Jump to content

Cubot X9

arisg90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε FOZ ευχαριστώ, δεν κολλάει με αυτό τον τρόπο αλλά με ενδιαφέρει να "πετάει" και το κυκλάκι όταν μου έρχεται ειδοποίηση και με την απενεργοποίηση της εικόνας συνομιλητών δεν συμβαίνει. Για ποιο λογο τρώει αυτό το κόλλημα το κινητό μας; Δεν έπρεπε να το κάνει. Άλλη λύση υπάρχει;

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα κ χριστος ανεστη..εχω ενα προβλημα παιδια μια βοηθεια οταν παιρνω η με παιρνουν τηλεφωνο μπορω να ακουσω μονο οταν βαλω ανοιχτη ακροαση ξερεις κανεις τι συμβαινει το αντιμετώπισε κανεις αλλος?οταν το πηρα εβαλα ακουσ τικα κ οταν το εβαζα μεχρι τερμα δεν τα αναγνωριζε επρεπε να το εχω λιγο εξω τι γινετε?καμια ιδεα

Εχω και εγω το Cubot x9 και αντιμετοπιζω προβλημα με το fb messenger. Συγκεκριμενα μολις κατεβασω την εφαρμογη λειτουργει φυσιολογικα δηλαδη εμφανιζει τις εικονες των συνομιλιτων στην αρχικη οθονη αλλα μετα σταματαει να τις εμφανιζει ενω απο την μπαρα των ειδοποιησεων οταν παταω την συνομιλια παγωνει ολο το συστημα και ξεκολλαει μονο με σβησιμο και ανοιγμα της οθονης.Καπου διαβασα οτι με την εφαρμογη του slide lock locker θα λυνοταν το προβλημα αλλα δεν λυθηκε επισης διαβασα οτι αποτελει γενικοτερο προβλημα της συνεργασιας της εκδοσης android 4.4.4 με την συγκεκριμενη εκδοση του messenger αλλα αναρωτιεμαι αν εχετε κατι αλλο να προτινετε. Edited by pacopor
Xiaomi mi 9 lite

Εχω και εγω το Cubot x9 και αντιμετοπιζω προβλημα με το fb messenger. Συγκεκριμενα μολις κατεβασω την εφαρμογη λειτουργει φυσιολογικα δηλαδη εμφανιζει τις εικονες των συνομιλιτων στην αρχικη οθονη αλλα μετα σταματαει να τις εμφανιζει ενω απο την μπαρα των ειδοποιησεων οταν παταω την συνομιλια παγωνει ολο το συστημα και ξεκολλαει μονο με σβησιμο και ανοιγμα της οθονης.Καπου διαβασα οτι με την εφαρμογη του slide lock locker θα λυνοταν το προβλημα αλλα δεν λυθηκε επισης διαβασα οτι αποτελει γενικοτερο προβλημα της συνεργασιας της εκδοσης android 4.4.4 με την συγκεκριμενη εκδοση του messenger αλλα αναρωτιεμαι αν εχετε κατι αλλο να προτινετε.

To ρωτησαν στην προυγουμενη σελιδα.Ειναι γνωστο προβλημα του messenger δεν φταιει το κινητο

Πηγαινε στις ρυθμισεις στο messenger και απενεργοποιησε τις φωτογραφιες δεν θα κολλαει μετα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημερα κ χριστος ανεστη..εχω ενα προβλημα παιδια μια βοηθεια οταν παιρνω η με παιρνουν τηλεφωνο μπορω να ακουσω μονο οταν βαλω ανοιχτη ακροαση ξερεις κανεις τι συμβαινει το αντιμετώπισε κανεις αλλος?οταν το πηρα εβαλα ακουσ τικα κ οταν το εβαζα μεχρι τερμα δεν τα αναγνωριζε επρεπε να το εχω λιγο εξω τι γινετε?καμια ιδεα

κανε επαναφορα ρυθμισεων να δεις αν φτιαξει ,κανε και αναβαθμιση στην τελευταια version ,αλλιως δωσε το πισω για αλλαγη αφου ειναι στην εγγυηση

Ειναι λιγο πιο ευαισθητο το touch του..

Ειχα το ιδιο προβλημα με tablet και με ρομ update εφτιαξε

οποτε λογικα θα περιμενουμε update να στρωσει.

Καλησπερα και Χριστος Ανεστη! Παρελαβα την προηγουμενη εβδομαδα και εκτος του οτι εχει και πολλα αλλα προβληματα ( θα το στειλω πισω)

Ειναι και σε μενα επισης παρα πολυ ευαισθητη η οθονη. Για εσας που το εχετε πιο πολυ καιρο βλεπετε να εχει αλλαξει κατι??

Καλησπέρα !

Είδα λίγο τη συζήτηση και έχω προβληματιστεί αρκετά ! η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι άμεσα συσκευή και έτυχε να ψάξω σε κινέζικες μάρκες και έπεσε το μάτι μου σε αυτό. Τρομερά χαρακτηριστικά και ειδικά για τιμή από κίνα γιατί στα ελληνικά μαγαζιά... 185+

Αυτό που με τρομάζει με τα online που προτείνετε είναι η αντικατάσταση ή η επιδιόρθωση σε περίπτωση βλάβης.

Και απ ότι βλέπω έχει αρκετά θεματάκια..

Είχα στο μυαλό μου το Gigabyte Akta A4 αλλά είδα αυτό και το καθυστερό λιγάκι...

Θα ήθελα και τη γνώμη σας.. οι δύο συσκευές ψιλομοιάζουν η διαφορά είναι στη ram μόνο, αν δεν κάνω λάθος, νομίζω και τα δύο φοράνε Mali 450 και Octa 1.4Ghz.

Επίσης όπως είπα χρειάζομαι άμεσα συσκευή και η αγορά από κίνα ( και από εμπειρία από ebay ) θα μείνω κανά μήνα χωρίς συσκευή...

Η διαφορά είναι μεγάλη στη τιμή... 185 ελλάδα και 129 κίνα.. και αν το πάρω από κίνα πως θα υπάρχει service;

Ευχαριστώ !

αυτο με την αφη δεν εχει φτιαξει σε μενα , ειδικα στο μήνυμα αγανακτώ, δεν πατιεται καθολου γρηγορα η αφή . ειχα συνηθίσει και με iphone και μάλλον μου φαινεται βουνό. πρεπει να πατας πολύ σταθερα τα γράμματα...

Mobile User: iphone 5 16gb

Tablet User: ipad mini retina 4g

έχω τρελαθεί με αυτά που βλέπω.... τι γίνεται... lenovo και ZTE που όσο να ναι κυκλοφορούν παραπάνω στην ελληνική αγορά μισή τιμή και πιο κάτω... μάλλον ζω σε άλλο πλανήτη !

Ήθελα να ρωτήσω όμως κάτι όπως είπα και παραπάνω.

Τι ασφάλεια έχουν;

Αν τυχών πάθει κάτι, βέβαια βγαίνω λίγο εκτός, διότι αναφέρομαι κυρίως σε στις δύο παραπάνω μάρκες, αλλά το ίδιο θέλω να μάθω και για το cubot, τι γίνεται; Που θα το πάμε ; Υπάρχουν αντιπροσωπίες Ελλάδα ή συνεργάτης για επισκευή ;

Βρήκα τα online shop αυτά από την πρώτη σελίδα του post και έψαξα μόνο στα Gearbest minideal kai efox, Όλα αυτά είναι από κίνα;

Υπάρχει κάτι εντός Ευρώπης που είναι πιθανό να υποστηρίζει επισκευή στην Ελλάδα;

Όλα αυτά σε ένα βράδυ μου έπεσαν πολλά... :O

Η cubot έχει αντιπροσωπία στην Ελλάδα (στην Πάτρα αν δεν κάνω λάθος) και φυσικά έχει και η Lenovo. Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να στείλεις σε αυτές μια συσκευή που αγοράστηκε από Κίνα, αν αναγνωρίζουν κάποια εγγύηση και πως αποδεικνύεται η ημερομηνία αγοράς (η απόδειξη PayPal αρκεί?). Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει, είναι κάτι που αφορά πολύ κόσμο.

Έχω το κινητό 2 εβδομάδες περίπου. Το μοναδικό θέμα που είχα ήταν με την αφή. Άλλαξα τις ρυθμίσεις σε καθυστέρηση παρατεταμενου άγγιγματος και ταχύτητα δείκτη και τώρα είναι οκ. Δοκιμάστε το

Έχω το κινητό 2 εβδομάδες περίπου. Το μοναδικό θέμα που είχα ήταν με την αφή. Άλλαξα τις ρυθμίσεις σε καθυστέρηση παρατεταμενου άγγιγματος και ταχύτητα δείκτη και τώρα είναι οκ. Δοκιμάστε το

λες ε; πω έχω μπει σε τρομερό δίλημμα. θα κάτσω να διαβάσω πάλι πιο προσεχτικά όλη τη συζήτηση να δω αυτοί που το έχουν τι λένε. Αν και όπως το κόβω με βλέπω από ελληνικό να το παίρνω !

Edit: εκτός των καταστημάτων απο skroutz απο Ελλάδα που η τιμή ειναι στα ύψη υπάρχεκάποιεςος τρόπος να έρθει γρήγορα σε καλύτερη τιμή;

Edited by NinjTsax

λες ε; πω έχω μπει σε τρομερό δίλημμα. θα κάτσω να διαβάσω πάλι πιο προσεχτικά όλη τη συζήτηση να δω αυτοί που το έχουν τι λένε. Αν και όπως το κόβω με βλέπω από ελληνικό να το παίρνω !

Edit: εκτός των καταστημάτων απο skroutz απο Ελλάδα που η τιμή ειναι στα ύψη υπάρχεκάποιεςος τρόπος να έρθει γρήγορα σε καλύτερη τιμή;

Vickmall eu warehouse. Από εκεί το πήρα εγώ, την επόμενη εργάσιμη παρέλαβα.

Vickmall eu warehouse. Από εκεί το πήρα εγώ, την επόμενη εργάσιμη παρέλαβα.

Ευχαριστώ ! το είχα δει και στις προηγούμενες σελίδες μπήκα και μου εμφανίζει μόνο δύο lenovo A8 που για να πω την αλήθεια το έβλεπα και αυτό ! να υποθέσω μόνο αυτά είναι τα stock;

Δεν ξέρω υπάρχει κάποια γνώμη σε σύγκριση με το lenovo A8;

Ευχαριστώ ! το είχα δει και στις προηγούμενες σελίδες μπήκα και μου εμφανίζει μόνο δύο lenovo A8 που για να πω την αλήθεια το έβλεπα και αυτό ! να υποθέσω μόνο αυτά είναι τα stock;

Δεν ξέρω υπάρχει κάποια γνώμη σε σύγκριση με το lenovo A8;

Για το Lenovo δεν έχω γνώμη.Δεν ξέρω κάποιον που το έχει. Τις προηγούμενες μέρες είχε στοκ. Μπορείς να τους στείλεις ένα email. Βέβαια βγαίνει 10 δολάρια παραπάνω από Κίνα αλλά δεν ήθελα να περιμένω 20μερες στην καλύτερη περίπτωση. Από ότι κατάλαβα στέλνουν από Θεσσαλονίκη.

Για το Lenovo δεν έχω γνώμη.Δεν ξέρω κάποιον που το έχει. Τις προηγούμενες μέρες είχε στοκ. Μπορείς να τους στείλεις ένα email. Βέβαια βγαίνει 10 δολάρια παραπάνω από Κίνα αλλά δεν ήθελα να περιμένω 20μερες στην καλύτερη περίπτωση. Από ότι κατάλαβα στέλνουν από Θεσσαλονίκη.

και γω εκεί κόλλησα... και στην ασφάλεια.. ! Μάλλον από ελληνικό έστω με 50 ευρώ παραπάνω ! αρκεί να αξίζει !

Το εβαλα στο μεσαιο το καθυστέρηση παρατεταμενου αγγιγματος και ειναι καπως καλύτερο, γιατι το παρατεταμενο ειναι πολυ αργο νομιζω...

Την ταχύτητα δεικτη που το βρηκες??

Mobile User: iphone 5 16gb

Tablet User: ipad mini retina 4g

Καλησπερα παιδια πριν μερικες μερες πηρα κ εγω το κινητο κ εχω ενα.προβλημα με το ακουστικο μιλησα με το geekbuying απο εκει που το πηρα κ μου εδωσαν να κατεβασω δυο συμπιεσμενα αρχεια το ενα.λεγετε tool for mtk 6589-6592 κ το αλλα cubot x9 Latest firnware τα κατεβασα τωρα προφανως πρεπει να τα περασω μεσω usb στο κινητο απο εκει κ περα τι κανω?

[/color]

Καλησπερα παιδια πριν μερικες μερες πηρα κ εγω το κινητο κ εχω ενα.προβλημα με το ακουστικο μιλησα με το geekbuying απο εκει που το πηρα κ μου εδωσαν να κατεβασω δυο συμπιεσμενα αρχεια το ενα.λεγετε tool for mtk 6589-6592 κ το αλλα cubot x9 Latest firnware τα κατεβασα τωρα προφανως πρεπει να τα περασω μεσω usb στο κινητο απο εκει κ περα τι κανω?

Φυσιολογικα δεν χρειαζεται να αντιγραψεις κανενα στο κινητο

to tool ειναι το προγραμμα για τον προγραμματισμο του κινητου

το ανοιγεις αφου εχεις συνδεσει το κινητο με usb με το pc κ κανεις αναζητηση του firmware που σουσ εδωσαν (απο τπ pc) και το κανεις flash

Αν σου λεγα οτι δεν καταλαβα θα ελεγες οτι ειμαι κ πολλη ασχετος???

Αφου δεν ξερεις για να μην μπλεκεις με flash κτλ το πιο απλο ειναι να κανεις αναβαθμιση απευθειας απο το κινητο . Πρεπει να εισαι συνδεμενος στο wifi

Η τελευαταια πρεπει να ειναι η

CUBOT_4271C_Z61W5_V11

Φυσιολογικα θα πρεπει να σου εβγαλε μονο του ειδοποιηση για διαθεσιμη ενημερωση

Το συγκεκριμενο κινητο δεν το εχω και δεν ξερω που βρισκεται η επιλογη ελεγχος για αναβαθμισεις μαλλον στις επιλογες στην τελευταια καρτελα σχετικα με το τηλεφωνο . και εκει θα δεις και ποια version εχεις

Το εβαλα στο μεσαιο το καθυστέρηση παρατεταμενου αγγιγματος και ειναι καπως καλύτερο, γιατι το παρατεταμενο ειναι πολυ αργο νομιζω...

Την ταχύτητα δεικτη που το βρηκες??

Ρυθμίσεις, γλώσσα και εισαγωγη

στο πόσο την εχεις την ταχυτητα δειχτη???

Πιο κάτω από την μέση.Άλλα νομίζω είναι ανάλογα πως θα το συνηθίσει κάποιος.