει;

Ισχυει. Oneplus που μου στειλε φιλος με deutsche post εκανε 7-10 εργασιμες

Ευχαριστω φιλε μου.Ξεαγχωθηκα!

Παιδια να ρωτησω λιγο κατι αν εχει τυχει σε κανεναν.Μου εστειλαν το κινητο απο Γερμανια την Τριτη 17/02 σαν γραμμα συστημενο απο Γερμανια με απλο ταχυδρομειο μας ειπαν οτι θα κανει 3 με 5 μερες και εδω μου λενε οτι θα κανει 15 μερες.Σημερα πηρα τηλεφωνο στα ελτα και μου ειπαν οτι δν μπηκε Ελλαδα.Ισχυει;

Από Γερμανία πώς το βρήκες;

Ήδη από Κίνα και δεν είναι φτηνό.

Υπάρχουν μαγαζιά που το πουλάνε Γερμανία;

Amazon Fire stick 4k max

Από Γερμανία πώς το βρήκες;

Ήδη από Κίνα και δεν είναι φτηνό.

Υπάρχουν μαγαζιά που το πουλάνε Γερμανία;

Οχι απλα πηρε φιλος απο το efox και παρηγγειλε και το δικο μου απο εκει με dhl για πιο γρηγορα αλλα ακομα περιμενω....:(

Οχι απλα πηρε φιλος απο το efox και παρηγγειλε και το δικο μου απο εκει με dhl για πιο γρηγορα αλλα ακομα περιμενω....:(

Στη Γερμανία τα κρατικά τους ταχυδρομεία είναι τα dhl. Οποτε ο χρονος παράδοσης τους ακολουθεί συνήθως τους χρόνους παράδοσης που κανουν όλα τα δέματα. Προσωπικά τρεις φορες έχω παραλάβει απο Γερμανία δεματακια με dhl και συνήθως τα λάμβανα γύρω στις 15 μέρες. Οπότε καλά σου είπαν...

Λίγο άσχετο αλλά μόλις βρήκα ένα site τύπου skroutz που συγκρίνει τιμές και έχει αρκετά από τα γνωστά καταστήματα!!!

Επίσης μπορείς να συγκρίνεις αρκετά μοντέλα κινητών αλλά και να τυπώσεις σε χαρτί το 3d μοντέλο του κινητού που σε ενδιαφέρει ώστε να έχεις εικόνα του μεγέθους του...Νομίζω μπορεί να φανεί χρήσιμο http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m1-note

Λίγο άσχετο αλλά μόλις βρήκα ένα site τύπου skroutz που συγκρίνει τιμές και έχει αρκετά από τα γνωστά καταστήματα!!!

Επίσης μπορείς να συγκρίνεις αρκετά μοντέλα κινητών αλλά και να τυπώσεις σε χαρτί το 3d μοντέλο του κινητού που σε ενδιαφέρει ώστε να έχεις εικόνα του μεγέθους του...Νομίζω μπορεί να φανεί χρήσιμο http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m1-note

Ειναι ηδη γνωστο καιρο τωρα

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-02-2015 07:14 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 25-02-2015 09:09 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Επιτέλους!Ελπίζω μέχρι Παρασκευή να το έχω!

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-02-2015 07:14 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 25-02-2015 09:09 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Πότε το έστειλαν από εκεί? (singpost)

Εμένα από 13/02 ακόμα έρχεται........

Η εφαρμογή deliveries δεν συμφωνεί με το 4px. Η εφαρμογή μου λέει " dispatched to overseas" ενωω το 4px "arrive to airport" . Τι πιστεύουμε;

Η εφαρμογή deliveries δεν συμφωνεί με το 4px. Η εφαρμογή μου λέει " dispatched to overseas" ενωω το 4px "arrive to airport" . Τι πιστεύουμε;

και τα 2 σωστα ειναι αλλα το λενε με αλλο τροπο, απλα το 4px σου λεει οτι εφτασε αεροδρομιο για να πεταξει για ελλαδα και το dispatched to overseas σημαινει οτι ειναι στο αεροδρομιο και θα πεταξει με την επομενη πτηση

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ25-02-201507:14ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)25-02-201509:09Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Αν μένεις Αθήνα, ίσως να το εχεις Παρασκευή εφόσον είσαι σπίτι για να το παραλάβεις, αλλιως με ειδοποίηση σε βλέπω για Δεύτερα.

Εμένα μου το εμφάνισε χτες Ελλάδα, αλλά έχει κολλήσει τελωνείο, οποτε και αύριο να βγεί δε βλέπω να προλαβαίνω να το έχω την Παρασκευή...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρεμπιπτόντως τι κάρτες sim παίρνει το κινητό; Κανονικές, mini, ή micro?

Παίδες μην το κάνουμε το θέμα πάλι για αποστολές κινέζικων.

Κρίμα να γεμίζει με τόσα άσχετα μηνύματα.

Εγώ θέλω να ρωτήσω αν έχει παραγγείλει κανείς το 32αρι και σε τι τιμή.

Amazon Fire stick 4k max

Αν μένεις Αθήνα, ίσως να το εχεις Παρασκευή εφόσον είσαι σπίτι για να το παραλάβεις, αλλιως με ειδοποίηση σε βλέπω για Δεύτερα.

Εμένα μου το εμφάνισε χτες Ελλάδα, αλλά έχει κολλήσει τελωνείο, οποτε και αύριο να βγεί δε βλέπω να προλαβαίνω να το έχω την Παρασκευή...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρεμπιπτόντως τι κάρτες sim παίρνει το κινητό; Κανονικές, mini, ή micro?

micro sim παιρνει

Παίδες μην το κάνουμε το θέμα πάλι για αποστολές κινέζικων.

Κρίμα να γεμίζει με τόσα άσχετα μηνύματα.

Εγώ θέλω να ρωτήσω αν έχει παραγγείλει κανείς το 32αρι και σε τι τιμή.

Εγώ παρήγγειλα 32άρι, τιμή 249$ στο vickmall (ακόμα τόσο έχει νομίζω).

www.brightsideofficial.com

αντε ρε παιδια να παραλαβη και κανενας αλλος

εφτασε και το δικο μου στο αεροδρομιο απο χθες

Εγώ σκέφτομαι το μπλε 32αρι, αλλά όπου το έχω δει, ζητάνε αλλά 10-20$ παραπάνω.

Θεωρείται Premium;

Amazon Fire stick 4k max