mitsre Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) αυτό.. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html παίζει στα Ελληνικά δίκτυα?διότι είμαι λιγάκι άσχετος από 3-4G LTE κ.τ.λ :D Αν παίζει...το χτυπάω τι λέτε? (ιδού η απορία :lol:) (επίσης καλή χρονιά σε όλους!) Καλημέρα κ καλή χρόνια. Μόλις μιλησα με αυτούς και εν ολίγοις μου ειπαν ότι το έχουν σε στοκ, υποστηρίζει 3g και 4g για Ελλάδα και οτι το στέλνουν και με SingaporePost! Ωστόσο επειδή έχω επικοινωνήσει με 5 γνωστά site και κανένα δε το έχει σε απόθεμα και μάλιστα δεν θα το εχουν νωρίτερα απο μια εβδομάδα στην καλύτερη, μάλλον δε θα το χτυπησω απο αυτους! Φοβάμαι αυτό που έχουν κ στέλνουν είναι το κινεζικό που έχει ξεκινήσει η διάθεση του και όχι το ευρωπαϊκό... Δε μπορεί να μην το έχει κανένα απο τα γνωστά site και αυτοι να είναι οι μάγκες που το έχουν σε αποκλειστικότητα! Πάντως δεδομένου οτι το redmi note το δικαρτο μέχρι κ τα τελευταια του πουλιόταν γύρω στα 170€ δεν πιστεύω οτι αυτό θα το έχουν φθηνότερο. Λογικά το πρωτο διαστημα διαθεσιμότητας του θα το έχουν γύρω στα 180€-200€. Μακάρι να κάνω λάθος... Edited January 5, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλημέρα κ καλή χρόνια. Μόλις μιλησα με αυτούς και εν ολίγοις μου ειπαν ότι το έχουν σε στοκ, υποστηρίζει 3g και 4g για Ελλάδα και οτι το στέλνουν και με SingaporePost! Ωστόσο επειδή έχω επικοινωνήσει με 5 γνωστά site και κανένα δε το έχει σε απόθεμα και μάλιστα δεν θα το εχουν νωρίτερα απο μια εβδομάδα στην καλύτερη, μάλλον δε θα το χτυπησω απο αυτους! Φοβάμαι αυτό που έχουν κ στέλνουν είναι το κινεζικό που έχει ξεκινήσει η διάθεση του και όχι το ευρωπαϊκό... Δε μπορεί να μην το έχει κανένα απο τα γνωστά site και αυτοι να είναι οι μάγκες που το έχουν σε αποκλειστικότητα! Πάντως δεδομένου οτι το redmi note το δικαρτο μέχρι κ τα τελευταια του πουλιόταν γύρω στα 170€ δεν πιστεύω οτι αυτό θα το έχουν φθηνότερο. Λογικά το πρωτο διαστημα διαθεσιμότητας του θα το έχουν γύρω στα 180€-200€. Μακάρι να κάνω λάθος... Μακριά μεγάλε από αυτούς είναι απατεώνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegonikos Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλημέρα κ καλή χρόνια. Μόλις μιλησα με αυτούς και εν ολίγοις μου ειπαν ότι το έχουν σε στοκ, υποστηρίζει 3g και 4g για Ελλάδα και οτι το στέλνουν και με SingaporePost! Ωστόσο επειδή έχω επικοινωνήσει με 5 γνωστά site και κανένα δε το έχει σε απόθεμα και μάλιστα δεν θα το εχουν νωρίτερα απο μια εβδομάδα στην καλύτερη, μάλλον δε θα το χτυπησω απο αυτους! Φοβάμαι αυτό που έχουν κ στέλνουν είναι το κινεζικό που έχει ξεκινήσει η διάθεση του και όχι το ευρωπαϊκό... Δε μπορεί να μην το έχει κανένα απο τα γνωστά site και αυτοι να είναι οι μάγκες που το έχουν σε αποκλειστικότητα! Πάντως δεδομένου οτι το redmi note το δικαρτο μέχρι κ τα τελευταια του πουλιόταν γύρω στα 170€ δεν πιστεύω οτι αυτό θα το έχουν φθηνότερο. Λογικά το πρωτο διαστημα διαθεσιμότητας του θα το έχουν γύρω στα 180€-200€. Μακάρι να κάνω λάθος... Και εγώ που νόμιζα ότι χτύπησα λαβράκι...την ψιλιάστικα και δεν προχώρησα σε παραγγελία. Επειδή βλέπω να αργεί όμως με κόβω να πηγαίνω άμεσα σε ΜΧ4 που είναι πάνω κάτω το ίδιο τηλέφωνο με ελαφρώς υψηλότερη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Και εγώ που νόμιζα ότι χτύπησα λαβράκι...την ψιλιάστικα και δεν προχώρησα σε παραγγελία. Επειδή βλέπω να αργεί όμως με κόβω να πηγαίνω άμεσα σε ΜΧ4 που είναι πάνω κάτω το ίδιο τηλέφωνο με ελαφρώς υψηλότερη τιμή. To ΜX4 κοσμημα και τηλεφωναρα συμφωνοι, αλλα δεν ειναι απλα ελαφρως υψηλοτερη η τιμη του, εχουν 140 δολλαρια διαφορα.. το Μ1 Νote εχει εμφανιστει στο Vickmall το οποιο ειναι το πιο αξιοπιστο καταστημα στα 199 δολλαρια και το mx4 παει 340.. Συν οτι ο 6752 του Note λογω τεχνολογιας και του επερχομενου lollipop που αυτα τα τηλεφωνα λογικα θα το παρουν συντομα σιγουρα θα βελτιωθει ακομα περισσοτερο σε επιδοσεις, κανοντας το Note απιστευτο value for money ακομα και σε σχεση με τον 6595 του Mx4.. Οχι οτι θα τον φτασει αλλα αναλογικα θα ειναι τουμπανο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegonikos Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 To ΜX4 κοσμημα και τηλεφωναρα συμφωνοι, αλλα δεν ειναι απλα ελαφρως υψηλοτερη η τιμη του, εχουν 140 δολλαρια διαφορα.. το Μ1 Νote εχει εμφανιστει στο Vickmall το οποιο ειναι το πιο αξιοπιστο καταστημα στα 199 δολλαρια και το mx4 παει 340.. Συν οτι ο 6752 του Note λογω τεχνολογιας και του επερχομενου lollipop που αυτα τα τηλεφωνα λογικα θα το παρουν συντομα σιγουρα θα βελτιωθει ακομα περισσοτερο σε επιδοσεις, κανοντας το Note απιστευτο value for money ακομα και σε σχεση με τον 6595 του Mx4.. Οχι οτι θα τον φτασει αλλα αναλογικα θα ειναι τουμπανο.. Nαι..όπως το θέτεις η χρηματική διαφορά είναι κάπως μεγαλούτσικη, δεν μου φάνηκε είναι η αλήθεια τόσο με την πρώτη ματιά :D ( Τα υπόλοιπα για τα 6χχχ τα αφήνω ασχολίαστα μιας και δεν έχω ιδέα γιατί πράγμα μιλάς :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Σιγά μην δώσει drivers η mediatek για lollipop! Η xiaomi με το redmi note 3g ακόμη περιμένει να δώσει kitkat ενώ στο Snapdragon μοντέλο της έχει δώσει 4.4 Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 εμφανίστηκε και εδώ http://es.aliexpress.com/item/Original-5-5-inch-Meizu-M1-Noblue-Note-4G-LTE-Cell-Phones-MTK6752-Octa-Core-1/32260872501.html αλλά και εγώ θα δώσω το 1+1 και θα πάω για το mx4 μάλλον (είναι πανέμορφο το άτιμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 εμφανίστηκε και εδώ http://es.aliexpress.com/item/Original-5-5-inch-Meizu-M1-Noblue-Note-4G-LTE-Cell-Phones-MTK6752-Octa-Core-1/32260872501.html αλλά και εγώ θα δώσω το 1+1 και θα πάω για το mx4 μάλλον (είναι πανέμορφο το άτιμο) πολλά λεφτα για κατι που δεν θα εχει και τεραστια διαφορα απο το αδελφακι του Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 πολλά λεφτα για κατι που δεν θα εχει και τεραστια διαφορα απο το αδελφακι του η κάμερα, το μέγεθος και το ο μεταλλικός σκελετός που βγαίνει εξω για εμένα ειναι αρκετοί λόγοι και δεν μετανιώνω που το έχω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 η κάμερα, το μέγεθος και το ο μεταλλικός σκελετός που βγαίνει εξω για εμένα ειναι αρκετοί λόγοι και δεν μετανιώνω που το έχω :) Oντως η καμερα του m1 Note ακουγεται οτι δε θα γυρισει κεφαλια, οπως ας πουμε το jiayu s3 που λενε οτι εχει τον φακο που ειχε και το One+one, τον imx 214, και το Μx4 εχει τον imx 220, ειναι οντως απο τους κορυφαιους φακους σε καμερα κινητου.. Ειναι φοβερο οπως λες το ατιμο το mX4 απ'ολα, αλλα απ την αλλη συμφωνω και με τον xasta11 πως το m1 θα ειναι πολυ καλο vfm.. Ασχετο, εμενα το flyme ui μ αρεσει παρα πολυ ρε παιδια, ενω πολλους τους ξενιζει και γενικα απ οτι διαβαζω δεν αρεσει πολυ.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σιγά μην δώσει drivers η mediatek για lollipop! Η xiaomi με το redmi note 3g ακόμη περιμένει να δώσει kitkat ενώ στο Snapdragon μοντέλο της έχει δώσει 4.4 Πιστευω πως λογω αλλαγης τεχνολογιας και μονο πως στα 64bita τα καινουργια θα βγαλουν τουλαχιστον lollipop.. γιατι για μεχρι kitkat σχεδον δεν εχουν νοημα οι armv8 μιας και χρειαζονται lollipop για να δειξουν τα δοντια τους.. Θα ηταν μεγαλο fail να μην κανουν εστω αυτο.. Ειδικα με τις πωλησεις που αναμενονται να κανουν τα συγκεκριμενα λογω value for money ανευ προηγουμενου που θα εχουν τα περισσοτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ριξτε μια ματια και εδώ http://ejiayu.com/en/News2-1-201.html πριν αποφασισετε... Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλά και εσύ πας να δεις σύγκριση απο το ejiayu.com ? Δεν το κοίταξα καν όλο μόνο απο τα specs κατάλαβα τι γίνεται. Και κάτι άσχετο λίγο το meizu έχει IGZO οθόνη η οποία είναι ολοκαίνουργια τεχνολογία στις οθόνες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Ριξτε μια ματια και εδώ http://ejiayu.com/en/News2-1-201.html πριν αποφασισετε... μπράβο,φίλε,ευχαριστώ για το λινκ,κι εγώ ανάμεσα σ'αυτά τα 2 είμαι,με κλίση προς meizu λόγω ομορφιάς(αν και το jiayu τελικά δεν είναι άσχημο) ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και ένα καινούργιο βιντεάκι που μόλις αλίευσα.... εδώ λέει στοκ από χτες και σε ερωτήσεις λέει οτι στέλνει αμέσως,έχει και paypal,τι παίζει ? https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html Edited January 7, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 μπράβο,φίλε,ευχαριστώ για το λινκ,κι εγώ ανάμεσα σ'αυτά τα 2 είμαι,με κλίση προς meizu λόγω ομορφιάς(αν και το jiayu τελικά δεν είναι άσχημο) ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και ένα καινούργιο βιντεάκι που μόλις αλίευσα.... εδώ λέει στοκ από χτες και σε ερωτήσεις λέει οτι στέλνει αμέσως,έχει και paypal,τι παίζει ? https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html Πέθανα από τα γέλια με το βίντεο που έχουν στο fastcardtech, ο τύπος ανοίγει το κουτί με Μπαλτάς! Σαν αυτό που κόβουν τα κρέατα στα χασάπικο. Άντε μετά να τους πάρεις στα σοβαρά! Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Πέθανα από τα γέλια με το βίντεο που έχουν στο fastcardtech, ο τύπος ανοίγει το κουτί με Μπαλτάς! Σαν αυτό που κόβουν τα κρέατα στα χασάπικο. Άντε μετά να τους πάρεις στα σοβαρά! Πάρτε και μια φώτο του reviewer! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Πέθανα από τα γέλια με το βίντεο που έχουν στο fastcardtech, ο τύπος ανοίγει το κουτί με Μπαλτάς! Σαν αυτό που κόβουν τα κρέατα στα χασάπικο. Άντε μετά να τους πάρεις στα σοβαρά! Unboxing like a real boss !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Ειπαμε μακρια απο fastcardtech σε μια παραγγελία που εκανα δεν στειλανε αυτό που παραγγειλα και στην αλλη κλαιω τα λεφτα μου δειτε τι γραφουν και στο scamadviser Edited January 7, 2015 by irovoudou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Για όσους ενδιαφέρονται να δουν τα σωθικά του m1... http:// https://m.youtube.com/watch?v=wet8o9cB-Gs&list=PL6DCE3D1F84B95994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Έκδοση WCDMA ξέρει κανείς πότε θα βγεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ker1906 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλημέρα, σε ένα μαγαζί στο Aliexpress είδα μια παραγγελία από Ελλάδα... Ήξερα οτι η έκδοση που κυκλοφορεί στηρίζει μόνο 2G στην Ελλάδα και όχι 3G και 4G. Έστειλα μήνυμα στον πωλητή αλλά απάντηση δεν πήρα. Ξέρετε αν άλλαξε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εχω μιλησει για το συγκεκριμενο με 3 μαγαζια (vickmall to2c gearbest) και οι 3 με διαβεβαιωσαν οτι οτιδηποτε πουλιεται αυτη τη στιγμη ειναι εκδοση κινας.Η international εκδοση αναμενεται τελη φεβρουαριου αρχες μαρτιου.Ειδικοτερα χθες μου εστειλε μαιλ το gearbest οτι εχουν συμφωνησει με την meizu για την πωληση του και τους ειπαν για διαθεσιμοτητα τις ημερομηνιες που ανεφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ker1906 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Μάλιστα... Θα περιμένουμε πολύ ακόμα δηλαδή. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) Το μόνο ενδιαφέρον πάντως σε αυτό το βιντεάκι (5:45) είναι ότι φαίνεται να έχει επιλογή Ελληνικής γλώσσας στο μενού. Απότι είδα η νέα Flyme OS 4.2.0.1 υποστηρίζει και Ελληνικα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε και εδώ http://meizufans.eu/forum/thread-flyme-os-4-2-0-1-stable-m1-note Επίσης στο επίσημο site της meizu δεν υπάρχει για download η rom για για το m1 http://www.flyme.cn/en/firmware.jsp οπότε προφανώς και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα η συσκευή για ευρώπη. Σε αντίθεση με την κινέζικη έκδοση που υπάρχει η ανάλογη rom και κατέβασμα http://www.flyme.cn/firmware.jsp Υ.Γ. Σε λίγο θα μάθουμε και κινέζικα με αυτούς που έχουμε μπλέξει! :p Edited January 9, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ker1906 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί λίγο... Είχα στείλει μήνυμα σε 2 πωλητές του Aliexpress που τους προτείνει το kimovil και μου απάντησαν... και μου λένε ναι μεν είναι η κινέζικη έκδοση αλλά δουλεύει στην Ελλάδα και έχει Ελληνικά. Επειδή δεν τα κατέχω πολύ αυτά η διαφορά ανάμεσα στην Κινέζικη και την International έκδοση ποια είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί λίγο... Είχα στείλει μήνυμα σε 2 πωλητές του Aliexpress που τους προτείνει το kimovil και μου απάντησαν... και μου λένε ναι μεν είναι η κινέζικη έκδοση αλλά δουλεύει στην Ελλάδα και έχει Ελληνικά. Επειδή δεν τα κατέχω πολύ αυτά η διαφορά ανάμεσα στην Κινέζικη και την International έκδοση ποια είναι ? Κοιτά να δεις, απο οτι είδα (και ανέφερα παραπάνω) η συσκευή μετά το τελευταιο update της rom Flyme OS 4.2.0.1 έχει ελληνικά αλλά σαν συσκευή δεν πρεπει να υποστηριζει τα ελληνικά δίκτυα 3G και 4G και περιμένουμε να κυκλοφορήσει η συσκευή που θα υποστηρίζει τα ευρωπαϊκά δίκτυα κινητής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts