coulis Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Δεν εχω τέτοιο θεμα ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Μήπως τρέχεις κάποιοv adblocker; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 παλι down πρεπει να ειναι ο server του tapatalk, δεν βλεπω updates στα notifications: https://www.tapatalk.com/notifications ενω και ειδοποιηση για ποστ που την παιρνω και με αλλο τροπο δεν ηρθε, το quote ομως ηρθε με email notification, αρα μηπως ειναι καλυτερα τα email notifications; για ψαχτειτε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 κλασσικα ο σερβερ πεθανε παλι: χαροπαλευει τωρα να ανοιξει την σελιδα με τις ειδοποιησεις, αντε να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Ρε παιδιά ποτέ θα αξιωθουν να βάλουν ένα black amoled theme? Αυτό το γκρι κατάντησε αηδία.... The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Ρε παιδιά ποτέ θα αξιωθουν να βάλουν ένα black amoled theme? Αυτό το γκρι κατάντησε αηδία.... The power of Mi8 be with youΓι'αυτό αγαπάμε Substratum! Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Ρε παιδιά ποτέ θα αξιωθουν να βάλουν ένα black amoled theme? Αυτό το γκρι κατάντησε αηδία.... The power of Mi8 be with you Εδω και μια 5ετια τελειως μαυρο θεμα εχω. Γιατι παιδευεστε με τις νεες αθλιες εκδοσεις δεν το καταλαβαινω ρε παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Γι'αυτό αγαπάμε Substratum! Sent from my SM-G960F using TapatalkΚαλά και εγώ με substratum το έχω με την no rooted μέθοδο με andromeda απλά απορώ γιατί δεν το βάζουν με native support και έχουν αυτό το άθλιο γκρι... The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) Έκδοση 8.1.2 στο playstore με αλλαγές στο interface. Αντε, ξεκινήστε το θάψιμο... Χαχα Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited December 18, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Έκδοση 8.1.2 στο playstore με αλλαγές στο interface. Αντε, ξεκινήστε το θάψιμο... Χαχα Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΜπήκε και μια χαρά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Μια χαρά είναι η τελευταία μέχρι στιγμής Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Μέχρι στιγμής πολύ καλή! The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 είναι η "pro" η ή απλή; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Στην απλή ήρθε ενημέρωση. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Ακόμα με 5.7.2. Στις τελευταίες μου τις σπάει που δεν γίνεται να βλεπω μόνο τα unread. Δηλαδή να έχω τα participated και να βλέπω τα αδιάβαστα μόνο. Την χθεσινή δεν την δοκίμασα αλλά δεν περιμένω πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 χαχα μ αρεσει που τις δοκιμαζεις κιολας, τελικα εγω γυρισα στην 6.5, η τελευταια μου την εσπασε γιατι πεταγε ξεκαρφωτες εικονες στο ασχετο και η 7.4 νομιζω που δοκιμασα πριν απο αυτη πεταγε ασχετα θεματα και section απο forums που δεν παρακολουθουσα, μου εβγαζε missing token κι αλλα κουλα, η 6.5 μια χαρα ειναι, παιζει ρολόι (και εχει και grey out unread discussions), να τα βρασω τα paging αν ειναι να εχω τα παραπανω προβληματα, δηλαδη καπου ελεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Μην νομίζεις τις δοκιμάζω σε 2 κινητά ξέμπαρκα που έχω στο βασικό έχω μόνιμα 5.7.2 μαύρο θέμα vip και πάει σφαίρα. Μόνο το paging είναι καλό στις νέες εκδόσεις αλλά η παραμετροποίηση των παλιότερων δεν υπάρχει. Ειδικά το tapatalk έχει μηδενική υποστήριξη με τις νέες εκδόσεις. Γενικά πολυ στραβο δρόμο πήρε το tapatalk. Forum εφαρμογή είναι τι την σκαλιζουν συνέχεια αφού τα χαλάνε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooface Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Υπάρχει τρόπος να πετάξουμε τις διαφημίσεις, εκτός από την αγορά pro; Στάλθηκε από το iFart μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Υπάρχει τρόπος να πετάξουμε τις διαφημίσεις, εκτός από την αγορά pro; Στάλθηκε από το iFart μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με mod vip έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Με mod vip έκδοση.Αυτό είναι το χαϊδευτικό της σπασμενης εφαρμογής; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 με την τελευταία PRO έκδοση υπάρχει ακόμα το θέμα να τα άσχετα screenshots ανάμεσα σε ποστ; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 με την τελευταία PRO έκδοση υπάρχει ακόμα το θέμα να τα άσχετα screenshots ανάμεσα σε ποστ; Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Δυστυχώς ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 με την τελευταία PRO έκδοση υπάρχει ακόμα το θέμα να τα άσχετα screenshots ανάμεσα σε ποστ; Sent from my Mi A2 Lite using TapatalkΒασικά αυτό συμβαίνει μόνο στο φόρουμ του myphone και δεν νομίζω να λυθεί αν δεν κάνουν κάτι και από το φόρουμ. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Βασικά αυτό συμβαίνει μόνο στο φόρουμ του myphone και δεν νομίζω να λυθεί αν δεν κάνουν κάτι και από το φόρουμ. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΣυμβαίνει όντως μόνο σε forum όπως το myphone, τα οποία δεν υποστηρίζουν γενικότερα το Tapatalk. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Και'γω αναγκάστηκα να γυρίσω σε παλαιότερη έκδοση. Το κάνει ακόμα και στη τελευταία δωρεάν, όπως και στη pro. Είναι τρομερά ενοχλητικό,αν βγεί αναβάθμιση και είναι οκ ενημερώστε ρε παίδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts