Jump to content

andbabal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About andbabal

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

andbabal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. andbabal

    Cubot S200

    Είναι βολική στο δίπλωμα για να βγάζεις φωτό? Η ένταση και η ποιότητα ήχου αλλοιώνονται καθόλου όταν ακούς μουσική με τη θήκη? πάντως φαίνεται ότι το προστατεύει το τηλέφωνο από όλα τα πεσίματα.
  2. andbabal

    Cubot S200

    Παιδιά για handsfree bluetooth έχει ψάξει κανένας; πρέπει να προσέξω μήπως θέμα συμβατότητας ή οποιοδήποτε συνδέεται?
  3. andbabal

    Cubot S200

    το ίδιο σφάλμα "server is busy" μου βγάζει συνέχεια σε ένα tablet που πήρα και προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση το OWL. στο κινητό πάντως μου την έβγαλε αμέσως την δεύτερη αναβάθμιση και την πέρασε χωρίς πρόβλημα.
  4. andbabal

    Cubot S200

    άκυρο τελικά. δεν υπάρχει σαν smart wake αλλά ενσωματώθηκε στο gesture control. :D
  5. andbabal

    Cubot S200

    Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε v08 και δεν υπάρχει πλέον το smart wake. που το βρίσκουμε?
  6. andbabal

    Cubot S200

    Η αριστερή είναι η sim2. η δεξιά είναι για την κάρτα μνήμης. Η sim1 μπαίνει ακριβώς από κάτω από αυτές τις υποδοχές. αν το προσέξεις έχει μια υποδοχή που την βάζεις πλάγια με το κομμένο μέρος της επάνω και αριστερά. ελπίζω να βοήθησα.
  7. andbabal

    Cubot S200

    Χθες παρέλαβα από gearbest επιτέλους και το έλιωσα!!! Πρώτες εντυπώσεις... καταπληκτικό. Πολύ καλή κάμερα, δυνατό φλας, γρήγορο. Με το gps δεν ασχολήθηκα ακόμη γιατί ψάχνω πιο navigator να κατεβάσω (είχα το MLS Talk and call πριν). το μόνο θεματάκι είναι με το wifi του. στο ίδιο σημείο που έχω και ένα ZTE V889M το οποίο έχει μέτριο σήμα, το CUBOT με πετάει από το wifi. κατά τα άλλα κορυφή για τα λεφτά του!!!
  8. και με τα δικά μου μαζί ταξιδεύουν!!!! χαμός θα γίνει στα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης!!!
  9. καλή η θήκη? αυτή σκέφτομαι να πάρω κι εγώ γιατί δεν είναι με αυτοκόλλητο.
  10. Πάντως το ευχάριστο είναι ότι ήδη κάποιοι άρχισαν να παραγγέλνουν και θήκες!!! η πίστη δε χάθηκε από τον Έλληνα!!!! :)
  11. μία από τα ίδια. μου βγάζει "shipped out" και για τα δύο που παρήγγειλα από την προηγούμενη εβδομάδα από gearbest και σήμερα μου έβγαλε για το ένα "the item is pre-adviced" ενώ για το άλλο ακόμη τίποτα ενώ έχω tracking number. άντε να δούμε.
  12. Εγώ πάντως παρήγγειλα από GB, 2 CUBOT S200 στις 04-12, με αποστολή σε 2 διαφορετικές διευθύνσεις και τιμή 96 δολάρια και στις 10-12 μου έβγαλε shipped out με Netherlands Post. στο tracking βέβαια ακόμη βγάζει "not found". άντε να δούμε!!!
×
×
  • Create New...