patrickdrd Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 καπου το πετυχα κ στα σχολια για την 4.9.5, την βαζω κ εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Έχει μια βδομάδα περίπου, κάθε φορά που μπαίνω στο Tapatalk μού βγάζει error message ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στους servers του Tapatalk. Μου το έκανε και με την προηγούμενη έκδοση, 4.12.2, μου το κάνει και τώρα με την τελευταία, 4.12.3. Κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Βάλε το *.tapatalk.com στο whitelist του ad blocker. Βγάζει το μήνυμα, γιατί δεν μπορεί να σου στείλει push notifications όσο το έχεις μπλοκαρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 εγω ρε παιδια στο tapatalk pro που ειχα ξεχασμενο μου βγαζε με το που εμπαινα για καθε φορουμ τις απαντησεις σε θεματα που παρακολουθω με αριθμο, γιατι το καταργησαν αυτο; ουτε στην 4.9.5 υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Βάλε το *.tapatalk.com στο whitelist του ad blocker. Βγάζει το μήνυμα, γιατί δεν μπορεί να σου στείλει push notifications όσο το έχεις μπλοκαρισμένο. Μηπως ξερεις και τι πρεπει να βαλουμε για να ανοιγουν τα λινκ απο aliexpress? Μηπως πρεπει ολες αυτες οι εντολες να μαζευτουν στο πρωτο ποστ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Βάλε το *.tapatalk.com στο whitelist του ad blocker. Βγάζει το μήνυμα, γιατί δεν μπορεί να σου στείλει push notifications όσο το έχεις μπλοκαρισμένο. Και μου είχε σπάσει τα νεύρα. . Να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 εγω ρε παιδια στο tapatalk pro που ειχα ξεχασμενο μου βγαζε με το που εμπαινα για καθε φορουμ τις απαντησεις σε θεματα που παρακολουθω με αριθμο, γιατι το καταργησαν αυτο; ουτε στην 4.9.5 υπαρχει Αυτό για κάποιο περίεργο λόγο το σταμάτησαν από την 4.9.5 Και μένα μου άρεσε, αλλά δυστυχώς δεν πλέον... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Πατώ ένα σύνδεσμο εφαρμογής για να μου πάει στο Google Play και με ανοιγει ο browser, πως το αλλάζω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Πρέπει να βάλεις Xposed Framework και το module Crappalinks για να σε πετάει κατευθείαν στο Play. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Αυτό για κάποιο περίεργο λόγο το σταμάτησαν από την 4.9.5 Και μένα μου άρεσε, αλλά δυστυχώς δεν πλέον... μήπως να βάλουμε 4.9.4 τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Πρέπει να βάλεις Xposed Framework και το module Crappalinks για να σε πετάει κατευθείαν στο Play. πριν κανα δυο μερες δεν ειχα θεμα, τωρα το εμφανισε , και δεν εχω xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 πριν κανα δυο μερες δεν ειχα θεμα, τωρα το εμφανισε , και δεν εχω xposed Σε πετάει πρώτα στον Chrome και μετά δεν σε ξαναρωτάει με τι θέλεις να ανοίξεις το λινκ; Εάν ναι τότε από τις ρυθμίσεις της συσκευής τσέκαρε τις Default applications. Εκεί πρέπει να έχει γίνει η ματσακονιά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Σε πετάει πρώτα στον Chrome και μετά δεν σε ξαναρωτάει με τι θέλεις να ανοίξεις το λινκ; Εάν ναι τότε από τις ρυθμίσεις της συσκευής τσέκαρε τις Default applications. Εκεί πρέπει να έχει γίνει η ματσακονιά. Που ακριβως βρισκεται αυτο γιατι δεν το βρισκω :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Που ακριβως βρισκεται αυτο γιατι δεν το βρισκω :cool: Στις ρυθμίσεις του κινητού θα πρέπει να έχει μενού με 'Προεπιλεγμένες Εφαρμογές' ή κάπως έτσι, default applications στα Αγγλικά. Εάν δεν έχει, σίγουρα έχει μενού 'Εφαρμογές'. Πας στο tab που λέει 'όλα' και βρίσκεις το Google play. Με ταπ ανοίγει της ρυθμίσεις της εφαρμογής και λίγο πιο κάτω έχει εκκαθάριση προεπιλογών ή κάπως έτσι, clear defaults στα Αγγλικά. Το ίδιο κάνεις στο Tapatalk και μετά δοκιμάζεις να δεις τι έγινε. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Σε πετάει πρώτα στον Chrome και μετά δεν σε ξαναρωτάει με τι θέλεις να ανοίξεις το λινκ; Εάν ναι τότε από τις ρυθμίσεις της συσκευής τσέκαρε τις Default applications. Εκεί πρέπει να έχει γίνει η ματσακονιά. Που ακριβως βρισκεται αυτο γιατι δεν το βρισκω :cool: Τελικά έκανα εκκαθάριση δεδομένων στο tapatalk και όλα Οκ, δουλεύει σωστά τώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Άλλος ένας φανατικός της 4.9.5. Πολύ θα ήθελα την μετάβαση στις νέες εκδόσεις αλλά κάθε φορά που το επιχειρώ σύντομα επιστρέφω. Μια απο τα ιδια κ εγω Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 2.4.13 η δικια μου και εμφανιση καλυτερα απο το νεο στυλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Fatseas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ότι Λίνκ πατάω απο το ταπαταλκ ο aosp browser το βγάζει σαν να είναι dead link Κάποια λύση σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ότι Λίνκ πατάω απο το ταπαταλκ ο aosp browser το βγάζει σαν να είναι dead link Κάποια λύση σε αυτό; Εγώ άλλοι browsers δεν το κάνουν; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Fatseas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Δεν έχω δοκιμάσει άλλους Κακώς βέβαια αλλά δεν νομίζω να ευθύνεται ο browser, μάλλον δίνει κακό λινκ το ταπαταλκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Δεν έχω δοκιμάσει άλλους Κακώς βέβαια αλλά δεν νομίζω να ευθύνεται ο browser, μάλλον δίνει κακό λινκ το ταπαταλκ Μήπως τρέχεις κάποιο adblock; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ναι έχω το adaway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ε, δες ποιο είναι το URL στη μπαρα του browser σου όταν πάτησες το link στο tapatalk, και πρόσθεσε το domain στη whitelist του adaway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ναι έχω το adaway Ή κατέβασε έναν Host Editor και σβήσε όλα τα Viglink και Tapatalk. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Θα δοκιμάσω αρχικά να δω αν μου ανοίγει τα λινκ με κλειστό το adaway Edit Τα ανοίγει αν το έχω κλείσει Ευχαριστώ παιδιά, πάω για edit Edited April 18, 2015 by aftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Κάτι το οποίο έχει ερωτηθεί και απαντηθεί αμέτρητες φορές και είναι γραμμένο στο πρώτο κιόλας μήνυμα του θέματος. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts