ntanny Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Songless_bird ,καλη η λιστα με τις φωτο σε διαφορες ωρες (ημερα-νυχτα-εσωτ.χωρος κλπ).Δειχνει τις δυνατοτητες της συσκευης αρκετα καλα. Μια πανοραμικη θεα της πολης απο Σκρκα και κατι απο Φανους θα αξιζε τον κοπο.! Ευχαριστουμε. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 παιδια η καρτα που παιρνει δεν ειναι dv σωστα?γιατι θελω να παρω μια 256 που βρηκα αλλα δεν ειναι dv! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 παιδια η καρτα που παιρνει δεν ειναι dv σωστα?γιατι θελω να παρω μια 256 που βρηκα αλλα δεν ειναι dv! εγω εχω παρει μια απλη rs-mmc 256 MB(οχι dv) και λειτουργει κανονικα.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Με JBenchmark δεν ξερω,Αλλα με SPMark04 εγω επιασα 564 και ενα αλλο παλικαρι 571, οταν τα 6670 και 7610 επιασαν 555... Μπορει καποιος να δοκιμασει το JBenchmark γιατι θελω να το συγκρινω με το CX65??Το ξερω οτι θα το Ξ Ε Σ Κ Ι Σ Ε Ι,αλλα ειμαι περιεργος να δω την διαφορα. @songless_bird:εχει διαφορα μεγαλη το 571 απο το 555? Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 εγω εχω παρει μια απλη rs-mmc 256 MB(οχι dv) και λειτουργει κανονικα.... ;) ωραια... τοτε να την παρω την καρτουλα!η 32αρα ρε γμτ ειναι πολυ μικρη για την αναλυση της φωτογραφιας που βγαζει... ποσο μαλλον για κανενα προγραμματακι η κανενα mp3! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Με JBenchmark δεν ξερω,Αλλα με SPMark04 εγω επιασα 564 και ενα αλλο παλικαρι 571, οταν τα 6670 και 7610 επιασαν 555... οι διαφορες αυτές είναι εντελώς αμελητέες. μα φυσικά πρόκειται για το ίδιο σύστημα!! symbOS 7.0s ... αν θέλετε να δείτε διαφορα μεταξύ series60 συσκευών τότε να κάνετε το εξής: βάλτε σε ένα 7610,6670,3230,6600 κλπ το alien pinball και έπειτα το ίδιο παιχνίδι στα 6630,6680 . αυτή η διαφορα είναι ουσιαστική. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 οι διαφορες αυτές είναι εντελώς αμελητέες. μα φυσικά πρόκειται για το ίδιο σύστημα!! symbOS 7.0s ... αν θέλετε να δείτε διαφορα μεταξύ series60 συσκευών τότε να κάνετε το εξής: βάλτε σε ένα 7610,6670,3230,6600 κλπ το alien pinball και έπειτα το ίδιο παιχνίδι στα 6630,6680 . αυτή η διαφορα είναι ουσιαστική. ;) δηλαδη τι διαφορες??δεν το εχω παρατηρησει Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 οι διαφορες αυτές είναι εντελώς αμελητέες. μα φυσικά πρόκειται για το ίδιο σύστημα!! symbOS 7.0s ... αν θέλετε να δείτε διαφορα μεταξύ series60 συσκευών τότε να κάνετε το εξής: βάλτε σε ένα 7610,6670,3230,6600 κλπ το alien pinball και έπειτα το ίδιο παιχνίδι στα 6630,6680 . αυτή η διαφορα είναι ουσιαστική. ;) Επειδή ΔΕΝ τα έχουμε ολα αυτά τα κινητά εμείς , δεν μας λες και τις διαφορές για να ξέρουμε και εμείς που έχουμε το 3230 μονο... Υ.Γ. και μην ξεχνάμε ότι συγκρίνεις κινητά διαφορετικής κατηγορίας, το 6680 κάνει 580ευρώ , το 3230 350e... , με τόσα λεφτά παραπάνω και με ότι παράπονα-σχόλια έχω διαβάσει στο τόπικ του 6680, δεν θα στεναχωρηθώ ΚΑΘΟΛΟΥ αν το 'μπαλάκι' του alien pinball τρέχει μερικά fps(καρέ) γρηγορότερα! :hunter: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!! Θα το δοκιμάσω όταν θα θέλω να ξαναπεράσω πολλά προγράμματα! Ο file manager που χρησιμοποιώ εγώ, είναι ο SeleQ 1.70 . Τι έγινε; Βγήκε καινούριο firmware;; Άμα έχει βγει, θα το πάω για αναβάθμιση τη Δευτέρα κιόλας, γι'αυτό πείτε μου!!! Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Επειδή ΔΕΝ τα έχουμε ολα αυτά τα κινητά εμείς , δεν μας λες και τις διαφορές για να ξέρουμε και εμείς που έχουμε το 3230 μονο... Υ.Γ. και μην ξεχνάμε ότι συγκρίνεις κινητά διαφορετικής κατηγορίας, το 6680 κάνει 580ευρώ , το 3230 350e... , με τόσα λεφτά παραπάνω και με ότι παράπονα-σχόλια έχω διαβάσει στο τόπικ του 6680, δεν θα στεναχωρηθώ ΚΑΘΟΛΟΥ αν το 'μπαλάκι' του alien pinball τρέχει μερικά fps(καρέ) γρηγορότερα! :hunter: εγώ έδωσα ένα απλό παράδειγμα πάνω στο σχόλιο ότι υπάρχουν μικρές διαφορες μεταξύ των 7.0s . όλοι νομίζω καταλάβανε ακριβώς τι εννοώ . οποτε επαναλαμβάνω δεν χρειάζεται να συγκρίνετε επιδόσεις μεταξύ των 7.0s . τα 6630 και 6680 είναι αυτά που κάνουν την διαφορα. και τέλος να πω ότι όσο είχα το 6630, στον ελεύθερο χρόνο μου ,και όταν το θυμόμουνα έπαιζα καμια φορα το alien και ήταν πολύ super παιχνίδι. όταν το έβαλα όμως δοκιμαστικά σε 7610 ήταν τόσο άθλιο και δεν παιζόταν.! γιατί μερικοί αντιδράτε έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Μπορει καποιος να δοκιμασει το JBenchmark γιατι θελω να το συγκρινω με το CX65??Το ξερω οτι θα το Ξ Ε Σ Κ Ι Σ Ε Ι,αλλα ειμαι περιεργος να δω την διαφορα. @songless_bird:εχει διαφορα μεγαλη το 571 απο το 555? Τα πράγματα είναι πολύ απλά, μπαίνεις εδώ και βλέπεις όλα τα κινητά συγκριτικό!!!! EDIT:Σε μένα μόνο το 1 παίζει, το 2 και το 3D δεν κάνουν τπτ. Ι don't know why?? :blink: Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Μαλλον το JBenchmark δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο :shifty: Ενταξει να βγαζει τα 6670,7610,6260 καλυτερα απο το 3230( που με αλλο προγραμμα το αντιθετο συμβαινει :rolleyes: ), αλλα ειδατε ποσο χειροτερο βγαζει και το 6680 σε σχεση με το 6630 :!: 1000 και ποντους πιο κατω σε ενα τεστ. Θα το δοκιμασω σε λιγο και εγω.Μαλλον τρεχει μονο την 1 εκδοση... sequent_c καλο ειναι να συγκρινουμε κινητα ιδιας κατηγοριας,αν οχι τιμης αλλα harware/software..Αρα το το 3230 θα το συγκρινεις με 7αρια... Μονο η 1 τρεχει.η 2 ξεκιναει αλλα δεν ολοκληρωνει το τεστ.Για την 3D ,δεν κανει ουτε εγκατασταση.. Το δοκιμασα τρεις συνεχομενες φορες. 1: 2609 2: 2613 3: 2606 Αρα συμπιπτει με το 2608 του site του JBenchmark.Αλλα αυτο το τεστ ειναι για την java ετσι δεν ειναι? Στο 2 παντως οσο προλαβαινω να δω σε παιχνιδι που στο site δειχνει 25.1 fps στο 3230 εδειχνε 3.5fps :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Μαλλον το JBenchmark δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο :shifty: Ενταξει να βγαζει τα 6670,7610,6260 καλυτερα απο το 3230( που με αλλο προγραμμα το αντιθετο συμβαινει :rolleyes: ), αλλα ειδατε ποσο χειροτερο βγαζει και το 6680 σε σχεση με το 6630 :!: 1000 και ποντους πιο κατω σε ενα τεστ. Θα το δοκιμασω σε λιγο και εγω.Μαλλον τρεχει μονο την 1 εκδοση... sequent_c καλο ειναι να συγκρινουμε κινητα ιδιας κατηγοριας,αν οχι τιμης αλλα harware/software..Αρα το το 3230 θα το συγκρινεις με 7αρια... Μονο η 1 τρεχει.η 2 ξεκιναει αλλα δεν ολοκληρωνει το τεστ.Για την 3D ,δεν κανει ουτε εγκατασταση.. Το δοκιμασα τρεις συνεχομενες φορες. 1: 2609 2: 2613 3: 2606 Αρα συμπιπτει με το 2608 του site του JBenchmark.Αλλα αυτο το τεστ ειναι για την java ετσι δεν ειναι? Στο 2 παντως οσο προλαβαινω να δω σε παιχνιδι που στο site δειχνει 25.1 fps στο 3230 εδειχνε 3.5fps :O Δεν μετραει μονο την java αλλα κανει και αλλα τεστ "ικανοτητας" στο κινητο. Το CX65 με δυσκολια περναει τα 1150 :X Φανταζομαι διαφορα ταχυτητας... :cry: Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 ρε μαγκες γιατι ειμαι λιγο μπερδεμενος εσεις οι ειδικοι θελω να με βοηθησετε.εχω 7610 αλλα σκεφτομαι να παρω το 3230.δισταζω μονο αν η ποιοτητα του βιντεο και της φωτογραφιας ειναι καλυτερη και επισης αν η ενταση του mp3 ειναι δυνατη οπως του 7270,6230 κλπ.ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 ρε μαγκες γιατι ειμαι λιγο μπερδεμενος εσεις οι ειδικοι θελω να με βοηθησετε.εχω 7610 αλλα σκεφτομαι να παρω το 3230.δισταζω μονο αν η ποιοτητα του βιντεο και της φωτογραφιας ειναι καλυτερη και επισης αν η ενταση του mp3 ειναι δυνατη οπως του 7270,6230 κλπ.ευχαριστω εκ των προτερων. Ελαχιστα καλυτερη καμερα απο το 7610 και χειροτερη αποδοση στα mp3 απο τα 7270 και 6230. Απο τη στιγμη που εχεις ενα symbian 7 ιδιων δυνατοτητων με το 3230 και δεν θες IrDA και ραδιο τοτε να κοιταξεις προς symbian 8 συσκευη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peace Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 καλησπέρα σε ολους! Καποιες αποριές για συγκεκριμένες λειτουργίες του κινητού θα ήθελα να εκφράσω: 1)To ράδιο μέσω των ακουστικών γενικά έτσι χαμηλά ακούγεται ή υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά.Η ένταση εξαρτάται απο τα ακουστικά ή το κινητο? 2)Γιατί ενώ μου έχουν στείλει κάποιους ήχους και τους παίζει κανονικά εγώ μετά δεν μπορώ να τους στείλω μέσω bluetooth?Προσπαθώντας μου λέει "protected items cannot be sent.". 3)πώς γίνεται να μεταφέρω κάποια μυνήματα μου απο τα "Πρόχειρα" σε δικό μου νέο φάκελο?Δηλαδή αν θέλω να γράψω ένα κείμενο και να το σώσω χωρις να πέσει στα προχειρα,τι πρε΄πει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgonzalez Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 καλησπέρα σε ολους! Καποιες αποριές για συγκεκριμένες λειτουργίες του κινητού θα ήθελα να εκφράσω: 1)To ράδιο μέσω των ακουστικών γενικά έτσι χαμηλά ακούγεται ή υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά.Η ένταση εξαρτάται απο τα ακουστικά ή το κινητο? 2)Γιατί ενώ μου έχουν στείλει κάποιους ήχους και τους παίζει κανονικά εγώ μετά δεν μπορώ να τους στείλω μέσω bluetooth?Προσπαθώντας μου λέει "protected items cannot be sent.". 3)πώς γίνεται να μεταφέρω κάποια μυνήματα μου απο τα "Πρόχειρα" σε δικό μου νέο φάκελο?Δηλαδή αν θέλω να γράψω ένα κείμενο και να το σώσω χωρις να πέσει στα προχειρα,τι πρε΄πει να κανω? 1)Υπάρχει και επιλογή να ακούγεται το ράδιο από τα ηχειάκια(με συνδεδεμένα πάντα τα ακουστικά) 2)Είναι το κλείδωμα αποστολής προτατευμένων αρχείων στα nokia series 60 κινητά.Για να στείλεις αρχεία τέτοια πρέπει να εγκαταστήσεις το profimail(profiexplorer).Για περισσότερες πληροφορίες δες και το αντίστοιχο thread. 3)δημιουργείς νέο φάκελο και μετά στο μύνημα που βρίσκεται στο πρόχειρο και θέλεις να το μεταφέρεις πατάς επιλογές και μετα επιλέγεις μετακίνηση σε φάκελο και διαλέγεις τον φάκελο που θέλεις να καταλήξει. Ελπίζω να σε βοήθησα.;) Παράθεση http://sfx-images.mozilla.org/affiliates/Buttons/120x60/rediscover.gifhttp://sfx-images.mozilla.org/affiliates/thunderbird/thunderbird_large.png spread firefox!!!!;):cool::) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 το ραδιο του 3230 ειναι δωρεαν ή οχι? κατι ακουσα για radio gprs και χρεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 το ραδιο του 3230 ειναι δωρεαν ή οχι? κατι ακουσα για radio gprs και χρεωση. Κανονικοτατο ραδιο ειναι φιλε μου.Απλως εχει και μια δυνατοτητα να παιρνει πληροφοριες για αυτο που ακους μεσω gprs,οχι ομως ακομη στην Ελλαδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 paidia telika ego eimai o anapofasistos agorastis. thelo na paro ena smartphone (eksipno tilefono) lete na protimiso to 3230 pos vlepete tin simperifora tou kinitou???? vevaia endiaferomai kai gia to 6680 alla gia to kinito afto milao allo Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panonta Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Φίλε, έβαλες σίγουρα παλιά έκδοση! Βάλε την v3.02 και θα είσαι ΟΚ !!! ;) Έλα που δεν έχω την 3.2 αν δεν κανει κόπο σε κανενα να μου τη στειλει panonta@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Ρε παιδιά.. Ξέρει κανείς τι γίνεται με το firmware??Βγήκε καινουριο?? Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 sigkrinete to 3230 me to 6680????? Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bstathis Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Ρε παιδιά.. Ξέρει κανείς τι γίνεται με το firmware??Βγήκε καινουριο?? Στο 9volto διαβασα οτι βγηκε η εκδοση v3.0505.2 ... Πως βλεπουμε την εκδοση που εχουμε??? Παράθεση Current Mobiles: Samsung D900 Previous Mobiles: Sony-Ericsson K800i, Nokia 6680, Qtek 8010, Nokia 3230, Nokia 7610, Qtek 8080, Siemens SX1, Motorola MPx200, Ericsson P900, Nokia 6600, Nokia 3300, Nokia 3650, Nokia 7650, Ericsson T68, και άλλα... MyPage: http://www.allou.co.nr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Στο 9volto διαβασα οτι βγηκε η εκδοση v3.0505.2 ... Πως βλεπουμε την εκδοση που εχουμε??? *#0000# etsi blepeis thn ekdosh pou exeis. Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts