alknik Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Έχει flasharei κανείς την v19 να μας πει αν διορθώνει το touch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω διαφανες case καθώς και back case για Χ9? Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Τόσο στο aliexpress όσο και στο ebay υπάρχουν αρκετές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά.Είμαι με v18 και πολύ ευχαριστημένος.Τώρα μου βγήκε ενημέρωση για v20.Την κάνω ή όχι? Edited October 14, 2015 by nikolaos8 Συντακτικό λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Είμαι με v18 και πολύ ευχαριστημένος.Τώρα μου βγήκε ενημέρωση για v20.Την κάνω ή όχι? Κ σε μενα βγηκε η ενημερωση για την 20 κ ειμαι με την 18! Αν δοκιμασει κανεις ας μας πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Την πέρασα χθες το βράδυ στο κινητό της γυναίκας μου, 5 λεπτά δουλειά είναι. Είχε την V18 πριν, ούτε πριν είχα κανένα πρόβλημα και ως τώρα όλα καλώς. (Αλλιώς θα με είχε φάει η γκρίνια). Διαφορές δεν παρατήρησα στα μενού, απο ότι κατάλαβα (το γράφει και στο log του update) η ενημέρωση έχει bug fixes. Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 ωραία.θα την κάνω και εγω στο κινητό.μέχρι τώρα με την 18 κανένα πρόβλημα.μόνο ενα θέμα με τον ήχο είχα αλλά τώρα δεν το έχω πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Την πέρασα χθες το βράδυ στο κινητό της γυναίκας μου, 5 λεπτά δουλειά είναι. Είχε την V18 πριν, ούτε πριν είχα κανένα πρόβλημα και ως τώρα όλα καλώς. (Αλλιώς θα με είχε φάει η γκρίνια). Διαφορές δεν παρατήρησα στα μενού, απο ότι κατάλαβα (το γράφει και στο log του update) η ενημέρωση έχει bug fixes. ωραία.θα την κάνω και εγω στο κινητό.μέχρι τώρα με την 18 κανένα πρόβλημα.μόνο ενα θέμα με τον ήχο είχα αλλά τώρα δεν το έχω πια. Ρε παιδιά... Στην 18 δεν έχετε πρόβλημα με το touch; Πώς γίνεται αυτό; Δηλαδή αν κρατήσετε πατημένο το εικονίδιο κάποιας εφαρμογής ,δεν τρεμοπαιζει σαν να κινείτε το δάχτυλο σάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Ρε παιδιά... Στην 18 δεν έχετε πρόβλημα με το touch; Πώς γίνεται αυτό; Δηλαδή αν κρατήσετε πατημένο το εικονίδιο κάποιας εφαρμογής ,δεν τρεμοπαιζει σαν να κινείτε το δάχτυλο σάς; Όχι κανένα θεμα με 18.Πείστηκα και μάλλον θα πάω για v20 τωρα! ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την πέρασα χθες το βράδυ στο κινητό της γυναίκας μου, 5 λεπτά δουλειά είναι. Είχε την V18 πριν, ούτε πριν είχα κανένα πρόβλημα και ως τώρα όλα καλώς. (Αλλιώς θα με είχε φάει η γκρίνια). Διαφορές δεν παρατήρησα στα μενού, απο ότι κατάλαβα (το γράφει και στο log του update) η ενημέρωση έχει bug fixes. Χαχα πες το ψεμματα.Και εγώ το σκεφτόμουνα να το κάνω στη μάνα μου,θα σε εμπιστευτώ τώρα όμως :p :p Edited October 15, 2015 by nikolaos8 Συντακτικο λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ρε παιδιά... Στην 18 δεν έχετε πρόβλημα με το touch; Πώς γίνεται αυτό; Δηλαδή αν κρατήσετε πατημένο το εικονίδιο κάποιας εφαρμογής ,δεν τρεμοπαιζει σαν να κινείτε το δάχτυλο σάς; Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, ούτε με την 18 ούτε με την 16 που είχε μέσα όταν είχα πάρει το κινητό. Το είχα δοκιμάσει πολλές φορές, το είχα διαβάσει εδώ ότι κάποιοι είχαν πρόβλημα αλλα το δικό μου ευτυχώς τίποτα. Την 18 την πέρασα τέλη Ιουνίου που πήρα το κινητό στα χέρια μου. Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ειμαι με την v11 με root και TWRP recovery. Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να κανω τις αναβαθμισεις θα τα χασω ολα? μηνυματα, προγραμματα...ολα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Όχι κανένα θεμα με 18.Πείστηκα και μάλλον θα πάω για v20 τωρα! ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχα πες το ψεμματα.Και εγώ το σκεφτόμουνα να το κάνω στη μάνα μου,θα σε εμπιστευτώ τώρα όμως :p :p Εγώ που το έχω κάνει ρουτ (Kingroot) τι πρέπει να κάνω για να μη ξαναστεινω το τηλέφωνο από την αρχή;; Σ.Σ. Ειμαι με την 18 Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Ειμαι με την v11 με root και TWRP recovery. Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να κανω τις αναβαθμισεις θα τα χασω ολα? μηνυματα, προγραμματα...ολα??? Ναι... root και twrp όμως δεν χάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλησπέρα. Επειδή θέλω να το αγοράσω δώρο για τη γυναίκα μου ξέρετε αν το πάρω από minideal αν θα πληρώσω τελωνείο;;;; πρέπει να προσέξω κάτι; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Εφόσον το στείλουν με απλό ταχυδρομείο, όχι, δε θα περάσει τελωνείο. Έτσι όμως υπολόγιζε 20 με 30 ημέρες να φτάσει στα χέρια σου. Αν επιλέξεις γρήγορη μεταφορά τα στέλνουν με DHL, θα το έχεις σε μια βδομάδα αλλα θα περάσει τελωνείο. Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ναι... root και twrp όμως δεν χάνονται. αν ομως μενει το root και το TWRP φανταζομαι οτι δεν θα με αφηνει να κανω τις αναβαθμισεις...!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Αν το αγοράσω από ελληνικό κατάστημα θα έχει κανονικά playstore μέσα κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Έχω δει το ίδιο από ελληνικό κατάστημα, το είχε πάρει φίλος που βιαζόταν γιατί είχε μείνει απο συσκευή και δε μπορούσε να περιμένει 25 μέρες. Το κινητό είναι ακριβώς το ίδιο, έχει playstore και Ελληνικά, όπως και αυτά που έρχονται απο τα μαγαζιά της Κίνας. Το μόνο που το πληρώνεις 180€ συν έξοδα αποστολής. (80€ καπέλο δηλαδή) Αν το αγοράσω από ελληνικό κατάστημα θα έχει κανονικά playstore μέσα κλπ? Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Υπαρχει δυνατοτητα να βρουμε το stock recovery του X9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 έχω την ν 18 έκδοση firmware και όταν κάνω έλεγχο για νεότερη έκδοση μου λέει ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη.κάποιοι πιο πάνω λένε ότι έχει βγει η ν 19.πως μπορώ να την κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εμένα στης γυναίκας μου δε μου εμφάνισε ποτέ την V19, μου πήγε κατευθείαν στην V20. Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Μάλλον έχει αποσυρθεί προς το παρόν η version 20 γιατιί και σε μένα τώρα με v18 λέει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Επίσης έχεις κανείς πρόβλημα με το notification led(λαμπάκι)?ΣΕ σας αναβοσβήνει?Γιατί σε μένα πλέον,όταν έχω ειδοποίηση μένει μονίμως αναμμένο(μέχρι να ανοίξω την όποια ειδοποίηση) και μου ρουφάει αβυσσαλέα τη μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmike Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 "και μου ρουφάει αβυσσαλέα τη μπαταρία..." Φοβερό, καταπληκτικό, απίστευτο !!! Τι "λαμπάκι" φοράει; 100 Watt αλογόνου; Να 'σαι καλά !!! Υ.Γ. Και το δικό μου μόνιμα αναμμένο μένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 "και μου ρουφάει αβυσσαλέα τη μπαταρία..." Φοβερό, καταπληκτικό, απίστευτο !!! Τι "λαμπάκι" φοράει; 100 Watt αλογόνου; Να 'σαι καλά !!! Υ.Γ. Και το δικό μου μόνιμα αναμμένο μένει. χαχα,γλαφυρός και παραστατικός. αα νόμιζα ρουφάει αλλά μάλλον έτσι ήταν πάντα.οκ,κομπλε τοτε.Θα πάιξω με greenify :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Θα πάιξω με greenify :) Το οποίο για να παίξει σωστά χρειάζεται xposed framework. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts