rtifosi Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Καλημέρα. Άλλαξαν οι γραμματοσειρές ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Για συνδέσμους που δεν ανοίγουν, εκτός απο *.redirect τι άλλο πρέπει να προσθέσω στην white list ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Νομίζω *.viglink.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Εγω τελευταία βαζω μονο *.tapatalk.com και είναι οκ ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Πολύ καλή η έκδοση 5.4.5 που ανέβηκε σήμερα (σε μένα τουλάχιστον) στο play store!! Έχει αρκετές μικροδιαφορες στην εμφάνιση προς το θετικο αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ότι δεν έχει το παραμικρό κόλλημα, ανοίγει τα πάντα πολύ γρήγορα κ επιτέλους σε αυτή την εκδοση μπορώ να μπω άνετα και με data!!! Πριν μου καθυστερούσε πολύ με τα δεδομένα..... Με "H" που το δοκίμασα σήμερα που άνοιξε αμέσως.! Αν δεν κάνω και λάθος έγινε και ελάχιστα μικρότερη η γραμματοσειρά. Μπορεί να είναι κ ιδέα μου όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Όντως η γραμματοσειρά μίκρυνε επιτέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 μπορω να αλλαξω αβαταρ στο myphone μεσω του ταπαταλκ? αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 μπορω να αλλαξω αβαταρ στο myphone μεσω του ταπαταλκ? αν ναι πως? Όχι αυτό Δεν γίνεται. Μόνο μέσα από το browser. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Στην καινούργια έκδοση έχουν βγάλει το Check, ότι έχω δει το τάδε νήμα για παράδειγμα; Δε το βλέπω πουθενά! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 εχουν βαλει διαφημισεις Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 εχουν βαλει διαφημισεις Που; Σε μένα δεν έχει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Ούτε σε μένα υπάρχουν διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 μηπως ειστε ρουτ με adaway? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) μηπως ειστε ρουτ με adaway? Εγώ όχι!!! Στοκ όλα!! Και μιλάμε πάντα για την έκδοση 5.4.5 του tapatalk. Διαφημίσεις δεν υπάρχουν πουθενά... Και ούτε vip δεν είμαι. Edited December 21, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 το ιδιο και εγω με 5.4.5 ,stock κατασταση χωρις διαφημισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Στην καινούργια έκδοση έχουν βγάλει το Check, ότι έχω δει το τάδε νήμα για παράδειγμα; Δε το βλέπω πουθενά! Είναι στα δεξιά από κάθε αδιαβαστο νημα. Εγώ όχι!!! Στοκ όλα!! Και μιλάμε πάντα για την έκδοση 5.4.5 του tapatalk. Διαφημίσεις δεν υπάρχουν πουθενά... Και ούτε vip δεν είμαι. Δεν υπάρχουν σε όλα τα φορουμς διαφημίσεις, πχ στο myphone δεν έχω δει, αλλά σε αλλά φορουμς εμφανίζονται διαφημίσεις. Μπορεί να έχεις δει και να μην το έχεις καταλάβει, είναι σαν αδιάβαστο μήνυμα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Είναι στα δεξιά από κάθε αδιαβαστο νημα. Δεν υπάρχουν σε όλα τα φορουμς διαφημίσεις, πχ στο myphone δεν έχω δει, αλλά σε αλλά φορουμς εμφανίζονται διαφημίσεις. Μπορεί να έχεις δει και να μην το έχεις καταλάβει, είναι σαν αδιάβαστο μήνυμα. Μόνο στο myphone μπαίνω μέσω tapatalk..... Οπότε μπορεί γι αυτό! Μπορεί σε άλλα φορουμ να βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Όταν κάνετε search σε κάποιο νήμα δουλεύει σωστά? Μετά τα τελευταία updates όταν κάνω search σε κάποιο νήμα αυτό ψαχνει σε όλο το φόρουμ και όχι στο νήμα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Παιδιά σε ένα άλλο φόρουμ, έχω 4 θέματα στα οποία είμαι γραμμένος. Για κάποιο λόγο στο tapatalk, όλο με "ξεγράφει" απο τα δύο, αφαιρεί το αστεράκι που υπάρχει πάνω δεξιά, χωρίς λόγο. Τα ξαναπροσθέτω και μετά από λίγο καιρό τα ξαναβγάζει από τη λίστα των subscribed. Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Μόλις έβαλα το tapatalk στην νέα μου συσκευή αλλά έχω ένα πρόβλημα..... Δείχνει όλα τα νήματα σαν μη αναγνωσμένα ενώ τα έχω διαβάσει. Στην προηγούμενη δεν είχα πρόβλημα. Πως αλλάζει αυτο; Το ίδιο κάνει και με τα pm. Φαίνονται σαν μη αναγνωσμένα Edited December 29, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Μόλις έβαλα το tapatalk στην νέα μου συσκευή αλλά έχω ένα πρόβλημα..... Δείχνει όλα τα νήματα σαν μη αναγνωσμένα ενώ τα έχω διαβάσει. Στην προηγούμενη δεν είχα πρόβλημα. Πως αλλάζει αυτο; Το ίδιο κάνει και με τα pm. Φαίνονται σαν μη αναγνωσμένα Ρυθμίσεις -Edit discussion card -gray out read discussions Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σήμερα ίσως μετά από αναβάθμιση πετάει συνέχεια την ίδια διαφήμιση σαν κανονικό post. Πολύ σπαστικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Σήμερα ίσως μετά από αναβάθμιση πετάει συνέχεια την ίδια διαφήμιση σαν κανονικό post. Πολύ σπαστικό.. Καμία διαφήμιση με adfree. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Μετα την τελευταία αναβάθμιση, δεν μου χτυπάει στα νεα posts. Ηχοι κ ρυθμίσεις, ειναι ολα ενεργά Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Δηλαδη πριν σου χτυπαγε για νεα ποστ στο φορουμ του myphone? Ή αναφερεσαι σε αλλα φορουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts