al7 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να μου πει εάν το 3230 έχει κλείδωμα πληκτρολογίου με κωδικό ασφαλείας; Ευχαριστώ Παράθεση -- benjamin linus -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να μου πει εάν το 3230 έχει κλείδωμα πληκτρολογίου με κωδικό ασφαλείας; Ευχαριστώ Ναι εχει.Πας Ασφαλεια -> Περιοδος Αυτ. Κλειδ. (σελ. 174 απο το manual) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al7 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Thanx asymvivastos Δεν το έχω αγοράσει ακόμα, απλά κάνω έρευνα αγοράς :-) Παράθεση -- benjamin linus -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al7 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Ναι εχει.Πας Ασφαλεια -> Περιοδος Αυτ. Κλειδ. (σελ. 174 απο το manual) :) Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Δεν εννοώ αυτόματο κλείδωμα, εννοώ κλείδωμα με κωδικό ... ; :alien: Παράθεση -- benjamin linus -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Μονο κλειδωμα με κωδικο δεν νομιζω να εχει.Παντως και με τον τροπο που σου ειπα για να το ξεκλειδωσεις πρεπει να βαλεις τον κωδικο που του εχεις ορισει εσυ. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al7 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Μονο κλειδωμα με κωδικο δεν νομιζω να εχει.Παντως και με τον τροπο που σου ειπα για να το ξεκλειδωσεις πρεπει να βαλεις τον κωδικο που του εχεις ορισει εσυ. ;) ωραία, αυτό ρωτάω, να ξέρω αν μπορώ να το αφήσω σε κοινή θέα αλλά να μην μπορεί να το "πασπατέψει" κανείς! :D :D :D Παράθεση -- benjamin linus -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Thanx asymvivastos Δεν το έχω αγοράσει ακόμα, απλά κάνω έρευνα αγοράς :-) αν εννοεις οτι δε θες ας πουμε να σου σκαλιζουν τις φωτος σου υπαρχει προγραμματακι που το φτιαχνει αυτο και με κωδικο μαλιστα :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 σε τι τιμη το δινει η vodafone πανω κατω φιλε μου.....?? γνωριζεις..? Μονο συσκευη το δινει 362€ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Δεν εννοώ αυτόματο κλείδωμα, εννοώ κλείδωμα με κωδικό ... ; :alien: 'Οπως όλα τα 60ρια έχει και αυτό. Πατάς το κουμπί που αλλάζει τα προφίλ και πηγαίνεις στην επιλογή κλείδωμα τηλεφώνου ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Φίλε , βασικά καλώς ήρθες και συ στην 3230 παρέα... :D Απο που ν'αρχισω και που να τελειώσω, ειναι παρα πολλα τα προγράμματα σε πολλές κατηγορίες... κοίτα και θα καταλάβεις.. ;) http://www.symbos.com/live/software.php?DeviceID=24&DeviceName=Nokia+3230 κοίτα και για του 6600 , τα περισσότερα κάνουν και στο δικό μας! http://www.symbos.com/live/software.php?DeviceID=12&DeviceName=NOKIA+6600 Θέλω κάτι αντίστοιχο με το net monitor που μπορώ να το βρώ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 σε τι τιμη το δινει η vodafone πανω κατω φιλε μου.....?? γνωριζεις..? 266,69 +φπα Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Παιδιά να σας ρωτήσω κατι... ποση ωρα κανει να φορτίσει το κινητό σας? εμενα καπου 2.30- 3 ώρες και μαλιστα με κλειστο το κινητο!!!(με τον φορτιστή της κούτας) Ξερει κανεις αν κανει να το φορτίσουμε με τον Travel Charger ACP-12E/ACP-12X (for fast charging)?τον έχω απο το 6230 μου! προφανώς θα το κάνει πιο γρήγορα... Στο Compatibility Chart της Νόκια πάντως ΔΕΝ το έχει σαν συμβατό (...μπορει φυσικά να μην εχουν προλάβει ακόμα να το βάλουν)! Όποιος ξέρει κατι ας πει..... να ΞΕΡΕΙ φυσικά , μπαταρία είναι αυτή _ μην την κάψουμε ακομα δεν την πειραμε! :p edit....τελικά αυτο το link της Νοκια ήταν παλιό! Σ'αυτό λέει οτι ο ACP-12E/ACP-12X ΕΙΝΑΙ συμβατός , αλλά ο Nokia Standard Charger ACP-7 της κουτας ΔΕΝ είναι....! :blink: τι εγινε ρε παιδιά!!!! :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Παιδιά να σας ρωτήσω κατι... ποση ωρα κανει να φορτίσει το κινητό σας? εμενα καπου 2.30- 3 ώρες και μαλιστα με κλειστο το κινητο!!!(με τον φορτιστή της κούτας) Ξερει κανεις αν κανει να το φορτίσουμε με τον Travel Charger ACP-12E/ACP-12X (for fast charging)?τον έχω απο το 6230 μου! προφανώς θα το κάνει πιο γρήγορα... Στο Compatibility Chart της Νόκια πάντως ΔΕΝ το έχει σαν συμβατό (...μπορει φυσικά να μην εχουν προλάβει ακόμα να το βάλουν)! Όποιος ξέρει κατι ας πει..... να ΞΕΡΕΙ φυσικά , μπαταρία είναι αυτή _ μην την κάψουμε ακομα δεν την πειραμε! :p Εδω ομως φαινεται οτι ο ACP-12 αποτελει αξεσουαρ του 3230.... οποτε φορτισε το και πες μας σε ποση ωρα φορτιζει γιατι με ενδιαφερει και εμενα...και σε εμενα 3 ωρες παιρνει να φορτισει με ανοικτο το κινητο... καλοι ειναι αυτοι!!! εχουν βαλει τον ACP 7 σε ολα τα κινητα που εχουν ποτε βγαλει...και του δινουν συμβατοτητα με 6 μοντελα! :p :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Φίλε giorgosa κοίτα την 'τροποποίηση' που έκανα στο μύνημα μου! Τωρα μπερδεύτηκα πιο πολύ.... θα το δοκιμάσω αύριο, γιατί μολις το φόρτισα με τον κανονικό φορτιστή! Όποις ξέρει κάτι ας πει.... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Εγω πάντως το φορτίζω απο την αρχή με τον ταχυφορτιστή ACP-12E και δεν εχω κανένα πρόβλημα. Το φορτιστή που είχε στο κουτί ούτε που τον άγγιξα Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Εγώ από τον καιρο που το φορτήζώ με τον δικό του φορτηστη εχώ την εντύποση οτί το τηλέφωνο κραταεί πιο πολύ Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Εγω πάντως το φορτίζω απο την αρχή με τον ταχυφορτιστή ACP-12E και δεν εχω κανένα πρόβλημα. Το φορτιστή που είχε στο κουτί ούτε που τον άγγιξα με τον ACP-12E πόση ώρα κάνει να φορτίσει ? Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Kαλα ρε σεις σοβαρα μιλατε κανει 3 ωρες για να φορτισει;Καινουργια μ@.......@ της NOKIA αυτο; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 με τον ACP-12E πόση ώρα κάνει να φορτίσει ? Δεν το εχω μετρήσει, θα σου πω αύριο μόλις το φορτίσω Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Kαλα ρε σεις σοβαρα μιλατε κανει 3 ωρες για να φορτισει;Καινουργια μ@.......@ της NOKIA αυτο; :mad: :offtopic: ...........! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 :offtopic: ...........! Δεν το καταλαβα αυτο :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Φίλε gjimmys σου έστειλα pm... Πάντως παιδιά νομιζω οτι θα κάνει και ο ταχυφορτιστής , προφανώς η Νόκια για να κατεβάσει την τιμή όλου του πακέτου, έβαλε τον παλιό φορτιστή και φυσικά που δεν έβαλε και καθόλου Cd μέσα!(μικρό το κακό φυσικά) θα το φορτίσω και γω πιο μετά και θα σας πω αύριο, φαντάζομαι αρκετοί απο εμάς θα έχουν τον ACP-12E....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Εγώ δυο βδομάδες τώρα το φορτίζω με το φορτιστή του 6630 και δεν έχω δει ούτε πρόβλημα ούτε πτώση της αυτονομίας 2,5-3 ημέρες. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Ταχυδρόμοςςςςςςςςςςςςςς!!! :) Thanks amigoooooooooooo :yahoo: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sussie Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 εχει βαλει κανεις eti camcorder ; ρε παιδια , εβαλα το philips camcorder για unlimited video και κατω εχει μια μπαρα που οταν γεμισει σταματαει το record...εχω βαλει επιλογη unlimited , εκδοση 1.03....τι unlimited ειναι αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts