alextrela Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Alex τα ξερω τα περισσοτερα σε εχω δεις που τα εχεις γραψει και αλλου και σε εμπειστευομαι αλλα ειναι που τρωει λιγο ο ..... Θα περιμενω ακομα αν οχι μεχρι την τελικη κυκλοφορια τουλαχιστον σε κανενα επομενο καλυτερο build..θελω να πιστευω οτι θα διορθωσουν πολλα απο αυτα που λες. Μέσα στο μήνα θα βγει νέο build. Δοκίμασε άμα θες. Η εγκατάσταση γίνεται σε 10-15 λεπτά και απλά έχεις καβατζα σε ISO την 8.1 32bit για να επανέλθεις(το recovery δεν μου δούλεψε σε εμένα και έτσι εγκατάσταση με κατέβασμα ISO και boot με USB μόνο. Εγώ θα περιμένω τον Ιούνιο την RTM να ξαναδοκιμάσω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 εγω παιδια απο χτες το τρεχω με τα 10αρια το μηχανημα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Επιπλεον παρηγγειλα και αυτο που θεωρητικα και φορτιζει και χρησιμοποιειται για OTG συγχρονως. Για να δουμε πιο απολα θα κανει αυτο που λεει ..... :worry:Ηρθε το εν λογω καλωδιο. Φορτιζει το tablet αλλα δυστυχως δεν βλεπει ταυτοχρονα USB sticks !!!! Kριμα, καλη φαση θα ηταν ..... :( Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ηρθε το εν λογω καλωδιο. Φορτιζει το tablet αλλα δυστυχως δεν βλεπει ταυτοχρονα USB sticks !!!! Kριμα, καλη φαση θα ηταν ..... :( καλά είναι δυνατόν; τότε γιατί το πουλάνε; και εγώ με τις αγορές μου δε τα πάω καλά τελευταία. παρήγγειλα από γερμανία αυτό http://www.ebay.com/itm/400858022842?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και μου είρθε το πρώτο σε άθλια κατάσταση, ζήτησα αντικατάσταση και σήμερα παρέλαβα και το δεύτερο επίσης χάλια. δείτε τις φωτό. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teonikolakis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 καλά είναι δυνατόν; τότε γιατί το πουλάνε; και εγώ με τις αγορές μου δε τα πάω καλά τελευταία. παρήγγειλα από γερμανία αυτό http://www.ebay.com/itm/400858022842?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και μου είρθε το πρώτο σε άθλια κατάσταση, ζήτησα αντικατάσταση και σήμερα παρέλαβα και το δεύτερο επίσης χάλια. δείτε τις φωτό. http://www.e-matrix.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=687_689_2205_2207&products_id=7856 Αυτό από το Lenovo tab s6000 να κάνει και στο δικόμας, γιατί δεν θέλω να παραγγήλω απο έξω λόγο των προβλημάτων που αναφέρατε παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 http://www.e-matrix.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=687_689_2205_2207&products_id=7856 Αυτό από το Lenovo tab s6000 να κάνει και στο δικόμας, γιατί δεν θέλω να παραγγήλω απο έξω λόγο των προβλημάτων που αναφέρατε παραπάνω. Μοιάζει να είναι ίδιο και λογικά θα είναι, εφόσον και το μέγεθος της συσκευής είναι ίδιο. δε γνωρίζω μόνο αν έχει καμία διαφορά στην τρυπούλα για την κάμερα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bourojean Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Επειδή το παρήγγειλα κι εγώ κι αύριο έρχεται :yahoo: :yahoo:, μπορεί κάποιος να μου πει ποιες είναι οι ταχύτερες micro sd που παίρνει; . Και δεύτερον, υπάρχει κάποιο usb hub (usb 3.0 αναγνωρίζει;) που να μπορώ να βάλω περιφερειακά (ποντίκι, πληκτρολόγιο, εξωτερικό σκληρό) ώστε να το συνδέω με hdmi και να βλέπω ταινίες; (Αν υπάρχει και κάποιο με Ethernet θα ταν σούπερ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Στα 269 ευρώ το 32αρι από 299 http://www.skroutz.gr/s/5880043/Lenovo-Miix-3-10-Z3735F-2GB-32GB.html Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Σχετικα με το προβλημα της ταυτοχρονης φορτισης και χρησης USB συσκευης (flash drive, usb HDD), θα παραγγειλω αυτο να δοκιμασω, που λεει οτι το κανει ταυτοχρονα. http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1MqLnHXXXXXbjXXXXq6xXFXXXR/200388337/HTB1MqLnHXXXXXbjXXXXq6xXFXXXR.jpg?size=47898&height=384&width=770&hash=42778002d796aed6c8a20a0dff79d9ac Δυστυχως οι Κινεζοι εχουν ακομη γιορτες, οποτε προβλεπεται παραλαβη τελος Μαρτιου :mad:Ηρθε σημερα, αλλα δεν προλαβα το πρωι να το δοκιμασω. Θα σας πω εντυπωσεις και αποτελεσματα αργοτερα σημερα :worry: Edit : Το δοκιμασα και ...... ΝΑΙ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φορτιζει και εχεις ταυτοχρονα προσβαση σε USB Flash Drive (το hub εχει συνολικα 3 ports) :D Τελικα τα νεα ειναι ακομη πιο καλα. Μολις δοκιμασα να φορτιζω ταυτοχρονα το tablet, ενα iPhone 6 Plus και ταυτοχρονα να παιζει μια ταινια απο ενα δισκο USB 500GB. Ε τι αλλο να ζητησουμε? ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΟΡΑ !!!!!!! Edited March 20, 2015 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το πηρα και εγω αυτο το otg που φορτιζει και βλεπει και usb ταυτοχρονα. Τεραστιο λαθος της lenovo αυτο. Αλλα τεσπα. χαιρομαι που δουλευει καλα. Ενα καλο πληκτολογιο τωρα γιατι αυτο το εκτρωμα του folio δεν παλευεται Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το πηρα και εγω αυτο το otg που φορτιζει και βλεπει και usb ταυτοχρονα. Τεραστιο λαθος της lenovo αυτο. Αλλα τεσπα. χαιρομαι που δουλευει καλα. Ενα καλο πληκτολογιο τωρα γιατι αυτο το εκτρωμα του folio δεν παλευεται γιατί έκτρωμα ρε φιλαράκι; ίσα ίσα που εκτός από όμορφο και ελαφρύ, κάνει τα πάντα και άμεσα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το πηρα και εγω αυτο το otg που φορτιζει και βλεπει και usb ταυτοχρονα. Τεραστιο λαθος της lenovo αυτο. Αλλα τεσπα. χαιρομαι που δουλευει καλα. Ενα καλο πληκτολογιο τωρα γιατι αυτο το εκτρωμα του folio δεν παλευεται Το προβλημα θα λυθει σε μελλοντικα μοντελα με την usb c που θα μπορεις να φορτιζεις και ταυτοχρονα να συνδεεις συσκευες η ακομα και να μεταφερεις ηχο/εικονα σε tv/monitor. Ολες οι συσκευες θα το υποστηριζουν εγγενως χωρις να χρειαζεται να ψαχνεις στη Γη του Πυρως συμβατο adaptor. Ολα θα δουλευουν εξισου αποτελεσματικα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maranx Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Στο θέμα με το battery wear του Batterybar, έτυχε να διαβάζω ότι κάποια μηχανήματα το εμφανίζουν αυτόν τον δείκτη γιατί είναι σχεδιασμένα να σταματάνε την φόρτιση πριν το πραγματικό 100% της μπαταρίας από το firmware τους. Αυτό το κάνουν οι εταιρείες γιατί έτσι μειώνεται η πραγματική φθορά της μπαταρίας από τους κύκλους φόρτισης. Αυτό όμως δεν μπορεί να το ξέρει το πρόγραμμα που απλώς βλέπει ότι διακόπτεται η φόρτιση πριν φτάσει στην ονομαστική χωρητικότητα και μετά από κάποιους κύκλους συμπεραίνει ότι υπάρχει φθορά. Επομένως ο δείκτης αυτός έχει νόημα να τον αξιολογήσετε μόνο αν παρατηρήσετε να αυξάνει συνεχώς και ραγδαία. Και τότε βέβαια μην τα βάψετε μαύρα. Κάντε μια διαδικασία re-calibration πρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Στο θέμα με το battery wear του Batterybar, έτυχε να διαβάζω ότι κάποια μηχανήματα το εμφανίζουν αυτόν τον δείκτη γιατί είναι σχεδιασμένα να σταματάνε την φόρτιση πριν το πραγματικό 100% της μπαταρίας από το firmware τους. Αυτό το κάνουν οι εταιρείες γιατί έτσι μειώνεται η πραγματική φθορά της μπαταρίας από τους κύκλους φόρτισης. Αυτό όμως δεν μπορεί να το ξέρει το πρόγραμμα που απλώς βλέπει ότι διακόπτεται η φόρτιση πριν φτάσει στην ονομαστική χωρητικότητα και μετά από κάποιους κύκλους συμπεραίνει ότι υπάρχει φθορά. Επομένως ο δείκτης αυτός έχει νόημα να τον αξιολογήσετε μόνο αν παρατηρήσετε να αυξάνει συνεχώς και ραγδαία. Και τότε βέβαια μην τα βάψετε μαύρα. Κάντε μια διαδικασία re-calibration πρώτα... σε μένα έχει δείξει μέχρι και 15% μείωση και σε επόμενη φόρτιση κατέβηκε στο 6% δε το δίνω πλέον καμία σημασία και μάλλον θα το βγάλω. όσο για τη φόρτιση που γράφεις πράγματι έτσι είναι, παραπλήσια μέθοδο χρησιμοποιούν πλέον και σε αυτοκίνητα, των οποίων η φόρτιση ξεκινά μόνο όταν η μπαταρία πέσει κάτω από το 70%. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Στο θέμα με το battery wear του Batterybar, έτυχε να διαβάζω ότι κάποια μηχανήματα το εμφανίζουν αυτόν τον δείκτη γιατί είναι σχεδιασμένα να σταματάνε την φόρτιση πριν το πραγματικό 100% της μπαταρίας από το firmware τους. Αυτό το κάνουν οι εταιρείες γιατί έτσι μειώνεται η πραγματική φθορά της μπαταρίας από τους κύκλους φόρτισης. Αυτό όμως δεν μπορεί να το ξέρει το πρόγραμμα που απλώς βλέπει ότι διακόπτεται η φόρτιση πριν φτάσει στην ονομαστική χωρητικότητα και μετά από κάποιους κύκλους συμπεραίνει ότι υπάρχει φθορά. Επομένως ο δείκτης αυτός έχει νόημα να τον αξιολογήσετε μόνο αν παρατηρήσετε να αυξάνει συνεχώς και ραγδαία. Και τότε βέβαια μην τα βάψετε μαύρα. Κάντε μια διαδικασία re-calibration πρώτα... Εγώ παρατήρησα ότι όσο αυξάνεται το battery wear αντίστοιχα μειώνεται η συνολικά αυτονομία. Το ζω ένα μήνα με το 8ιντσο Asus που κυμαίνεται από 8 έως 13.5 % Όταν είναι στο χαμηλότερο έχω ένα μισάωρο με 45 λεπτά παραπάνω αυτονομία με την ίδια ακριβώς χρηση-σερφαρισμα μόνο. Άρα το θεωρώ αξιόπιστο. Χωρίς να αμφισβητώ ότι έχει μια λογική βάση το συμπέρασμα που παραθέτεις που όμως από συσκευή σε συσκευή διαφέρει και δεν το εφαρμόζουν όλοι. Edited March 24, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλησπέρα ...μετα απο πολλές δοκιμές κατέληξα σε ενα φανταστικό πληκτρολόγιο το γνωστό apple mc184 wireless keyboard στα 69e. και ποντίκι Microsoft sculpt comfort , 24 ε ..,.και τα 2 bluetooth και παιζουν ταυτόχρονα χωρίς κανένα conflict.Ενα μικρο tablet stand απο eBay και δίνει πόνο .... Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλημέρα Τι διαφορές έχει το 64αρι με το 32αρι? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλημέρα Τι διαφορές έχει το 64αρι με το 32αρι? Μόνο η χωρητικότητα. Όλα τα άλλα τα ίδια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μόνο η χωρητικότητα. Όλα τα άλλα τα ίδια. βλέπω το 32αρι χρονισμένο στα 1,33 και το 64αρι στα 1,83.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 βλέπω το 32αρι χρονισμένο στα 1,33 και το 64αρι στα 1,83.... Το minimum και maximum είναι και στις 2 εκδόσεις που λειτουργεί ο επεξεργαστής. http://ark.intel.com/products/80274/Intel-Atom-Processor-Z3735F-2M-Cache-up-to-1_83-GHz Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 μάλιστα, ευχαριστώ πολύ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alonso_21 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλησπέρα σας. Το miix 3 το έχει ο γερμανός 249ευρώ... "ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΚΕΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ" όπως λέει στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=70911&selectedCategoryId=2361 Το παράγγειλα τηλεφωνικά χθες και πιθανόν θα το παραλάβω αύριο... ξέρετε κάποιο άλλο μαγαζί που να πουλάει μόνο τη συσκευή; Ρωτάω απλά γιατί μου έκανε εντύπωση που δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλησπέρα σας. Το miix 3 το έχει ο γερμανός 249ευρώ... "ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΚΕΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ" όπως λέει στην παρακάτω διεύθυνση: ...................... Το παράγγειλα τηλεφωνικά χθες και πιθανόν θα το παραλάβω αύριο... ξέρετε κάποιο άλλο μαγαζί που να πουλάει μόνο τη συσκευή; Ρωτάω απλά γιατί μου έκανε εντύπωση που δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο... Φιλε μου, οπως εχουμε γραψει και αρκετα πιο πισω το εχει και το MediaMarkt στην ιδια τιμη. Απλα ο Γερμανος σου δινει και μια δωροεπιταγη 50€ για να ψωνισεις και κατι αλλο .... :lol: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alonso_21 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Όχι όχι φίλε μου, δεν χρειάζεται να ψωνίσεις κάτι άλλο... η δωροεπιταγή είναι ουσιαστικά έκπτωση 50 ευρώ... μου το επιβεβαίωσαν αυτό τηλεφωνικά... έτσι η τιμή πέφτει στα 249, απλώς δεν περιλαμβάνει πληκτρολόγιο όπως στο MediaMarkt... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 (edited) Όχι όχι φίλε μου, δεν χρειάζεται να ψωνίσεις κάτι άλλο... η δωροεπιταγή είναι ουσιαστικά έκπτωση 50 ευρώ... μου το επιβεβαίωσαν αυτό τηλεφωνικά... έτσι η τιμή πέφτει στα 249, απλώς δεν περιλαμβάνει πληκτρολόγιο όπως στο MediaMarkt...Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να μην περιλαμβανει, μια και ειναι μεσα στη συσκευασια σφραγισμενο. Το βγαζει δηλ ο Γερμανος? Γιατι εμενα ηταν μεσα, σφραγισμενο :confused: Edited April 9, 2015 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts