Jump to content

gpapas54

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

gpapas54's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. gpapas54

    Doogee F5

    Καλησπέρα έχω ένα F5 από τον Ιανουάριο και πριν μερικές μέρες έσβησε. Το έβαλα στο φορτιστή άναψε για λίγο άλλα μετά ξανά έσβησε και δεν ξανά δούλεψε. Μερικές μέρες πριν σβήσει είχα παρατηρήσει ότι ζεσταινόταν χωρίς να κάνω κάτι διαφορετικό από τις υπόλοιπες ημέρες, ούτε κάποια εφαρμογή είχα βάλει καινούργια. Η χρήση που γίνονταν από την πρωτη μέρα ήταν περίπου 4 ώρες ομιλία την ημέρα με bluetooth, e-mail και viber όλοι μέρα, καμιά 10άρια φωτογραφίες wifi, gps, 3g ανοιχτα και σε χρήση εκ περιτροπής. Το κινητό το χρησιμοποιούσα και σαν σταθερό με σύνδεση μέσω voip σε τηλεφωνικό κέντρο. H μπαταρία κράταγε μέχρι το απόγευμα όπου και το επαναφόρτιζα με powerbank. Τώρα το έχω στείλει για επισκευή και περιμένω. Το έχω πάρει από Ελλάδα. Το μόνο πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει ήταν η αργή εστίαση, για κοντινές φωτογραφίες δεν εστίαζε εύκολα εκτός αν εστίαζες κάπου μακριά και μετά φωτογράφιζες το κοντινό αντικείμενο που ήθελες, και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν αναγνώριζε εύκολα το δάκτυλο, αν και για΄υτο μπορεί να φταίω και εγώ. Να μην είχα κάνει καλή αναγνώριση του αποτυπώματος. Θα σας ενημερώσω μόλις έχω νέα σχετικά με την τύχη του κινητού.
  2. Εντυπώσεις μετά από 1 μήνα με αρκετή χρήση. Το GPS δείχνει ότι θέλει, το WiFi είναι αδύναμο, το φλας υπάρχει για να λένε ότι έχει, δεν κάνει για τίποτα, ένας αναπτήρας φεύγει πιο δυνατά. Δεν είναι πολύ γρήγορο. Η μπαταρία είναι απελπιστικη, κρατάει από μισή έως μια μέρα. Με το ζόρι.
  3. gpapas54

    Moto G

    Service motorola για το γνωστο προβλημα με το μικροφωνο. Ειναι το πρωτο moto g αγορασμενο απο το εξωτερικο γερμανικο. Υπαρχει service στην Ελλαδα εντος εγγυησης για να το στειλω; Ευχαριστω.
  4. gpapas54

    ZTE Blade Vec 4G

    Έχω πάρει το κινητό μετά από moto g και είναι πολύ καλύτερο έχει πολύ καλή οθόνη, κάμερα και η μπαταρία του κρατάει αρκετά και υπενθυμίζω ότι είναι 4G και HD VOICE. Με το moto g δεν υπάρχει σύγκριση. Κανονικά θα έπρεπε να έχει γίνει χαμός εδώ με τέτοια τιμή που έχει το τηλ.
  5. Καλησπέρα μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να δω στο galaxy s3 το όνομα της σύνδεσης τηλεφωνίας απο την κάρτα που έχω μέσα. Δηλαδή vodafone, cosmote κλπ. Δεν μου βγάζει πάνω αριστερά κάτι όπως έβλεπα σε ενα άλλο android phone που είχα. Ευχαριστω.
  6. gpapas54

    ZTE V967S

    Καλησπέρα να κάνω μια χαζή ερώτηση 3G εχει το κινητο αυτό
  7. Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με Νοκια 5800. Δεν μπορώ να μπω στα θέματα του τηλεφώνου από τις ρυθμίσεις. Μόλις μπαίνω με πάει πάλι πίσω αμέσως και δεν μπορώ να κάνω ρυθμίσεις. Αν μπορείτε βοηθήστε με. Εκανα επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων και επαναφορά με των κωδικο *#7370#.Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...