spdiv1972 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Δεν θα έρθει Άλκη. Την έχουν απενεργοποιησει. δηλαδη κανει μια φορα update και μετα τερμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Δεν θα έρθει Άλκη. Την έχουν απενεργοποιησει. ίσως φρεσκαδουρα ακόμη κ τσεκάρουν για bugs Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 ξερει κανεις πως σβυνονται τα (λοιπα αρχεια)στον αποθηκευτικο χωρο ?1.25gb μου βγαζει οτι πιανουν ,με το root explorer δεν τα βρισκω καπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Με τον Καθαριστή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 να ρωτησω παιδια σκεφτομαι να παρω το redmi note 2 ελληνικο μενου εχει η χρειαζεται εγκατασταση .....εκει κολαω...και αν μπορειτε να με πειτα αξιζει σαν κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 να ρωτησω παιδια σκεφτομαι να παρω το redmi note 2 ελληνικο μενου εχει η χρειαζεται εγκατασταση .....εκει κολαω...και αν μπορειτε να με πειτα αξιζει σαν κινητο Διάβασε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Κάτι λέει... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 διαβαζω αλλα καποιοι λενε χρειαζεται εγκατασταση ελληνικη ρομ και δεν γνωριζω για αυτο ρωταω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Τα έχουμε πει πολλές φορές. Διάβασε με προσοχή το πρώτο ποστ. Όλα τα links που βρίσκονται εκεί, υπάρχουν για κάποιο λόγο. Όταν τελειώσεις με αυτά, εδώ είμαστε να λύσουμε τις όποιες απορίες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 να ρωτησω παιδια σκεφτομαι να παρω το redmi note 2 ελληνικο μενου εχει η χρειαζεται εγκατασταση .....εκει κολαω...και αν μπορειτε να με πειτα αξιζει σαν κινητο Κανένα κινέζικο ( εκτός απο όσα έχουν μπει επίσημα στην ευρωπαική αγορά ) δεν έχει ελληνικά απο μόνο του,τους τα βάζουν οι πωλητές. Το προτιμότερο είναι να βάλεις μόνος σου την ελληνική ρομ ( ακόμα και για αρχάραιους είναι το πολύ 10 λεπτά υπόθεση ) για να έχεις πλήρη υποστήριξη στα ελληνικά και να αφαιρεθούν οι κινεζιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Ευχαριστω φιλε μου. ..ειναι η πρώτη φορά που λεω να παραγγειλω..και εχω καποιες απωριες κυριος γτ δεν ξετω καλα αγγλικα.....ειναι καποιο προγραμμα αυτο για να βάλεις ελληνικη ρομ...μεσο play store πχ ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Ευχαριστω φιλε μου. ..ειναι η πρώτη φορά που λεω να παραγγειλω..και εχω καποιες απωριες κυριος γτ δεν ξετω καλα αγγλικα.....ειναι καποιο προγραμμα αυτο για να βάλεις ελληνικη ρομ...μεσο play store πχ ..? αγορασε εσυ το κινητο και οταν παραλαβεις θα σε βοηθησουμε...η διαδικασια ειναι αστεια. παρολα αυτα τα κινητα ερχονται με ελληνικα απλα η μεταφραση δεν ειναι τελεια και πολλες φορες εχει αγγλικα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Καλημέρα παιδιά να ρωτησω διαχείρηση των οθονών που δημιουργούνται στην επιφάνεια εργασίας από της εφαρμογές πως κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaross Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Να σαι καλα φιλε μου ετσι θα κανω ....ας το παρω με το καλο και αν εχω θεμα θα ζητησω την βοηθεια σας ..Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Εγώ δεν μπορώ,και επίσης μια φορά κατάφερα και άλλαξα το θέμα στην οθόνη κλειδώματος, και τώρα που θέλω να ξαναλλαξω, και ενώ επιλέγω δεν αλλάζει τίποτα. Το είδε και φίλος που έχει παλιότερο xiaomi και γνωρίζει πιο καλά απο μενα περι miui και είναι bug, άρα δεν είναι μόνο δική μου εντύπωση. Εγώ έχω βάλει αρκετά θέματα και στην 18 και τώρα στην 27 (ένα). Το μόνο θέμα είναι ο σέρβερ που συχνά σε πετάει έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 το ειχα και είναι όντως κλάσεις ανώτερη απ το Ν828 Τέλεια! Σε ευχαριστώ φίλε...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Ναι κάνεις update από την αναβάθμιση (αφού μεταφέρεις το αρχείο στο κινητό όχι στην κάρτα). Μετά την αναβάθμιση θα κάνει reboot το οποίο θα αργήσει λιγάκι (το πρώτο reboot μετά από αναβάθμιση πάντα αργεί). Αυτο ειναι safe? και με το bug της καμερας; Επειδη το χω χρησιμοποιησει δυο τρεις μερες κ εχω αρκετα δεδομενα σημαντικά περασμενα που δε θελω να χασω, κτλ. Τι προτεινετε; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Είχα την εντύπωση ότι το κινητό μπορεί να παίξει AC3 ήχο. Έβαλα να δω ένα επεισόδιο 720p σε μορφή MP4, όμως δεν είχα ήχο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Γιατί να μην είναι; Φαντάσου σαν να κάνει μια μη αυτοματοποιημένη OTA αναβάθμιση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Εγώ το έκανα με τον πρώτο τρόπο που περιγράφεται στην σελίδα 1 και δεν έχασα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Δοκίμασε κανείς την Ελληνική 5.10.8; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Δοκίμασε κανείς την Ελληνική 5.10.8; Τώρα την περνάω. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Να δουμε πως τα παει απο διαχειριση ραμ... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Μεταφορα αρχειου απο την εσωτερικη στην εξωτερικη πως κανω; Κατεβασα ενα video κ δε θελω να πιανει χωρο στην εσωτερική. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Η πιο εύκολη λύση είναι ένας File Manager (πχ X-Plore ή ES) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts