montoya_42 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 ποιο ειναι το N86? Μη το ψάχνεις, αρχαίο (2009). http://m.gsmarena.com/nokia_n86_8mp-2713.php Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 ποιο ειναι το N86? Αν δεν κάνω λάθος η πρώτη 8άρα κάμερα της Nokia και γενικά από τις πρώτες 8άρες... Ο προκάτοχος του Ν8 κατά κάποιον τρόπο στην εξέλιξη της κάμερας και ίσως το καλύτερο τηλέφωνο με κλασικό πληκτρολόγιο της Nokia. (Πως φαίνεται ο Nokiaκιας!!!) :rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστω φιλε μου, ηταν απο τις πρωτες που εγκατεστησα και αυτην και την lumia refocus, σε 37mp τις βλεπω. Το Ν86 μαλλον το ειχε ενσωματωμενο σαν software την δυνατοτητα να κανει μεγαλο ζουμ σε τραβηγμενες φωτο, αλλα να τις νεταρει αυτοματα οταν τις εκανες zoom απο τα πληκτρα της εντασης, και ηταν αρκετα μεγαλο το ποσοστο στην οθονη εγραφε μεχρι και στο 80% που νεταριζε την φωτο. Ειδικα αν ηταν καλοφωτισμενη η φωτο μπορουσες να την φερεις πολυ κοντα. Το 1020 θολωνει γρηγορα στο zoom. Έχω απορία στην ορολογία. Τι σημαίνει νετάριζε? Προφανώς από το net, αλλά τι σημαίνει στην φωτογραφία; Όσο για το θόλωμα του 1020 σε κάποιες περιοχές, προφανώς είναι λόγω bokeh effect, όπου δηλαδή εστιάζει σε κάποιο επίπεδο εστίασης, και όλα τα υπόλοιπα θολώνουν. Αυτό δεν υπήρχε στα κινητά με κάμερες EDoF, στα οποία συνδυάζονταν πολλαπλά επίπεδα εστίασης, ώστε όλη η εικόνα να είναι εντός εστίασης. Παράδειγμα το E7, C7, 701 κλπ (από Nokia). Στα Lumia και επομένως και στο 1020 υπάρχει η εφαρμογή για μετέπειτα τροποποίηση των επιπέδων εστίασης, το Lumia Refocus. Μέχρι ένα σημείο πετυχαίνεις αποτέλεσμα EDoF με αυτό το πρόγραμμα. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) Έχω απορία στην ορολογία. Τι σημαίνει νετάριζε? Προφανώς από το net, αλλά τι σημαίνει στην φωτογραφία; Όσο για το θόλωμα του 1020 σε κάποιες περιοχές, προφανώς είναι λόγω bokeh effect, όπου δηλαδή εστιάζει σε κάποιο επίπεδο εστίασης, και όλα τα υπόλοιπα θολώνουν. Αυτό δεν υπήρχε στα κινητά με κάμερες EDoF, στα οποία συνδυάζονταν πολλαπλά επίπεδα εστίασης, ώστε όλη η εικόνα να είναι εντός εστίασης. Παράδειγμα το E7, C7, 701 κλπ (από Nokia). Στα Lumia και επομένως και στο 1020 υπάρχει η εφαρμογή για μετέπειτα τροποποίηση των επιπέδων εστίασης, το Lumia Refocus. Μέχρι ένα σημείο πετυχαίνεις αποτέλεσμα EDoF με αυτό το πρόγραμμα. Nεταρισμα ειναι η εστιαση, το καθαρισμα δηλαδη του θαμπωματος απο λαθος εστιαση, η μη εστιαση. Edited March 21, 2015 by niotheros αφαίρεση off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παρακαλώ να παραμείνει η συζήτηση σε ότι αφορά την συγκεκριμένη συσκευή και μόνο. :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Nεταρισμα ειναι η εστιαση, το καθαρισμα δηλαδη του θαμπωματος απο λαθος εστιαση, η μη εστιαση. Ευχαριστώ για την επεξήγηση! Λοιπόν για να μην γενικεύσουμε και ξεφύγουμε από το θέμα, έλεγα, ότι το 1020 εμφανίζει πολύ έντονο bokeh effect, με αποτέλεσμα να θολώνει είτε το προσκήνιο, είτε το παρασκήνιο, ανάλογα με το επίπεδο εστίασης που επιλέγουμε. Οπότε το θόλωμα που λες, ίσως να οφείλεται σε αυτό το φαινόμενο. Από εκεί και ύστερα, έχει να κάνει με την οξύτητα των αλγορίθμων. Το 1020 έχει σχετικά ισορροπημένους αλγόριθμους, όχι τόσο φυσικούς όπως συσκευές Symbian (N8, 808 κλπ), ούτε όμως υπερβολικής επεξεργασίας τύπου Note4. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 ρε ομαδα εγω denim δεν εχω παρει ακομα...γιατι;;ειναι αγορασμενο απο vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 ρε ομαδα εγω denim δεν εχω παρει ακομα...γιατι;;ειναι αγορασμενο απο vodafone... Μπορείς να μας πεις από ποια χώρα προέρχεται και αν είναι branded; Αυτό θα το δεις μέσα από τις ρυθμίσεις και μετά πρόσθετα+πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Μπορείς να μας πεις από ποια χώρα προέρχεται και αν είναι branded; Αυτό θα το δεις μέσα από τις ρυθμίσεις και μετά πρόσθετα+πληροφορίες. eu-greece λεει πρωτο και απο κατω vod-gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 eu-greece λεει πρωτο και απο κατω vod-gr Στο site της MS λέει πως η denim είναι διαθέσιμη για το κινητό σου. http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Στο site της MS λέει πως η denim είναι διαθέσιμη για το κινητό σου. http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ το ξερω αλλα δε μου εχει ερθει ενημερωση...περιεργο δεν ειναι;;υπαρχει αλλος τρπος να κανω ενημερωση;;μεσω υπολογιστη μπορω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 το ξερω αλλα δε μου εχει ερθει ενημερωση...περιεργο δεν ειναι;;υπαρχει αλλος τρπος να κανω ενημερωση;;μεσω υπολογιστη μπορω;; Την έχουμε την Denim απο το τέλος Φεβρουαρίου (ίδιο τηλέφωνο εχω απο Vodafone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 το ξερω αλλα δε μου εχει ερθει ενημερωση...περιεργο δεν ειναι;;υπαρχει αλλος τρπος να κανω ενημερωση;;μεσω υπολογιστη μπορω;; Με το Lumia Software Recovery Tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Με το Lumia Software Recovery Tool. ενω στο lumia recovery tool μου λεει οτι εχω την εκδοση λογισμικου με τον κωδικο της denim στο κιν μου λεει οτι εχω τη cyan και μου προτινει το προγραμμα να κανω update την cyan.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Σε ευχαριστω φιλε μου, ηταν απο τις πρωτες που εγκατεστησα και αυτην και την lumia refocus, σε 37mp τις βλεπω. Το Ν86 μαλλον το ειχε ενσωματωμενο σαν software την δυνατοτητα να κανει μεγαλο ζουμ σε τραβηγμενες φωτο, αλλα να τις νεταρει αυτοματα οταν τις εκανες zoom απο τα πληκτρα της εντασης, και ηταν αρκετα μεγαλο το ποσοστο στην οθονη εγραφε μεχρι και στο 80% που νεταριζε την φωτο. Ειδικα αν ηταν καλοφωτισμενη η φωτο μπορουσες να την φερεις πολυ κοντα. Το 1020 θολωνει γρηγορα στο zoom. Νομίζω σε μπερδεύει το γεγονός της ανάλυσης οθόνης. Στην αστεία ανάλυση (για τα σημερινά δεδομένα) του Ν86 είναι λογικό να έκανες τόσο πολύ zoom και να έδειχνε καθαρή η εικόνα. Επίσης είναι λογικό να κάνει πολύ λιγότερο zoom (φαινομενικά) το 1020 μιας και έχει πολλαπλασια ανάλυση οθόνης. Στην ουσία το ίδιο zoom κάνουν απλά βλέπεις πολύ περισσότερη πληροφορία στο 1020 και σου φαίνεται μικρότερο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μετά από μια εβδομάδα με τη Denim μπορώ να πω πως αν εξαιρέσεις την προσθήκη του data στο notification bar, δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένος από το ρολάρισμα της συσκευής. Τρώει κάποια κολληματάκια ειδικά σε whatsapp viber έχω κάτι κλεισίματα κάτι καθυστερημένα ανοίγματα αλλά και γενικά νομίζω πως έκατσε λιγάκι το κινητό. Πιθανόν να θέλουν ξαναστήσιμο κάποιες εφαρμογές. Πάντως αν είναι μόνο και μόνο για το διακόπτη του data στο notification bar το δέχομαι ασυζητητί. Πλέον πάμε για gdr2 και wp10 για τα υπόλοιπα.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μετά από μια εβδομάδα με τη Denim μπορώ να πω πως αν εξαιρέσεις την προσθήκη του data στο notification bar, δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένος από το ρολάρισμα της συσκευής. Τρώει κάποια κολληματάκια ειδικά σε whatsapp viber έχω κάτι κλεισίματα κάτι καθυστερημένα ανοίγματα αλλά και γενικά νομίζω πως έκατσε λιγάκι το κινητό. Πιθανόν να θέλουν ξαναστήσιμο κάποιες εφαρμογές. Πάντως αν είναι μόνο και μόνο για το διακόπτη του data στο notification bar το δέχομαι ασυζητητί. Πλέον πάμε για gdr2 και wp10 για τα υπόλοιπα.. Εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου αυτή την προσθήκη μιας και έχω μόνιμα data on. Το μοναδικό που με βόλεψε είναι η δημιουργία φακέλων. Υ.Γ. Το my phone δεν δουλεύει πλέον και τόσο ομαλά. Μήπως να το κοιτούσαν λίγο οι από"πάνω".....??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GcLoupo Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 10 Φεβρουαριου ηρθε στην κατοχη μου το NOKIA EOS 64gb και το λατρεψα ΑΛΛΑ μεχρι προχτες οτι εφαρμογη μου αρεσε την εβαζα οποτε εκανα ενα Reset settings και τσουπ το κινητο δουλευει στην εντελια.Εχουμε ανακοινωση για τα 10?Πηγα κ ρωτησα ενα καταστημα NOKIA στο Λιμανι του Πειραια κ μου ειπανε σε 3 μηνες θα ερθει??Ξερουμε τπτ για την Cortana?? Παράθεση NOKIA N86(Καταστραφηκε το εδωσα στην μανα μου μεσα σε 2 μηνες του πεταξε τα ματια εξω) ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE NOKIA EOS 64gb Germany 320 euro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 10 Φεβρουαριου ηρθε στην κατοχη μου το NOKIA EOS 64gb και το λατρεψα ΑΛΛΑ μεχρι προχτες οτι εφαρμογη μου αρεσε την εβαζα οποτε εκανα ενα Reset settings και τσουπ το κινητο δουλευει στην εντελια.Εχουμε ανακοινωση για τα 10?Πηγα κ ρωτησα ενα καταστημα NOKIA στο Λιμανι του Πειραια κ μου ειπανε σε 3 μηνες θα ερθει??Ξερουμε τπτ για την Cortana?? Καλημέρα! Σαν κι εμένα βλέπω με 808 και 1020! Τα 10ια τα τελικά δεν ξέρω πότε θα βγούνε. Τα θέλω και για υπολογιστή και για το 1020. Η Cortana, για Ελλάδα, μάλλον θα αργήσει πολύ μέχρι να γίνει διαθέσιμη στα ελληνικά, αν γίνει τελικά. Για την ώρα μόνο στα αγγλικά. Αν θέλεις να την ενεργοποιήσεις, αλλάζεις περιοχή και πρώτη γλώσσα σε USA. Εϊχε και ο colossus έναν οδηγό κάπου. Με τον ίδιο τρόπο ενεργοποιείς και το Mix Radio. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GcLoupo Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλημέρα! Σαν κι εμένα βλέπω με 808 και 1020! Τα 10ια τα τελικά δεν ξέρω πότε θα βγούνε. Τα θέλω και για υπολογιστή και για το 1020. Η Cortana, για Ελλάδα, μάλλον θα αργήσει πολύ μέχρι να γίνει διαθέσιμη στα ελληνικά, αν γίνει τελικά. Για την ώρα μόνο στα αγγλικά. Αν θέλεις να την ενεργοποιήσεις, αλλάζεις περιοχή και πρώτη γλώσσα σε USA. Εϊχε και ο colossus έναν οδηγό κάπου. Με τον ίδιο τρόπο ενεργοποιείς και το Mix Radio. Τον εκανα αυτο τον τροπο ολα τα ειχα βαλει σε USA και δεν την πηρα το update Παράθεση NOKIA N86(Καταστραφηκε το εδωσα στην μανα μου μεσα σε 2 μηνες του πεταξε τα ματια εξω) ΝΟΚΙΑ 808 PV WHITE NOKIA EOS 64gb Germany 320 euro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 ενω στο lumia recovery tool μου λεει οτι εχω την εκδοση λογισμικου με τον κωδικο της denim στο κιν μου λεει οτι εχω τη cyan και μου προτινει το προγραμμα να κανω update την cyan.. κανεις καποια λυση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 κανεις καποια λυση;; Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή για να λαμβάνεις τις αναβαθμίσεις της Preview for Developers; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή για να λαμβάνεις τις αναβαθμίσεις της Preview for Developers; Οχι την ειχα σαν επιλογη αλλα αλλα ειχα περασει καθαρα τα 8.1 και τη cyan και απο τοτε δε την ξανα περασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εσύ ποια έκδοση έχεις? Αν είναι η Denim θα έχεις πχ τους live folders... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 τελικα ολα κομπλε....εχω και γω την denim...απλα δεν εκανα μετα την ενημερωση στο προσθετα και πληροφοριες και μου εμενε cyan ενω ειχε περασει η denim...βλακεια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 τελικα ολα κομπλε....εχω και γω την denim...απλα δεν εκανα μετα την ενημερωση στο προσθετα και πληροφοριες και μου εμενε cyan ενω ειχε περασει η denim...βλακεια μου... και ήθελα να σου πω να το τσεκάρεις....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts