Alexcxvtr Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Εδώ εισαι https://docs.google.com/uc?id=0B-f4E5wO9goHV21YUUdtS3ZCLW8&export=download Ωραίος! Καλά, αυτή γιατί δεν υπάρχει στο needrom; Τέλος πάντων. Μήπως υπάρχει τρόπος να μείνει το root αφού φλασάρω την V08; Είναι πιο tweaked έκδοση και αρκετά πιο smooth. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Βαλε την 05 που έχει root με supersu , επέλεξε μέσα στις ρυθμίσεις του supersu την λειτουργία επιβίωσης και κάνε update στην 08. Αν εισαι τυχερός θα μείνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 εάν δεν δουλεύουμε δεδομένα,το 3g πρέπει να κλείνει. Eιναι στις ρυθμίσεις ->περισσότερα->δίκτυα κινητής->Υπηρεσία 3G. το κινητό το πήρα για φίλο, 80 ευρώ(gearbest) ,αυτό που παρατήρησα είναι οτι επάνω δεξιά φωτίζει λίγο πιο πολύ,δηλαδή δεν μιλάμε για ποιότητα λενοβο κτλ. άλλα για τα χρήματα του καλο φαίνεται. Καλησπερα φιλε. Lenovo Huawei Xiaomi νομιζω δεν μπορουν να συγκριθούν με συσκευες σαν τις cubot leaggoo doogee κτλ. Ενα πρωτο χαρακτηριστικο ειναι οτι δεν αναλώνονται σε ψευτικα χαρακτηριστικά (κυριως καμερων, μπαταριων κτλ.) οπως κανουν αλλες εταιριες. Απο ποιοτητα κατασκευης και λειτουργιων δεν το συζητάω. Ακομα και τα Κινεζικα εχουν τα Top τους μοντελα και υποδιεστερα. Το cubot για τα χρηματα του ειναι πολυ τίμιο τηλεφωνο. Αν η μπαταρια του βγαλει 1,5 μερα με την δικη μου χρηση μιλαμε για VFM στην κατηγορια του. Οπως ειπα και σε ενα ποστ νωριτερα για κατω απο 100€ δεν εχω πιάσει καλυτερο τελευταια. Καμια απο τις πρώτες εταιριες που σου ανεφερα δεν βγάζει αντίστοιχων χαρακτηριστικών τηλ σε αυτή την τιμη. Sorry για το off topic. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Ερώτηση στο Ραδιόφωνο Fm αποθηκεύει μόνο 5 σταθμούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Αρχισαν να βγάζουν και tempered glass αλλά με τσιμπημένη τιμή 8 ευρώ. Για όποιον βιάζεται πάντως απο aliexpress http://www.aliexpress.com/item/For-Cubot-S200-MTK6582-Quad-Qore-Mobile-Phone-Android-4-2-5-0-inch-Tempered-Glass/32272077959.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ερώτηση στο Ραδιόφωνο Fm αποθηκεύει μόνο 5 σταθμούς; Όχι (δες φωτό) Χρησιμοποίησε άλλα ακουστικά (λειτουργούν ως κεραία) ή κάνε νέα σάρωση όταν βρίσκεσαι σε άλλο χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pajoee Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Καλημέρα και καλή Κυριακή. Τελικά το πρόβλημα με το wifi που είχα δεν οφείλεται στο κινητό αλλά στις ρυθμίσεις που είχα κάνει στον router για τους DNS. Οπότε όλα καλά και με το δικό μου τηλέφωνο. Μου έχει κάνει εντύπωση πόσο φωτεινή είναι η οθόνη ακόμα και στην χαμηλότερη ρύθμιση (κάτι που ίσως και να είναι λίγο ενοχλητικό αν ξυπνήσεις τον βράδυ και θες να δεις κάτι γιατί στραβώνεσαι....). Πολύ εύχρηστο επίσης είναι το κλείδωμα του κινητού με το διπλό tap στο μεσαίο κουμπί. Με έχει βολέψει αφάνταστα. Για την μπαταρία δεν το συζητάω.... απόλαυση. Στην τελευταία φόρτιση μου έβγαλε άνετα 2,5 μέρες και πιστεύω ότι με την μέτρια χρήση που του κάνω μπορεί να ακουμπήσει και τις 3. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορά αυτή και πραγματικά για τα λεφτά του είναι εκπληκτικό value for money. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 καλησπερα στην παρεα .θα ηθελα τις γνωμες σας θα ηθελα να το αγορασω για δωρο στην αδερφη μου. Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μετά από τις λίγες μέρες που το έχω στην κατοχή μου , πιστεύω οτι πρόκειται για μια επιτυχημένη αγορά. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής ,καταπληκτική οθόνη . κανένα κόλλημα ,lag κλπ. (έχω βάλει τον Nova launcher) Συνδέεται αμέσως στο wifi και πηγαίνει πολύ καλά στο internet. Στην αρχή με είχε τρομάξει το μέγεθος του (πρώτη φορά έπιασα στα χέρια μου 5"ιντσο τηλέφωνο) αλλά συνηθίζεται εύκολα. Η μπαταρία μια χαρά είναι αλλά είχα μεγάλες προσδοκίες λόγο των 3300mah . Μου βγάζει μια μέρα σκληρής χρήσης (πολύ ώρα στο ίντερνετ ) ή 1,5 normal χρήσης. Φυσικά ίσως στρώσει με τον καιρό . Έχει φορτιστεί 2-3 φορές. Στα $86 που μου στοίχισε νομίζω οτι ειναι η καλύτερη επιλογή ! Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 μούφα είναι :tease::tease::tease::tease:, περιμένω άλλα τρία :p , όποιος το βλέπει και μαθαίνει τιμή με βάζει να παραγγείλω Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μετά από τις λίγες μέρες που το έχω στην κατοχή μου , πιστεύω οτι πρόκειται για μια επιτυχημένη αγορά. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής ,καταπληκτική οθόνη . κανένα κόλλημα ,lag κλπ. (έχω βάλει τον Nova launcher) Συνδέεται αμέσως στο wifi και πηγαίνει πολύ καλά στο internet. Στην αρχή με είχε τρομάξει το μέγεθος του (πρώτη φορά έπιασα στα χέρια μου 5"ιντσο τηλέφωνο) αλλά συνηθίζεται εύκολα. Η μπαταρία μια χαρά είναι αλλά είχα μεγάλες προσδοκίες λόγο των 3300mah . Μου βγάζει μια μέρα σκληρής χρήσης (πολύ ώρα στο ίντερνετ ) ή 1,5 normal χρήσης. Φυσικά ίσως στρώσει με τον καιρό . Έχει φορτιστεί 2-3 φορές. Στα $86 που μου στοίχισε νομίζω οτι ειναι η καλύτερη επιλογή ! Σε πιο firmware ? 08 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Σε πιο firmware ? 08 ? Ναι φιλε μου. Σημερα το αναβαθμισα σε V08. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mahdi Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Κατεύθασε και η θήκη http://www.aliexpress.com/snapshot/6412319064.html?orderId=65139884089551 φωτογραφίες εδώ http://postimg.org/gallery/19d7de32k/b2b13f46/ Κόλλησα τη θήκη επάνω στο προστατευτικό πλαστικό του κινητού και όχι αμέσως στην πίσω πλευρά του και κλείνει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εδώ εισαι https://docs.google.com/uc?id=0B-f4E5wO9goHV21YUUdtS3ZCLW8&export=download Είναι σίγουρα η 05 ? Γιατί το αρχείο .img από την συγκεκριμένη έκδοση έχει τα ίδια ακριβώς στοιχεία με την 02 root. Είχες τη 02 root και πέρασες αυτή την έκδοση και πλέον σου εμφανίζει στα στοιχεία της συσκευής ότι είναι η 05 ? Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Δεν την πέρασα εγώ. Την έδωσε άλλος φίλος εδω στο θέμα. Σε ρώσσικο forum που διαβάζω με μετάφραση η ρομ ειναι 05 με SuperSu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Δεν την πέρασα εγώ. Την έδωσε άλλος φίλος εδω στο θέμα. Σε ρώσσικο forum που διαβάζω με μετάφραση η ρομ ειναι 05 με SuperSu Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κάνω μια δοκιμή να την περάσω και θα ενημερώσω ποιά έκδοση είναι. Μια ερώτηση ακόμη, έχει πάρει κάποιος backup με το recovery που έχει το τηλέφωνο ή πρέπει να περάσουμε κάποιο άλλο ? Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Συμφορουμίτες ρουταρα τη v08!!! Παρέλαβα σήμερα από GearBest μετά από ένα μήνα περίπου. Μου ήρθε χωρίς root με τη V02. Aμέσως update σε V05 και μετά σε V08. Την είχα ψιλιαστεί τη δουλειά, είχε περάσει από τα χέρια μου ένα Leaggo Lead 2 (επίσης καταπληκτικό τηλέφωνο στα 90€) και είχα σκάσει, δε μπορούσα να το ρουτάρω με τίποτα. Ψάχνοντας έπεσα στη λύση στο needrom σε rom για το Leagoo 3S, το οποίο έπιασε και σε Leagoo Lead 2 αλλά και στο CUBOT S200 Αντιγράφω από needrom: " kokonelos on 10/22/2014 @ 4:43 pm After reading a lot i found that to root it with vroot you need to install mobile uncle tools (από το google play) on the phone and enable the option "root" inside engineer mode mtk -log and debugging-user2root.then run vroot and it will be rooted in no time " Το vroot είναι πλέον αυτό http://irootdownload.com/. Εγκαθιστά κινέζικο root apk οπότε αμέσως μετά το rootαρισμα πάμε στο play και εγκαθιστούμε το superuser του chainfire, έτσι φεύγει το κινέζικο ρουτ. Επίσης για καλό και για κακό κάνουμε απεγκατάσταση το iroot από το pc για τυχόν ιούς (κατά την εγκατάσταση έχουμε απενεργοποιημένο το antivirus). To τηλ δείχνει καταπληκτικό, τα λέμε, καλό ρουτάρισμα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andbabal Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Παιδιά για handsfree bluetooth έχει ψάξει κανένας; πρέπει να προσέξω μήπως θέμα συμβατότητας ή οποιοδήποτε συνδέεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Όχι (δες φωτό) Χρησιμοποίησε άλλα ακουστικά (λειτουργούν ως κεραία) ή κάνε νέα σάρωση όταν βρίσκεσαι σε άλλο χώρο. Ραδιοφωνο Επιβεβαιώνω 5 σταθμούς στην V02 σαν favorite. μετα τους 5 μηνυμα cannot add the channel to favorite list because if full. Αν κανεις search στους βαζει στην λιστα αλλα δεν τους θεωρει favorite ουτε μπορεις να τους σβησεις. Ασημαντο bag. Δεν ξερω αν στις επομενες ειναι οκ. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mahdi Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Παιδιά για handsfree bluetooth έχει ψάξει κανένας; πρέπει να προσέξω μήπως θέμα συμβατότητας ή οποιοδήποτε συνδέεται?Εγώ με το πιό απλό turbo-x του πλαισίου είμαι μια χαρά από bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Ναι φιλε μου. Σημερα το αναβαθμισα σε V08. Και εγω αναβαθμιση σε v08 μιας και απο την πρωτη στιγμη φαινεται η διαφορα στην αισθηση του. Στην V05 δεν αλλαζει το desktop. Στην V08 αλλαζει ο launcher. Πιάνουν καλυτερα τα gestures. double click για κλειδωμα υπαρχει ή εχασα κατι συναδελφοι;; Ακυρο πατας 2φορες το home button. Οχι και τοσο εξυπνο. Μετα απο λιγη ωρα με το νεο launcher, θα προτιμουσα τον παλιο. Ειναι πιο απλος και με πιο λιγες δυνατοτητες-πειραγματα. Μπορει ομως να έτρωγε περισσότερα resources, οποτε αυτοι ξερουν. Θα δω και πως θαπαει η μπαταρια τωρα Edited January 19, 2015 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbv Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ρε παιδιά δεν αναγνωρίζει με τιποτα την sd, ενω αλλο κινητο τη βλεπει αμεσως. Τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Και εγω αναβαθμιση σε v08 μιας και απο την πρωτη στιγμη φαινεται η διαφορα στην αισθηση του. Στην V05 δεν αλλαζει το desktop. Στην V08 αλλαζει ο launcher. Πιάνουν καλυτερα τα gestures. double click για κλειδωμα υπαρχει ή εχασα κατι συναδελφοι;; Ακυρο πατας 2φορες το home button. Οχι και τοσο εξυπνο Έχει και πάνω στην οθόνη , πήγαινε στο μενού των gestures μηπως είναι απενεργοποιημένο ;) ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι (δες φωτό) Χρησιμοποίησε άλλα ακουστικά (λειτουργούν ως κεραία) ή κάνε νέα σάρωση όταν βρίσκεσαι σε άλλο χώρο. Αν αποθηκέυεις χειροκίνητα τους σταθμούς, μετά την 5η αποθήκευση μου λέει ότι ειναι πλήρης :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Έχει και πάνω στην οθόνη , πήγαινε στο μενού των gestures μηπως είναι απενεργοποιημένο ;) Στο screen on Gesture εχει μονο Double Clinck :lol: home to lock, και three point move up/down to .... Στην αποκριση τα πηγαν καλα στις ρυθμισεις τα χαλασαν λιγο. Επειγόντως update o launcher. Ουτε ενα wallpaper δεν μπορεις να διαχειριστείς. H googlobara δεν βγαινει......;;;; Edited January 19, 2015 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts