mol Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Γιατι να μην παιζει το mi band 2??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Για όλα τα παραπάνω που περιέγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 10 ώρες οθόνη... Χαλαρά... ΥΓ: Το RN2 μου είναι διαθέσιμο προς πώληση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Από δω και πέρα και εγώ μόνο με SD. Αν και το meizu m3 note με mediatek p10 που έχει η αδερφή μου έχει πολύ καλή αυτονομία. Μπορεί να πιάσει και 8 ώρες SOT. 8.2.12 stable xtrv έχεις στο 4ρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Από δω και πέρα και εγώ μόνο με SD. Αν και το meizu m3 note με mediatek p10 που έχει η αδερφή μου έχει πολύ καλή αυτονομία. Μπορεί να πιάσει και 8 ώρες SOT. 8.2.12 stable xtrv έχεις στο 4ρι; 8.2.4.0 stable Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Για όλα τα παραπάνω που περιέγραψα. Οχι θα παιξει κανονικά Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Το άφησα όλη νύχτα εκτος μπριζας και έπεσε η στάθμη 6%. Μου δένεται αρκετό αυτό για stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoue Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Γνωρίζει κανείς αυτή τη μπαταρία? http://m.ebay.com/itm/302211669296?_mwBanner=1 Να είναι πραγματική η αυξημένη χωρητικότητα η απλά αυτοκόλλητο για να τραβήξει πελάτες σε ποιο αυξημένη τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Γνωρίζει κανείς αυτή τη μπαταρία? http://m.ebay.com/itm/302211669296?_mwBanner=1 Να είναι πραγματική η αυξημένη χωρητικότητα η απλά αυτοκόλλητο για να τραβήξει πελάτες σε ποιο αυξημένη τιμή Μούφα είναι.. Δύο reviews χάλια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoue Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Δεν είναι reviews. Απλά αξιολόγηση. Μπορεί να οφείλεται και σε άλλα πράγματα όχι μόνο στη ποιότητα του προϊόντος. Υπάρχει τρόπος να μετρήσει κανείς τη χωρητικότητα της μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Ναι! αυτός: http://www.gearbest.com/usb-gadgets/pp_181170.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Επί της ευκαιρίας , μιας και μιλάτε για μπαταρίες , μου ήρθε η nohon την οποία παρήγγειλα μετά τα καλά λόγια που διάβασα λίγες σελίδες πίσω αλλά και παλαιότερα. Αντιθέτως με τους υπόλοιπους που είδαν διαφορά....εγώ δεν παρατήρησα καμία απολύτως αλλαγή της διάρκειας. Οσο με κρατάει η 1,5 χρόνου μπαταρία του κινητού (παρόλο που έχει φάει τα ψωμιά της και έχει πέσει σε απόδοση ) τόσο με κρατάει και η καινούργια.Καμία αλλαγή. Δεν ξέρω αν έπρεπε να σβήσω battery stats κτλ.....αν έπρεπε να κάνω δηλαδή calibration την καινούργια ....πάντως διαφορά δεν είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Το αφήνεις ώρα να φορτίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Τι εννοείς φίλε μου ?....και μ αυτήν τα ίδια θα έχουμε ?....θα φτάνει στο 100% και θα την αφήνουμε στην φόρτιση άλλη 1,5 ώρα μετά ? Στο manual πάντως της nohon λέει όταν φτάνει στο 100% να αποσυνδέεις το φορτιστή και να μην το αφήνεις παραπάνω. Αφήνω μία μικρή επιφύλαξη και πρέπει να πω ότι έχω κάνει μία φόρτιση μόνο στην Νοhon και μόλις τώρα που γράφω την βάζω για φόρτιση 2η φορά....πάντως στο τηλέφωνο της γυναίκας μου την διαφορά με την νέα μπαταρία (την γνήσια όμως από vickmall) την διαπίστωσα από την πρώτη φόρτιση.Η διαφορά με την παλιά που τα έφτυσε ήταν εμφανέστατη από την πρώτη κιόλας φόρτιση. Αρα εγώ μάγκες καταλήγω στο εξής συμπέρασμα...Οτι πληρώνεις / παίρνεις.....και στην συγκεκριμένη περίπτωση για το redmi note 2 η γνήσια μπαταρία από vickmall που είχε 28-30 € .....αυτή ΝΑΙ...ήταν η μπαταρία όπως ακριβώς αυτής της αρχικής αγοράς του τηλεφώνου. Οτι άλλες μπαταρίες BM45 (πορτοκαλί) πήρα από οπουδήποτε (ebay,alliexpress,ελληνική αγορά) είτε έλεγαν original,είτε high quality , είτε είχαν 10€ , είτε 13-15€ σε δήθεν καλύτερη τιμή δηλαδή από την γνήσια...απλά ΔΕΝ ήταν η γνήσια....Όλα αυτά σε εμένα βέβαια. Εχω άποψη όμως , διότι μαζί με την nohon που μου ήρθε χτες συνολικά έχω αγοράσει 6 μπαταρίες και ΜΟΝΟ η ακριβή του vickmall ήταν αυτή που έπρεπε να είναι και είναι η μόνη που άξιζε τα λεφτά της. Οι παροιμίες (τις περισσότερες φορές) είναι σοφές...οπότε εκτός από αυτήν που ανέφερα "ότι πληρώνεις παίρνεις"....προσέξτε γιατί υπάρχει και η άλλη που λέει "το φθηνό σου βγαίνει πάντα ακριβό". Αν αποφασίσετε να κρατήσετε το τηλέφωνο λόγω οικονομικών δυσκολιών και δεν μπορείτε να το αλλάξετε ...και επειδή αν εξαιρέσουμε την μπαταρία το τηλέφωνο μας πιστεύω ότι μας έβγαλε ασπροπρόσωπους....πάρτε την γνήσια μπαταρία...πληρώστε την ΜΊΑ ΦΟΡΑ ακριβά και το τηλέφωνό σας θα επανέλθει και θα σας θυμίσει τις πρώτες μέρες που το αγοράσατε. Αν μπείτε στο τρυπάκι...ας δούμε αυτή ....ας δούμε και αυτή....ας πάρω αυτή που έχει 10$ και αν με βγει καλή / βγήκε , αλλιώς τι έγινε?έχασα 10$....τότε θα σας βγει ακριβότερη από την γνήσια- να είστε σίγουροι γιαυτό. Edited May 12, 2017 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Δες λίγες σελίδες πιο πίσω τα δικά μου αποτέλεσματα με nohon. Εγώ το αφήνω πάλι ολο το βράδυ. Έχει διαφορά με το να πάει 100% και να το βγάλω από την μπριζα. Γενικά θέλεις λίγες φορτίσεις να του κάνεις να κάνει calibration. Edited May 13, 2017 by kwstasxt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoszol Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ένα μήνα τώρα με τη Nohon απλά άλλο τηλέφωνο, σαν να το αγόρασα χθες... Απόλυτα ευχαριστημένος και σε καμία περίπτωση χάσιμο χρημάτων.. Δεν διαφωνώ με τα λεγόμενα σου μπορεί να έτυχε σε σένα ελλατωματική μπαταρία απλά το αναφέρω για να υπάρχει μια πιο σφαιρική άποψη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Θα πρέπει να σας υποδείξουμε ποια είναι η ενότητα αγγελιών; Άσχετα σχόλια διαγράφηκαν. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ναι να μας υποδείξετε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Παραγγειλα και εγω την nohon απο το link που υπάρχει πιο πανω. Και παρέλαβα σήμερα. Πολυ γρήγορα. Αυτη τι στιγμή την φορτιζω. Θα γραψω εντυπωσεις. Παραγγελια 2 Μαΐου, αποστολη 3 και παρέλαβα σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το κινητο ξανανιωσε, απο την πρωτη φόρτιση ειδα διαφορά. Πολυ καλη η μπαταρία. 4ωρες και 35 λεπτα οθονη με υπολοιπο 22% μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το κινητο ξανανιωσε, απο την πρωτη φόρτιση ειδα διαφορά. Πολυ καλη η μπαταρία. 4ωρες και 35 λεπτα οθονη με υπολοιπο 22% μπαταρία. Μπορεις να δώσεις link για την μπαταρία και των πωλητή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Το κινητό ξανάνιωσε λέει ο φίλος παραπάνω...τι να πω!...μακάρι να ίσχυε και σε μένα αυτό...αλλά δυστυχώς δεν ειμαι από τους τυχερούς ... Εγώ δεν βγάζω άκρη πάντως... Όπως ρωτάτε τώρα εσείς για λινκ κτλ...έτσι και εγώ , μερικές σελίδες πιο πίσω , διάβασα θετικά σχόλια από τα παιδιά που πήραν την Nohon...και λέω οκ...αφού όλοι λένε καλά λόγια...ας την πάρω. Για να είμαι σίγουρος για την ποιότητα την παραγγειλα από τον ίδιο πωλητή που πρότειναν τα παιδιά με το λινκ. Όπως σας είπα όμως...εγώ διαφορά δεν είδα.Ειδα ακριβώς το αντίθετο. Να σβήνει το τηλέφωνο σε εισερχόμενη κλήση όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή....φαινόμενο το οποίο είχα με ΟΛΕΣ τις μούφες μπαταρίες από ebay,alie,σκρουτζομαγαζα...όλες είχαν την ίδια συμπεριφορά.Να σβήνει δηλαδη ξαφνικά το τηλεφωνο μόνο του όταν πάει να κουδουνίσει από εισερχόμενη κλήση. Και πάντα σε όλες όταν ήταν η στάθμη της μπαταρίας χαμηλή. Η μόνη μπαταρία που ΔΕΝ είχε αυτή την συμπεριφορά ήταν η γνήσια από vickmall.Ολες οι άλλες + την nohon που πήρα προχθές...συμπεριφέρονται το ίδιο άθλια. Προλαβαίνω κάποιον που θα μου πει να πάω στις ρυθμίσεις μπαταρίας και να αλλάξω την διαχείριση από Ενισχυμένη σε Ανενεργή...και του λέω ότι έτσι το έχω αλλά πάλι σβήνει με όλες εκτός της γνήσιας από vickmall. Άρα δεν είναι αυτό.Ειναι θέμα μπαταρίας ....και ίσως σκέφτομαι...για να υπάρχουν αυτές οι διαφορές ...ίσως να πρέπει να αναφέρουμε μαζί με το σχόλιο για το αν βγήκε σε κάποιον καλή ή όχι η μπαταρία να λέμε και ποια ρομ φοράει. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. Δεν μπορεί να παίρνω την ίδια μπαταρία,από τον ίδιο πωλητή , ίδιο μαγαζί...και να είναι 5 άτομα ευχαριστημένοι...και σε εμένα να βγαίνει η μπαταρία μουφα. Δηλαδή τόσο γκαντέμης?...σε μένα πέφτει πάντα η προβληματική? Γι'αυτό πρέπει να παίζει ρόλο και η ρομ...ίσως το πώς περάστηκε...αν έγινε calibration ή όχι είτε από εφαρμογή/είτε από twrp. Eγω πάντως είμαι με stable 8.2.1.0 .eu και έχω δοκιμάσει ΟΛΟΥΣ τους τρόπους εγκατάστασης. Edited May 16, 2017 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 pontokeras έχεις link για γνήσια μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 pontokeras έχεις link για γνήσια μπαταρία? στο vickmall που μόλις κοίταξα ειναι out of order ,την είχα παρει πέρυσι, ψάξε στο ebay η alliexpress κάποιος θα έχει original Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μπορεις να δώσεις link για την μπαταρία και των πωλητή? http://s.aliexpress.com/Y7RFbuYF ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό ξανάνιωσε λέει ο φίλος παραπάνω...τι να πω!...μακάρι να ίσχυε και σε μένα αυτό...αλλά δυστυχώς δεν ειμαι από τους τυχερούς ... Εγώ δεν βγάζω άκρη πάντως... Όπως ρωτάτε τώρα εσείς για λινκ κτλ...έτσι και εγώ , μερικές σελίδες πιο πίσω , διάβασα θετικά σχόλια από τα παιδιά που πήραν την Nohon...και λέω οκ...αφού όλοι λένε καλά λόγια...ας την πάρω. Για να είμαι σίγουρος για την ποιότητα την παραγγειλα από τον ίδιο πωλητή που πρότειναν τα παιδιά με το λινκ. Όπως σας είπα όμως...εγώ διαφορά δεν είδα.Ειδα ακριβώς το αντίθετο. Να σβήνει το τηλέφωνο σε εισερχόμενη κλήση όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή....φαινόμενο το οποίο είχα με ΟΛΕΣ τις μούφες μπαταρίες από ebay,alie,σκρουτζομαγαζα...όλες είχαν την ίδια συμπεριφορά.Να σβήνει δηλαδη ξαφνικά το τηλεφωνο μόνο του όταν πάει να κουδουνίσει από εισερχόμενη κλήση. Και πάντα σε όλες όταν ήταν η στάθμη της μπαταρίας χαμηλή. Η μόνη μπαταρία που ΔΕΝ είχε αυτή την συμπεριφορά ήταν η γνήσια από vickmall.Ολες οι άλλες + την nohon που πήρα προχθές...συμπεριφέρονται το ίδιο άθλια. Προλαβαίνω κάποιον που θα μου πει να πάω στις ρυθμίσεις μπαταρίας και να αλλάξω την διαχείριση από Ενισχυμένη σε Ανενεργή...και του λέω ότι έτσι το έχω αλλά πάλι σβήνει με όλες εκτός της γνήσιας από vickmall. Άρα δεν είναι αυτό.Ειναι θέμα μπαταρίας ....και ίσως σκέφτομαι...για να υπάρχουν αυτές οι διαφορές ...ίσως να πρέπει να αναφέρουμε μαζί με το σχόλιο για το αν βγήκε σε κάποιον καλή ή όχι η μπαταρία να λέμε και ποια ρομ φοράει. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. Δεν μπορεί να παίρνω την ίδια μπαταρία,από τον ίδιο πωλητή , ίδιο μαγαζί...και να είναι 5 άτομα ευχαριστημένοι...και σε εμένα να βγαίνει η μπαταρία μουφα. Δηλαδή τόσο γκαντέμης?...σε μένα πέφτει πάντα η προβληματική? Γι'αυτό πρέπει να παίζει ρόλο και η ρομ...ίσως το πώς περάστηκε...αν έγινε calibration ή όχι είτε από εφαρμογή/είτε από twrp. Eγω πάντως είμαι με stable 8.2.1.0 .eu και έχω δοκιμάσει ΟΛΟΥΣ τους τρόπους εγκατάστασης. Εχω την stable 8.2.1.0 XTRV. Δευτερη μερα με την μπαταρία και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Σαν αλλο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το κινητό ξανάνιωσε λέει ο φίλος παραπάνω...τι να πω!...μακάρι να ίσχυε και σε μένα αυτό...αλλά δυστυχώς δεν ειμαι από τους τυχερούς ... Εγώ δεν βγάζω άκρη πάντως... Όπως ρωτάτε τώρα εσείς για λινκ κτλ...έτσι και εγώ , μερικές σελίδες πιο πίσω , διάβασα θετικά σχόλια από τα παιδιά που πήραν την Nohon...και λέω οκ...αφού όλοι λένε καλά λόγια...ας την πάρω. Για να είμαι σίγουρος για την ποιότητα την παραγγειλα από τον ίδιο πωλητή που πρότειναν τα παιδιά με το λινκ. Όπως σας είπα όμως...εγώ διαφορά δεν είδα.Ειδα ακριβώς το αντίθετο. Να σβήνει το τηλέφωνο σε εισερχόμενη κλήση όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή....φαινόμενο το οποίο είχα με ΟΛΕΣ τις μούφες μπαταρίες από ebay,alie,σκρουτζομαγαζα...όλες είχαν την ίδια συμπεριφορά.Να σβήνει δηλαδη ξαφνικά το τηλεφωνο μόνο του όταν πάει να κουδουνίσει από εισερχόμενη κλήση. Και πάντα σε όλες όταν ήταν η στάθμη της μπαταρίας χαμηλή. Η μόνη μπαταρία που ΔΕΝ είχε αυτή την συμπεριφορά ήταν η γνήσια από vickmall.Ολες οι άλλες + την nohon που πήρα προχθές...συμπεριφέρονται το ίδιο άθλια. Προλαβαίνω κάποιον που θα μου πει να πάω στις ρυθμίσεις μπαταρίας και να αλλάξω την διαχείριση από Ενισχυμένη σε Ανενεργή...και του λέω ότι έτσι το έχω αλλά πάλι σβήνει με όλες εκτός της γνήσιας από vickmall. Άρα δεν είναι αυτό.Ειναι θέμα μπαταρίας ....και ίσως σκέφτομαι...για να υπάρχουν αυτές οι διαφορές ...ίσως να πρέπει να αναφέρουμε μαζί με το σχόλιο για το αν βγήκε σε κάποιον καλή ή όχι η μπαταρία να λέμε και ποια ρομ φοράει. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. Δεν μπορεί να παίρνω την ίδια μπαταρία,από τον ίδιο πωλητή , ίδιο μαγαζί...και να είναι 5 άτομα ευχαριστημένοι...και σε εμένα να βγαίνει η μπαταρία μουφα. Δηλαδή τόσο γκαντέμης?...σε μένα πέφτει πάντα η προβληματική? Γι'αυτό πρέπει να παίζει ρόλο και η ρομ...ίσως το πώς περάστηκε...αν έγινε calibration ή όχι είτε από εφαρμογή/είτε από twrp. Eγω πάντως είμαι με stable 8.2.1.0 .eu και έχω δοκιμάσει ΟΛΟΥΣ τους τρόπους εγκατάστασης. Πέρα από το σύστημα μήπως υπάρχουν προγράμματα που κάνεις εγκατάσταση και τραβάνε μπαταρία;Εγώ ακόμη με τη γνήσια και τη Ρομ που έχεις κάτω από 4.30 δεν πέφτω.Γιαυτο και δεν βάζω τη nohon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts