Jump to content

Cubot S200

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σας θα ηθελα να ρωτησω το gps που το βρισκω στο κινητο?

Στις ρυθμίσεις το αναφέρει ως "τοποθεσία".

Από εκεί το ενεργοποιείς.

Γειά σας. Θα ήθελα και εγώ να μεταφέρω την εμπειρία μου απο το CUBOT S200. Παραγγελία από mini deal στις 4/12/2014, παραλαβή 31/12/2014 το μεσημέρι (ο Αι-Βασίλης ηρθε σε μένα λίγο πιο νωρίς). 'Ολα καλά μέχρι ττις 8/1/2015!Σταμάτησε να δουλεύει το on/off button. Δεν μπορούσα να το κάνω επανεκίνηση γιατί το restart (από όσο είχα καταφέρει να καταλάβω γινόταν από αυτό το κουμπί).Στο τέλος έβγαλα την μπαταρία μήπως και έτσι καταφέρω να το ξαναξεκινήσω. Από τότε το κινητό δεν ξανάνοιξε!Τελικά μετά από αρκετά e-mail me to mini deal μου είπαν να το ξαναστείλω πίσω για αντικατάσταση ή επισκευή (θα επικοινωνούσαν πρώτα με το service της CUBOT) μου είπαν. Οπότε από Δευτέρα το στέλνω πίσω και καλό Πάσχα!!!

Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε v08 και δεν υπάρχει πλέον το smart wake. που το βρίσκουμε?

εμενα περιεργως δεν μου την κανει βγαζει σφαλμα δικτυου:mad:

σαν πολλές οι βλάβες (2) σε 10-20 χρήστες εντος τριμηνου από την αγορά τους

Τί λέτε?

In the down down of the writing we became robes...

Γειά σας. Θα ήθελα και εγώ να μεταφέρω την εμπειρία μου απο το CUBOT S200. Παραγγελία από mini deal στις 4/12/2014, παραλαβή 31/12/2014 το μεσημέρι (ο Αι-Βασίλης ηρθε σε μένα λίγο πιο νωρίς). 'Ολα καλά μέχρι ττις 8/1/2015!Σταμάτησε να δουλεύει το on/off button. Δεν μπορούσα να το κάνω επανεκίνηση γιατί το restart (από όσο είχα καταφέρει να καταλάβω γινόταν από αυτό το κουμπί).Στο τέλος έβγαλα την μπαταρία μήπως και έτσι καταφέρω να το ξαναξεκινήσω. Από τότε το κινητό δεν ξανάνοιξε!Τελικά μετά από αρκετά e-mail me to mini deal μου είπαν να το ξαναστείλω πίσω για αντικατάσταση ή επισκευή (θα επικοινωνούσαν πρώτα με το service της CUBOT) μου είπαν. Οπότε από Δευτέρα το στέλνω πίσω και καλό Πάσχα!!!
Αρχίσαμε....Καλή υπομονή σου εύχομαι.:( Μέχρι 08/01 δε σου είχε δείξει καμία ένδειξη για πρόβλημα?? Από ότι κατάλαβα μάλλον χάλασε το κουμπί και γιαυτό όταν έβγαλες την μπαταρία δε μπόρεσες να το ξανανοίξεις. Edited by mahdi

Εγώ το πήρα από fastcardtech.com (το τρίτο τηλέφωνο που παίρνω από αυτούς) και δουλεύει ρολόι όπως και τα προηγούμενα αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι πως αλλάζω από την μια γραμμή στην άλλη

εμενα περιεργως δεν μου την κανει βγαζει σφαλμα δικτυου:mad:

το ίδιο σφάλμα "server is busy" μου βγάζει συνέχεια σε ένα tablet που πήρα και προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση το OWL. στο κινητό πάντως μου την έβγαλε αμέσως την δεύτερη αναβάθμιση και την πέρασε χωρίς πρόβλημα.

Μέχρι 8/1/2015 δεν είχα κάποιο θέμα. Ίντερνετ γρήγορο, φωτογραφική καλή.Το πρωί της 8/1/2015 το είχα κλειστό και είχα βάλει το ξυπνητήρι. Προσπαθώντας να το απενεργοποιήσω κατά κάποιο τρόπο ενεργοποιήθηκε (ή το ενεργοποίησα εγώ;). Άλλαζαν οι οθόνες αλλά το on /off button δεν λειτουργούσε. Προσπαθώντας να το φορτίσω (ελπίζοντας οτι ίσως είχα κάποιο θέμα με την στάθμη της μπαταρίας) δεν φόρτιζε (περίπου 30 λεπτά στην πρίζα και ούτε το τηλέφωνο έδειξε οτι φορτίζει αλλα και ο φορτιστής δεν ζεστάθηκε καθόλου). Συγνώμη για την ασχετοσύνη αλλά μήπως το οτι το κινητό ήταν root παίζει κάποιο ρόλο;

Προσπαθώντας να το απενεργοποιήσω κατά κάποιο τρόπο ενεργοποιήθηκε (ή το ενεργοποίησα εγώ;)
Εδώ δεν κατάλαβα τί λες. Δε νομίζω να έχει σχέση το root. Δοκίμασες να το συνδέσεις με το πισι; Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Το είχα κλείσει το βράδυ και είχα ορίσει αφύπνιση.Προσπαθώντας να απενεργοποιήσω την αφύπνιση (και με την τσίπλα στο μάτι!) έσυρα το δάχτυλο μου πάνω στη οθόνη (συνήθως έβγαζε ένα συννεφάκι ...ΖΖΖΖΖ.. και ανέβαλε την αφύπνιση). Τώρα αν σε εκείνο το μενού της αναβολής αφύπνισης είχε κάποια επιλογή ενεργοποίησης του κινητού το οποίο το πάτησα κατά λάθος ή αν ενεργοποιήθηκε από μόνο του δεν ξέρω και πλέον δεν μπορώ να το εξακριβώσω. Με τον υπολογιστή δεν προσπάθησα να το συνδέσω. Με χάλασε η όλη ιστορία και δεν το ασχολήθηκα άλλο. Μετά την χαρά της παραλαβής (άλλαξα κινητό μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια!!! και μετά ξαναγύρισα στο παλιό μου LG) θα περιμένω να δω τι άκρη θα βγάλω από το mini deal.

το ίδιο σφάλμα "server is busy" μου βγάζει συνέχεια σε ένα tablet που πήρα και προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση το OWL. στο κινητό πάντως μου την έβγαλε αμέσως την δεύτερη αναβάθμιση και την πέρασε χωρίς πρόβλημα.

τωρα περιεργως...μου την κανει την αναβαθμιση αν και απο οτι καταλαβα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο!no root no party :lol:

Περάστε την V05 rooted η οποία έχει SuperSU , ενεργοποιήστε την λειτουργία επιβίωσης στο supersu και μετά κάντε OTA update στην V08. Ισως μείνει το root.

Το είχα κλείσει το βράδυ και είχα ορίσει αφύπνιση.Προσπαθώντας να απενεργοποιήσω την αφύπνιση (και με την τσίπλα στο μάτι!) έσυρα το δάχτυλο μου πάνω στη οθόνη (συνήθως έβγαζε ένα συννεφάκι ...ΖΖΖΖΖ.. και ανέβαλε την αφύπνιση). Τώρα αν σε εκείνο το μενού της αναβολής αφύπνισης είχε κάποια επιλογή ενεργοποίησης του κινητού το οποίο το πάτησα κατά λάθος ή αν ενεργοποιήθηκε από μόνο του δεν ξέρω και πλέον δεν μπορώ να το εξακριβώσω. Με τον υπολογιστή δεν προσπάθησα να το συνδέσω. Με χάλασε η όλη ιστορία και δεν το ασχολήθηκα άλλο. Μετά την χαρά της παραλαβής (άλλαξα κινητό μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια!!! και μετά ξαναγύρισα στο παλιό μου LG) θα περιμένω να δω τι άκρη θα βγάλω από το mini deal.

Δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταρία και να το αφήσεις για λιγη ώρα χωρίς αυτή .... μήπως επανέλθει :ninja:

Πριν από λίγο είδα οτι είχα ένα ακόμη mail από mini deal που μου λέει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πατώντας ταυτόχρονα volume + και power on/off button. Πως περιμένουν να τα κάνω αυτά σε ένα κινητό που δεν ανοίγει; Το δοκίμασα πάντως και φυσικά δεν έγινε τίποτα. Μου ζήτησαν να τους στείλω και ένα βίντεο με το κινητό να έχει πάνω την μπαταρία και να φορτίζει...;Και στο τέλος με ρωτάν αν θέλω να μου το επισκευάσουν. θα προσπαθήσω για αντικατάσταση δεδομένου οτι το είχα στα χέρια μου μόλις 8 μέρες ( με κάποια Linda που είχα μιλήσει χτες μου είχε απαντήσει οτι θα προσπαθήσει για αντικατάσταση ή επισκευή).Όταν το είχα κλείσει το βράδυ η στάθμη της μπαταρίας ήταν περίπου στο 58% (όσο αξιόπιστες μπορούν να είναι αυτές οι ενδείξεις). Ευχαριστώ leros2004, θα το δοκιμάσω και αυτό. Δοκίμασα και τον φορτιστή στο παλιό μου LG και το φορτίζει.

Αν χρησιμοποιησω μια καρτα μνημης που ειχα σε αλλο κινητο υπαρχει προβλημα; Μηπως πρεπει να σβησω τιποτα απο μεσα; Η την βαζω κατευθειαν στο s200; Ρωταω, ισως ειναι και ασχετο, αλλα μην κανω καμια χαζομαρα.Ευχαριστω.

Βγήκε και η ολοκληρωμένη σιλικονάτη θήκη!

http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Arrival-High-Quality-Silicone-Rubber-Ultra-Soft-Back-Cover/32268419510.html

Γράφει όμως ''Tips : There is no hole for buttons on the both side of the phone.''

Λόγω σιλικόνης που είναι μαλακιά ισχύει η περίπτωση το να πατιούνται τα κουμπάκια?

Edited by Pantelis_S200

Τελικά έβγαλα άκρη με το κινητό!! Όταν το είχα παραλάβει, εκτός του οτι υπήρχε μια μονωτική ταινία στις επαφές της μπαταρίας, μία από τις τρεις ακίδες του τηλεφώνου ήταν γυρισμένη προς τα επάνω. Μάλιστα είχα παρατηρήσει οτι οι άλλες δύο ακίδες που ήταν ίσιες είχαν και επαναφορά οταν τις πίεζες προς τα μέσα.Θεώρησα λοιπόν οτι κάπως έτσι θα ήταν κατασκευασμένο, και αφού έβαλα την μπαταρία και δούλεψε δεν το κοίταξα παραπάνω.Χθες το βράδυ .όταν έβγαλα την μπαταρία ,ακολουθώντας και την συμβουλή του leros2004, παρατήρησα οτι το πλαστικό πάνω από την μπαταρία ήταν ξυμένο από την ακίδα. Ακούμπησα την μπαταρία με τέτοιο τρόπο ώστε όλες οι επαφές να εφάπτονται και το κινητό άνοιξε!!Κατάφερα να ισιώσω όσο πιο προσεκτικά μπορούσα την ακίδα χωρίς να την σπάσω και ανοίξω άλλη πληγή και έχει πλέον και αυτή επαναφορά όταν την πιέζεις και πλέον το κινητό λειτουργεί κανονικά. Πιστεύω οτι όταν άνοιξαν το κινητό για να το ελέγξουν και να το κάνουν root κάτι έκαναν με την τοποθέτηση της μπαταρίας με αποτέλεσμα να στραβώσουν την ακίδα.Τέλος πάντων.Ελπίζω να μην με περιμένει κι άλλη ψυχρολουσία.:lol:

Τελικά έβγαλα άκρη με το κινητό!! Όταν το είχα παραλάβει, εκτός του οτι υπήρχε μια μονωτική ταινία στις επαφές της μπαταρίας, μία από τις τρεις ακίδες του τηλεφώνου ήταν γυρισμένη προς τα επάνω.

Δηλαδή μέχρι τώρα το κινητό λειτουργούσε με την μονωτική ταινία στη μπαταρία και με τη μία ακίδα στραβωμένη? :shock:

Καλημέρα,

μετά βαϊων και κλάδων παρέλαβα 1 από τα 3 που παράγγειλα και προοριζόταν για μένα. Τα άλλα 2 λογικά μέσα στην εβδομάδα που θα τα δώσω, οπότε έχω κάποιες απορίες:

1) Το ανοίγω από το κουτί, βάζω την μπαταρία και το ανοίγω; Χρειάζεται κάποια φόρτιση ή μόλις γεμίσει αρχίζω και το χρησιμοποιώ;

2) Το κινητό είναι root. Κάνω το update και το ξανακάνω root εγώ;

1) Το ανοίγω από το κουτί, βάζω την μπαταρία και το ανοίγω;;

Ναι

Χρειάζεται κάποια φόρτιση ή μόλις γεμίσει αρχίζω και το χρησιμοποιώ;

Όχι

2) Το κινητό είναι root. Κάνω το update και το ξανακάνω root εγώ;

Καλύτερα να μην κάνεις update

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Βγήκε και η ολοκληρωμένη σιλικονάτη θήκη!

http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Arrival-High-Quality-Silicone-Rubber-Ultra-Soft-Back-Cover/32268419510.html

Γράφει όμως ''Tips : There is no hole for buttons on the both side of the phone.''

Λόγω σιλικόνης που είναι μαλακιά ισχύει η περίπτωση το να πατιούνται τα κουμπάκια?

Θηκη φαντασμα ειναι αυτη που εβαλες.Δεν υπαρχει.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Την μονωτική ταινία την είχα φυσικά αφαιρέσει αλλά για τις οχτώ μέρες λειτουργούσε με την ακίδα στραβωμένη μέχρι που έφτασε να μην εφάπτεται πλέον στο χρυσό μεταλλικό κομματάκι της μπαταρίας αλλά στο πλαστικό ακριβώς πάνω από αυτό και τελικά έκλεισε το κινητό.