psyber Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 παιδια στο insider τι επιλεγω; slow ή δεν έχει σημασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 μπορει να μας πει καποιος ποιο ειναι το καινουριο update (μιλαμε για 1020 παντα) και πως να το περασουμε,γιατι οι server της ms ειναι down νομιζω για να το κατεβαζαμε μεσω nokia data package manager Το νέο update είναι η έκδοση 10586.218 παιδια στο insider τι επιλεγω; slow ή δεν έχει σημασία; Release Preview επιλέγεις. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petifo Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μου έβγαλε κι εμένα την έκδοση 10.0.10586.218 Θα την βάλω και αυτή... Ξέρει κάνεις αν σταματάει το σκάλωμα στην οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μου έβγαλε κι εμένα την έκδοση 10.0.10586.218 Θα την βάλω και αυτή... ������ Ξέρει κάνεις αν σταματάει το σκάλωμα στην οθόνη; Αυτό δεν νομίζω να φύγει ποτέ...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petifo Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ναι όντως δεν έφυγε... κρίμα :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Προσωπική εκτίμηση είναι πως το 1020 πρέπει να μείνει στα 8.1 Σκληρό μεν αλλά πραγματικό. Τα 10ρια δεν είναι γι' αυτό..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Προσωπική εκτίμηση είναι πως το 1020 πρέπει να μείνει στα 8.1 Σκληρό μεν αλλά πραγματικό. Τα 10ρια δεν είναι γι' αυτό..... Συμφωνώ δυστυχώς..Γιαυτό πήγα σε 1520.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Συμφωνώ δυστυχώς..Γιαυτό πήγα σε 1520.. Γι' αυτό πήγα σε 950..... Υ.Γ. Τι έγινε ρε παιδιά? Όλοι Ν9 είχαμε???:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petifo Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Άλλο ένα θεματάκι που ανακάλυψα... ανοίγεις hotspot και και λειτουργεί κανονικά, μόλις κλειδώσει η οθόνη το hotspot πάει περίπατο καί δεν σημβαίνει μόνο στο 1020 αλλά το ίδιο θέμα με την συγκεκριμένη έκδοση (μιλάμε πάντα για την 10.0.10586.218) την έχουν όλα σχεδόν τα τηλέφωνα ακόμα και κάποια 950. Στα τηλέφωνα που έχω πιάσει εγώ τουλάχιστον στα χέρια μου (550, 640, 930,1020) το κάνουν 8 στις 10... :ninja: Μια μπακαλίστικη λύση που βρήκα εγώ είναι μέσω της εφαρμογής lumia car app Ανοίγεις το hotspot δηλαδή και στο καπάκι το lumia car app το οποίο δεν αφήνει το κινητό να κλειδώσει την οθόνη... :cry: Edited April 23, 2016 by Petifo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Παιδια εχω και εγω το θεμα με το hotspot αλλα το τηλεφωνο ειναι πολυ σταθερο. αν εξαιρεσεις το lag παει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petifo Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Καινούργιο update για το 1020 (10.10586.242) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 καλημερα χρονια πολλα. μεσω windows insider Που εχω κατεβασει στο κινητο μπορ να περασω τα windows phone 10 ? αν ναι πως δεν μου βγαζει κατι(ειμαι με windows 8.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 καλημερα χρονια πολλα. μεσω windows insider Που εχω κατεβασει στο κινητο μπορ να περασω τα windows phone 10 ? αν ναι πως δεν μου βγαζει κατι(ειμαι με windows 8.1) Χρόνια πολλά. Αφού κατεβάσεις το Windows Insider και προχωρήσεις, επιλέγεις Release Preview (ή οποιαδήποτε επιλογή τέλος πάντων) και θα κάνει επανεκκίνηση. Μετά, πας στις ρυθμίσεις, ενημέρωση τηλεφώνου και ψάχνεις για ενημερώσεις. Λογικά θα βρει ενημέρωση, και την κατεβάζεις. Θα πάρει αρκετή ώρα να ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Χρόνια πολλά. Αφού κατεβάσεις το Windows Insider και προχωρήσεις, επιλέγεις Release Preview (ή οποιαδήποτε επιλογή τέλος πάντων) και θα κάνει επανεκκίνηση. Μετά, πας στις ρυθμίσεις, ενημέρωση τηλεφώνου και ψάχνεις για ενημερώσεις. Λογικά θα βρει ενημέρωση, και την κατεβάζεις. Θα πάρει αρκετή ώρα να ξέρεις. να επιλεξω Insider slow insider fast η insider realese preview? εχει καμια σημασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 release preview καλυτερα για πιο σταθερη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 στο realse preview ειναι η 218 η τελευταια εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos07 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Παιδία μου χάλασε η υποδοχη φόρτισης του τηλεφώνου γνωρίζει κανείς πόσο στοιχίζει? η σου κάνουν αλλάγη όλοι την πλακέτα Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 κι εγω εχω παρομοιο θεμα, αλλα κυριως δεν το αναγνωριζει στα pc. Με την φορτιση νομιζω οτι αργει περισσοτερο απο οτι πριν μου βγαλει το προβλημα στην θυρα. Παράθεση Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Όταν σταμάτησε να μου αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής το είχα πάει στο service και ήθελε μου είπαν αλλαγή πλακέτας... Ήταν μέσα στην εγγύηση και μου έφεραν καινούριο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALLIARAS Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Όταν σταμάτησε να μου αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής το είχα πάει στο service και ήθελε μου είπαν αλλαγή πλακέτας... Ήταν μέσα στην εγγύηση και μου έφεραν καινούριο... Εμενα ΠΟΤΕ δεν μου αλλαξαν πλακετα, ενω εχω το προβλημα απο την πρωτη στιγμη που το πηρα να ξεφορτιζει γρηγορα.... Τωρα που εληξε και η εγγυηση κλαφτα χαραλαμπε!:angry: Παράθεση Δημήτρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Όσοι έχετε 10άρια πως το βλέπετε από θέμα μπαταρίας , κάμερας , ταχύτητας? Αξίζει ή να μείνω με denim? Eυχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 αντικειμενικα στα 8αρια ολα ηταν καλυτερα. αλλα μετα απο τα απανωτα απντειτ εγω προσωπικα βλεπω να εχει κλεισει πολυ η ψαλιδα ειδικα στο θεμα ταχυτητας. πιστευω σε κανα 2 απντειτς θα μαστε στα ισια. οσον αφορα την καμερα και χωρις ντραιβερς, σουπερ ειναι το αποτελεσμα. ισως ενα κλικ χειροτερες αλλα μπορει και οχι. ισως σε συγκεκριμενες δυσκολες συνθηκες στα 8αρια να δουλευε λιγο καλυτερα. γενιακ δεν θα ξαναγυρναγα στα 8αρια, κιας εχω πει τους τελευταιους μηνες πως θα ξαναγυρισω. πλεον για μενα ειναι ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση και την ολοκληρωμένη άποψή σου και κρατάω αυτό... αντικειμενικα στα 8αρια ολα ηταν καλυτερα. Βέβαια και το "αλλά" που λες θα το παρακολουθώ... αλλα μετα απο τα απανωτα απντειτ εγω προσωπικα βλεπω να εχει κλεισει πολυ η ψαλιδα ειδικα στο θεμα ταχυτητας. πιστευω σε κανα 2 απντειτς θα μαστε στα ισια. οσον αφορα την καμερα και χωρις ντραιβερς, σουπερ ειναι το αποτελεσμα. ισως ενα κλικ χειροτερες αλλα μπορει και οχι. ισως σε συγκεκριμενες δυσκολες συνθηκες στα 8αρια να δουλευε λιγο καλυτερα. γενιακ δεν θα ξαναγυρναγα στα 8αρια, κιας εχω πει τους τελευταιους μηνες πως θα ξαναγυρισω. πλεον για μενα ειναι ολα καλα Αυτό που με χαλάει κυρίως είναι ότι η MS αφαιρεί δυνατότητες (Lumia camera , Ραδιόφωνο) κ.λ.π στα 10άρια αλλά ούτως ή άλλως είμαι Insider , παρακολουθώ τις εξελίξεις και θα δείξει η πορεία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση και την ολοκληρωμένη άποψή σου και κρατάω αυτό... Βέβαια και το "αλλά" που λες θα το παρακολουθώ... Αυτό που με χαλάει κυρίως είναι ότι η MS αφαιρεί δυνατότητες (Lumia camera , Ραδιόφωνο) κ.λ.π στα 10άρια αλλά ούτως ή άλλως είμαι Insider , παρακολουθώ τις εξελίξεις και θα δείξει η πορεία :) Η εφαρμογή camera στα 10ρια είναι ίδια με την Lumia camera. Δεν χάνεις κάτι. Όμως σαν εμπειρία χρήσης στα 8.1 θα είσαι πολύ καλύτερα. Τα 10ρια δεν μου άρεσαν στη συγκεκριμένη συσκευή. Το "γονάτισαν" κάπως. Μόνος σοβαρός λόγος να πας στα 10ρια είναι το store. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Η εφαρμογή camera στα 10ρια είναι ίδια με την Lumia camera. Δεν χάνεις κάτι. Όμως σαν εμπειρία χρήσης στα 8.1 θα είσαι πολύ καλύτερα. Τα 10ρια δεν μου άρεσαν στη συγκεκριμένη συσκευή. Το "γονάτισαν" κάπως. Μόνος σοβαρός λόγος να πας στα 10ρια είναι το store. επετρεψε μου να διαφωνησω. η λουμια καμερα(ακομα αυτην εχω) εχει ετοιμα προφιλ, για νυχτα για γρηγορε κινησεις για για για. εχει ρυθμισεις για τον ηχο στα βιντεο εχει να διαλεξεις πολυ παραπανω αναλυσεις κτλ κτλ. καμια σχεση. τη σιχαινομαι την μαμα καμερα.ακομα δεν εχουν περαστει ολες οι ρυθμισεις. μακαρι να φτιαχτει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts