kalafan Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 ωχ ωχ ωχ...:blink::blink::blink: μη μου λες τετοια και γω το πουλησα και παρηγγειλα το CUBOT S200...:dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 ωχ ωχ ωχ...:blink::blink::blink: μη μου λες τετοια και γω το πουλησα και παρηγγειλα το CUBOT S200...:dash: Ειναι πρωτες εντυπωσεις ομως το cubot εμενα με απογοητευσε με drops σηματος wifi και γενικα ασθενες σημα.Αυτο θα δειξει. Μιας και το ειχες σε βιντεο σου εσβηνε η οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalafan Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 οχι δεν εσβηνε απ οτι θυμαμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Mπαταρια πρωτη φορτιση η 1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. January 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Mπαταρια πρωτη φορτιση η 1800 Μου φαίνεται πως τα πήγε συμπαθητικά η μπαταρία για τη χρήση που του έκανες. Εγώ δεν παρέλαβα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. January 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 ωχ ωχ ωχ...:blink::blink::blink: μη μου λες τετοια και γω το πουλησα και παρηγγειλα το CUBOT S200...:dash: Παρέλαβα σήμερα και τα 2 (για την ακρίβεια το landvo χθες αλλά σήμερα τα άνοιξα και τα 2). Θα σε στενοχωρήσω: Το Landvo είναι σφαίρα σε όλα: Κλήσεις, wi-fi, ταχύτητα. Μέχρι εκεί πρόλαβα γιατί το βούτηξε ο κουνιάδος μου και μούχει κάνει μέχρι ώρας 100 τεμενάδες γιατί νομίζει πως έδωσα πάνω από €100. Για €56 που έδωσα είναι ΚΛΟΠΗ. Το S200 τρελό lag με V05. Θα το κρατήσω μία μέρα να το ξεζουμίσω οπότε επιφυλάσσομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ρε παιδια ειναι λιγο βαρυ ή εμενα μου φαινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ειναι λιγο βαρυ ναι εχεις δικιο.Επειδη ειχα και γω και τα δυο παιδια δεν υπαρχει συγκριση.Το s200 εχει λιγο καλυτερη καμερα και ειναι ισως ο μονος τομεας που υπερτερει μαζι με την μπαταρια(αποκλειεται να ειναι 3300).Η ρομ του landvo ειναι εντελως vanilla ευχαριστη και επισης το τηλεφωνο εχει καλυτερο σημα σε wifi και κινητη.Η μπαταρια του βγαζει μια μερα μετριας χρησης και ειναι μια τιμια 1800αρα.Η δε εταιρεια ειναι ισως μια απο τις κορυφαιες γυρω στα 100€ και απροβληματιστη πανω απο ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Και η οθονη του s200 ειναι καλυτερη ,μαλιστα πολυ καλυτερη αλλα το πακετο του L550 ειναι πραγματικα τιμιο και ο επεξεργαστης του ειναι καλυτερο future proof απο το s200. Καλο οτι αυξανει ο ανταγωνισμος με σοβαρα μοντελα και οχι με αρπαχτες απο τις εταιρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλησπέρα, εχω το l200 και δεν μπορω να βρω τροπο για να απενεργοποιησω τη δονηση κατά την απαντηση κλησης απο το συνομιλητή. Ουτε καποιος αλλος κατοχος του l200 βρηκε λυση. Το δικο σας τηλεφωνο εχει τετοια επιλογη; Απ' οτι ειδα σε αλλα τηλεφωνα η επιλογη αυτή βρισκεται στις ρυθμισεις κλησεων. Κάποιος φίλος που παρέλαβε το L550 ας ρίξει μια ματιά. Επίσης η συγκεκριμένη δόνηση είναι τόσο δυνατή στο L550, όπως στο δικό μου L200, που να ακούγεται στο αυτί του συνομιλητή που απαντάει στην κλήση σαν ''γρύλισμα"; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Το l550 εχει λειτουργια στις γενικες ρυθμισεις πανω πανω μολις μπαινεις για να απενεργοποιεις την δονηση κατα τις εισερχομενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Το l550 εχει λειτουργια στις γενικες ρυθμισεις πανω πανω μολις μπαινεις για να απενεργοποιεις την δονηση κατα τις εισερχομενεςΟχι αυτη η δονηση. Αναφερομαι στη δονηση που υπαρχει ωστε να καταλαβαινεις οτι αυτος που εσυ καλεις απανταει στην κληση. Αυτο θα μπορουσα να πω οτι ειναι καλο γιατι εχεις το τηλεφωνο σε επαφη με το αυτι-κεφαλι σου λιγοτερη ωρα. Δηλαδη καταλαβαινεις ποτε ο αλλος απανταει και τοτε βαζεις το τηλ. στο αυτι. Η "ενταση" ομως αυτης της δονησης στο l200 ειναι τοσο δυνατη που μεταφερεται ως ηχος, κατι σαν γρυλισμα, στο ακουστικο του αλλου. Ειναι εκνευριστικο και δεν υπαρχει επιλογη για να την απενεργοποιήσω. Ισχυει κατι τετοιο στο δικο σας τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. January 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Όχι, δεν την έχει αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις κλήσεων ενώ το leagoo μου την έχει. Πάντως στον άλλον δεν ακούγεται τίποτε κατά τη δόνηση, δοκιμασμένο. Στείλε mail στη landvo να συμπεριλάβει αυτή την επιλογή σε μελλοντική αναβάθμιση. Α ναι, χρωστάς στον κουνιάδο μου 3 κλήσεις... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Όχι, δεν την έχει αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις κλήσεων ενώ το leagoo μου την έχει. Πάντως στον άλλον δεν ακούγεται τίποτε κατά τη δόνηση, δοκιμασμένο. Στείλε mail στη landvo να συμπεριλάβει αυτή την επιλογή σε μελλοντική αναβάθμιση. Α ναι, χρωστάς στον κουνιάδο μου 3 κλήσεις... :p Σας ευχαριστω! Θα στειλω mail ελπιζοντας οτι κατι θα γινει γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο. Οσο για τις κλησεις γραψε ποσό και τροπο αποστολής και το στελνω αμεσα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas54 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εντυπώσεις μετά από 1 μήνα με αρκετή χρήση. Το GPS δείχνει ότι θέλει, το WiFi είναι αδύναμο, το φλας υπάρχει για να λένε ότι έχει, δεν κάνει για τίποτα, ένας αναπτήρας φεύγει πιο δυνατά. Δεν είναι πολύ γρήγορο. Η μπαταρία είναι απελπιστικη, κρατάει από μισή έως μια μέρα. Με το ζόρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Τι κινητο ειχες πριν φιλε?Αν το L550 δεν ειναι γρηγορο πρεπει να ερχεσαι τουλαχιστον απο samsung S5 ,εγω δεν εχω δει κανενα προβλημα με το wifi του μαλλον δυνατο το λες παρα αδυναμο και δεν εχω ανοιξει ποτε το GPS και δεν εχω γνωμη. Το μονο θεμα που εχει ειναι η μπαταρια του αλλα αυτο το ξεραμε πριν το παρουμε και παλι μια μερα με νορμαλ χρηση την βγαζει χαλαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Εντυπώσεις μετά από 1 μήνα με αρκετή χρήση. Το GPS δείχνει ότι θέλει, το WiFi είναι αδύναμο, το φλας υπάρχει για να λένε ότι έχει, δεν κάνει για τίποτα, ένας αναπτήρας φεύγει πιο δυνατά. Δεν είναι πολύ γρήγορο. Η μπαταρία είναι απελπιστικη, κρατάει από μισή έως μια μέρα. Με το ζόρι. Ίσως να οφείλεται στο setup που έχεις κάνει. Δεν δοκιμάζεις και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rambla Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παιδιά τα φώτα σας έχω 2 θέματα με το κινητό 1. Κολλάει μερικες φόρες και πρέπει να βγαλω την μπαταρια γιατί δεν "ακούει" κανένα πλήκτρο 2.Ενώ είναι κλειδωμένη η οθόνη αρχίζει να εκτελεί μονο του εντολές π.χ. αρχίζει να κάνει κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts