darkblue Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ευτυχώς που υπάρχει το mame: Snow bros, shinobi, golden axe, rick dangerous I, II. Επίσης, Metal Mutant, Descent I, II, III, Stonekeep, Maniac Mansion, Day of the Tentacle, Larry ΟΛΑ, Monkey Island ΟΛΑ, Space Quest ΟΛΑ, Police Quest (τα πρώτα), The Dig Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Metal Mutant, Colorado, τι μου θύμισες. Τι παιχνιδάρες που έβγαζε η Silmarils. :) Edited April 27, 2014 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper71 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 (edited) Συμφωνω απολυτα για golden axe προσπαθησα να το βρω αλλα τελικα βολευτηκα με double dragon 1 k 2 απο ραλακια το outrun ισως το πρωτο που ειχα δει με τιμονιερα το επιτραπεζιο tekhan world cup 90 το kabal. Ξερει κανενας αν υπαρχει το wonder boy in monster land αυτο που αγοραζες πανοπλιες σπαθια κ τετοια βρισκω ενα αλλο wonder boy αυτο οχι ομως Επισης shinobi εχει βρει κανενας οχι με τον σκυλο το κλασσικο το 1 Σε PS3, X360 θα τα βρεις (Wonderboy in Monsterland & Shinobi), ενώ και σε PC ολες οι εκδοσεις ROMS για ΜΑΜΕ τα εχουν μεσα. Δικα μου αγαπημενα: Bubble Bobble, BombJack I & II, Cabal, Green Beret, Karnov, Shinobi, Outrun (όλα), Super Hangon, Double Dragon I&II, Renegade, Golden Axe, 3 Wonders, Tehkan World Cup, Turrican, Sega Rally 1 & 2, MetalSlug και σχεδόν ολα του C=64 & της Amiga!! Edited May 6, 2014 by Viper71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 http://techblog.gr/videogames/tetris-is-30-the-history-of-the-most-famous-game-9876/ Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 και τι δε θα δινα να πάρω ένα αταρι και να λιώσω στο gaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 η ενα υπερμεγιστο game boy!! xaxaxa:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 και τι δε θα δινα να πάρω ένα αταρι και να λιώσω στο gaming Εμενα μου λες.. Wonder boy Wonder boy in Monsterland Paperboy Rainbow Island Pretty Soldier Sailor Moon Tron Flicky Bubble Bobble Puzzle Bobble Pitfall Fantastic Dizzy Metal Slug Final Fight Prince of Persia CAPTAIN COMMANDO και φυσικα πολλα πολλα ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλησπέρααα! Ψάχνω πως λέγεται ένα παλιό παλιό παιχνίδι (arcade) Δισδιάστατο φυσικά, σε στυλ Wonder Boy. Οι παίκτες ήταν ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι (ξανθο) με μεγάλο κεφάλι και ρούχα για σαφάρι. Το θέμα στην πρώτη πίστα ήταν ένα δάσος όπου σε κάποιο σημείο είχε έναν καταράκτη και πηδούσες σε μια βάρκα για να περάσεις απέναντι. Δεν δίνω και πολλά στοιχεία αλλά ήμουν μωρό τότε οπότε... Ευχαριστώ εκ των προτέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλησπέρααα! Ψάχνω πως λέγεται ένα παλιό παλιό παιχνίδι (arcade) Δισδιάστατο φυσικά, σε στυλ Wonder Boy. Οι παίκτες ήταν ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι (ξανθο) με μεγάλο κεφάλι και ρούχα για σαφάρι. Το θέμα στην πρώτη πίστα ήταν ένα δάσος όπου σε κάποιο σημείο είχε έναν καταράκτη και πηδούσες σε μια βάρκα για να περάσεις απέναντι. Δεν δίνω και πολλά στοιχεία αλλά ήμουν μωρό τότε οπότε... Ευχαριστώ εκ των προτέρον! Δεν λες αυτό;;; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Δεν λες αυτό;;; Όχιι δυστυχώς δεν είναι αυτό, ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina1k Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ρε παιδια ήταν ένα game τύπου pacman που λεγόταν pac-puz νομίζω ή κάπως έτσι. Και ήταν σαν παζλ η κάθε πίστα, έπεφταν και κάτι πέτρες πάνω σου άμα δε πρόσεχες! Το θυμάται κανείς? Δεν το βρίσκω με τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 atari Crystal Castles δεν το επεξε κανεις ? https://www.youtube.com/watch?v=70k3iIsDH1w ηταν και ενα καουμποικο με 2 πιστολαδες που πιροβολουσε ο ενας τον αλον με στυλ πινκ πονκ απο τα εμποδια το πρωτο μου multi! στα ουφαδικα double dragon teris wonder boy που ακομα που και που ριχνω καμια ματια στα μαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Τα ΜΑΜΕ κάνουν φοβερή δουλειά και συνέχεια ανανεώσεις με προσθήκες νέων ρομ διαρκώς. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papaG92 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 πάρα πολλά... όπως... Paperboy Wonder boy Wonder boy in Monsterland Rainbow Island Pretty Soldier Sailor Moon Tron Flicky Fantastic Dizzy Prince of Persia Παράθεση One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Το project zero (ή fatal frame στην Αμερική) το έχει παίξει κάποιος?Το 1,2,3 βγήκαν στο ps2 το 1,2 βγήκαν στο xbox και το 2,4 στο wii. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Σαν νεότερος σε ηλικία, για μένα παλιό και αξέχαστο είναι το NFS Underground 2. Άπειρες ώρες λιωσίματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramacar Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Το Faery Tale σε Amiga το θυμάται κανείς? To Κick off επίσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 πάρα πολλά... όπως... Paperboy Wonder boy Wonder boy in Monsterland Rainbow Island Pretty Soldier Sailor Moon Tron Flicky Fantastic Dizzy Prince of Persia Τα θυμαμαι ολα αυτα, παλια αγαπημενα μου Το project zero (ή fatal frame στην Αμερική) το έχει παίξει κάποιος?Το 1,2,3 βγήκαν στο ps2 το 1,2 βγήκαν στο xbox και το 2,4 στο wii. Προσφατα τα αγορασα και τα τρια για το PS2.. Ξεκινησα με το 2, στο οποιο και εχω κανει μεγαλη προοδο.. Ωραιο σεναριο, πολυ creepy ατμοσφαιρα και γενικοτερα παιχνιδαρα Το 1 και το 3 τα ειδα λιγο και φαινονται πολυ καλα επισης, αλλα θα αργησω να ασχοληθω ακομα.. Υπεροχη σειρα και... πανακριβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Τα θυμαμαι ολα αυτα, παλια αγαπημενα μου Προσφατα τα αγορασα και τα τρια για το PS2.. Ξεκινησα με το 2, στο οποιο και εχω κανει μεγαλη προοδο.. Ωραιο σεναριο, πολυ creepy ατμοσφαιρα και γενικοτερα παιχνιδαρα Το 1 και το 3 τα ειδα λιγο και φαινονται πολυ καλα επισης, αλλα θα αργησω να ασχοληθω ακομα.. Υπεροχη σειρα και... πανακριβη Αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε!Πάντως κατά την γνώμη μου και το 1 αξίζει! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε!Πάντως κατά την γνώμη μου και το 1 αξίζει! Nαι σιγουρα, αν δεις βαθμολογιες ολα ειναι αριστα, με το 2 να προηγειται *τι ωραια η στιγμη που δονειται το χειριστηριο και δεν ξες απο που θα σου ερθει..:Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το project zero (ή fatal frame στην Αμερική) το έχει παίξει κάποιος?Το 1,2,3 βγήκαν στο ps2 το 1,2 βγήκαν στο xbox και το 2,4 στο wii. Το 1 το είχα παίξει στο ps2 και νομίζω το έχω ακόμα. Το πήρα επειδή γενικά μου άρεσαν τα survival horror και είχα ήδη παίξει τα τοπ της εποχής (βλέπε Silent Hill 2) Τελικά το γούσταρα περισσότερο από άλλους και καλά μεγάλους τίτλους. Ο τρόπος παιχνιδιού μ τη φωτογραφική ήταν καινοτομία για game και μου άρεσε πολύ. Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 παιδια ενα δυσκολο,ψαχνω ενα παιχνιδι για σουπερ νιντεντο δεν θυμαμαι τιτλο και δεν μπορω να το βρω σε αναζητηση ειναι rpg στυλ ζελντα(δηλαδη νεαρος με σπαθι και κινησεις/μαχες σε πρωτο χρονο)οχι final fantasy /chrono με μαχες επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Aaaaztec84, το Secret on Mana μηπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Aaaaztec84, το Secret on Mana μηπως; οχι -θυμιζει πιο πολυ κατι σε ζελντα με αλουντρα απο πσ1-πολυ σπανιο-ελλαδα παιζει να μην ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mars33 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 chrono triger μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts