freddaras Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Έχετε μήπως κάποιο .apk παλιάς έκδοσης Pro που να παίζει; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk δες τα 2 post πανω γκουγκλαρε την εκδοση που γραφουμε και θα το βρεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 Και η 8.8.8 δουλεύει http://www.filedropper.com/tapatalk-vipv888build1663-armeabi-v7aarm64-v8ax86x8664storeplay Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 δες τα 2 post πανω γκουγκλαρε την εκδοση που γραφουμε και θα το βρεις :)Νόμιζα πως αναφέρεστε στην απλή version, και όσα links έχω βρει για την Pro είναι down. Σ' ευχαριστώ.Και η 8.8.8 δουλεύει http://www.filedropper.com/tapatalk-vipv888build1663-armeabi-v7aarm64-v8ax86x8664storeplay Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘέλει να βρω την arm64-v8a version για το κινητό μου, αυτή δεν κάνει. Σ' ευχαριστώ. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2021 που είναι το εύκολο? :p https://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/tapatalk/tapatalk-8-8-5-release/tapatalk-200000-forums-8-8-5-android-apk-download/ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Παιδιά με τι παίζει με το myphone και δεν δουλεύει πλέον στο tapatalk? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Εγώ πάντως όταν ανοίγω ένα θέμα που το βλέπω αδιάβαστο, μου βγάζει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 (edited) Παιδιά με τι παίζει με το myphone και δεν δουλεύει πλέον στο tapatalk? Λίγο πριν αν διαβάσεις θα δεις. Διαβάστε λίγο τα θέματα πιο πίσω. Επίσης στην έκδοση web, που ακριβώς υπάρχει η επιλογη να δω τα subscribed? Έχω μπερδευτεί! Edited June 7, 2021 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Εγώ πάντως όταν ανοίγω ένα θέμα που το βλέπω αδιάβαστο, μου βγάζει αυτό. Το ιδιο βγάζει σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Το ιδιο βγάζει σε όλουςΜε παλαιότερη έκδοση, βλεπεις τα παντα. Τωρα γραφω με την 7.3.6 ----------- Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Με την 8.8.7 κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι στο Playstore σου βγάζει αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση και ας μην την επιλέξεις εκείνη την στιγμή μετά από κάποιο διάστημα θα την κάνει αυτόματα το σύστημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφύγουμε την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση; Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Με την 8.8.7 κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι στο Playstore σου βγάζει αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση και ας μην την επιλέξεις εκείνη την στιγμή μετά από κάποιο διάστημα θα την κάνει αυτόματα το σύστημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφύγουμε την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση; Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkΚλείσε τις αυτόματες ενημερώσεις της εφαρμογής μέσα στις ρυθμίσεις του play store Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Λίγο πριν αν διαβάσεις θα δεις. Διαβάστε λίγο τα θέματα πιο πίσω. Επίσης στην έκδοση web, που ακριβώς υπάρχει η επιλογη να δω τα subscribed? Έχω μπερδευτεί! Εδω βρίσκεται Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Λίγο πριν αν διαβάσεις θα δεις. Διαβάστε λίγο τα θέματα πιο πίσω. Επίσης στην έκδοση web, που ακριβώς υπάρχει η επιλογη να δω τα subscribed? Έχω μπερδευτεί!Από την αρχική σελίδα του φόρουμ πας Επιλογές > shortcuts > υπό παρακολούθηση Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Με παλαιότερη έκδοση, βλεπεις τα παντα. Τωρα γραφω με την 7.3.6 ----------- Tapa Σε οσους έχει πρόβλημα αυτό βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Κλείσε τις αυτόματες ενημερώσεις της εφαρμογής μέσα στις ρυθμίσεις του play store Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό αυτή την επιλογή; Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Από αυτή την επιλογή; Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkΌχι,άνοιξε την εφαρμογή στο store και επάνω δεξιά στις 3 τελίτσες κλείσε τις αυτόματες ενημερώσεις της εφαρμογής,νομίζω αυτό που δείχνεις είναι γενικά για όλες τις εφαρμογές Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Όχι,άνοιξε την εφαρμογή στο store και επάνω δεξιά στις 3 τελίτσες κλείσε τις αυτόματες ενημερώσεις της εφαρμογής,νομίζω αυτό που δείχνεις είναι γενικά για όλες τις εφαρμογές Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίος ευχαριστώ. Όντως η επιλογή που είχα ενεργοποιήσει αφορούσε όλες τις εφαρμογές. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 τι γινεται με το tapa και το φορουμ? θα διορθωθει? εχω 2 tapa την pro 8.8.11 kai την 8.8.16 θα φτιαχτει το προβλημα? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Μήπως φταίει που η σελίδα δεν έχει πια πιστοποιητικό ασφαλείας; Απορώ πώς ένα τόσο μεγάλο φόρουμ έχει μείνει έτσι εδώ και μέρες. Υπεύθυνοι δεν υπάρχουν να το δουν; Είναι σημαντικό και για την ασφάλεια των password. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 τι γινεται με το tapa και το φορουμ? εχω 2 tapa την pro 8.8.11 kai την 8.8.16 8.8.6 - 8.8.7 παιζουν πλεον (και οι παλιοτερες απ οτι διαβαζω), βαλε καποια απο αυτες θα διορθωθει? θα φτιαχτει το προβλημα? αγνωστο, μαλλον οχι, αν θες να ρισκαρω μια προβλεψη Μήπως φταίει που η σελίδα δεν έχει πια πιστοποιητικό ασφαλείας; δεν νομιζω να χει σχεση, αλλα οντωως, αλλο ενα θεμα που εχει καποιο καιρο ετσι.. Υπεύθυνοι δεν υπάρχουν να το δουν; υπαρχουν καταλαβαινω, αλλα δεν ασχολουνται.. δυστυχως.. θελει κοστος βλεπεις να βαζεις κοσμο να ασχοληθει κι οταν εισαι σε forum χωρις συνδρομη, μαλλον δεν μπορουμε να χουμε και απαιτησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Μήπως φταίει που η σελίδα δεν έχει πια πιστοποιητικό ασφαλείας; Απορώ πώς ένα τόσο μεγάλο φόρουμ έχει μείνει έτσι εδώ και μέρες. Υπεύθυνοι δεν υπάρχουν να το δουν; Είναι σημαντικό και για την ασφάλεια των password. υπαρχουν καταλαβαινω, αλλα δεν ασχολουνται.. δυστυχως.. θελει κοστος βλεπεις να βαζεις κοσμο να ασχοληθει κι οταν εισαι σε forum χωρις συνδρομη, μαλλον δεν μπορουμε να χουμε και απαιτησεις.. Επειδή το πρόβλημα Tapatalk-myphone είναι χρόνιο (το έχουν αφήσει στην τύχη του, και απλά μπορούμε μέχρι και σήμερα να διαβάζουμε τα threads χωρίς να έχουμε τα υπόλοιπα features που υπάρχουν σε άλλα forum), παλιότερα είχε γραφεί από αρκετούς ότι οι διαχειριστές δε θέλουν να μπαίνεις από το Tapatalk αλλά από browser για να έχουν κέρδος από τις διαφημίσεις. Δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί το θέμα με τους διαφημίσεις, αλλά ίσως να είναι και αυτός ο λόγος (ή ίσως ο μόνος λόγος). Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Επειδή το πρόβλημα Tapatalk-myphone είναι χρόνιο (το έχουν αφήσει στην τύχη του, και απλά μπορούμε μέχρι και σήμερα να διαβάζουμε τα threads χωρίς να έχουμε τα υπόλοιπα features που υπάρχουν σε άλλα forum), παλιότερα είχε γραφεί από αρκετούς ότι οι διαχειριστές δε θέλουν να μπαίνεις από το Tapatalk αλλά από browser για να έχουν κέρδος από τις διαφημίσεις. Δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί το θέμα με τους διαφημίσεις, αλλά ίσως να είναι και αυτός ο λόγος (ή ίσως ο μόνος λόγος). Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalkναι οκ... έχουμε τόσα adblock που δεν βλέπουμε καμία διαφήμιση anyway Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 ναι οκ... έχουμε τόσα adblock που δεν βλέπουμε καμία διαφήμιση anyway Sent from my SM-A315G using TapatalkΔεν το έγραψα για εμάς, αλλά για το πώς ίσως να σκέφτονται οι admins του myphone και δεν ασχολούνται με την υποστήριξη του site/forum από το Tapatalk. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Δεν το έγραψα για εμάς, αλλά για το πώς ίσως να σκέφτονται οι admins του myphone και δεν ασχολούνται με την υποστήριξη του site/forum από το Tapatalk. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalkναι αυτό λέω ότι "νομίζουν" οι admins ότι βλέπουμε διαφημίσεις μέσω browser. τζάμπα δεν υποστηρίζουν το Tapatalk. για μένα το mobile site δεν με βολεύει καθόλου. καμία σχέση με Tapatalk. πολύ πιο εύχρηστο το Tapatalk. όλα μαζεμένα.. Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Μακάρι η αναβάθμιση που ανακοίνωσαν για το site πέρα από θέματα ασφάλειας και να έχει εύχρηστο τρόπο πλοήγησης και να μην έχουμε ανάγκη το Tapatalk. Όσο και να το χρησιμοποιώ, δεν μου αρέσει να εξαρτώμαι από αυτό, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις όπως τώρα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts