vazos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εχει παρατηρήσει κανείς μετα την φόρτιση οτι πέφτει γρηγορα η μπαταρία?? δλδ απο το 100 μεχρι το 70 πέφτει παρα πολυ γρηγορα και δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθόλου... Ενω μετά παει κανονικά. Το κανει και σε εμένα (αλλά απο 100 έως 90)μετα όλα οκ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το κανει και σε εμένα (αλλά απο 100 έως 90)μετα όλα οκ οταν το αφηνω λιγη ωρα μου το κανει κι εμενα....δοκιμαστε να το αφησετε πιο πολλες ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 οταν το αφηνω λιγη ωρα μου το κανει κι εμενα....δοκιμαστε να το αφησετε πιο πολλες ωρες Και όλο το βράδυ που το αφήνω στην φόρτιση,το πρωει που το βγάζω με λίγο χρήση παει για πλάκα 90 μετά πέφτει κανονικά Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forzapane6 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 ευχαριστώ φίλε μου!με singapore το έχω παραγγείλει!οπότε σε καμιά 20ρια μέρες υπολογίζω γιατί έχει περάσει ήδη μια εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 ευτυχώς το ηχείο παει καλύτερα παντως σαν να ξεμπουκωσε Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harah Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Κι εμένα το έκανε με μια sandisk 16gb. Εγώ αφού την έβαλα και δεν την εβλεπε, έκανα restart (με την κάρτα μέσα) και αφού bootαρε κανονικά την είχε πλεον αναγνωρίσει. Στο ένα κινητό μου την αναγνώρισε κανονικά με restart, στο αλλο δεν τη βλέπει καθόλου και για κανένα λόγο. Δε θέλω να το στειλω πίσω όμως και να περιμένω πάλι, λέω να το κρατήσω έτσι και όποτε θέλω θα συνδέω το φλασάκι με OTG καλώδιο. Έτσι κι αλλιώς δεν αποθηκεύει εφαρμογές στη sd στο καλό κινητό που προσπάθησα, μόνο για ταινίες και μουσική, βάζω και το φλασάκι. Εκτός αν μου διαφεύγει κάποια άλλη χρήση της sd card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Αν θελετε να καταργησετε την οθονη με το ρολοι στη αρχη,κατεβαστε το root browser μετα παμε system-app και κανουμε μετονομασια το αρχείο cooee_find7_lock.apk σε cooee_find7_lock.apk.bak. Ετσι θα εμφανιζεται η εικονα που εχουμε επιλεξει εμεις,με ενα κυκλακι για ξεκλειδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 ακόμα δεν έχει στρώσει η αφη παντως πχ. στο μηνυμα. αλλα ντάλον πατιούντε Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Σκεφτομουν να αγορασω το ΖΤΕ Blade S6 αλλα επεσα πανω στo X9 και πιστευω οτι ειναι πιο VFM αγορα. Πρεπει να προσεξω ή να ρωτησω κατι πριν την αγορα του (θα το αγορασω απο aliexpress);; Eχει κανενα σημαντικο μειον σαν συκσευη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Σκεφτομουν να αγορασω το ΖΤΕ Blade S6 αλλα επεσα πανω στo X9 και πιστευω οτι ειναι πιο VFM αγορα. Πρεπει να προσεξω ή να ρωτησω κατι πριν την αγορα του (θα το αγορασω απο aliexpress);; Eχει κανενα σημαντικο μειον σαν συκσευη;; Καθολου vfm αγορα δεν ειναι οταν στα ιδια λεφτα παιζουν Coolpad F1,ZTE V5,Jiayu F2,Elephone P6000. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Σκεφτομουν να αγορασω το ΖΤΕ Blade S6 αλλα επεσα πανω στo X9 και πιστευω οτι ειναι πιο VFM αγορα. Πρεπει να προσεξω ή να ρωτησω κατι πριν την αγορα του (θα το αγορασω απο aliexpress);; Eχει κανενα σημαντικο μειον σαν συκσευη;; Εγω το πηρα απο minideal,το κινητο ειναι απιστευτο,φοβερη ποιοτητα κατασκευης,πολυ γρηγορο δεν κολαει πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καθολου vfm αγορα δεν ειναι οταν στα ιδια λεφτα παιζουν Coolpad F1,ZTE V5,Jiayu F2,Elephone P6000. Τα περισσοτερα απ αυτα απορριπτονται κυριως λογω διαστασεων και βαρους. Μονο το Red Bull ισως να ξανακοιτουσα... Εγω το πηρα απο minideal,το κινητο ειναι απιστευτο,φοβερη ποιοτητα κατασκευης,πολυ γρηγορο δεν κολαει πουθενα. Ευχαριστω για την απαντηση αλλα εχω συνηθισει να αγοραζω απο ali...Κατι που ισως πρεπει να ρωτησω-ζητησω απο τον πωλητη ή να προσεξω;; Υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις ή rom;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Τα περισσοτερα απ αυτα απορριπτονται κυριως λογω διαστασεων και βαρους. Μονο το Red Bull ισως να ξανακοιτουσα... Ευχαριστω για την απαντηση αλλα εχω συνηθισει να αγοραζω απο ali...Κατι που ισως πρεπει να ρωτησω-ζητησω απο τον πωλητη ή να προσεξω;; Υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις ή rom;; To minideal ειναι πολυ αξιοπιστο ,και το ali καλο δε λεω αλλα αργουν πολυ συνηθως στελνουν με china post , το minideal με sgpost και δινει δωρο screen protector κ θηκη , της πλακας βεβαια τα δωρα αλλα τζαμπα ειναι ,και εχει και τη σιγουρια του paypal Διαφορετικες εκδοσεις δεν υπαρχουν , μονο χρωματα για να διαλεξεις , για κοπελα το χρυσο ειναι must Ψηθηκα και εγω και το παραγγειλα για τη γυναικα μου απο minideal 126,9 ευρα , θα καβατζωσω το redmi2 που εχει τωρα αυτη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καθολου vfm αγορα δεν ειναι οταν στα ιδια λεφτα παιζουν Coolpad F1,ZTE V5,Jiayu F2,Elephone P6000.Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ, τι παραπάνω έχουν αυτές οι συσκευές από το Χ9? Μια ματιά που έριξα στα χαρακτηριστικά τους δεν είδα κάποιο να διαφέρει σημαντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) http://www.kimovil.com/en/compare/coolpad-f1-8297,cubot-x9,elephone-p6000,zte-v5-red-bull-8gb-2GB απο αυτα το elephone p6000 ξεχωριζει σαν χαρακτηριστικα (καρτα γραφικων mali T760, 4G, μπαταρια 2700mA,χανει ομως στην cpu που ειναι 4πυρινη vs 8πυρινη του x9 )αλλα το χ9 ειναι πολυ πιο μπροστα απο τα αλλα σαν σχεδιαση (εχει ιδια σχεδιαση κ χαρακτηριστικα με το lenovo S90-αντιγραφη iphone6 κι αυτο :lol: -που εχει 250 ευρω σχεδον η 2gb εκδοση του lenovo ,2πλασια τιμη δηλαδη) Edited March 24, 2015 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 για θήκες και ζελατινα εκτός απο ebay ξέρετε που μπορούμε να βρούμε πιο φθηνα? για ΄θηκη ebay έχει μονο σε αυτό το στυλ http://www.ebay.com/itm/1pcs-New-Brand-Flip-PU-Leather-Cover-Case-Fits-for-Cubot-X9-Android-mobile-phone-/271758037471?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item3f460a91df και ζελατίνα τις έχει όλες με μεταφορικά δεν συμφέρει.... Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 για θήκες και ζελατινα εκτός απο ebay ξέρετε που μπορούμε να βρούμε πιο φθηνα? για ΄θηκη ebay έχει μονο σε αυτό το στυλ http://www.ebay.com/itm/1pcs-New-Brand-Flip-PU-Leather-Cover-Case-Fits-for-Cubot-X9-Android-mobile-phone-/271758037471?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item3f460a91df και ζελατίνα τις έχει όλες με μεταφορικά δεν συμφέρει.... Aliexpress εψαξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ναι ειδα οτι εχει λιγο καλύτερες τιμές...αλλά πλαστικη θηκη δεν εχει πολλές..Μονο σαν πορτοφόλι... Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 για θήκες και ζελατινα εκτός απο ebay ξέρετε που μπορούμε να βρούμε πιο φθηνα? για ΄θηκη ebay έχει μονο σε αυτό το στυλ http://www.ebay.com/itm/1pcs-New-Brand-Flip-PU-Leather-Cover-Case-Fits-for-Cubot-X9-Android-mobile-phone-/271758037471?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item3f460a91df και ζελατίνα τις έχει όλες με μεταφορικά δεν συμφέρει.... εχω παρει τη συγκεκριμενη θηκη 1.δεν ξερω αν φταιει ο τροπος αποστολης αλλα εχει ενα στραβωμα στο καπακι με αποτελεσμα να μην καθεται ισια 2.δεν εχει μαγνητακι να κλεινει 3.δεν φαινεται το led για τις ειδοποιησεις 4.επειδη δεν εχει μαλλον τον αισθητηρα που εχουν τα samsung ας πουμε, καμια φορα οταν σε καλουν επειδη θεωρει οτι "ακουμπαει" καπου πχ μαγουλο δεν ανοιγει η οθονη να σου δειξει ποιος σε παιρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλησπερα,το κινητο ειναι καλο?Αξιζει τα λεφτα του?Η μπαταρια αλλαζει αμα χρειστη αλλαγη η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπερα,το κινητο ειναι καλο?Αξιζει τα λεφτα του?Η μπαταρια αλλαζει αμα χρειστη αλλαγη η μπαταρια? Καλημερα, τα λεφτα του σιγουρα τα αξιζει γιατι αν το σκεφτεις ειναι πολυ φτηνο για τα χαρακτηριστικα του, το θεμα ειναι οτι στα λεφτα αυτα υπαρχουν καμποσα τηλεφωνα με παρομοια χαρακτηριστικα οπτε το θεμα ειναι αν σου αρεσει τελικα αυτο η καποιο αλλο Η μπαταρια δεν ειναι αποσπομενη οπως στα αλλα κινητα ,αλλα ειδα στο youtube και την εβγαζαν αλλα ξεβιδωναν το τηλεφωνο απο πισω Δεν ηταν και δυσκολο ,αλλα εκτος αυτο μεχρι να σου χαλασει η μπαταρια θα εχουν βγει καλυτερα κινητα και θα προτιμησεις μαλλον να αλλαξεις κινητο παρα μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλημερα, τα λεφτα του σιγουρα τα αξιζει γιατι αν το σκεφτεις ειναι πολυ φτηνο για τα χαρακτηριστικα του, το θεμα ειναι οτι στα λεφτα αυτα υπαρχουν καμποσα τηλεφωνα με παρομοια χαρακτηριστικα οπτε το θεμα ειναι αν σου αρεσει τελικα αυτο η καποιο αλλο Η μπαταρια δεν ειναι αποσπομενη οπως στα αλλα κινητα ,αλλα ειδα στο youtube και την εβγαζαν αλλα ξεβιδωναν το τηλεφωνο απο πισω Δεν ηταν και δυσκολο ,αλλα εκτος αυτο μεχρι να σου χαλασει η μπαταρια θα εχουν βγει καλυτερα κινητα και θα προτιμησεις μαλλον να αλλαξεις κινητο παρα μπαταρια Μπορείς να μου πεις ποια κινητά έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά? Έψαξα στο minideal αλλά δεν βρήκα. Άμα δεν γίνετε εδώ και μέσω πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Μπορείς να μου πεις ποια κινητά έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά? Έψαξα στο minideal αλλά δεν βρήκα. Άμα δεν γίνετε εδώ και μέσω πμ. εδω ενα συγκριτικο με διαφορα στην τιμη αυτη περιπου http://www.kimovil.com/en/compare/coolpad-f1-8297,cubot-x9,elephone-p6000,zte-v5-red-bull-8gb-2GB απο αυτα το elephone p6000 ξεχωριζει σαν χαρακτηριστικα (καρτα γραφικων mali T760, 4G, μπαταρια 2700mA,χανει ομως στην cpu που ειναι 4πυρινη vs 8πυρινη του x9 )αλλα το χ9 ειναι πολυ πιο μπροστα απο τα αλλα σαν σχεδιαση (εχει ιδια σχεδιαση κ χαρακτηριστικα με το lenovo S90-αντιγραφη iphone6 κι αυτο :lol: -που εχει 250 ευρω σχεδον η 2gb εκδοση του lenovo ,2πλασια τιμη δηλαδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 εδω ενα συγκριτικο με διαφορα στην τιμη αυτη περιπου Ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια!!Ψαχνω ενα καλο κινητο γιατι θελω να κανω δωρω στην αδελφη μου!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Επειδη το θέλω παρα πολυ το συγκεκριμένο κινητο πείτε μου σας παρακαλώ πιο είναι το καλύτερο site να το παραγγείλω και εκτός από τα 125-130 ευρώ που κοστίζει στα site minideal κτλπ αν θα χρειαστεί να πληρώσω και τελωνείο ή κάποιο άλλο φόρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts