Jump to content

Bourojean

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Bourojean

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Bourojean's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Επειδή πρόσφατα πέταξα και το έψαξα, έχει όριο στα mah της μπαταρίας. Το 10 τι περνάει άνετα, νομίζω και είκοσι. Δες το στους όρους της αεροπορικής
  2. Μολις πηρα ενα huawei mate 10 pro και ψαχνομαι για powerbank που να το φορτιζει στη μεγιστη δυνατη ταχυτητα. Επισης, αν και το power bank το ιδιο φορτιζει γρηγορα, ωστε με το φορτιστη του huawei η ενος S7 που χω να το γεμιζω, θα ταν ιδανικο. Καπου 10-20000 mah με εμφαση σε συμαζεμενο μεγεθος (αρα πιο κοντα στα 10000) :rolleyes: τι προτεινετε? Ευχαριστω!
  3. Για να δουμε αν ειμαστε τυχεροι σημερα! :)
  4. Εγώ πάντως επειδή έχω φίλη στη Γαλλία και θα μου το στείλει το παρήγγειλα (ze551ml 4gb). Ήταν να το πάρω από το σάιτ της Ασους, αλλά δούλευε η φίλη μου κι ως το απόγευμα ξεστοκαρε. Μάλιστα είχα και κωδικό για δώρο το power bank (για όσους έπαιρναν την πρώτη παρτίδα) Τους έστειλα μέιλ και με παρέπεμψαν σε δύο μαγαζιά που συνεργάζονται, το darty (απ' όπουκαι το παρήγγειλα με παράδοση 15/4 μαξ) και το cdiscount (το οποίο έδινε δώρο το asus zenwatch για όσους πρόλαβαν!) Που όμως θα το χε μια βδομάδα αργότερα. Μόλις το παραλάβει θα μου το στείλει και θα γράψω εντυπώσεις !
  5. Καλή μας επιτυχία, θα σουβλισουμε νοκια φέτος! :-)
  6. Επειδή το παρήγγειλα κι εγώ κι αύριο έρχεται :yahoo: :yahoo:, μπορεί κάποιος να μου πει ποιες είναι οι ταχύτερες micro sd που παίρνει; . Και δεύτερον, υπάρχει κάποιο usb hub (usb 3.0 αναγνωρίζει;) που να μπορώ να βάλω περιφερειακά (ποντίκι, πληκτρολόγιο, εξωτερικό σκληρό) ώστε να το συνδέω με hdmi και να βλέπω ταινίες; (Αν υπάρχει και κάποιο με Ethernet θα ταν σούπερ)
  7. Πάνω που χάλασε το ρολοι μου.....τυχαίο; :-)
  8. Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές!
  9. Κι έλεγα γιατί δεν κερδίζω τόσο καιρό, ήταν γιατί περίμενα αυτό! :-)
  10. Νωρίς νωρίς το χριστουγεννιάτικο δωράκι!
  11. Ε, αφού δεν πιάσαμε το τζόκερ, ένα κινητακι είναι ότι πρέπει! :Ρ
×
×
  • Create New...