Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος ΙΙ

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως σε εσωτερικό χώρο βράδυ, με φωτισμο απο λαμπες σπιτιου η καμερα χρησιμοποιεί χαλια τους αλγοριθμους.Μεσα στην κιτρινιλα και με πολυ θορυβο.Ολα τα iso δοκίμασα με ολες τις επιλογες whitebalance .To N8 μου εβγαζε πολυ πιο καθαρες και με φυσικο χρωματα φωτογραφιες με ολα στο auto

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παντως σε εσωτερικό χώρο βράδυ, με φωτισμο απο λαμπες σπιτιου η καμερα χρησιμοποιεί χαλια τους αλγοριθμους.Μεσα στην κιτρινιλα και με πολυ θορυβο.Ολα τα iso δοκίμασα με ολες τις επιλογες whitebalance .To N8 μου εβγαζε πολυ πιο καθαρες και με φυσικο χρωματα φωτογραφιες με ολα στο auto

Που να βλεπες και το 808, πολύ πιο ποιοτικές φωτογραφίες... Από τα windowsphones πάντως το 1020 παραμένει το καλύτερο στην κάμερα.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Βρε παιδια συγχωρειστε μου την ισως "απλοικη" ερωτηση, αλλα τωρα το πηρα τωρα το προσεξα.

Το connector των ακουστικων παιρνει μονο τα δικα του; δοκιμασα να βαλω τα παλια που ειχα στο Ν86, αλλα φαινεται οτι το θηλυκο ειναι λιγο πιο μεγαλο και κολυμπαει αυτο των ακουστικων, χωρια που δεν κανει καλη επαφη, ειναι χαλαρο.

Τι παιζει;

Βρε παιδια συγχωρειστε μου την ισως "απλοικη" ερωτηση, αλλα τωρα το πηρα τωρα το προσεξα.

Το connector των ακουστικων παιρνει μονο τα δικα του; δοκιμασα να βαλω τα παλια που ειχα στο Ν86, αλλα φαινεται οτι το θηλυκο ειναι λιγο πιο μεγαλο και κολυμπαει αυτο των ακουστικων, χωρια που δεν κανει καλη επαφη, ειναι χαλαρο.

Τι παιζει;

Έχει 3,5mm υποδοχή ακουστικών όπως και το N86 σύμφωνα με το GSMarena. Βέβαια τα ακουστικά των Nokia με Symbian δεν είναι συμβατά με αυτά των Lumia, άρα άδικα προσπαθείς να τα συνδέσεις στο 1020.

Έχει 3,5mm υποδοχή ακουστικών όπως και το N86 σύμφωνα με το GSMarena. Βέβαια τα ακουστικά των Nokia με Symbian δεν είναι συμβατά με αυτά των Lumia, άρα άδικα προσπαθείς να τα συνδέσεις στο 1020.

Α μαλιστα, σε ευχαριστω πολυ.

Μηπως εχει βγει κανενας ανταπτορας;

Α μαλιστα, σε ευχαριστω πολυ.

Μηπως εχει βγει κανενας ανταπτορας;

Υπάρχουν αρκετοί και στο eBay. Από μια πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz βρήκα αυτά:

http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=jack+3.5mm

Υπάρχουν αρκετοί και στο eBay. Από μια πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz βρήκα αυτά:

http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=jack+3.5mm

Aυτοι ειναι οι κοινοι μετατροπεις 3.5 mm.

Toυ 1020 μοιαζει να ειναι custom.

Καποια διαφοροποιηση εχει, ειτε στο μηκος ειτε στις επαφες εσωτερικα.

Δεν εχω εδω και τα δικα του ακουστικα για να δω το καρφι τους.

παιδια καλσπερα. επειδη πηρα ξανα το 1020 για τις τελειες φωτογραφικες του ικανοτητες... θελω τη βοηθεια σας...

8.1 official ή Preview ή τι ? ποιο βαζω η αφηνω για να εχω τις καλυτερες δυνατοτητες σε φωτο ?

Που να βλεπες και το 808, πολύ πιο ποιοτικές φωτογραφίες... Από τα windowsphones πάντως το 1020 παραμένει το καλύτερο στην κάμερα.

Οντως για κινητο ειναι μια χαρα οι φωτογραφιες του ,αλλα με λιγο περισσοτερη προσοχή θα μπορουσε να ειναι σε αλλο επιπεδο.Και δεν λεω γιατι την αργη του γενικα παρουσια(ανοιγμα ,focus κλπ) αυτα ειναι και λογω επεξεργαστη αλλα με τους αλγοριθμους θα μπορουσαν να κανουν καλυτερη δουλεια εκτος αν δεν θελουν ωστε να κανουν best selling camera phone το επομενο τους και ου το καθεξης.

Καλησπέρα. Οντως δεν ειχα δοκιμασει με αυτον τον τροπο να φτιαξω τον here, οπως λεει ο φιλος παραπανω.....θα το τιμησω παλι αν το βρω στα 64γιγα...για την ωρα ειμαι με το Ν8 που το εχω παντρευτει και το Z2 που σε βραδυνες χωρις φλας και μερα παει πολύ καλα

παιδια καλσπερα. επειδη πηρα ξανα το 1020 για τις τελειες φωτογραφικες του ικανοτητες... θελω τη βοηθεια σας...

8.1 official ή Preview ή τι ? ποιο βαζω η αφηνω για να εχω τις καλυτερες δυνατοτητες σε φωτο ?

8.1 official

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Aυτοι ειναι οι κοινοι μετατροπεις 3.5 mm.

Toυ 1020 μοιαζει να ειναι custom.

Καποια διαφοροποιηση εχει, ειτε στο μηκος ειτε στις επαφες εσωτερικα.

Δεν εχω εδω και τα δικα του ακουστικα για να δω το καρφι τους.

To 1020 έχει κανονική θύρα minijack 3,5mm !!! Δεν θες ούτε αντάπτορες ούτε τίποτα !!!

Μπορεί απ' την πολυκαίρια να τα έχει παίξει το βύσμα των ακουστικών ή κάτι άλλο... Δοκίμασε άλλα ακουστικά !!!

Και προφανώς και δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας ακουστικών... Αν λέμε για headset, μπορεί...

:rtfm:

To 1020 έχει κανονική θύρα minijack 3,5mm !!! Δεν θες ούτε αντάπτορες ούτε τίποτα !!!

Μπορεί απ' την πολυκαίρια να τα έχει παίξει το βύσμα των ακουστικών ή κάτι άλλο... Δοκίμασε άλλα ακουστικά !!!

Και προφανώς και δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας ακουστικών... Αν λέμε για headset, μπορεί...

Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση, εχω δοκιμασει 2 ζευγαρια ακουστικα το ενα μου εχει μεινει απο το w810, αλλα και τα 2 καλωδια με τα κουμπια χειρισμου κλησεων και εντασης που και αυτα εχουν το ιδιο βυσμα αλλα με 4 επαφες καθως επισης και μια προεκταση καλωδιου ακουστικων που ειχα φτιαξει και για κεραια με αρσενικο και θηλυκο αντιστοιχα πανω, και ολα εχουν την ιδια συμπεριφορα κανουν διακοπες στην λειτουργια τους αν τα κουνησεις λιγο, κατι αλλο παιζει μηπως εχει προβλημα το κονεκτορ του 1020 φοβαμαι.

4 επαφές = headset !!! Έχει και μικρόφωνο...

Πήγαινε σε κανα Πλαίσιο, Public κλπ, δώσε 12-15€ για ένα καινούργιο ζευγάρι ακουστικών και δοκίμασε. Στη χειρότερη, να σου μείνουν τα ακουστικά...

:rtfm:

κανουν διακοπες στην λειτουργια τους αν τα κουνησεις λιγο, κατι αλλο παιζει μηπως εχει προβλημα το κονεκτορ του 1020 φοβαμαι.

Χμμ... Κι εγώ αυτό σκέφτομαι... Παρόλα αυτά έχεις δοκιμάσει σίγουρα και τους δυο τύπους? Ο ένας έχει το μικρόφωνο στην τελευταία επαφή και ο άλλος στην προτελευταία. Π.χ. εγώ όταν βάζω τα ακουστικά του 808 στον υπολογιστή ή στο 1020, λόγω ασυμβατότητας μου εμφανίζει παρόμοια συμπτώματα με αυτά που λες και επιπλέον το μικρόφωνο δεν λειτουργεί. (Γιαυτό αγόρασα και προσαρμογέα)

Στο ebay μπορείς να βρεις τα WH-208 που είναι νομίζω τα καλύτερα της Νόκια για νέου τύπου υποδοχές, για λιγότερο από 10 ευρώ. Τα πιο απλά βέβαια είναι τα WH-108/109 που τα είχα βρει και με 1 ευρώ.

http://www.ebay.com/sch/Headsets-/80077/i.html?_from=R40&_sop=15&_nkw=nokia+lumia+1020&_dcat=80077&Brand=Nokia

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Headphones-Earphone-Headset-for-Nokia-Lumia-910-800-810-510-820-720-920-/251440703985?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item3a8b08a9f1

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις και για τα link, εγινε το εξης κουλο:

Δανειστηκα απο φιλο τα δικα του που εχει το ιδιο τηλεφωνο και μπηκε το κονεκτορ κανονικα.

Ουτε διακοπες ουτε τιποτα ηταν και σφιχτο στο κουμπωμα.:worry:

Ε λεω ηθελε τα δικα του...

Μετα απο περιεργεια ξαναδοκιμαζω τα παλια, και μπηκαν κανονικα!:confused:

Ουτε μποσικα ουτε διακοπες, απλα αρχικα δεν εμπαιναν μεχρι μεσα με τιποτα.

Κατι που εγινε μετα απο την δοκιμη με τα δικα του!:blink:

4 επαφές = headset !!! Έχει και μικρόφωνο...

Πήγαινε σε κανα Πλαίσιο, Public κλπ, δώσε 12-15€ για ένα καινούργιο ζευγάρι ακουστικών και δοκίμασε. Στη χειρότερη, να σου μείνουν τα ακουστικά...

Ε?

3 δεν είναι σε αυτά με τα μικρόφωνα? Μια κάθε ακουστικό (stereo) και άλλη μια για το μικρόφωνο?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ε?

3 δεν είναι σε αυτά με τα μικρόφωνα? Μια κάθε ακουστικό (stereo) και άλλη μια για το μικρόφωνο?

Και αλλο ενα η γειωση, η το κοινο αν θελεις.

Δηλαδη +R, +L, +MIC., κοινο.

Συνολο 4.

Των ακουστικων ειναι με 3.

Καλησπέρα εχω ενα 1020 αγορασμενο απο ebay κλειδωμενο σε ORANGE UK. Hθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να κανουμε μονοι μας ξεκλείδωμα σιμ. Ευχαριστω

Έχει και άλλος πρόβλημα με την δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας? Η' μόνο εγώ?

Βάζω να κάνει αντίγραφο ασφαλείας ρυθμίσεων, φτάνει μέχρι το 98% και μετά βγάζει σφάλμα. :worry:

Δημήτρης :ninja:

Όταν βγάζετε φωτογραφίες προτιμάτε το φυσικό κουμπί ή το κουμπί στην οθόνη;

Προσωπικά επειδή η θήκη του καλύπτει το πλήκτρο της κάμερας και πρέπει να ασκηθεί περισσότερη πίεση, το αποφεύγω και απλά πατάω στην οθόνη. Γενικά είναι προτιμότερο στην οθόνη, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε κίνηση της συσκευής την ώρα της λήψης.