Jump to content

BrunetteReader

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BrunetteReader

  1. BrunetteReader

    Cubot X9

    Παιδια παιδια ΣΟΣ!!! Επεσε το κινητο κατω (πρωτη φορα) και τωρα η οθονη μαυρισε αλλα τα notifications (απο facebook πχ) ακουγονται, οπως δουλευει και το φωτακι των notification και η δονηση. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?? Το ειχα στειλει ξανα για επισκευη τον Νοεμβριο που μου εβγαλε εργοστασιακο προβλημα αλλα τα παιδια στην my24shop μου το εφτιαξαν και δεν ειχε προβλημα απο τοτε. Δυστυχως ομως φευγω για σεζον και χρειαζομαι τη συσκευη επειγοντως καθως δεν εχω αλλη! Προτασεις??? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
  2. BrunetteReader

    Cubot X9

    Και εμένα μου παρουσίασε τρεμούλιασμα χωρίς να είναι όμως κάτι ιδιαίτερο. Για το ηχείο, δεν έχω κάποιο πρόβλημα ακόμα. Δεν πρεπει κανονικά να επικοινωνήσουμε με την Cubot και να τους αναφέρουμε τα προβλήματα της νεας ενημερωσης? Είναι κρίμα τόσος κόσμος να έχει θέματα.
  3. BrunetteReader

    Cubot X9

    Παιδια ΣΩΘΗΚΑ με το Greenify! Μου κρατησε 2 μερες ανετα η μπαταρια! Φοβερη εφαρμογη!
  4. BrunetteReader

    Cubot X9

    Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!! Θα το δοκιμασω! :)
  5. BrunetteReader

    Cubot X9

    Καλησπερα! Παρα πολυ καλη η συσκευη, το μονο προβλημα που εχω και που δεν ειχα τις πρωτες μερες, ειναι η μπαταρια. Εχω κατεβασει το DU Battery Saver αλλα δεν ειδα ιδιατερη διαφορα. Σιγουρα καποια εφαρμογη ρουφαει πολυ αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποια. Ηδη εχω σβησει αρκετες υποπτες. Επειδη δεν ειμαι root, θυμηστε μου λιγο, το greenify ειναι μονο για rout? Εχετε να προτεινετε κατι αλλο?
  6. BrunetteReader

    Cubot X9

    Ευχαριστω πολυ!
  7. BrunetteReader

    Cubot X9

    Φιλη tulu που ειναι ρε συ αυτη η ρυθμιση και γω την εψαχνα προχθες και δεν την εβρισκα..
  8. BrunetteReader

    Cubot X9

    Παιδια! Τελικα μου κανανε αντικατασταση του κινητου απ'την my24shop και εκτος απ'αυτο επειδη κανανε και παραλαβη σε χρυσο γιατι οταν παρηγγειλα εγω δεν ειχανε, τους ειπα να μου το στειλουν σε χρυσο :p θα το εχω αυριο χωρις καμμια επιπλεον επιβαρυνση. Κατι ειναι και αυτο ε? Ελπιζω να μην εχω παλι θεματα με την οθονη Θεε μου!
  9. BrunetteReader

    Cubot X9

    Αυτο και μενα μου το'κανε και αναγκαστηκα να παω και να αλλαξω κωδικο!
  10. BrunetteReader

    Cubot X9

    Εγω με την καμερα δεν ειχα κανενα προβλημα! Πολυ καλες φωτος απλα ψαχτηκα και λιγο με τις ρυθμισεις.
  11. BrunetteReader

    Cubot X9

    Καλησπερα και Χριστος Ανεστη! Παρελαβα την προηγουμενη εβδομαδα και εκτος του οτι εχει και πολλα αλλα προβληματα ( θα το στειλω πισω) Ειναι και σε μενα επισης παρα πολυ ευαισθητη η οθονη. Για εσας που το εχετε πιο πολυ καιρο βλεπετε να εχει αλλαξει κατι??
  12. BrunetteReader

    Cubot X9

    Παιδια κατι τελευταιο. Καποιος μου ειπε πως πρεπει να κανω καποια αιτηση για να μου δωσουν καινουργια συσκευη τωρα, βεβαια εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο. Εχετε ακουσει εσεις κατι τετοιο?
  13. BrunetteReader

    Cubot X9

    Ωπα. Το DOA τι σημαινει? Σορρυ ειμαι λιγο καινουργια ακομα μ'αυτα. Ναι ρε συ και γω δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτα τα χαρτονακια. Δεν εδωσα κ πολυ σημασια ομως να σ πω την αληθεια. Εμενα για hardware μου κανει το προβλημα ετσι οπως το βλεπω αλλα οπως κ να'χει θα ζητησω καινουργιο.
  14. BrunetteReader

    Cubot X9

    Ναι επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν να το στειλω πισω με δικα τους εξοδα. Γι'αυτον ακριβως τον λογο το πηρα απο Ελλαδα κ οχι απο Κινα για να εχω γρηγορο service σε περιπτωση που χρειαστει κ δυστυχως χρειαστηκε. Αυτοι κατι μ ειπαν να το δει κ ο τεχνικος τους αλλα θα τους στειλω να τους πω οτι θελω αλλαγη συσκευης. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν φαγαμε φολα. Η καρτα σιμ ειναι που ακουγεται γιατι δεν ειναι καλα στερεωμενη στο κινητο.Το διαβασα και σε αλλες κριτικες στο ιντερνετ σε ολους ετσι ειναι μη σκας.
  15. BrunetteReader

    Cubot X9

    Μου ξανακολλησε το κινητο. Ειπα στην αρχη πως εχει καποια σημαδια φθορας στα κουμπια του δεξια η οχι? Ναι. Εχει και αυτο αλλα δεν θα με πειραζε τοσο εαν δουλευε κανονικα. Τωρα μου ξανακολλησε και το εκλεισα. Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια και θα σας ενημερωσω μολις παρω απαντηση! Και παλι ευχαριστω!
  16. BrunetteReader

    Cubot X9

    Ωραια, αλλαξα την γλωσσα και ναι αυτο λεει! Αρα εχει την τελευταια εκδοση...
  17. BrunetteReader

    Cubot X9

    Λοιπον.... επειδη τα εχει και ολα στα αγγλικα υποθετω πως εννοεις αυτο που λεει Kernel version? Αν ναι, τοτε λεει 3.4.67. Σορρυ ειμαι λιγο καινουργια μ'αυτα.
  18. BrunetteReader

    Cubot X9

    Αυτο ηταν που με ξενισε και μενα. Δεν υπηρχε ενημερωση συστηματος, ουτε το μενου ειναι ιδιο με αυτα που βλεπω σε βιντεακια. Φυσικα και επρεπε να συμβει μονο σε μενα αυτο χαχαχαχα ελεος! Επισης ειναι υπερευαισθητη η οθονη δεν ξερω αν το'χει αναφερει καποιος αλλος αυτο. Ναι η μια υποδοχη ανοιξε κ η αλλη οχι... Φφφφ.....
  19. BrunetteReader

    Cubot X9

    Καλησπερα στην παρεα... Καινουργιο μελος εδω! Σημερα παρελαβα το κινητο μου και γω απ'την my24shop και ηδη εχω προβληματα. Πρωτον η υποδοχη της TF καρτας δεν ανοιγει με αποτελεσμα να μην μπορω να την χρησιμοποιησω. Δευτερον, και σημαντικο. Η οθονη ωρες ωρες οταν κανω καποια τροποποιηση στις ρυθμισεις συνηθως, γινεται φουξ, αναβοσβηνει και κολλαει ολο το συστημα. Για να συνελθει πρεπει να το κλεισω και να το ξανανοιξω. Ξερει κανενας γιατι μπορει να γινεται αυτο? Τους εστειλα φυσικα μηνυμα και τους τα "εψαλα" γιατι θεωρω απαραδεκτο καινουργιο κινητο και να εχει απο τωρα θεματα και τωρα αναμενω απαντηση.
×
×
  • Create New...