junglist Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Διαβάζω συνέχεια παράπονα. Εδώ και πολλά χρόνια (ίσως και από day 1) που είμαι με το αγορασμένο Tapatalk Pro ποτέ δε τα αντιμετώπισα αυτά συν το γεγονός ότι μπορεί να μην παίρνει κάθε εβδομάδα αναβάθμιση, αλλά ούτε πίσω 3 χρόνια έχει μείνει, ούτε ασυμβατότητες έχω παρατηρήσει έτσι ώστε να μου δημιουργηθεί η ανάγκη για να μεταβώ σε προγενέστερη έκδοση.Και στη τελική, κάτι που ίσως είναι μεγάλο πρόβλημα για κάποιον, για άλλον να αποτελεί ασήμαντο θέμα. Οπότε δεν σημαίνει ότι όλοι εμείς που μια χαρά είμαστε με τις τελευταίες αναβαθμίσεις είμαστε οι άσχετοι και οι άλλοι με τις παλιές είναι οι πιο γνωστες. Γιατί ο άλλος ο μάγκας αυτό πάει να περάσει με τα σχολιακια του. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Διαβάζω συνέχεια παράπονα. Εδώ και πολλά χρόνια (ίσως και από day 1) που είμαι με το αγορασμένο Tapatalk Pro ποτέ δε τα αντιμετώπισα αυτά συν το γεγονός ότι μπορεί να μην παίρνει κάθε εβδομάδα αναβάθμιση, αλλά ούτε πίσω 3 χρόνια έχει μείνει, ούτε ασυμβατότητες έχω παρατηρήσει έτσι ώστε να μου δημιουργηθεί η ανάγκη για να μεταβώ σε προγενέστερη έκδοση.Κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Pro. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Εντάξει, την βρήκα : post #2350 Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα! Έχω ένα θέμα με την 5.7.2. Όταν επιλέγω να μπω στις ρυθμίσεις η εφαρμογή πεθαίνει, δεν ανταποκρίνεται. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Αν θυμάμαι καλά θέλει hide στο Magisk. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Αν θυμάμαι καλά θέλει hide στο Magisk. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk??? Τι σχέση έχει το ροοτ με την εφαρμογή; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 ??? Τι σχέση έχει το ροοτ με την εφαρμογή; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Αν θυμάμαι καλά θέλει hide στο Magisk. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Κι όμως παίζει ρόλο! Την έχω πάθει και 'γω στο OnePlus 5T! Μετά από hide στο magisk και επανεκκίνηση έστρωσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Επιβεβαιώνω το στρώσιμο. Ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ποιο στρώσιμο βρε παιδιά; Εξηγήστε και σε εμάς που έχουμε Magisk και δεν έχουμε κανένα θέμα. Αναφέρεστε μόνο στην παλιά έκδοση ότι χρειάζεται; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 σας παιζουν σωστα οι ειδοποιησεις για απαντησεις απο επιλεγμενα forums; οταν ανοιγω την επιλογη και επιλεγω τα forums απο τα οποια θελω να στελνει ειδοποιησεις για απαντησεις, μου στελνει για ολα, ακομα και για εκεινα που δεν εχω επιλεξει, εχει σεταρει κανεις το συγκεκριμενο να παιζει σωστα; και αν ναι, με ποια εκδοση; (εχω την 6.5.0 pro) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 σας παιζουν σωστα οι ειδοποιησεις για απαντησεις απο επιλεγμενα forums; οταν ανοιγω την επιλογη και επιλεγω τα forums απο τα οποια θελω να στελνει ειδοποιησεις για απαντησεις, μου στελνει για ολα, ακομα και για εκεινα που δεν εχω επιλεξει, εχει σεταρει κανεις το συγκεκριμενο να παιζει σωστα; και αν ναι, με ποια εκδοση; (εχω την 6.5.0 pro)Οι περισσότεροι θα έχουν την 8.χ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Έρχονται κανονικά στο mi band μου κιόλας Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) οκ εβαλα την τελευταια pro 7.4.0 και ειδα οτι εχει αλλαξει εντελως η ομαδοποιηση των ειδοποιησεων, ανα forum δηλαδη, το θεμα ειναι αν αποεπιλεξουμε ενα forum θα μας ερχονται ειδοποιησεις αν μας παραθεσουν; ενω στην 6.5.0 ειχε επιλογη να εχεις την παραθεση ανοικτη π.χ. (αυτο το ηθελα-ειχα σε ολα) και να παιρνω μονο replies για συγκεκριμενα forum, σαλατα κοινως.. edit: εβαλα και την 5.7.2 η οποια εχει μεν το τελειο να ρυθμιζεις οπως θελεις τις ειδοποιησεις ανα φορουμ, αλλα δεν εχει ξεχωριστη ρυθμιση για την παραθεση! edit2: απο 7 και μετα η ομαδοποιηση των ειδοποιησεων εγινε τραγικη και απαραδεκτη για μενα, πρεπει να βρω μια ενδιαμεση εκδοση που να δουλευει σωστα! edit3: τωρα ειδα οτι εχει email notifications για τα quotes, δουλευουν αυτα; επισης, που πηγε το grey out read;; (οκ το βρηκα αυτο, εβαλαν μια καθετη μπαρα αριστερα) Edited September 25, 2018 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 λοιπον, ανακεφαλαιωση (ας μην κανω αλλο edit): σεταρα χθες το απογευμα την 7.4.0 (και στο δυο κινητα) και δουλευει τελεια, ειδοποιησεις απ τα forums που θελουμε-επιλεγουμε, συγχρονη, μοντερνα και τσαχπινα, και τα quotes ερχονται με email notifications (ξεχωριστο section που μπορεις να ρυθμισεις για το τι θελεις ειδοποιησεις με email) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 (edited) ακυρο! εγινα quote στο xda και δεν πηρα ουτε email notification, ουτε notification κανονικο, ουτε τιποτα! πως τα χουν κανει ετσι; edit: οτι ναναι, το xda εχει δικο του συστημα ειδοποιησης για mentions & quotes: https://forum.xda-developers.com/usertag.php?do=profile&action=options στο οποιο τα ειχα κανει disable, το tapatalk τι κανει δεν ξερω ακομα, θελει διερευνηση.. Edited September 27, 2018 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Στην τελευταία έκδοση τους τίτλους των διαβασμένων τους εμφανίζει γκρι ή bold όπως και τα αδιάβαστα threads; Tapatalked using my galaxy S9 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Ίδιο στυλ είναι. Μόνο από την μπλε γραμμή ξεχωρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 βγήκε η 8αρα για το pro Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 πρόσθεσαν κι άλλα analytics services, μη χάσουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Σφαίρα το βλέπω στην 8.0 pro. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Πραγματικά, το πρώτο που καταλαβαίνεις από την 8αρα pro είναι η ταχύτητα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Την έβαλα την Pro 8 και μια από τα ίδια. Λείπουν τόσα πολλά Ουτε τελείως μαύρο theme τίποτα Πάρτε μερικά screen από 5.7.2 Black theme vip και μου λέτε αν μετά από 3 εκδόσεις έχει αλλάξει προς το καλύτερο η το χειρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Για όσους έχουν παλιότερη έκδοση, τι μπορεί να γίνει ώστε να μην βγάζει ειδοποίηση το play ότι υπάρχει ενημέρωση; Χωρίς root Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Εμένα ενώ έχω ενεργοποιήσει push notifications, δεν μου έρχονται. Τι μπορεί να φταίει; Στάλθηκε από το Huawei Mate 20 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Τα tiles πως μπορούν να γίνουν λίστα στην 8.0 pro? Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Τα tiles πως μπορούν να γίνουν λίστα στην 8.0 pro?Στην 8.0 pro λίστα είναι μόνο, δεν υπάρχουν πλέον τα tiles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts