marlboro man Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 κραταει τουλαχιστον 20μερες με βαρια χρηση, με χαλαρη παει εως 40+ λειτουργει αυτονομα εως 10μερες, μετα πρεπει να το συγχρονισεις για να μην χασεις τα δεδομενα σου. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Με καθημερινή χρήση κρατάει κάνα μήνα η μπαταρία του. Μπορεί και περισσότερο αν δεν το χρησιμοποιείς για ειδοποιήσεις ή λιγότερο αν βάλεις πολλές ειδοποιήσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί η δόνηση του καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια της μπαταρίας. Για το άλλο που ρωτάς, έτσι ακριβώς λειτουργεί το mi band. Δεν είναι συνέχεια συνδεμενο. Κάνει συγχρονισμό όταν ανοίγεις την εφαρμογή. Κρατάει δεδομένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν έχω το g3 οπότε δεν ξέρω για αυτό. Εγώ το χρησιμοποιώ με το note 3. Δεν νομίζω να έχεις κανένα θέμα πάντως. Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Είδα στο site της xiaomi ότι είναι συμβατό με Android 4.4+ οπότε δεν θα έχει θέμα.Να πω την αλήθεια θέλω απλά μετράει βήματα και θερμίδες αυτόνομα και το βράδυ να το συχρονίζω με το κινητό τίποτα παραπάνω.Υποθέτω πως είναι εφικτό αυτό. κραταει τουλαχιστον 20μερες με βαρια χρηση, με χαλαρη παει εως 40+ λειτουργει αυτονομα εως 10μερες, μετα πρεπει να το συγχρονισεις για να μην χασεις τα δεδομενα σου. Ωραία άρα με πολύ απλή χρήση θα κρατήσει τουλάχιστον 25 μέρες.Εγώ θα το συχρονίζω κάθε βράδυ ή κάθε μέρα παρά μέρα απλά με βολεύει ότι δεν θέλει συνέχεια σύνδεση με το κινητό.Εξάλλου γιαυτό σκέφτομαι και την αγορά του. ;) Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimisvog Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Παιδιά ξέρετε αν συγχρονίζει με Windows Phone? Το έχει δοκιμάσει κανένας; Υπάρχουν 2 εφαρμογές που υπόσχονται αλλά δεν θέλω να το παραγγείλω τζάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 συνεχη συνδεση με το κινητο θελει μονο εαν θελεις ειδοποιησεις για sms, calls, email, IM's. Κατι που αργα ή γρηγορα θα το κανεις. :lol: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Όταν δεν θα δουλεύω μπορεί να το αξιοποιήσω έτσι :lol: Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Με καθημερινή χρήση κρατάει κάνα μήνα η μπαταρία του. Μπορεί και περισσότερο αν δεν το χρησιμοποιείς για ειδοποιήσεις ή λιγότερο αν βάλεις πολλές ειδοποιήσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί η δόνηση του καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια της μπαταρίας. Για το άλλο που ρωτάς, έτσι ακριβώς λειτουργεί το mi band. Δεν είναι συνέχεια συνδεμενο. Κάνει συγχρονισμό όταν ανοίγεις την εφαρμογή. Κρατάει δεδομένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν έχω το g3 οπότε δεν ξέρω για αυτό. Εγώ το χρησιμοποιώ με το note 3. Δεν νομίζω να έχεις κανένα θέμα πάντως. Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Είδα στο site της xiaomi ότι είναι συμβατό με Android 4.4+ οπότε δεν θα έχει θέμα.Να πω την αλήθεια θέλω απλά μετράει βήματα και θερμίδες αυτόνομα και το βράδυ να το συχρονίζω με το κινητό τίποτα παραπάνω.Υποθέτω πως είναι εφικτό αυτό. Ωραία άρα με πολύ απλή χρήση θα κρατήσει τουλάχιστον 25 μέρες.Εγώ θα το συχρονίζω κάθε βράδυ ή κάθε μέρα παρά μέρα απλά με βολεύει ότι δεν θέλει συνέχεια σύνδεση με το κινητό.Εξάλλου γιαυτό σκέφτομαι και την αγορά του. ;) Εγώ που το δουλεύω χωρίς ειδοποιήσεις βγάζει 2 μήνες. Παιδιά ξέρετε αν συγχρονίζει με Windows Phone? Το έχει δοκιμάσει κανένας; Υπάρχουν 2 εφαρμογές που υπόσχονται αλλά δεν θέλω να το παραγγείλω τζάμπα. Περιμένω ένα lumia μέσα στην εβδομάδα. Όταν το συνδέσω θα ενημερώσω. Η μία δεν είχε ωραίο design πάντως και την απέρριψα εκ των προτέρων αν η άλλη δουλεύει σωστά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimisvog Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Περιμένω ένα lumia μέσα στην εβδομάδα. Όταν το συνδέσω θα ενημερώσω. Η μία δεν είχε ωραίο design πάντως και την απέρριψα εκ των προτέρων αν η άλλη δουλεύει σωστά. Ωραίος φίλε. Περιμένω νέα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ωραίος φίλε. Περιμένω νέα :) Για ειδοποιήσεις δεν νομίζω να δουλεύει. Εμένα με ενδιαφέρουν τα βήματα και ο ύπνος αλλά είδα ότι δουλεύει και το ξυπνητήρι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) παιδια μολις παρελαβα, η καλυτερη tweaked εκδοση για να βαλω? ή απλα να παραμεινω με την τελευταια official? και για να προλαβω, ρωταω λογω αυτου που γραφεται στο θεμα του miui.com "Xiaomi updated their tools to make Mi Fit app so now we have some issues modifying it. Use older versions to get more stable usage of your bracelet! Will update you guys as soon as I get solution. " Edited June 12, 2015 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 παιδια μολις παρελαβα, η καλυτερη tweaked εκδοση για να βαλω? ή απλα να παραμεινω με την τελευταια official? και για να προλαβω, ρωταω λογω αυτου που γραφεται στο θεμα του miui.com "Xiaomi updated their tools to make Mi Fit app so now we have some issues modifying it. Use older versions to get more stable usage of your bracelet! Will update you guys as soon as I get solution. " Εγω εχω την πιο προσφατη tweaked εκδοση και δουλευει "ζαχαρη"......:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Εγω εχω την πιο προσφατη tweaked εκδοση και δουλευει "ζαχαρη"......:D τελικα εβαλα και εγω αυτη και ολα καλα, εκτος του οτι σε εισερχομενη κληση δεν μπορω να ορισω χρωμα και να δονειται με το που χτυπαει κατευθειαν και οχι μετα απο 3 δευτερολεπτα. και σε εσας ετσι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 τελικα εβαλα και εγω αυτη και ολα καλα, εκτος του οτι σε εισερχομενη κληση δεν μπορω να ορισω χρωμα και να δονειται με το που χτυπαει κατευθειαν και οχι μετα απο 3 δευτερολεπτα. και σε εσας ετσι ειναι? Και σε εμένα έτσι είναι. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 μια ερώτηση μιας και το έχεις (το περιμένω και εγώ) αν μια κλήση δεν "χτυπήσει" 3secs (αναπάντητη με λίγα λόγια) σου έρχεται μετά notification ότι έχεις κλήση? αυτός ήταν και από τους κύριους λόγους που το αγόρασα. δλδ να έχω νοτιφικάτιονς στο χέρι γιατί οδηγώ πολύ μηχανή/ποδήλατο και στο σπίτι το παρατάω :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 μια ερώτηση μιας και το έχεις (το περιμένω και εγώ) αν μια κλήση δεν "χτυπήσει" 3secs (αναπάντητη με λίγα λόγια) σου έρχεται μετά notification ότι έχεις κλήση? αυτός ήταν και από τους κύριους λόγους που το αγόρασα. δλδ να έχω νοτιφικάτιονς στο χέρι γιατί οδηγώ πολύ μηχανή/ποδήλατο και στο σπίτι το παρατάω :/ εχει να ορισεις ποσες φορες θα αναψουν τα led και ποση διαρκεια θα εχει η καθε φορα αλλα δεν ξερω ποσο οριο εχει... θεωρητικα θα μπορουσες να βαλεις να εχει αναβει πολλες φορες με μεγαλη διαρκεια η καθε φορα, ετσι ωστε οταν πας σπιτι να αναβει ακομα το band και να βλεπεις οτι εχεις notification. (για αναπαντητη δεν ξερω γιατι στις διαθεσιμες εφαρμογες για ειδοποιηση προσωπικα δεν βρισκω τον dialer) εδω μπορεις να δεις εικονα με τις διαθεσιμες επιλογες https://www.dropbox.com/s/fmfb9wj2kr3y4f9/Screenshot_2015-06-12-18-06-36.jpeg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 ξαφνικά το miband μου πέθανε. το έχω λιγότερο απο ένα μήνα και μέχρι τώρα ήταν άψογο αλλά σήμερα δεν μπορούσε να συγχρονιστεί ενώ όταν το συνδέω στον φορτιστή δεν ανάβει κανένα λαμπάκι. υπάρχει περίπτωση να μπορώ να κάνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Για αρχή το άφησες αρκετή ώρα. Όταν αδειάζει εντελώς η μπαταρία οι συσκευές συνήθως θέλουν κάποια παραπάνω ώρα μέχρι να καταλάβουν ότι φορτίζουν. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 ξαφνικά το miband μου πέθανε. το έχω λιγότερο απο ένα μήνα και μέχρικανονικά τώρα ήταν άψογο αλλά σήμερα δεν μπορούσε να συγχρονιστεί ενώ όταν το συνδέω στον φορτιστή δεν ανάβει κανένα λαμπάκι. υπάρχει περίπτωση να μπορώ να κάνω κάτι? Και εμένα είχε κολλήσει αλλά έφτιαξε μόνο του σε 3 ώρες περίπου. Βέβαια φόρτιζε κανονικα. Το ότι δεν φορτίζει σε σένα είναι ανησυχητικό. Ενος φίλου μου είχε κολλήσει για 10μερες και έφτιαξε μονο του αλλά και εκείνο φόρτιζε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) τo είχα αφήσει ήδη κανένα δίωρο όταν έγραψα το ποστ, αλλά κατέληξα να το αφήσω όλο το βραδύ στο pc,και τελικά σε κάποια φάση μετά απο πολλές ώρες άναψαν τα λαμπάκια φουλ πράσινα. μπαταρία είχε αρκετή (πάνω απο 40%) προχθές που το είχα κοιτάξει. άγνωσται αι βουλαι του κυρίου. πάντως ότι έκανα χθες απο περπάτημα, και ήταν αρκετό, έχει χαθεί. firmware έχω 1.0.9.65. Edited June 13, 2015 by NaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 τo είχα αφήσει ήδη κανένα δίωρο όταν έγραψα το ποστ, αλλά κατέληξα να το αφήσω όλο το βραδύ στο pc,και τελικά σε κάποια φάση μετά απο πολλές ώρες άναψαν τα λαμπάκια φουλ πράσινα. μπαταρία είχε αρκετή (πάνω απο 40%) προχθές που το είχα κοιτάξει. άγνωσται αι βουλαι του κυρίου. πάντως ότι έκανα χθες απο περπάτημα, και ήταν αρκετό, έχει χαθεί. firmware έχω 1.0.9.65. Τώρα λειτουργεί κανονικα δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Έτσι φαίνεται, αν και δυσκολεύτηκε λιγο να ξαναγίνει paired με το τλφ. Θα δείξει. Ψάχνοντας πάντως είδα αρκετούς με το τελευταίο firmware που δεν τους εμφάνιζε στατιστικά ύπνου. Αυτό το είχα και εγώ τις τελευταίες ημέρες, αλλά νόμιζα ότι ήταν επειδή περιστασιακό. Παίζει να είναι πρόδρομο σύμπτωμα ότι έχει κολλήσει και σύντομα θα σου μείνει από μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα οσον αφορα τα στατιστικα του υπνου με το τελευταιο firmware. Οπως λες ισως ειχε φαει καποιο σκαλωμα γι αυτο δεν σου τα εδειχνε. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 πάντως έχει κάτι ψιλοθεματάκια...3 μέρες σερί έπιανα τον στόχο των 10000 steps...και ξαφνικά βλέπω τις 2 προηγούμενες μέρες στα στατιστικά να γράφει 9873 στην πρώτη και 9883 στην δεύτερη...σίγουρα θέλει δουλειά ακόμη το λογισμικό...πάντως για τα λεφτά του , μια χαρά είναι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Καταρχάς το αγόρασα τελικά και είμαι υπερευχαριστημένος από το mi band.Σήμερα παρατήρησα ότι όταν έλεγξα για την πρόοδο του στόχου που έχω θέσει κάνοντας την "χειρονομία" με το βραχιολάκι,αφού μου έδειξε άναψαν και τα 3 LED του κόκκινα.Διάβασα ότι αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία τελειώνει αλλά έχει ακόμα 41% μπαταρία.Επίσης διάβασα ότι είναι καλό να το φορτίζουμε πριν το 30% αλλά ακόμα έχει μέχρι να φτάσει εκεί.Είναι λογικό αυτό να συμβεί? Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Αποκλειεται να αναψαν τα τρια κοκκινα για μπαταρια στο 40 % για μπαταρια αναβουν στο 10 % μαλλον ειδοποιηση ηταν για μειλ η ςμς για φορτιση δεν το αφηνεις να παει κατω απο 5 %,μπορει να κοιμηθει και να μην ξυπνησει ποτε η δυσκολα.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Αποκλειεται να αναψαν τα τρια κοκκινα για μπαταρια στο 40 % για μπαταρια αναβουν στο 10 % μαλλον ειδοποιηση ηταν για μειλ η ςμς για φορτιση δεν το αφηνεις να παει κατω απο 5 %,μπορει να κοιμηθει και να μην ξυπνησει ποτε η δυσκολα.- Του έχω απενεργοποιήσει κάθε ειδοποίηση εκτός αν έχω κάποια κλήση που δονείτε αλλά θέλει το Bluetooth ανοιχτό κάτι που δεν το έχω συχνά.Για αρχή το έβαλα να φορτίσει και ελπίζω να ήταν για την μπαταρία Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts