dkan Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Μετά από firmware upgrade μέσω του επίσημου λογισμικού της εταιρείας το τηλέφωνο παρουσιάζει .Τι μπορεί να συμβαίνει;Το έκανα ξανά downgrade και πάλι upgrade αρκετές φορές και το πρόβλημα παραμένει. Δεν γνωρίζει κανείς κάτι; Να εξηγήσω ορισμένα πράγματα μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Το κινητό είχε την τελευταία stock rom.Είχα κάνει και το ΟΤΑ upgrade.Πριν μερικές ημέρες εντελώς ξαφνικά(ούτε τούμπες,ούτε πεσίματα) το τηλέφωνο ήταν αναμμένο αλλά δεν δούλευε καθόλου.Κανένα κουμπί και η οθόνη εντελώς μαύρη.Μόλις του έβαζα φορτιστή παρόλο που η μπαταρία ήταν 100% φορτισμένη,τότε δούλευε κανονικά.Άμα του έβγαζα τον φορτιστή δούλευε για λίγα λεπτά και μετά πάλι νεκρό.Αποφάσισα να του περάσω το τελευταίο firmware από το επίσημο site της εταιρείας και μόλις το τηλέφωνο άναψε πρώτη φορά παρουσίασε αυτό το πρόβλημα που φαίνεται στο video .Του έκανα πάλι downgrade πάλι upgrade με τα επίσημα λογισμικά και τίποτα.Το θέμα όμως είναι ότι το πρώτο πρόβλημα που είχε δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί,και ανάβει και δουλεύει κατά τα άλλα κανονικά. :lol: Edited January 18, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Φαίνεται να είναι hardware πρόβλημα... ελπίζω να μη σου το ξαναπαρουσιάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Φαίνεται να είναι hardware πρόβλημα... ελπίζω να μη σου το ξαναπαρουσιάσει. Δεν κατάλαβες.Το πρόβλημα με το flickering το έχει ακόμα δεν έφυγε.Απλά το πρώτο πρόβλημα που παρουσίασε,που δεν ανταποκρινόταν με τίποτα,παρά μόνο όταν του έβαζα τον φορτιστή,αυτό έχει εξαφανιστεί...... Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Δυστυχώς τότε μάλλον μιλάμε όντως για hardware πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegpzx Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 απο xda developers...δοκιμασμενο και δουλευει εκτος απο το κομματι με το twrp recovery, που μου κολλαγε το κινητο στην εκκινηση... χωρις kingoroot πλεον αλλα με το SuperSU... απλα ακολουθηστε τα βηματα...υπαρχει και διαφορα στον απ. χωρο (με χρηση βεβαια του Link2SD)... :) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62832791&postcount=139 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegpzx Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Τόσοι μήνες έχουν περάσει από την.κυκλοφορία της συσκευής. Ακόμα δεν έχει βρεθεί ένας τρόπος να μεγαλώσουμε το partition των εφαρμογών; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62832791&postcount=139 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 μπορείς να κάνεις τον οδηγό στα ελληνικά, δεν θέλω ροοτ μόνο partition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegpzx Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Οχι λογω ελλειψης χρονου...αλλα η διαδικασια ειναι σχετικα απλη...το ρουτ ισως και νανσι αναγκαιο για το παρτισιον...εμενα παντως τωρα ο κινεζος εχει χωρο μπολικο (με χρηση βεβαια Link2SD) παρολο που τον φουλαρα στις εφαρμογες. :) (εσ.αποθ.χωρος 4,11GB...Διαθεσιμο 3,29GB...Εφαρμογες 1,93GB... ) Edited January 27, 2016 by georgegpzx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα.εχω το doogee dg700 tinan 2 lolipol 5.0 ετσι το αγορασα,μου εβγαλε μηνυμα οτι γεμισε ο εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος το εκανα επανεκκινηση και κοκκηλε στο λογοτυπο της doogee εβγαλα την μπαταρια το ιδιο παλι κολλημενο αν μπορεις καποιος ας βοηθησει,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) απο xda developers...δοκιμασμενο και δουλευει εκτος απο το κομματι με το twrp recovery, που μου κολλαγε το κινητο στην εκκινηση... χωρις kingoroot πλεον αλλα με το SuperSU... απλα ακολουθηστε τα βηματα...υπαρχει και διαφορα στον απ. χωρο (με χρηση βεβαια του Link2SD)... :) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62832791&postcount=139 καλημέρα να ρωτήσω root με αυτόν τον τρόπο γίνεται στο lolipop επίσησ με link2sd οι apps αποθηκευονται σε sd? http://forum.xda-developers.com/general/help/root-doogee-dg700-android-5-0-lollipop-t3112358 αυτή την μέθοδο λέω να δοκιμάσω είναι οκ ξέρετε? Edited September 10, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegpzx Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Σημερα το παρελαβα για τον αδερφο μου, πολυ καλη συσκευη αλλα οντως προβλημα με το χωρο, Το πηραμε απο vickmall και εχει ver 5.0 Αν υπαρξει τροπος να αυξηθει το μεγεθος του partition θα ειναι μια χαρα. there is a latest firmware (official) by dooge - R25 that has the internal memory repartitioned to 5.5Gb. I would recommand installing that and than rooting (if needed) via twrp using chainfire binaries. You can download the R25 from here: https://docs.google.com/uc?id=0B_UWi...xport=download. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- there is a latest firmware (official) by dooge - R25 that has the internal memory repartitioned to 5.5Gb. I would recommand installing that and than rooting (if needed) via twrp using chainfire binaries. You can download the R25 from here: https://docs.google.com/uc?id=0B_UWi...xport=download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 το εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegpzx Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ειμαι με αυτο εδω και καμποσο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 ευχαριστώ λινκ δεν δουλεύει και βλεπω εβγαλαν R26 ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ακολούθησες οδηγο η μπορεί να αναβαθμιστη απο καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ashtonhar Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 το link δε δουλεύει για το r25 υπαρχει άλλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsavidi Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Καλημερα εγω να ρωτησω αν μπορω να βαλω drive για να μπορω να δω βιντεο που δεν βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει πως έβαλε την r26 από το επίσημο forum της Doogee;; Θέλει splash tool ;; τι πρέπει να επιλέξουμε για να μην χάσουμε imei;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 γεια σας παιδια εχω το doogee dg700 lolipol 5.0 μετα απο factory reset κολλησε στο λογοτυπο και δεν κανει τιποτα,μπορει καποιος να βοηθησει ωστε να λειτουργησει ξανα,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts