kprse Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 και εγω θα ερθω Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 ναι θα έρθω και ακόμα μια θέση για το μωρό μου :) Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Επιτέλους!!! Θα έρθω και εγώ. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγώ εκείνη την ώρα θα απογειώνομαι, οπότε χλωμό να σας προλάβω :lol: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Θα είμαι και εγώ εκεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akhs187 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 και εγω θελω να έρθω παίδες!!! Παράθεση Με εκτίμηση Πολύδωρος Στολτίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellasdp Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 μπορεί να έρθω και γω μαζί με ένα φίλο! Παράθεση Από το Bosch Com 607(2000) και 23 κινητά στο Samsung Galaxy S10 (2017)!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ενοειτε οτι θα ερθουμε αλλα ας κανη κατι με το τσιγαρο :p μην την βγαλουμε παλι στο πεζοδρομιο αλλιως να παμε σε μαγαζη που εχη εξωτερικο χωρο για καπνιστες !!! :worry: Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ενοειτε οτι θα ερθουμε αλλα ας κανη κατι με το τσιγαρο :p μην την βγαλουμε παλι στο πεζοδρομιο αλλιως να παμε σε μαγαζη που εχη εξωτερικο χωρο για καπνιστες !!! :worry: Παραπονιάρικο μου εσύ. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μεσαααα ... εκει θα ειμαι και εγω Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Όπα τι βλέπω, συμμετοχή και από την Ρόδο; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Όπα τι βλέπω, συμμετοχή και από την Ρόδο; :) Χαχαχαχαχαχ ... Όχι από Ροδο Γιωργο (καλά το θυμάμαι ????)... εδώ και ενα χρόνο μένω πλέον Θεσσαλονίκη Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Βρε καλά το θυμάσαι, φαίνεται αντέχεις παρά τα χρόνια. :p Αλλά τόσο καιρό γιατί κρυβόσουν και δεν βρεθήκαμε να τα πούμε από κοντά; Να σου πω, θα έρθεις με παράθυρα στην συνάντηση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Βρε καλά το θυμάσαι, φαίνεται αντέχεις παρά τα χρόνια. :p Αλλά τόσο καιρό γιατί κρυβόσουν και δεν βρεθήκαμε να τα πούμε από κοντά; Να σου πω, θα έρθεις με παράθυρα στην συνάντηση; Χαχαχαχα ... ναι έχουμε χαθεί αλλά τώρα θα τα πούμε... Ναι φουλ παράθυρα ... 930 και surface 2 Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Βρε για να σας βοηθήσουμε να κοψετε το τσιγάρο το κάνουμε για το δικο σας καλό :-). Δυστυχώς δεν επιτρέπεται, κάντε υπομονή και ξεχαστε το για λίγο. Για τον χώρο υπενθυμιζω δεν θα χουμε θέμα να ξέρετε παιδιά. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Βρε για να σας βοηθήσουμε να κοψετε το τσιγάρο το κάνουμε για το δικο σας καλό :-). Δυστυχώς δεν επιτρέπεται, κάντε υπομονή και ξεχαστε το για λίγο. Για τον χώρο υπενθυμιζω δεν θα χουμε θέμα να ξέρετε παιδιά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πηγαδάκια για εμάς τους καπνίζοντες θα είναι έξω ... Ελπίζω να μην βρέχει Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Αν όλα πάνε καλά και εγώ. Edited December 7, 2014 by impreza_sti Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δηλώνω παρών κι εγώ! Αυτήν τη φορά θα έρθω, μετά από αρκετά meetings που δεν ήμουνα! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Από τώρα βγήκαν τα γκρούπ;; :blink: για μενα ναι για αλλους δεν ξερω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr234567 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 στην Αθήνα θα κάνουμε κι εμείς κάποια ανάλογη συνάντηση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εμείς οι του ηλεκτρονικού τσιγάρου πάντως, δεν θα έχουμε πρόβλημα:p Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Θα δωσω παρων και ελπιζω να ακουστει η αποψη που ειχα διαβασει καποτε του Τζονυ Β ;) για συνεχεια με κρασοκατανυξη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Αυτό αγαπητέ κανονίζετε εύκολα. Όρεξη να υπάρχει. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Αυτό αγαπητέ κανονίζετε εύκολα. Όρεξη να υπάρχει. :) Παρα τα χρονακια μου :p με την αναλογη παρεουλα ;) νομιζω οτι θα τα καταφερω να ανταπεξελθω τα Νιατα σας :lol: Καλα να περνατε ολοι σας τα υπολοιπα απο κοντα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παρα τα χρονακια μου :p με την αναλογη παρεουλα ;) νομιζω οτι θα τα καταφερω να ανταπεξελθω τα Νιατα σας :lol: Καλα να περνατε ολοι σας τα υπολοιπα απο κοντα :D Τελικά νομίζω ότι είμαστε περισσότεροι από τα νιάτα.:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts