saltofx_v Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Χθες το άφησα να φορτίζει όλο το βράδυ....Σήμερα η κατανάλωση είναι εξαιρετική.....εδώ 2h40m sot και 52% μπαταρία..Και δούλεψα αρκετά Σήμερα στη δουλειά και το gps(sygic) Να σημειώσω ότι έχω την τελευταία ελληνική και είναι η τρίτη φόρτιση του κινητού. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Μην περιμενεις να στρωσει πολυ γρηγορα. Εινα μερα με νυχτα τα δυο κινητα στο θεμα αυτονομια Έτσι μου φαίνεται... Δεν πειράζει, xiaomi power bank και όλα καλά. :D Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Μου την έχει δώσει αυτό το "floating toolbox" που χρησιμοποιώ, δεν εμφανίζεται στις πρόσφατες εφαρμογές να το κλειδωσω και κλείνει συνέχεια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 notification led εχει; χρωματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 notification led εχει; χρωματος;Ναι έχει, το χρώμα το διαλέγεις από τις ρυθμίσεις (Μπλε, Κόκκινο, Κίτρινο, Πράσινο, Κυανό, Λευκό, Βιολετί). Μπορείς να επιλέξεις διαφορετικά χρώματα για Ειδοποιήσεις\Κλήσεις\Μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εχει, όλα τα χρώματα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έχει ναι και είναι RGB. Μπλε, άσπρο, κυανό, κόκκινο και ουτω καθεξης! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Σήμερα κατέβηκα κέντρο. Ομόνοια σύνταγμα Θησείο. Πουθενά 4g. Με wind. Εσείς πιάνετε με wind 4g? Αλλαξα και θέση τις σιμ άλλα τίποτα. Ούτε αυτο που είπε κάποιος ότι κρατάει τη ρύθμιση του ονόματος της σιμ. Ούτε εγώ είχα με Vodafone και αυτό ευθύνεται σε ότι είναι απενεργοποιημενο το 4g στη σιμ. Πάνε σε ένα κατάστημα wind να στο ενεργοποιησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Χρησημοποιωντας bluetooth ακουστικα αυξομειωνα την ενταση απο το τηλ (οταν το εκανα εμφανιζοταν στο τηλ οτι αυξομειωνα την ενταση bluetooth)..... Τωρα οταν κανω κλησεις χωρις buetooth η ενταση δεν αυξομειωνει αλλα εξακολουθει να αυξομειωνει το bluetooth χωρις να ειναι ενεργοποιημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Η πρώτη δεν είναι ερώτηση. Είναι απλά βαριέμαιναψάξωστοGoogleγιαδύοδευτερόλεπτα. Για τη δεύτερη σε ρώτησα. Που το είδες αυτό; Προφανώς εννοεί την έκπτωση που απο 195 έχει 185... Για αυτο γράφει sale τώρα. Σε όσα δεν έχει έκπτωση δεν το γράφει... Ούτε εγώ είχα με Vodafone και αυτό ευθύνεται σε ότι είναι απενεργοποιημενο το 4g στη σιμ. Πάνε σε ένα κατάστημα wind να στο ενεργοποιησουν Εμένα με vodafone πιάνει μια χαρά. Είμαι στην πλατεία Κάνιγγος και περνάω κάθε μέρα απο Ομόνοια όπου επίσης πιάνει... Χρησημοποιωντας bluetooth ακουστικα αυξομειωνα την ενταση απο το τηλ (οταν το εκανα εμφανιζοταν στο τηλ οτι αυξομειωνα την ενταση bluetooth)..... Τωρα οταν κανω κλησεις χωρις buetooth η ενταση δεν αυξομειωνει αλλα εξακολουθει να αυξομειωνει το bluetooth χωρις να ειναι ενεργοποιημενο Κάνε ενα restart μπας αι στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Τελικα επρεπε να ξανασυνδεσω το bluetooth και να απενεργοποιησω την σηγκεκριμενη ρυθμιση κατα την διαρκεια κλησης....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδιά καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς να μπει σήμερα στο miui.gr από το κινητό; Γιατί μου τα δείχνει όλα μαύρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδιά καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς να μπει σήμερα στο miui.gr από το κινητό; Γιατί μου τα δείχνει όλα μαύρα; Και από pc δεν μπαίνει στο forum. Μάλλον πρόβλημα του server τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Θέλω να κατεβάσω την τελευταία έκδοση. Γιαυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Ρε παιδιά , τι συμβαίνει με το Site της Ελληνικής κοινότητας Xiaomi_miui.gr . Επεσε για κάποιο λόγο ? Ευτυχώς πρόλαβα και κατέβασα και φλάσαρα την 5.10.22 . Δεν βλέπω τίποτα ιδιαίτερο προς το παρόν , εκτός από μου πρόσθεσε μια εφαρμογή την CM Transfer . Και βέβαια κάποια πράγματα που παρουσίαζε στο Preview , όπως οι Γρήγοροι Σύνδεσμοι , δεν υπάρχουν . Σαν να πήρε όμως το μάτι μου πριν πέσει , ότι κάποιοι , κάτι βρήκαν και κυκλοφόρησε μια διορθωμένη Rom . Δεν είμαι βέβαιος . Edited October 23, 2015 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 To xiaomi-miui.gr είναι και σ' εμένα κάτω σήμερα. Έχει βγει ήδη η 5.10.22 Multilanguage και περιμένουμε αργά το βράδυ λογικά την Ελληνική. Να και ένα mini changelog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 To xiaomi-miui.gr είναι και σ' εμένα κάτω σήμερα. Έχει βγει ήδη η 5.10.22 Multilanguage και περιμένουμε αργά το βράδυ λογικά την Ελληνική. Να και ένα mini changelog. Και η Ελληνική έχει βγει, αλλά δεν πρόλαβα να την κατεβάσω γιατί το σαιτ έπεσε.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Κατι ειχαν πει οτι θα καναν αναβαθμιση στο forum. Ισως να ειναι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Σοβαρά; Τώρα γιατί μου το είπες αυτό; Ξενέρωσα. Πρώτη φορά που θα πήγαινα σε Ελληνική και έπεσε το forum. Τόσο γκαντέμης. :p Αν μίλησαν για αναβάθμιση, τότε σίγουρα γι' αυτό το λόγο είναι down. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 To xiaomi-miui.gr είναι και σ' εμένα κάτω σήμερα. Έχει βγει ήδη η 5.10.22 Multilanguage και περιμένουμε αργά το βράδυ λογικά την Ελληνική. Να και ένα mini changelog. Added unused apps cleaning notification http://en.miui.com/data/attachment/forum/201510/21/145616wdber02hdrwhrdhw.png.thumb.jpg Τι εννοεί οτι εφαρμογές οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα διαγράφονται...??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Notification σημαίνει ειδοποίηση, προφανώς για εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται για κάποιο διάστημα και θα ήθελες να διαγράψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 εχουμε καποιο gps fix για τον mtk6795? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Τι εννοεί οτι εφαρμογές οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα διαγράφονται...??:confused: Κι εγώ το ίδιο κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coa00gk Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα Φλάσαρα πρώτη φορά την 5.10.16 (ελληνικη) μέσω recovery. Θέλω τώρα να περάσω την 5.10.22.Τι θα πρέπει να κάνω wipe μέσα απ΄το recovery πριν ξεκινήσω το update? Θα πρέπει να πάρω backup? Θέλω να κρατήσω sms, call log και τις εφαρμογές μου. Επίσης έχω εγκαταστήσει και titanium backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 καλησπερα επειδη θελω να το παρω πειτε μου αυτη ειναι η σωστη ευρωπαικη εκδοση του prime? http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-prime-2-2ghz-2gb-32gb-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-5-5-inch-fhd-13-0mp.html και κατι ακομα επειδη θα γραφτω πρωτη φορα στο vickmall ξερουμε αν δινουν καποια εκπτωση η υπαρχει καποιο κουπονι εκπτωσης? ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts