martha_ Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες που έχω λάβει διαβάζοντας και τα παρακαλώ για τα φώτα σας! Είμαι μεταξύ τριών επιλογών, Doogee F5, Cubot X15 & τούτου του RedMi Note 2. Αναφορικά με το τελευταίο, με προβληματίζει το λειτουργικό. Όλες μου οι συσκευές ήταν android και ήθελα να ξερω αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά ή μειονέκτημα. Χρηστικά είναι το ίδιο; Οι εφαρμογές του Google Play παίζουν όλες κανονικά ή υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας; Γενικά, θα έπρεπε να γνωρίζω κάτι για το MIUI προτού αποφασίσω να αγοράσω την εν λόγω συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Γιατί διαβάζω για άλλες εκδόσεις και είμαι τελείως νέος στο θέμα με τα Xiaomi. Και το σκέφτομαι να παραγγείλω. Γτ έχουν τόσο μεγάλη διαφορά τιμής στην ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall? Γιατι απο τν ευρωπαϊκή αποθηκη του vickmall θα Σου ερθει , θεωρητικά, σε 5-6 ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 καποιες εφαρμογες ενω ειναι στην αυτοματη εναρξη δε ξεκινανε οταν ανοιγω το κινητο μπορει καποια εφαρμογη να τις μπλοκαρει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Παιδιά ξέρει κάποιος πως κάνω στη MIUI μεταφορά εφαρμογών απο την εσωτερική μνήμη στην sd card? Γιατί μέσω των εφαρμογών δεν μπορώ να το βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billysgt Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Καλησπέρα και από μένα! Nα ρωτήσω λίγο εγώ που έχω Wind και το κινητό δεν υποστηρίζει συχνότητα (800 Β1) θα μπορώ να έχω 4G από την συχνότητες (1800 Β3), (2600 Β7) μέσο Wind η μπα; (δηλαδή θα πιάσoυμε καθόλου 4G) Γιατί από ότι βλέπω με cosmote και vodafon είναι οκ Edited October 11, 2015 by Billysgt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες που έχω λάβει διαβάζοντας και τα παρακαλώ για τα φώτα σας! Είμαι μεταξύ τριών επιλογών, Doogee F5, Cubot X15 & τούτου του RedMi Note 2. Αναφορικά με το τελευταίο, με προβληματίζει το λειτουργικό. Όλες μου οι συσκευές ήταν android και ήθελα να ξερω αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά ή μειονέκτημα. Χρηστικά είναι το ίδιο; Οι εφαρμογές του Google Play παίζουν όλες κανονικά ή υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας; Γενικά, θα έπρεπε να γνωρίζω κάτι για το MIUI προτού αποφασίσω να αγοράσω την εν λόγω συσκευή; Το miui ειναι android και μαλιστα φοραει lollipop. Η ονομασία miui αναφέρεται σε αλλαγές που κάνει η xiaomi στο android για να το κάνει πιο χρηστικό, μοναδικό κτλ. Βεβαίως εχει πλήρη συμβατότητα με όλες τις εφαρμογές του google play. Χωρίς να έχω γνώμη για τα αλλα δύο κινητά που ανέφερες, μπορώ να πώ ότι μετα απο 2 εβδομάδες, το redmi note 2 δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Παιδιά ξέρει κάποιος πως κάνω στη MIUI μεταφορά εφαρμογών απο την εσωτερική μνήμη στην sd card? Γιατί μέσω των εφαρμογών δεν μπορώ να το βρω... Ενα ερωτημα ειναι γιατι θες να πας εφαρμογες στην εξωτερική, οταν εχει 32 ή 16 gb μνημη... Η διαδικασια δεν ειναι απλοποιημενη απο android 4.4 και μετα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaxoumis Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Γιατι απο τν ευρωπαϊκή αποθηκη του vickmall θα Σου ερθει , θεωρητικά, σε 5-6 ημερες. Απλά στο κινέζικο μου βγάζει 2 ίδια θεωρητικά (μάλλον κινεζική η μία έκδοση και ιντερνασιοναλ η άλλη??).. Και το ένα έχει 149 και το άλλο 169 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Αυτή η έκδοση έχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας με τα δίκτυα της Ελλάδος: http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html Επίσης το vickmall δέχεται το paypal(χωρίς paypal balance)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλησπέρα και από μένα! Nα ρωτήσω λίγο εγώ που έχω Wind και το κινητό δεν υποστηρίζει συχνότητα (800 Β1) θα μπορώ να έχω 4G από την συχνότητες (1800 Β3), (2600 Β7) μέσο Wind η μπα; (δηλαδή θα πιάσoυμε καθόλου 4G) Γιατί από ότι βλέπω με cosmote και vodafon είναι οκ Κανένα πρόβλημα με 4G και Wind σε φίλο στην δυτική Θεσ/κη. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Απλά στο κινέζικο μου βγάζει 2 ίδια θεωρητικά (μάλλον κινεζική η μία έκδοση και ιντερνασιοναλ η άλλη??).. Και το ένα έχει 149 και το άλλο 169 Στην τιμή 169 βλέπω ότι δίνει κάποια δωράκια(θήκη, ζελατίνα, Tempered Glass) που δεν τα έχει το δεύτερο. ίσως απο εκεί η διαφορά τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titikos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 καλησπέρα. που βάζω το tracking number μετα απο αγορα απο vickmall ώστε να δω που βρίσκεται το δέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 καλησπέρα. που βάζω το tracking number μετα απο αγορα απο vickmall ώστε να δω που βρίσκεται το δέμα? τι τρόπο πληρωμής έκανες στο vickmall? Paypal απλό ή με paypal balance? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Απλά στο κινέζικο μου βγάζει 2 ίδια θεωρητικά (μάλλον κινεζική η μία έκδοση και ιντερνασιοναλ η άλλη??).. Και το ένα έχει 149 και το άλλο 169 Στην τιμή 169 βλέπω ότι δίνει κάποια δωράκια(θήκη, ζελατίνα, Tempered Glass) που δεν τα έχει το δεύτερο. ίσως απο εκεί η διαφορά τιμής. Καμία σχέση.Τα δωράκια δεν κάνουν τη διαφορά των 20 $. Η διαφορά οφείλεται στο ότι το φτηνό υποτίθεται ότι δεν δουλεύει στην Ευρώπη & το flashάρουν για να δουλέψει. Υπάρχουν όμως κάποια ερωτηματικά (βλ. εδώ). ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα. που βάζω το tracking number μετα απο αγορα απο vickmall ώστε να δω που βρίσκεται το δέμα? http://www.17track.net/en/ Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Επιβεβαιωνω για Θεσσαλονικη (δυτικα & κεντρο) full σημα Wind 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaxoumis Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καμία σχέση.Τα δωράκια δεν κάνουν τη διαφορά των 20 $. Η διαφορά οφείλεται στο ότι το φτηνό υποτίθεται ότι δεν δουλεύει στην Ευρώπη & το flashάρουν για να δουλέψει. Υπάρχουν όμως κάποια ερωτηματικά (βλ. εδώ). ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.17track.net/en/ Οπότε λέτε να πάρω την ευρωπαϊκή έκδοση για να είμαι σίγουρος? Πάντως αν πάρω το ευρωπαϊκό λέω να το πάρω από αποθήκη μαζί με τα δωράκια, να έρθει κ γρήγορα να μην έχω περιπέτειες.. Επίσης με PayPal τι γίνεται? Δουλεύει με χρεωστικη? Και τ κρατήσεις κάνει στα 200 €? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titikos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καμία σχέση.Τα δωράκια δεν κάνουν τη διαφορά των 20 $. Η διαφορά οφείλεται στο ότι το φτηνό υποτίθεται ότι δεν δουλεύει στην Ευρώπη & το flashάρουν για να δουλέψει. Υπάρχουν όμως κάποια ερωτηματικά (βλ. εδώ). ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.17track.net/en/ το εβαλα αλλα δεν το βρισκει.μηπως ειναι νωρις ακομα? θελω να πω το μαιλ με τον αριθμό χθες τον πήρα ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι τρόπο πληρωμής έκανες στο vickmall? Paypal απλό ή με paypal balance? αυτο που βλέπω είναι paypal express. ti einai το paypal balance? ρωτάω για μελλοντική αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 αυτο που βλέπω είναι paypal express. ti einai το paypal balance? ρωτάω για μελλοντική αγορα ειναιτα χρηματα που εχεις στο paypal αλλα εδω μιλαμε για το redmi note 2 κ οxι για το paypal οτι αποριες εχεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titikos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Μόλις διάβασα τα παρακάτω στο site της SG Post. Καμία φορά η ανυπομονησία ξεπερνά τα πάντα. Ευχαριστώ σε όλους NOTE: Please wait at least 24 hours after the item(s) have been sent/posted for tracking details to be available ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειναιτα χρηματα που εχεις στο paypal αλλα εδω μιλαμε για το redmi note 2 κ οxι για το paypal οτι αποριες εχεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773 ευχαριστώ.εννοείται θα το διαβάσω. Ερώτηση: Ποια προγράμματα πιστεύετε οτι πρέπει να βάλει κάποιος στο κινητό του? Το πιστεύετε ή όχι είναι το πρώτο μου adroid κινητό κ δεν θέλω να το φορτώσω με άχρηστα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Και παλι, λάθος μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 εχουμε τιποτα στοιχεια για το sar του κινιτου αν οχι γενικα η xiaomi σε τι τιμες περιπου παιζει .. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaxoumis Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Τελικά με απλά λόγια γτ στο θέμα με τις πληρωμές γντ χαμός... Το PayPal δουλεύει κανονικά με κάρτα.? Το ξέρουμε πως είμαστε off topic.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Ενα ερωτημα ειναι γιατι θες να πας εφαρμογες στην εξωτερική, οταν εχει 32 ή 16 gb μνημη... Η διαδικασια δεν ειναι απλοποιημενη απο android 4.4 και μετα.. Γιατί από όσο ξέρω όταν τις έχεις στην sd δουλεύει πιο καλά το κινητό... 32gb έχω εχουμε τιποτα στοιχεια για το sar του κινιτου αν οχι γενικα η xiaomi σε τι τιμες περιπου παιζει .. Έχει απαντηθεί 3-4 φορές διάβασε πιο πίσω... Τελικά με απλά λόγια γτ στο θέμα με τις πληρωμές γντ χαμός... Το PayPal δουλεύει κανονικά με κάρτα.? Το ξέρουμε πως είμαστε off topic.. Όχι καλύτερα διάβασε εκεί όμως γιατί είναι πολύπλοκο. Από vickmall δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 SAR: 0.602 W/Kg head 0.731 W/Kg body Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaxoumis Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Γιατί από όσο ξέρω όταν τις έχεις στην sd δουλεύει πιο καλά το κινητό... 32gb έχω Έχει απαντηθεί 3-4 φορές διάβασε πιο πίσω... Όχι καλύτερα διάβασε εκεί όμως γιατί είναι πολύπλοκο. Από vickmall δουλεύει... Εννοείς πως στο vickmall δουλεύει το PayPal.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts