Jump to content

Lenovo MiiX 3

kakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανακάλυψα πριν λίγο ότι σε μια μεριά του tablet το πλαίσιο δεν εφάπτεται πλήρως με την οθόνη. Δείτε το εδώ. Το αγόρασα από Γερμανό την Παρασκευή. Μάλλον θα το πάω για doa. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 646
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ανακάλυψα πριν λίγο ότι σε μια μεριά του tablet το πλαίσιο δεν εφάπτεται πλήρως με την οθόνη. Δείτε το εδώ. Το αγόρασα από Γερμανό την Παρασκευή. Μάλλον θα το πάω για doa. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Μάλλον για DOA είσαι

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μάλλον για DOA είσαι

Σίγουρα απλά επειδή έχω συναντήσει το ίδιο πρόβλημα και σε άλλο μοντέλο Lenovo (laptop) είμαι περίεργος να δω αν μόνο εγώ έχω πέσει σε προβληματικό κομμάτι. Αλέξη εμείς οι δύο πρέπει να κατέχουμε διεθνές ρεκόρ doa και επισκευών σε σέρβις. :lol:

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

[/color]

Σίγουρα απλά επειδή έχω συναντήσει το ίδιο πρόβλημα και σε άλλο μοντέλο Lenovo (laptop) είμαι περίεργος να δω αν μόνο εγώ έχω πέσει σε προβληματικό κομμάτι. Αλέξη εμείς οι δύο πρέπει να κατέχουμε διεθνές ρεκόρ doa και επισκευών σε σέρβις. :lol:

Μην το συζητάς.:lol:

Πολύ πρόσφατο παράδειγμα με το thinkpad 8 που 2 στο καπάκι ελαττωματικά παρέλαβα και με το τρίτο μου έκατσε νορμάλ παρτίδα.

Αν και πίσω πλάτη έχει κάτω περιμετρικά γωνία gap μεταξύ αλουμινίου και πλάτη.

Αλλά από την στιγμή που είναι άριστο σε ολα τα αλλά κάθομαι στα αυγά μου μην προκαλώ περαιτέρω την τύχη μου.

Φτου μην το ματιασω:D

Καλο μηνα σε ολους.

Εκανα αναβαθμιση σε windows 10, αλλα δεν σημειωσα το product id των ςινδοςσ 8.1.

Πως βρισκω το id των windows στο lenovo σε περιπτωση που χρειαστω καθαρη εγκατασταση?

[/color]

Μην το συζητάς.:lol:

Πολύ πρόσφατο παράδειγμα με το thinkpad 8 που 2 στο καπάκι ελαττωματικά παρέλαβα και με το τρίτο μου έκατσε νορμάλ παρτίδα.

Αν και πίσω πλάτη έχει κάτω περιμετρικά γωνία gap μεταξύ αλουμινίου και πλάτη.

Αλλά από την στιγμή που είναι άριστο σε ολα τα αλλά κάθομαι στα αυγά μου μην προκαλώ περαιτέρω την τύχη μου.

Φτου μην το ματιασω:D

Διάβασα την ιστορία σε άλλο φόρουμ. Τι να πω χαρά στην υπομονή μας.

Έκανα αναβάθμηση σε win10. Προσπαθώ να τα κάνω Ελληνικά αλλά τιποτα. Γνωρίζει κάποιος πως γύνονται?????

Ευχαριστώ.

Καλο μηνα σε ολους.

Εκανα αναβαθμιση σε windows 10, αλλα δεν σημειωσα το product id των ςινδοςσ 8.1.

Πως βρισκω το id των windows στο lenovo σε περιπτωση που χρειαστω καθαρη εγκατασταση?

Μονο αμα γυρίσεις πισω και με ενα προγράμμα απο αυτα που κυκλοφορούν στο net μπορεις να βρεις τον αριθμό των 8.1 και εκ νέου απο την αρχή αναβαθμιση στα 10.

Αλλιως καθαρή εγκατάσταση κανεις κατεβάζοντας το ISO των 10 x32 και κανεις bootable usb και τα windows 10 θα ενεργοποιηθούν μόνα τους αφου τελειώσει η εγκατάσταση αφου ο σειριακος αριθμός των 10 φυλασετε στους server της MS που αντιστοιχεί σε ενα μηχάνημα καθε φορά.

Αυτο απο εμπειρίες χρηςτων με λαπτοπ με 7 και 8.1 που έκαναν αναβαθμιση και μετα καθαρή εγκατάσταση τα 10.

Λογικά το ίδιο θα γίνεται και εδω.

Για καλό και για κακό μπορεις να χρηςιμοποιηςεις εφαρμογη που σου βριςκει τον αριθμό των 10 ετσι ωστε οταν κανεις καθαρή εγκατάσταση απο bootable usb και αν σου ζητήσει να το βάλεις ετσι ωςτε μην μείνεις

ξεκρέμαστος.

Κατι σαν αυτο η παρόμοιο

https://m.youtube.com/watch?v=iy3SfVzqguk

[/color]

Έκανα αναβάθμηση σε win10. Προσπαθώ να τα κάνω Ελληνικά αλλά τιποτα. Γνωρίζει κάποιος πως γύνονται?????

Ευχαριστώ.

Λογικά με παρόμοιο τροπο οπως στα 8.1

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-10/support

Δες εδω και ψάξε μεσα στα 10 παρόμοια ρύθμιση.

http://www.pcsteps.gr/14568-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows-8/

Edited by alextrela

• 2 weeks later...

Μία γρήγορη κριτική:

Έχοντας δουλέψει και Ipad και Android tablet, οφείλω να πω ότι τα Win 8.1 ήταν απαράδεκτα!!!

Ευτυχώς με την αναβάθμιση στα Win 10 η κατάσταση έστρωσε. Τώρα το Miix3 φαντάζει αξιόλογη επιλογή για 270 €, δεν είναι βέβαια Ipad - το οποίο είναι βέβαια πολύ ακριβότερο (μαζί με πληκτορλόγιο και folio case). Αλλά με χαλάει που δεν έχει πολλές εφαρμογές το Win store...

Υγ: κάποιος με ένα λινκ για καλή και φθηνή μεμβράνη οθόνης και αντάπτορα hdmi?

Χθες μου ήρθε ή ειδοποίηση για τα Win 10. Τα έκανα εγκατάσταση. Όλα καλά.

Τώρα βλέπω έχει στοβC δίσκο ένα folder με όνομα Windows.old. και μέγεθος γύρω στα 8gb. Προφανώς είναι ή προηγούμενη εγκατάσταση των Windows 8.1. Τι κάνουμε, τα σβήνουμε άφοβα ? Κατά τα αλλά το μηχάνημα λειτουργεί μια χαρά ! Μαρεσαν θα έλεγα τα καινούρια παράθυρα.

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Χθες μου ήρθε ή ειδοποίηση για τα Win 10. Τα έκανα εγκατάσταση. Όλα καλά.

Τώρα βλέπω έχει στοβC δίσκο ένα folder με όνομα Windows.old. και μέγεθος γύρω στα 8gb. Προφανώς είναι ή προηγούμενη εγκατάσταση των Windows 8.1. Τι κάνουμε, τα σβήνουμε άφοβα ? Κατά τα αλλά το μηχάνημα λειτουργεί μια χαρά ! Μαρεσαν θα έλεγα τα καινούρια παράθυρα.

Σβήσε το φάκελο άφοβα.

Έχεις δίκιο. Διάβασα επίσης ότι ο φάκελλος αυτός θα σβηστεί αυτόματα σε 30 μέρες. Χρησιμεύει μόνο εφόσον θέλεις να κανείς επαναφορά στα 8.1

Κάτι που δεν βλέπω να κάνω. Άρα έτσι κι αλλιώς θα σβηστεί. Ευχαριστώ για την απαντηση

Έχεις δίκιο. Διάβασα επίσης ότι ο φάκελλος αυτός θα σβηστεί αυτόματα σε 30 μέρες. Χρησιμεύει μόνο εφόσον θέλεις να κανείς επαναφορά στα 8.1

Κάτι που δεν βλέπω να κάνω. Άρα έτσι κι αλλιώς θα σβηστεί. Ευχαριστώ για την απαντηση

How to Delete the Windows.old Folder in Windows 10

Edited by ector7

Μία γρήγορη κριτική:

Έχοντας δουλέψει και Ipad και Android tablet, οφείλω να πω ότι τα Win 8.1 ήταν απαράδεκτα!!!

Ευτυχώς με την αναβάθμιση στα Win 10 η κατάσταση έστρωσε. Τώρα το Miix3 φαντάζει αξιόλογη επιλογή για 270 €, δεν είναι βέβαια Ipad - το οποίο είναι βέβαια πολύ ακριβότερο (μαζί με πληκτορλόγιο και folio case). Αλλά με χαλάει που δεν έχει πολλές εφαρμογές το Win store...

Υγ: κάποιος με ένα λινκ για καλή και φθηνή μεμβράνη οθόνης και αντάπτορα hdmi?

Τι έννοιες απαράδεκτα.

Αν μιλάς για tablet χρήση και UI τα 8.1 είναι πολύ ανώτερα για αυτήν τη χρήση από ότι τα 10ρια που έχουν υποβαθμιστεί σε σημαντικό βαθμό ειδικά σε κάτω των 10 ιντσών tablet είναι τραγική η υποβάθμιση που έφεραν τα 10αρια.

Το οξύμωρο μάλιστα είναι ότι τα 10αρια σε desktop mode είναι πιο tablet/touch ανεκτά επίπεδα από ότι το ίδιο το tablet mode!!!

Διάβασε εδω εδω παρά πολύ παράπονα και ενστάσεις με τα 10αρια και το tablet mode

http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_desktop/windows-10-tablet-mode-experience-is-much-worse/7bf4aafa-802a-4224-80d5-7a7f2e5f52ee

Μια ερώτηση ,miix 32gb win.8.1 τι ελέυθερο χώρο έχει στο c(χωρίς πολλές εφαρμογές)

Υπολόγιζε 16-17gb περίπου.

Edited by alextrela

Γεια σας, εχω και εγω το miix3 και χρειαζομαι την βοηθεια σας, αντιμετοπιζω προβλημα με τον αναγνωστη καρτων sd ο οποιος διαβαζει την καρτα οποτε θυμαται... το ταμπλετ ειναι εντος εγγυησης αγορασμενο απο το ηλεκτρονικο καταστημα της lenovo exclusive, αλλα μενω Αθηνα, τι μπορω να κανω αν χρειαζεται τελικα σερβις; Ευχαριστω!

Εγώ θα έλεγα να επικοινωνήσει μαζι τους να δεις τι θα σου πουν.

Γεια σας, εχω και εγω το miix3 και χρειαζομαι την βοηθεια σας, αντιμετοπιζω προβλημα με τον αναγνωστη καρτων sd ο οποιος διαβαζει την καρτα οποτε θυμαται... το ταμπλετ ειναι εντος εγγυησης αγορασμενο απο το ηλεκτρονικο καταστημα της lenovo exclusive, αλλα μενω Αθηνα, τι μπορω να κανω αν χρειαζεται τελικα σερβις; Ευχαριστω!

δοκίμασες κάποια άλλη κάρτα, ώστε να γνωρίζεις αν φταίει σίγουρα το tablet;

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Παιδιά σκέφτομαι για αγορά του 32GB από γερμανό. Ένα παλικάρι μου είπε ότι θα το μετανιώσω αν το πάρω 32 και όχι 64αρι αλλά όμως το 64 φεύγει τέλειος από το budget που διαθέτω. Αξίζει να το πάρω η σε κάνα μήνα θα κλαίω ? Υπόψιν ότι τραγούδια και αρχεία θα τα βάζω στην κάρτα sd, τα μόνα πρόγραμματα που θέλω είναι το office 2013 proplus & bsplayer & Firefox.

Τώρα και άλλες ερωτήσεις που θέλω να κάνω, μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές στην sd κάρτα ? Εξωτερικό σκληρό αν συνδέσω τον βλέπει με otg καλώδιο ? Και υπάρχει δυνατότητα στο άμεσο μέλλον σε κάνα δίμηνο να αλλάξω την εσωτερική του μνήμη ?

Παιδιά σκέφτομαι για αγορά του 32GB από γερμανό. Ένα παλικάρι μου είπε ότι θα το μετανιώσω αν το πάρω 32 και όχι 64αρι αλλά όμως το 64 φεύγει τέλειος από το budget που διαθέτω. Αξίζει να το πάρω η σε κάνα μήνα θα κλαίω ? Υπόψιν ότι τραγούδια και αρχεία θα τα βάζω στην κάρτα sd, τα μόνα πρόγραμματα που θέλω είναι το office 2013 proplus & bsplayer & Firefox.

Τώρα και άλλες ερωτήσεις που θέλω να κάνω, μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές στην sd κάρτα ? Εξωτερικό σκληρό αν συνδέσω τον βλέπει με otg καλώδιο ? Και υπάρχει δυνατότητα στο άμεσο μέλλον σε κάνα δίμηνο να αλλάξω την εσωτερική του μνήμη ?

και εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις το 64 αρι, είναι γνωστό πως όσο μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο έχουμε τόσο καλύτερα είναι.

για να "κλαίς," που γράφεις παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση, το tablet αυτό είναι πάρα πολύ καλό, ειδικά για τα χρήματα του και στην 32 αρα έκδοση, απλά η 64 έχει το πλεονέκτημα του επιπλέον χώρου.

αν σε καλύπτει βάλε και μια γρήγορη 64-αρα κάρτα στην υποδοχή που έχει και θα βολευτείς.

για την εσωτερική μνήμη που γράφεις δε το γνωρίζω σίγουρα, νομίζω όμως πως είναι εντελώς ασύμφορο.

εξωτερικό δίσκο δουλεύω ένα tosiba 2.5-αρι usb3 1-Tera και πάει "σφαίρα"

και εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις το 64 αρι, είναι γνωστό πως όσο μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο έχουμε τόσο καλύτερα είναι.

για να "κλαίς," που γράφεις παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση, το tablet αυτό είναι πάρα πολύ καλό, ειδικά για τα χρήματα του και στην 32 αρα έκδοση, απλά η 64 έχει το πλεονέκτημα του επιπλέον χώρου.

αν σε καλύπτει βάλε και μια γρήγορη 64-αρα κάρτα στην υποδοχή που έχει και θα βολευτείς.

για την εσωτερική μνήμη που γράφεις δε το γνωρίζω σίγουρα, νομίζω όμως πως είναι εντελώς ασύμφορο.

εξωτερικό δίσκο δουλεύω ένα tosiba 2.5-αρι usb3 1-Tera και πάει "σφαίρα"

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση! Στην 32αρα έκδοσή, κινδυνεύω να "μείνω" από χώρο λόγο των updates ? Κάτι τέτοιο μου είπε! Έτσι και αλλιώς θα βάλω κάρτα sd 64αρα class 10. Θα με καλύψει για αυτό που το θέλω ?

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση! Στην 32αρα έκδοσή, κινδυνεύω να "μείνω" από χώρο λόγο των updates ? Κάτι τέτοιο μου είπε! Έτσι και αλλιώς θα βάλω κάρτα sd 64αρα class 10. Θα με καλύψει για αυτό που το θέλω ?

από χώρο, για να έχεις μια άποψη τα Windows 10 έχουν μέγεθος 6 gb.

άρα τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, ακόμη κι αν με τις αναβαθμίσεις διπλασιαστεί.

για την κάρτα που γράφεις εκτός του class 10, έχει μεγάλη σημασία με τι ταχύτητα διαβάζει και ειδικά με τι ταχύτητα γράφει η κάρτα.

υ.γ. σκέφτηκες να κάνεις, αν μπορείς την αγορά (64-αρι) με πιστωτική;

εγώ το πήρα από media markt σε 24 άτοκες.

Edited by kakos

από χώρο, για να έχεις μια άποψη τα Windows 10 έχουν μέγεθος 6 gb.

άρα τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, ακόμη κι αν με τις αναβαθμίσεις διπλασιαστεί.

για την κάρτα που γράφεις εκτός του class 10, έχει μεγάλη σημασία με τι ταχύτητα διαβάζει και ειδικά με τι ταχύτητα γράφει η κάρτα.

υ.γ. σκέφτηκες να κάνεις, αν μπορείς την αγορά (64-αρι) με πιστωτική;

εγώ το πήρα από media markt σε 24 άτοκες.

Το σκέφτηκα αλλά 1ον δεν βρήκα επώνυμο κατάστημα για να πάω να το κάνω με δόσεις και 2ο και βασικότερο είναι ότι δεν έχω πιστωτική! Αν είχα την δυνατότητα θα το έκανα!

Το σκέφτηκα αλλά 1ον δεν βρήκα επώνυμο κατάστημα για να πάω να το κάνω με δόσεις και 2ο και βασικότερο είναι ότι δεν έχω πιστωτική! Αν είχα την δυνατότητα θα το έκανα!

Γνώμη μου. Ή παίρνεις το 64αρι ή μη το πάρεις καθόλου. Θα με θυμηθείς.

Αν δεν βιάζεσαι περίμενε λιγο. Θα εθουν τουμπανακια.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Γνώμη μου. Ή παίρνεις το 64αρι ή μη το πάρεις καθόλου. Θα με θυμηθείς.

Αν δεν βιάζεσαι περίμενε λιγο. Θα εθουν τουμπανακια.....

Λοιπόν βρήκα 64αρι μεταχειρισμένο στα 280€ βιτρίνας, σήμερα το μεσημέρι πάω να το πάρω.

Παιδιά τι κάρτα SD να πάρω ? 64άρα βέβαια, αλλά ποιά δεν ξέρω!

Edit: ζελατίνα που μπορώ να βρω ?

Και κάνα mini usb HUB ?

Edit 2: Το παρέλαβα και πραγματικά οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές! Θα το ξεζούμισω και θα σας πω, τελικά το παλικάρι μου έδωσε και 2 screen protectors!

Edited by manos20082