bill_viper Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Εμένα πάντως η 5.2.2 μου κάνει αραιά και που κομπιασματα στο scrolling, ενώ πριν δεν είχα κάποιο θέμα (σε Nexus 6). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Πιο γρήγορη και σε μένα η 5.2.2 Σε γενικές γραμμές ρολλάρει καλύτερα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Σε μερικα φορουμς δεν μπορω να κανω login,μολις βαζω ονομα και κωδικο μου πεταει μηνυμα get_confirm. καμια ιδεα? η σελιδα εχει antiddos προστασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Θέλω να ρυθμισω στο tapatalk όταν μπαίνω σε κάποιο topic να μου δείχνει τα νεότερα Σχόλια πάνω πάνω. Πως το ρυθμιζω;;; Έτσι το είχα πριν αλλά τώρα που έβαλα την έκδοση 5.2.2 αυτό αλλαξε από μόνο του και δεν με βολεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Θέλω να ρυθμισω στο tapatalk όταν μπαίνω σε κάποιο topic να μου δείχνει τα νεότερα Σχόλια πάνω πάνω. Πως το ρυθμιζω;;; Έτσι το είχα πριν αλλά τώρα που έβαλα την έκδοση 5.2.2 αυτό αλλαξε από μόνο του και δεν με βολεύει [ATTACH]64053[/ATTACH] ακόμα υπάρχει η επιλογή που λες, κάτω κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 [ATTACH]64053[/ATTACH] ακόμα υπάρχει η επιλογή που λες, κάτω κάτω Που τα βρίσκεις αυτά;; :\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Που τα βρίσκεις αυτά;; :\ Κάτω- κάτω πατάς εκεί που λέει "Σύνδεση". Μετά "Ρυθμίσεις", "Edit Discussion View". Υ.Γ Βγήκε νεώτερη έκδοση 5.2.3 Edited September 23, 2015 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Κάτω- κάτω πατάς εκεί που λέει "Σύνδεση". Μετά "Ρυθμίσεις", "Edit Discussion View". Υ.Γ Βγήκε νεώτερη έκδοση 5.2.3 Δεν θα το έβρισκα με τίποτα!!!!! Σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα αυτή η εκδοση στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα αυτή η εκδοση στο play store Κατέβασέ την από εδώ http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/tapatalk/tapatalk-5-2-3-android-apk-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Κατέβασέ την από εδώ http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/tapatalk/tapatalk-5-2-3-android-apk-download/ Καλύτερα να περιμένω την ενημέρωση του play store όταν έρθει. Έτσι κ αλλιώς δεν πιστεύω να έχει και καμία διαφορά από την έκδοση 5.2.2 που έχω τώρα. Ίδιο θα είναι!! Σ'ευχαριστώ πάντως!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Καλύτερα να περιμένω την ενημέρωση του play store όταν έρθει. Έτσι κ αλλιώς δεν πιστεύω να έχει και καμία διαφορά από την έκδοση 5.2.2 που έχω τώρα. Ίδιο θα είναι!! Σ'ευχαριστώ πάντως!!!! Γιατί, τι διαφορά πιστεύεις ότι θα έχει Όταν θα ανέβει στο play store και την περιμένεις Από εκεί; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Γιατί, τι διαφορά πιστεύεις ότι θα έχει Όταν θα ανέβει στο play store και την περιμένεις Από εκεί; Εδώ έχει αναφερθεί ότι δεν ανεβαίνουν όλες οι εκδόσεις στο play . Έτσι γλιτώνουμε πολλές προβληματικές εκδόσεις πού βγαίνουν μέρα παρά μέρα! Αλήθεια εσείς γιατί δεν περιμένετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Τι νόημα έχει τώρα αυτή η συζήτηση; οποίος θέλει κατεβάζει τις beta από το apkmirror.com ενώ άλλος περιμένει τις stable όταν ανέβουν στο play store. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Τι νόημα έχει τώρα αυτή η συζήτηση; οποίος θέλει κατεβάζει τις beta από το apkmirror.com ενώ άλλος περιμένει τις stable όταν ανέβουν στο play store. Έτσι ακριβώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Με την 5.2.2 μερικες φωτο δεν μου τις εμφανιζει, παιζει καποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Βγήκε στο play store update σε 5.2.4. Δεν παρατήρησα κάποια σημαντική αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Με την 5.2.2 μερικες φωτο δεν μου τις εμφανιζει, παιζει καποια ρυθμιση; Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα , δεν εμφανίζει πάρα πολλές Φώτο, ακόμα και αυτές που ανεβάζω εγώ ο ιδιος. .. δεν έχω βρει κάποια Ρύθμιση..ελπίζω να διορθωθεί γιατί ει αίτηση χάλια έτσι. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Με την αναβάθμιση στην έκδοση 5.2.4, μπορει να εχω 5 topic αδιαβαστα αλλα επανω αριστερα στις ειδοποιησεις, θα μου δειξει 2 αδιαβαστα. Κανοντας scroll, θα μου τα δεξει ολα. Το προβλημα είναι στην μπαρα των ειδοποιησεων Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση στην 5.2.5 και είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που οι φωτογραφίες φορτώνουν κανονικά και άμεσα. Επιτέλους... Ελπίζω να μην χαλάσει ξανά στο μέλλον... Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Έχει κανείς πρόβλημα σήμερα στο ν' ανοίξει link στο tapatalk; Απ' τον πλοηγό (και dolphin και τον "μαμά") ανοίγουν κανονικά τα link. Στο forum του myphone στο tapatalk δεν μπορώ ν' ανοιξω!! Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το AdAway, δοκίμασα να βάλω τα απαιτούμενα στην white list αλλά τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Το ίδιο πρόβλημα με τα λινκς το έχω κι εγώ σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Τα ιδια και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Κι έλεγα απ το πρωί γιατί δεν ανοίγουν... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Μέχρι και απεγκατάσταση του adaway και καθαρό αρχείο hosts είχα κάνει και δεν μπορούσα να βρω τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Το ίδιο πρόβλημα με τα λινκς το έχω κι εγώ σήμερα. Τα ιδια και εγω. Κι έλεγα απ το πρωί γιατί δεν ανοίγουν... Μέχρι και απεγκατάσταση του adaway είχα κάνει και δεν μπορούσα να βρω τι φταίει. Χαχα εγώ παραλίγο να γυρίσω στο nandroid backup που είχα στην προηγούμενη rom, και να "ξηλώσω" την νέα που έβαλα μόλις χθες........ νομίζοντας ότι φταίει η rom!! :p Ανακουφίστικα κάπως, ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts