Jump to content

Lenovo MiiX 3

kakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ίδιο ακριβώς με αυτό που πήρα φαίνεται από τις φωτογραφίες του.

Από πού καταλαβαίνεις στην περιγραφή ότι αυτό μπορεί να φορτίζει παράλληλα;

Το μόνο που βρίσκω να λέει είναι: "Supports supply extra power through micro USB port if necessary"

Αυτό εννοεί ότι μπορείς να το συνδέεις για να δίνει έξτρα ρεύμα στις συσκευές που συνδέεις αν το χρειάζονται (όπως έκανα με τον 2,5άρη σκληρό). Δεν σημαίνει ότι φορτίζει και το τάμπλετ.

Τελικά είχες δίκιο, εχθές μου ήρθαν τα καλώδια που παρήγγειλα, ένα με δυο usb και micro usb, το οποίο δε φορτίζει καθόλου τη συσκευή,

και ένα με ένα usb και ένα micro usb, το οποίο γράφει στη μπάρα εργασιών πως φορτίζει, όμως η φορτίζει πολύ λίγο η καθόλου, γιατί όσο δουλεύω το tablet η μπαταρία πέφτει, απλά δε ξέρω αν πέφτει το ίδιο,σαν να μην ήταν συνδεδεμένη στο ρεύμα.

υ.γ. τελικά με το bluetooth μόνο εγώ έχω πρόβλημα, σε εσάς δέχεται κανονικά τα αρχεία;

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

• Απαντήσεις 646
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά είχες δίκιο, εχθές μου ήρθαν τα καλώδια που παρήγγειλα, ένα με δυο usb και micro usb, το οποίο δε φορτίζει καθόλου τη συσκευή,

και ένα με ένα usb και ένα micro usb, το οποίο γράφει στη μπάρα εργασιών πως φορτίζει, όμως η φορτίζει πολύ λίγο η καθόλου, γιατί όσο δουλεύω το tablet η μπαταρία πέφτει, απλά δε ξέρω αν πέφτει το ίδιο,σαν να μην ήταν συνδεδεμένη στο ρεύμα.

υ.γ. τελικά με το bluetooth μόνο εγώ έχω πρόβλημα, σε εσάς δέχεται κανονικά τα αρχεία;

Εάν έχεις μόνο εσύ πρόβλημα με το μπλε δόντι σημαίνει ότι το bluetooth module στο Tablet θέλει αντικατασταση διότι είναι προβληματικό.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση εφόσον σε θέμα software τα έχεις δοκιμάσει όλα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μολις πηρα κι εγω το 64αρι μιας και ειχανε ελλειψη απο 32αρια,349 ευρω,ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη

τελικά με το bluetooth μόνο εγώ έχω πρόβλημα, σε εσάς δέχεται κανονικά τα αρχεία;

Είχα κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ενώ υπάρχουν και άλλοι στο εξωτερικό που το αναφέρουν. Να στέλνει δηλαδή αρχεία χωρίς πρόβλημα και να εμφανίζει πρόβλημα στην λήψη. Για μένα εφόσον δουλεύει η μία φάση είναι απίθανο να υπάρχει hardware πρόβλημα.

Εγώ έγραψα τι δοκίμασα και μου λύθηκε. Θα έλεγα να ξαναπροσπαθήσεις. Στην τελική ζήτα και τη βοήθεια κάποιου φίλου που έχει μεγαλύτερη κλίση στους υπολογιστές δείχνοντάς του και την λύση που γράφουμε στις προηγούμενες σελίδες. Μην ξεχνάς το να δοκιμάζεις και άλλα κινητά και διαφόρων ειδών αρχεία.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνα με το πρόγραμμα batterybar, η μπαταρια γινεται κάθε μερα και χειροτερη.

Σημερα εμφανιζει φθορα 8,9% από 7,5 % την προηγουμενη βδομαδα.

Εγώ πιστεύω ότι η μέτρηση αυτή είναι πλασματική.

Κι εμένα μου εμφάνιζε 7.5% και μετά τη χτεσινή πλήρη φόρτιση μου βγάζει 7.3%.

Επειδή οι μπαταρίες δεν νομίζω να αναγεννώνται, ούτε και είμαι στις πρώτες φορτίσεις, μάλλον δεν πρέπει να του δίνουμε και πολύ σημασία. 0% δεν πιστεύω να δείχνει ούτε σε εργαστηριακό περιβάλλον.

Θα τον έβλεπα ως δείκτη του πόσο καλά φερόμαστε στην μπαταρία μας και τίποτα περισσότερο.

Είχα κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ενώ υπάρχουν και άλλοι στο εξωτερικό που το αναφέρουν. Να στέλνει δηλαδή αρχεία χωρίς πρόβλημα και να εμφανίζει πρόβλημα στην λήψη. Για μένα εφόσον δουλεύει η μία φάση είναι απίθανο να υπάρχει hardware πρόβλημα.

Εγώ έγραψα τι δοκίμασα και μου λύθηκε. Θα έλεγα να ξαναπροσπαθήσεις. Στην τελική ζήτα και τη βοήθεια κάποιου φίλου που έχει μεγαλύτερη κλίση στους υπολογιστές δείχνοντάς του και την λύση που γράφουμε στις προηγούμενες σελίδες. Μην ξεχνάς το να δοκιμάζεις και άλλα κινητά και διαφόρων ειδών αρχεία.

Επειδή οι μπαταρίες δεν νομίζω να αναγεννώνται, ούτε και είμαι στις πρώτες φορτίσεις, μάλλον δεν πρέπει να του δίνουμε και πολύ σημασία. 0% δεν πιστεύω να δείχνει ούτε σε εργαστηριακό περιβάλλον.

Θα τον έβλεπα ως δείκτη του πόσο καλά φερόμαστε στην μπαταρία μας και τίποτα περισσότερο.

1) λίγο με καθησύχασες, αφού δεν είμαι μόνο εγώ ελπίζω να βγάλουν κάποια αναβάθμιση που να λύνει το πρόβλημα.

2) Πράγματι και εμένα εχθές μου έδειχνε 6,6% και σήμερα δείχνει 5,7%.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολις πηρα κι εγω το 64αρι μιας και ειχανε ελλειψη απο 32αρια,349 ευρω,ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη

πολύ καλά έκανες, σκέψου πως με το 64άρι έχεις πολύ περισσότερη μνήμη για προγράμματα.

Edited by kakos

Καλορίζικο. Και εγώ το 64άρι έχω και δεν το μετάνιωσα για τα 50,00 € παραπάνω.

Και στο thinkpad 8 μετά ένα εξάμηνο μου έδειχνε στο 7-8%

Αντίστοιχα στο 8ιντσο Asus που είχα στο δίμηνο μου έδειχνε μεταξύ 5-6%.

Πριν είχα μεταξύ 2.5 με 5%

Στο Surface Pro 3 όμως στο πρώτο δίμηνο κοντά μου είχε μεταξύ 0 και 1.5% και πλέον στο εξάμηνο μου εχει μεταξύ 2 και 3%

Και στο Pro 2 τα ίδια στο ίδιο διάστημα(εξάμηνο πριν το δώσω)

Εγώ το συμπέρασμα που βγάζω ότι η μπαταρίες στα Asus/Lenovo είναι λιγότερο ποιοτικές.

Θα ξαναπάρω μέσα στις ημέρες που έρχονται ένα άλλο 8ιντσο Asus και αν και εκεί τα ίδια άρα ισχυροποιειται το επιχείρημα μου.

Edited by alextrela

Λοιπον να πω κι εγω την αποψη μου,ειναι ενα πολυ στιβαρο μηχανημα αν και πισω αριστερα πλατη κανει ενα χριτς χριτς θορυβο,η υηκη πολυ καλη και βολικη,μπαταρια 4 ωρες με φουλ ρυθμισεις,εγκαταστασεις ψαξιμο και στρωσιμο,οθονη πολυ ομορφη που δε σε κουραζει,θεωρω πως για τα λεφτα του ειναι αριστο ποιοτικα και μηχανικα,μια απορια που εω ειναι οταν παω στο onedrive να δω ποσο χωρο εχω μου γραφει 1,03 TB,εχω 1 τερα δηλαδη γιατι μου φενεται περιεργο

Σχετικα με το προβλημα της ταυτοχρονης φορτισης και χρησης USB συσκευης (flash drive, usb HDD), θα παραγγειλω αυτο να δοκιμασω, που λεει οτι το κανει ταυτοχρονα.

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1MqLnHXXXXXbjXXXXq6xXFXXXR/200388337/HTB1MqLnHXXXXXbjXXXXq6xXFXXXR.jpg?size=47898&height=384&width=770&hash=42778002d796aed6c8a20a0dff79d9ac

Δυστυχως οι Κινεζοι εχουν ακομη γιορτες, οποτε προβλεπεται παραλαβη τελος Μαρτιου :mad:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

παρέλαβα 2 καλώδια micro hdmi σε hdmi και ενώ στην αρχή που έκανα τη σύνδεση με την οθόνη, λειτούργησαν κανονικά μετά από 15 λεπτά,

χάθηκε η εικόνα από τη δεύτερη οθόνη και μου βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει σύνδεση και να κάνω έλεγχο των συνδέσεων.

έβγαλα έβαλα τα καλώδια, τα φύσηξα, τα κούνησα, όμως η εικόνα δεν ήρθε, γνωρίζει κανείς που μπορεί να οφείλεται;

Στον firefox, δε μου παίζει τα videos σε σελίδες, παίρνοντας το μήνυμα "Απαιτείται μια πρόσθετη λειτουργία για την αναπαραγωγή αυτού του περιεχομένου". Δεν έχει όμως να πατήσω να εγκαταστήσω κάτι. Τι plugin χρειάζεται? Κάνω search στα addons για silverlight, shockwave αλλά δε βρίσκω κάτι.

Μετά από επαναφορά του υπολογιστή (format) λόγο προβλήματος με το bluetooth δε δουλεύουν και τα office.

προσπαθώ να κάνω εκ νέου ενεργοποίηση όμως δε γίνεται.

μάλλον είμαι γκαντέμης όλα σε μένα συμβαίνουν. :(:(

έκανα ότι με είπανε και από τη lenovo - τεχνική υποστήριξη, όμως δεν έγινε τίποτα.

τελικά με είπανε να ρωτήσω και τη microsoft.

σκέφτηκα όμως καλύτερα να ρωτήσω πριν εδώ, μήπως και γνωρίζει κάποιος.

Για δες εδώ πληροφορίες εγκατάστασης και ενεργοποίησής.

http://www.techster.gr/install-office-365/

https://support.office.com/el-gr/article/%ce%95%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-Office-2013-1144e0de-e849-496e-8e33-ed6fb1b34202?ui=el-GR&rs=el-GR&ad=GR

Η αλλιώς εδώ

Καλέστε την Υποστήριξη πελατών

801 500 3000 (Με αστική χρέωση)

211 12 06 500 (Εάν καλείτε από κινητό)

Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00-20:00

πως συνδέουμε το tablet μας με τον υπολογιστή;

έβαλα το micro usb στο tablet και την άλλη άκρη usb στον υπολογιστή, όμως το μόνο που κάνει είναι να φορτίζει.

υπάρχει τρόπος για αμφίδρομη επικοινωνία;

Πρόκειται για windows λειτουργικά, οπότε όχι όπως το νομίζεις, δηλαδή όχι με καλώδιο απευθείας όπως τα Android. Το πιο σωστό και εύκολο είναι μέσω του εικονιδίου Network από τον Windows Explorer εφόσον φυσικά είναι συνδεδεμένοι και οι δύο υπολογιστές στο ίδιο Router. Έχω παρατηρήσει ότι το εμφανίζει ως νέο συνδεδεμένο υπολογιστή πιο γρήγορα αν ανοίξεις και στους δύο υπολογιστές το παράθυρο. Μετά θα σου ζητήσει να κάνεις login για να έχεις πρόσβαση.

Μην περιμένεις βέβαια και τίποτα τρελές ταχύτητες μεταφοράς. 2.2 MB/sec μέση στην καλύτερη έχω δει.

Σχετικα με το προβλημα της ταυτοχρονης φορτισης και χρησης USB συσκευης (flash drive, usb HDD), θα παραγγειλω αυτο να δοκιμασω, που λεει οτι το κανει ταυτοχρονα. Δυστυχως οι Κινεζοι εχουν ακομη γιορτες, οποτε προβλεπεται παραλαβη τελος Μαρτιου :mad:

Επιπλεον παρηγγειλα και αυτο που θεωρητικα και φορτιζει και χρησιμοποιειται για OTG συγχρονως. Για να δουμε πιο απολα θα κανει αυτο που λεει ..... :worry:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

• 2 weeks later...
τι εγινε ρε παιδια γτ νεκρωσαμε οι κατοχοι ????

Για να το ξαναζωντανέψουμε!

υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω.

πρώτον γιατί όταν ανοίγω το google, ενώ έχω βάλει στις ρυθμίσεις να ανοίγει στις ίδιες σελίδες που ήταν όταν το έκλεισα, δε το κάνει και μου ανοίγει απλά με μια νέα κενή σελίδα του crome;

δεύτερο, γιατί όταν κλείνω το καπάκι του tablet και ενώ είναι ρυθμισμένο να μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας, όταν το ανοίγω μου έχει κλείσει τον crome;

τρίτο άσχετο μου είρθε η μεμβράνη προστασίας που παρήγγειλα από Γερμανία, σε άθλια κατάσταση και τώρα περιμένω να μου την αντικαταστήσουν για να γράψω εντυπώσεις. η μεμβράνη που παρήγγειλα είναι ματ και όπως γράφει μειώνει τις αντανακλάσεις και τις δακτυλιές. δείτε στη φωτό πως μου ήρθε!

Edited by kakos

Μιας και το ζωντανέψατε, να γράψω κι εγώ. Ο explorer metro έχει πολυ καλό touch χειρισμό, αλλά μου τη σπάει που στο back θέλει να ξαναφορτώνει τη σελίδα. Από ότι διαβάζω είναι χαζομάρα της microsoft. Αν κάποιος βρει λύση ας μας πει.

Μιας και το ζωντανέψατε, να γράψω κι εγώ. Ο explorer metro έχει πολυ καλό touch χειρισμό, αλλά μου τη σπάει που στο back θέλει να ξαναφορτώνει τη σελίδα. Από ότι διαβάζω είναι χαζομάρα της microsoft. Αν κάποιος βρει λύση ας μας πει.

Εξαιρετικό touch χειρισμό έχει και η ντεσκτοπ έκδοση που δεν έχει τη βλακεία του back του metro.

Υπομονή να έρθει και ο Spartan μήπως δούμε πιο πλήρη browsing experience.

Edited by alextrela

εχει δοκιμασει κανεις να του βαλει τα 10αρια?

Έβαλα στο Surface pro 3 και μέσα σε ένα 24ωρο γύρισα στα 8.1

Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος.

Drivers όλα κομπλέ.

Αλλά το store δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών.

Η notification center είναι παρά πολύ ελλιπείς και δεν λειτουργεί σωστά πχ πατάς αυξομείωση φωτεινότητας και σε οδηγεί στις ρυθμίσεις οθόνης!!!

Πατάς wifi και σε οδηγεί στις ρυθμίσεις του network γενικότερα αντί είτε να ανοίξεις η να κλείσεις το wifi απλά.

Καμία σχέση με την ευχρηστία βολικότατα και απλότητα της charm bar.

Τα gestures που έφυγαν θα κακοφανούν για όσους έχουν συνηθίσει την tablet mode πλευρά του λειτουργικού.

Γενικά θέλει πολύ δουλειά στο κομμάτι αφή και tablet χρήση.

Η MS έβαλε πολλά στοιχεία από τα WP 8.1 στα Windows 10(cortana,notification/action center και αρκετά ακόμα τα οποία όμως δεν λειτουργούν όπως οφείλει)

Για ντεσκτοπ χρήση δεν αντιμετώπισα θέμα.

Edited by alextrela

Έβαλα στο Surface pro 3 και μέσα σε ένα 24ωρο γύρισα στα 8.1

Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος.

Drivers όλα κομπλέ.

Αλλά το store δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών.

Η notification center είναι παρά πολύ ελλιπείς και δεν λειτουργεί σωστά πχ πατάς αυξομείωση φωτεινότητας και σε οδηγεί στις ρυθμίσεις οθόνης!!!

Πατάς wifi και σε οδηγεί στις ρυθμίσεις του network γενικότερα αντί είτε να ανοίξεις η να κλείσεις το wifi απλά.

Καμία σχέση με την ευχρηστία βολικότατα και απλότητα της charm bar.

Τα gestures που έφυγαν θα κακοφανούν για όσους έχουν συνηθίσει την tablet mode πλευρά του λειτουργικού.

Γενικά θέλει πολύ δουλειά στο κομμάτι αφή και tablet χρήση.

Η MS έβαλε πολλά στοιχεία από τα WP 8.1 στα Windows 10(cortana,notification/action center και αρκετά ακόμα τα οποία όμως δεν λειτουργούν όπως οφείλει)

Για ντεσκτοπ χρήση δεν αντιμετώπισα θέμα.

Alex τα ξερω τα περισσοτερα σε εχω δεις που τα εχεις γραψει και αλλου και σε εμπειστευομαι αλλα ειναι που τρωει λιγο ο .....

Θα περιμενω ακομα αν οχι μεχρι την τελικη κυκλοφορια τουλαχιστον σε κανενα επομενο καλυτερο build..θελω να πιστευω οτι θα διορθωσουν πολλα απο αυτα που λες.