efmakis Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Σε μενα παντως συνεχιζονται οι απωλειες σηματος wifi και κινητης και ελπιζω να μην βγει zopo 700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Σε μενα παντως συνεχιζονται οι απωλειες σηματος wifi και κινητης και ελπιζω να μην βγει zopo 700 Είμαι με v08, αγορά από γκήαρμπεστ. Δοκίμασα data κατέβασμα ενημερώσεων εφαρμογών από playstore. Ομιλία κανονικά, πάνω από μισή ώρα η κάθε κλήση. Τοποθετημένες cosmote sim1 - wind sim2. WiFi έχω δοκιμάσει να κατεβάσω iso αρχείο 650mb συνδεδεμένος σε hol και otenet routers. Δεν έχει εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα (ακόμα) . Μπορείς να γράψεις πότε εμφανίζεται το πρόβλημα, και τι ακριβώς σου κάνει; Επιπλέον, έγραψα νωρίτερα για μουφα απενεργοποίηση, παραμένουν ανοικτές εφαρμογές που είχα πριν πατήσω απενεργοποίηση. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα; δεν είδα κάποια απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Σε καποιες περιπτωσεις χανει σημα απο αποσταση αλλα λες λογικο ειναι σε σχεση με καποια αλλα κινητα Το κακο ειναι οτι ορισμενες φορες ενω δειχνει 2 γραμμες μεσα στο σπιτι δεν φορτωνει σελιδες και βγαζει οτι δεν υπαρχει συνδεση με κλεισιμο και ξανα ανοιγμα wifi επανερχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pajoee Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Το προβλημα με το wifi που ανεφερες παραμενει και σε μενα. Ειναι ασχετο με το αν το κινητο ειναι stand by ή οχι. Ενα ενδιαφερον στοιχειο που ανακαλυψα ειναι οτι οι εφαρμογες που εχουν να κανουν με συσκευες του τοπικου δικτιου (πχ local ip camera) λειτουργουν κανονικα. Υποψιαζομαι μηπως εχει να κανει με καποιον dns server. Οποτε για την ωρα του εχω βαλει καρφωτη ip και dns και οχι να παιρνει απο τον ρουτερ (mikrotik router & awmn dns). Θα συνεχισω τις δοκιμες και θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Δηλαδή θέλετε να πείτε οτι ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα απο το μενού των δικτύων κινητής να διαλέξεις ποια SIM θέλεις να χρησιμοποιείς για 3G??? Φυσικα και υπαρχει η επιλογη να διαλεξεις σε ποια sim θελεις το 3G. Σε οποια sim εχεις το 3G, εχεις κ τη δυνατοτητα για τις βιντεοκλησεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- την περισσοτερη μπαταρια μου τρωει η "ΕΤοιμοτητα κυψελης" στο 44%. Ισχυει και σε σε εσας; είναι φυσιολογικο; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcross Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Επιπλέον, έγραψα νωρίτερα για μουφα απενεργοποίηση, παραμένουν ανοικτές εφαρμογές που είχα πριν πατήσω απενεργοποίηση. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα; δεν είδα κάποια απάντηση. Πολλές φορές έχει κλείσει η συσκευή και δεν υπήρχε καμία ανοιχτή εφαρμογή κλπ. Το προβλημα με το wifi που ανεφερες παραμενει και σε μενα. Έχω παρατηρήσει το εξής: σε κάθε restart/battery off αλλάζει η MAC του WiFi, με αποτέλεσμα το router/AP να βλέπει νέα συσκευή και να δεσμεύει νέα IP o DHCP. Ίσως εκεί να έγκειται το πρόβλημα. Εγώ που έχω MAC filtering (εδώ και αν είχα πρόβλημα) και μάσκα δικτύου /28 με αποτέλεσμα ο DHCP server να δίνει το μέγιστο 12 διευθύνσεις, κάποια στιγμή ξέμεινα και δεν μπορούσε συνδεθεί. Edited January 15, 2015 by hcross Παράθεση In the land of the Holy The Devil runs free Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Για οσους ενδιαφερονται για τα περι καμερας το φλας ειναι αρκετα καλο για νυχτερινες ληψεις και δεν κιτρινιζει πολυ. Σε γενικες γραμμες βαζεις ενα 7,5. Για να σας δωσω συγκριση το lead1 θα του εβαζα ανετα 5-. Στα περισσοτερα low budget υπαρχει ανυπαρξια φλας. Σε αυτο οχι. Για το WiFi μεχρι στιγμης κανενα προβλημα ή αποσυνδεση. Εχω V02 και προς το παρρον δεν εχω λογο να την αλλαξω. Αποψεις για την μπαταρια μετα απο μια εβδομαδα. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Επιπλέον, έγραψα νωρίτερα για μουφα απενεργοποίηση, παραμένουν ανοικτές εφαρμογές που είχα πριν πατήσω απενεργοποίηση. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα; δεν είδα κάποια απάντηση. Όσο βάζεις εφαρμογές έχω την αίσθηση δημιουργούν αυτοματισμούς και τρέχουν συνέχεια προγράμματα, απο 350 στην αρχή, τώρα είναι σταθερά στα 600mb με εφαρμογές που τρέχουν στην μνήμη χωρίς να φορτώνω κάτι. Έβαλα και greenify αλλά δε μπορώ να καταλάβω την δομή του και δε τα κλείνει. Θα το κάνω μια επαναφορά μου φαίνεται να ηρεμήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s_806 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδια μηπως ξερει κανεις πως μπορω να βρω το θεμα του Gearbest που ειχε υποσχεθει τα ακουστικα σε οσους ειχαν αγορασει με το κουπονι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871 Πιστεύω αφορά την πρώτη παρτίδα με παραγγελίες στο pre-order. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Παιδια μηπως ξερει κανεις πως μπορω να βρω το θεμα του Gearbest που ειχε υποσχεθει τα ακουστικα σε οσους ειχαν αγορασει με το κουπονι; εδώ είναι αλλά δεν σε αφορά . Edited January 15, 2015 by panosss567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s_806 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871 Πιστεύω αφορά την πρώτη παρτίδα με παραγγελίες στο pre-order. Ευχαριστω.. ναι ειχε ισχυ μεχρι 27/11 εγω το πηρα 29/11. και ημουν ετοιμος να τους κραξω που δεν μου τα εστειλαν.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcross Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Έχει βρει κανείς καμιά άκρη με την (υπερβολικά κατ' εμέ) φωτεινή οθόνη στο ελάχιστο της φωτεινότητας? Τα apps του στυλ RootDim κλπ αποκλείονται. Το πείραγμα του /sys/class/leds/lcd-backlight/brightness και του ro.lcd_min_brightness στο build.prop είναι προσωρινές λύσεις. Κάτι μόνιμο? Ευχαριστώ. Παράθεση In the land of the Holy The Devil runs free Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Το κινητό είναι τέλειο σε όλα παίδες, ειδικά μετα την αναβάθμιση σε V08.. Με προβληματίζουν ωστόσο 2 πραγματάκια: α) To youtube τραυλίζει μερικές φορές και κανει και στιγμιαίες συνεχείς διακοπές..Το έχει κανείς άλλος αυτό??? β) Η μπαταρία πέφτει σφαίρα στα πρώτα σκαλοπάτια, μεσα σε μιση-μια ωρα επεσε από 100% στο 80% π.χ..Το έχω 4η μέρα, λέτε να βελτιωθεί σε αυτό? Τι εστί καλιμπράρισμα και πως γίνεται? Κάποιο tip για απενεργοποίηση εφαρμογων στο παρασκήνιο?? Χρήστος Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcross Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 α) To youtube τραυλίζει μερικές φορές και κανει και στιγμιαίες συνεχείς διακοπές..Το έχει κανείς άλλος αυτό??? Όχι, παίζει κανονικότατα (έχω βέβαια την V02, χρειάζομαι το root). β) Η μπαταρία πέφτει σφαίρα στα πρώτα σκαλοπάτια, μεσα σε μιση-μια ωρα επεσε από 100% στο 80% π.χ..Το έχω 4η μέρα, λέτε να βελτιωθεί σε αυτό? Τι εστί καλιμπράρισμα και πως γίνεται? Κάποιο tip για απενεργοποίηση εφαρμογων στο παρασκήνιο?? Λίγο πολύ μια από τα ίδια, αρχικά πέφτει γρήγορα. Δοκίμασε το Advanced Battery Calibrator (αυτό έτρεξα, χρειάζεται root). Για απενεργοποίηση background apps επίσης χρειάζεται root. Για να κάνω disable apps χρησ. το Root App Delete και για να αποκλείσω εφαρμογές από το autostart, χρησ. το Clean Master (Speed Booster). Παράθεση In the land of the Holy The Devil runs free Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, Το θέμα με το youtube το είχα σε όλες τις εκδόσεις (02,05,08).. Για τα υπόλοιπα μάλλον θα πρέπει να ψαχτω για το πως θα κάνω rooted την συσκευή..:wacko: Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, Το θέμα με το youtube το είχα σε όλες τις εκδόσεις (02,05,08).. Για τα υπόλοιπα μάλλον θα πρέπει να ψαχτω για το πως θα κάνω rooted την συσκευή..:wacko: αυτο ψαχνουμε και εμεις :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Έχει βρει κανείς καμιά άκρη με την (υπερβολικά κατ' εμέ) φωτεινή οθόνη στο ελάχιστο της φωτεινότητας? Τα apps του στυλ RootDim κλπ αποκλείονται. Το πείραγμα του /sys/class/leds/lcd-backlight/brightness και του ro.lcd_min_brightness στο build.prop είναι προσωρινές λύσεις. Κάτι μόνιμο? Ευχαριστώ. Δοκιμασε και το Pixel battery Saver. Χαμηλωνει την φωτεινοτητα αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcross Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δοκιμασε και το Pixel battery Saver Ευχαριστώ, αλλά μάλλον θα καταφύγω σε κάτι τέτοιο. Παράθεση In the land of the Holy The Devil runs free Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Το κινητό είναι τέλειο σε όλα παίδες, ειδικά μετα την αναβάθμιση σε V08.. Με προβληματίζουν ωστόσο 2 πραγματάκια: α) To youtube τραυλίζει μερικές φορές και κανει και στιγμιαίες συνεχείς διακοπές..Το έχει κανείς άλλος αυτό??? β) Η μπαταρία πέφτει σφαίρα στα πρώτα σκαλοπάτια, μεσα σε μιση-μια ωρα επεσε από 100% στο 80% π.χ..Το έχω 4η μέρα, λέτε να βελτιωθεί σε αυτό? Τι εστί καλιμπράρισμα και πως γίνεται? Κάποιο tip για απενεργοποίηση εφαρμογων στο παρασκήνιο?? Χρήστος Τι διαφορές είδες στην V8 σε σχέση με τις προηγούμενες ; Για τα άλλα δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί το παρέλαβα μόλις χθες . Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δεν είδα ουσιαστικές διαφορές..Οι διαφορές που εντόπισα από χθες που την έβαλα ειναι περισσότερο χρηστικές και αφορούν καποιες ρυθμίσεις όπως π.χ. η βελτίωση των gestures (ενοποιήθηκε η δυνατότητα παραμετροποίησης σε smartwake και air gesture).. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι ουσιαστικό ως προς την λειτουργία.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δεν είδα ουσιαστικές διαφορές..Οι διαφορές που εντόπισα από χθες που την έβαλα ειναι περισσότερο χρηστικές και αφορούν καποιες ρυθμίσεις όπως π.χ. η βελτίωση των gestures (ενοποιήθηκε η δυνατότητα παραμετροποίησης σε smartwake και air gesture).. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι ουσιαστικό ως προς την λειτουργία.. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Παιδιά για πείτε την γνωμη σας για την μπαταρία πλέον και ιστορικό με παιχνιδια κτλπ και αποτέλεσμα ποσοστού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Παιδιά για πείτε την γνωμη σας για την μπαταρία πλέον και ιστορικό με παιχνιδια κτλπ και αποτέλεσμα ποσοστού. 3η μέρα χρήσης (είναι νωρίς ακόμα) need for speed για 3 ώρες συνεχόμενα : έμεινε 30% μπαταρία και έφτασε 71 βαθμούς Κελσίου. Όπως έχει αναφερθεί νωρίτερα, πέφτει το ποσοστό μπαταρίας αρκετά γρήγορα από 100% σε 80%, μετά όμως εμφανίζει λογικό ρυθμό πτώσης. Επαναλαμβάνω 3η μέρα χρήσης . Ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα μετά από τις πρώτες 10 φορτίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 3η μέρα χρήσης (είναι νωρίς ακόμα) need for speed για 3 ώρες συνεχόμενα : έμεινε 30% μπαταρία και έφτασε 71 βαθμούς Κελσίου. Όπως έχει αναφερθεί νωρίτερα, πέφτει το ποσοστό μπαταρίας αρκετά γρήγορα από 100% σε 80%, μετά όμως εμφανίζει λογικό ρυθμό πτώσης. Επαναλαμβάνω 3η μέρα χρήσης . Ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα μετά από τις πρώτες 10 φορτίσεις. Εγώ ειμαι 4η μέρα,και λιώνω στα games για να καταλαβω διαφορές ημερων.Καμία σχέση με την πρώτη μερα προφανώς,αλλα και γω πιστευω δεν εχει φτάσει στο 100% της αποδοσης ούτε γι'αστειο,γιατί πεφτει σχετικά γρήγορα απο αυτο που υποσχεται.Οπότε περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts