Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

Μπορεί κάποιος να μου πει εάν το 3230 έχει κλείδωμα πληκτρολογίου με κωδικό ασφαλείας;

Ευχαριστώ

--

benjamin linus

--

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα

Μπορεί κάποιος να μου πει εάν το 3230 έχει κλείδωμα πληκτρολογίου με κωδικό ασφαλείας;

Ευχαριστώ

Ναι εχει.Πας Ασφαλεια -> Περιοδος Αυτ. Κλειδ. (σελ. 174 απο το manual) :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ναι εχει.Πας Ασφαλεια -> Περιοδος Αυτ. Κλειδ. (σελ. 174 απο το manual) :)

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.

Δεν εννοώ αυτόματο κλείδωμα, εννοώ κλείδωμα με κωδικό ...

; :alien:

--

benjamin linus

--

Μονο κλειδωμα με κωδικο δεν νομιζω να εχει.Παντως και με τον τροπο που σου ειπα για να το ξεκλειδωσεις πρεπει να βαλεις τον κωδικο που του εχεις ορισει εσυ. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Μονο κλειδωμα με κωδικο δεν νομιζω να εχει.Παντως και με τον τροπο που σου ειπα για να το ξεκλειδωσεις πρεπει να βαλεις τον κωδικο που του εχεις ορισει εσυ. ;)

ωραία, αυτό ρωτάω, να ξέρω αν μπορώ να το αφήσω σε κοινή θέα αλλά να μην μπορεί να το "πασπατέψει" κανείς!

:D :D :D

--

benjamin linus

--

Thanx asymvivastos

Δεν το έχω αγοράσει ακόμα, απλά κάνω έρευνα αγοράς :-)

αν εννοεις οτι δε θες ας πουμε να σου σκαλιζουν τις φωτος σου υπαρχει προγραμματακι που το φτιαχνει αυτο και με κωδικο μαλιστα :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

σε τι τιμη το δινει η vodafone πανω κατω φιλε μου.....?? γνωριζεις..?

Μονο συσκευη το δινει 362€

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.

Δεν εννοώ αυτόματο κλείδωμα, εννοώ κλείδωμα με κωδικό ...

; :alien:

'Οπως όλα τα 60ρια έχει και αυτό. Πατάς το κουμπί που αλλάζει τα προφίλ και πηγαίνεις στην επιλογή κλείδωμα τηλεφώνου ;)

Φίλε , βασικά καλώς ήρθες και συ στην 3230 παρέα... :D

Απο που ν'αρχισω και που να τελειώσω, ειναι παρα πολλα τα προγράμματα σε πολλές κατηγορίες... κοίτα και θα καταλάβεις.. ;)

http://www.symbos.com/live/software.php?DeviceID=24&DeviceName=Nokia+3230

κοίτα και για του 6600 , τα περισσότερα κάνουν και στο δικό μας!

http://www.symbos.com/live/software.php?DeviceID=12&DeviceName=NOKIA+6600

Θέλω κάτι αντίστοιχο με το net monitor που μπορώ να το βρώ?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

σε τι τιμη το δινει η vodafone πανω κατω φιλε μου.....?? γνωριζεις..?

266,69 +φπα

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Παιδιά να σας ρωτήσω κατι... ποση ωρα κανει να φορτίσει το κινητό σας? εμενα καπου 2.30- 3 ώρες και μαλιστα με κλειστο το κινητο!!!(με τον φορτιστή της κούτας)

Ξερει κανεις αν κανει να το φορτίσουμε με τον Travel Charger ACP-12E/ACP-12X

(for fast charging)?τον έχω απο το 6230 μου! προφανώς θα το κάνει πιο γρήγορα...

Στο Compatibility Chart της Νόκια πάντως ΔΕΝ το έχει σαν συμβατό (...μπορει φυσικά να μην εχουν προλάβει ακόμα να το βάλουν)!

Όποιος ξέρει κατι ας πει..... να ΞΕΡΕΙ φυσικά , μπαταρία είναι αυτή _ μην την κάψουμε ακομα δεν την πειραμε! :p

edit....τελικά αυτο το link της Νοκια ήταν παλιό! Σ'αυτό λέει οτι ο ACP-12E/ACP-12X ΕΙΝΑΙ συμβατός , αλλά ο Nokia Standard Charger ACP-7 της κουτας ΔΕΝ είναι....! :blink: τι εγινε ρε παιδιά!!!!

:alien:

Παιδιά να σας ρωτήσω κατι... ποση ωρα κανει να φορτίσει το κινητό σας? εμενα καπου 2.30- 3 ώρες και μαλιστα με κλειστο το κινητο!!!(με τον φορτιστή της κούτας)

Ξερει κανεις αν κανει να το φορτίσουμε με τον Travel Charger ACP-12E/ACP-12X

(for fast charging)?τον έχω απο το 6230 μου! προφανώς θα το κάνει πιο γρήγορα...

Στο Compatibility Chart της Νόκια πάντως ΔΕΝ το έχει σαν συμβατό (...μπορει φυσικά να μην εχουν προλάβει ακόμα να το βάλουν)!

Όποιος ξέρει κατι ας πει..... να ΞΕΡΕΙ φυσικά , μπαταρία είναι αυτή _ μην την κάψουμε ακομα δεν την πειραμε! :p

Εδω ομως φαινεται οτι ο ACP-12 αποτελει αξεσουαρ του 3230.... οποτε φορτισε το και πες μας σε ποση ωρα φορτιζει γιατι με ενδιαφερει και εμενα...και σε εμενα 3 ωρες παιρνει να φορτισει με ανοικτο το κινητο...

καλοι ειναι αυτοι!!! εχουν βαλει τον ACP 7 σε ολα τα κινητα που εχουν ποτε βγαλει...και του δινουν συμβατοτητα με 6 μοντελα! :p :!:

Φίλε giorgosa κοίτα την 'τροποποίηση' που έκανα στο μύνημα μου! Τωρα μπερδεύτηκα πιο πολύ.... θα το δοκιμάσω αύριο, γιατί μολις το φόρτισα με τον κανονικό φορτιστή!

Όποις ξέρει κάτι ας πει.... :cool:

Εγω πάντως το φορτίζω απο την αρχή με τον ταχυφορτιστή ACP-12E και δεν εχω κανένα πρόβλημα. Το φορτιστή που είχε στο κουτί ούτε που τον άγγιξα

Εγώ από τον καιρο που το φορτήζώ με τον δικό του φορτηστη εχώ την εντύποση οτί το τηλέφωνο κραταεί πιο πολύ
Γιώργος...:ninja:

Εγω πάντως το φορτίζω απο την αρχή με τον ταχυφορτιστή ACP-12E και δεν εχω κανένα πρόβλημα. Το φορτιστή που είχε στο κουτί ούτε που τον άγγιξα

με τον ACP-12E πόση ώρα κάνει να φορτίσει ?

Γιάννης

Kαλα ρε σεις σοβαρα μιλατε κανει 3 ωρες για να φορτισει;Καινουργια μ@.......@ της NOKIA αυτο; :mad:

με τον ACP-12E πόση ώρα κάνει να φορτίσει ?

Δεν το εχω μετρήσει, θα σου πω αύριο μόλις το φορτίσω

Kαλα ρε σεις σοβαρα μιλατε κανει 3 ωρες για να φορτισει;Καινουργια μ@.......@ της NOKIA αυτο; :mad:

:offtopic: ...........!

Φίλε gjimmys σου έστειλα pm...

Πάντως παιδιά νομιζω οτι θα κάνει και ο ταχυφορτιστής , προφανώς η Νόκια για να κατεβάσει την τιμή όλου του πακέτου, έβαλε τον παλιό φορτιστή και φυσικά που δεν έβαλε και καθόλου Cd μέσα!(μικρό το κακό φυσικά) θα το φορτίσω και γω πιο μετά και θα σας πω αύριο, φαντάζομαι αρκετοί απο εμάς θα έχουν τον ACP-12E....!

Εγώ δυο βδομάδες τώρα το φορτίζω με το φορτιστή του 6630 και δεν έχω δει ούτε πρόβλημα ούτε πτώση της αυτονομίας 2,5-3 ημέρες.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

εχει βαλει κανεις eti camcorder ; ρε παιδια , εβαλα το philips camcorder για unlimited video και κατω εχει μια μπαρα που οταν γεμισει σταματαει το record...εχω βαλει επιλογη unlimited , εκδοση 1.03....τι unlimited ειναι αυτο ;