zananiro Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Τι εννοείς ; Ποσό καιρό είχες να κάνεις update; Δεν έχει αλλάξει κάτι στο UI τις τελευταίες μέρες και την έχω περασμένη κανονικά την 7.1.5 με ημερομηνία κυκλοφορίας την 11.10 Εσύ τώρα την πήρες; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Ναι πριν κάνα 2 ημέρες μου ήρθε στο playstore η 7.1.5. Πριν είχα την τελευταία stable έκδοση που υπήρχε στο playstore, δεν θυμάμαι ποια ήταν. Εγώ αυτά που είδα ότι κυρίως άλλαξαν είναι η εμφάνιση σελίδων μέσα σε κάθε νήμα και τα χρώματα σε κάθε φόρουμ σε σχέση με την προηγούμενη. Τώρα κάτι άλλα χαρακτηριστικά που αναφέρει ότι προστέθηκαν και κάτι άλλες μικροαλλαγες δεν έδωσα σημασία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ούτε log in δεν μπορώ να κάνω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ναι κι εγώ δεν μπορώ να κάνω log in από χθες. Έχω την 6.5.0, αγορασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Κι εγώ τα ίδια. Για να δοκιμάσω μπας και φταίει η pro εγκατέστησα και την απλή. Δοκιμάζω βάζοντας το id του Tapatalk και τον κωδικό και συνδέεται, ως συνήθως. Αμ, δε... Έγραψα κάτι και βγήκε από λογαριασμό που είχε το Tapatalk id σαν όνομα, και είδα πώς τον είχε δημιουργήσει το 2015... Πρόβλημα μεγάλο έχει τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Μιλάτε για το myphone; Εκεί δεν κάνει login ή στο tapatalk account; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Όντως χθες το βράδυ δεν έκανε login στο myPhone. Σήμερα δε το δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Μιλάτε για το myphone; Εκεί δεν κάνει login ή στο tapatalk account; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Για το myphone. Τώρα λειτουργώ άλλη συσκευή που είχα μέρες να ανοίξω και δείχνει να δουλεύει. Sent from my XT1068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Εγώ πάντως παιδιά, με την "απαρχαιωμένη" έκδοση 4.9.5, κανένα πρόβλημα, ούτε χθες, ούτε σήμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 4.9.5???? Πανε βρε στην 5.7.2 ή 5.7.5 ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Με την 7.1.5 (Beta) κανένα πρόβλημα ούτε χτες ούτε σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 4.9.5???? Πανε βρε στην 5.7.2 ή 5.7.5 ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Έχω στην άκρη το apk της 5.7.2!! Δύο φορές το έχω βάλει και σε μισή μέρα ξαναγυρναω στην 4.9.5. Όχι ότι δεν είναι καλή, μια χαρά είναι. Απλά με 'χει βολέψει αρκετά η 4.9.5, κάνει αυτά που θέλω και δεν έχω περισσότερες απαιτήσεις. Εξάλλου δεν μπαίνω σε άλλο forum, εκτός του myphone, από tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Πλεον και γω μονο myphone και xda μπαινω. Σπανια σε αλλα φορουμς. Τι δεν έχει η 5.7.2 που βρισκεις στην 4.9.5? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Πλεον και γω μονο myphone και xda μπαινω. Σπανια σε αλλα φορουμς. Τι δεν έχει η 5.7.2 που βρισκεις στην 4.9.5? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν είναι ότι λείπει κάτι στην 5.7.2. Απλά γενικώς όλη η εμφάνιση ή ο τρόπος π.χ. που φαίνονται τα θέματα υπο παρακολούθηση ή ακόμη και τα avatar των χρηστών, μου αρέσει περισσότερο στην 4.9.5. Άλλοι μπορεί να τη θεωρούν "παλιομοδίτικη" αλλά...... γούστα είναι αυτά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Και σ' εμένα δεν μπαίνει με την 6.5.0 Pro στο myphone τις τελευταίες 3 μέρες. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Και σε μένα τα ίδια με την 6.5, τώρα έβαλα την 7.0.0 και δοκιμάζω. Καλή φαίνεται. Είχατε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Και σ' εμένα δεν μπαίνει με την 6.5.0 Pro στο myphone τις τελευταίες 3 μέρες.Μια από τα ίδια... Έβαλα την απλή για να μπω. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Άρα κάτι παίζει με τις αγορασμένες Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Παιδιά για να γλιτώσουμε από τις παλιό διαφημίσεις πρέπει να πληρώσουμε την εφαρμογή;; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Παιδιά για να γλιτώσουμε από τις παλιό διαφημίσεις πρέπει να πληρώσουμε την εφαρμογή;; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν είσαι ροοτ υπάρχει και άλλος τρόπος. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Αν είσαι ροοτ υπάρχει και άλλος τρόπος. Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΔεν είμαι και δε σκοπεύω για ροοτ.. αν τελοσπαντων πληρώσω θα σταματήσουν ή έχει πάλι; Γιατί στο store βλέπω ότι γράφει "3,99€ , περιέχει διαφημίσεις". Τι κερδίζω αν πληρώσω; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Αν είσαι ροοτ υπάρχει και άλλος τρόπος. Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΤο adaway δεν τις κόβει σε μένα,μεσα στο tapatalk.Τι προτείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Δεν είμαι και δε σκοπεύω για ροοτ.. αν τελοσπαντων πληρώσω θα σταματήσουν ή έχει πάλι; Γιατί στο store βλέπω ότι γράφει "3,99€ , περιέχει διαφημίσεις". Τι κερδίζω αν πληρώσω; Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν πληρώσεις δεν έχει διαφημίσεις. Απλά αυτές τις μέρες έχει πρόβλημα το myphone.gr στην πληρωμένη έκδοση. Δεν κάνει login. Στη free έκδοση αν θες να έχεις την τελευταία έκδοση, και ρουτ να έχεις, οι διαφημίσεις δεν κόβονται. Μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις. Εκτός και αν υπάρχει και δεν τον ξέρω. Το adaway πάντως που έχω δεν κόβει τίποτα στο tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Εγώ που το έχω πληρώσει δεν έχω διαφημίσεις ούτε στην free έκδοση. Βασικα νομίζω πως αν πληρώσεις γίνεστε vip (είναι το εικονίδιο V δίπλα από το όνομα μου) και αν είσαι vip δεν έχεις διαφημίσεις. Εκτός και αν δεν έχει διαφήμισεις στο myphone και στο xda που δουλεύω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Εγώ που το έχω πληρώσει δεν έχω διαφημίσεις ούτε στην free έκδοση. Βασικα νομίζω πως αν πληρώσεις γίνεστε vip (είναι το εικονίδιο V δίπλα από το όνομα μου) και αν είσαι vip δεν έχεις διαφημίσεις. Εκτός και αν δεν έχει διαφήμισεις στο myphone και στο xda που δουλεύω εγώ.Το επί πληρωμή είναι άλλο app. Διαφορετική έκδοση κιόλας. Για το vip θέλει συνδρομή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ενημερωτικά είχα κάνει login σε pro έκδοση γκουχου γκουχου κάποτε. Όταν αργότερα έκανα login σε free έκδοση διαφημίσεις δεν είχα. Sent from my K3Note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts