Eddy_Gordo Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 τελικά μόνο εγώ δεν έχω καταφέρει να περάσω σωστά drivers σε windows10 και να βάλω twrp? Ta windows βλεπουν το τηλεφωνο και να μεταφέρω πράγματα μπορώ από το τηλεφωνο στον υπολογιστή και το ανάποδο, και με το MiPc Suite συνδεεται και το βλέπει αλλα παω να περάσω το twrp και μενει στο looking for devices Όσο έψαξα βρήκα ότι αν δεν βγάζει κάτω απο το lokking for devices έναν κωδικό κάτι εχω κάνει λαθος με τους drivers Το εχει αντιμετωπίσει άλλος? Στην διαχείριση συσκευών με κάποιος drivers Που κατέβασα το βρήκε σαν Lenovo τηλέφωνο και με άλλους σαν adroid τηλεφωνο αλλα με θαυμαστικά δίπλα. Δοκίμασα και με επανεκκινησεις αλλά τίποτα Έχεις τα 32 η τα 64; νομίζω ότι κάπου είχα διαβάσει ότι μονο σε 64 το βλεπει Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Τι το θες το pc για να περάσεις twrp??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 (edited) Τα 32 έχω. Δοκιμασα να κάνω και τον τρόπο που γράφει ο οδηγός στο αρχικό post με κατεβασμα, μετονομασία σε update.zip και εγκατάσταση από το boot αλλά βγάζει fail to install και για την ακρίβεια γράφει update.zip signature verification fail Edited October 26, 2016 by onastrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ολα αυτα μπορεις να τα κανεις μεσω του κινητου. Ομως υπάρχει μια πολυ πιο απλη λυση. Κατέβασε το redmi note 2 tool απ το playstore και εκεί θα δεις επιλογη για φλασαρισμα του twrp! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Το κατεβασα αλλα μου λέει πως δεν είναι root η συσκευη. Ενω με το root checker λεει πως ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 κοιταξε τα δικαιωματα στην ασφαλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Μου εχει σπασει τα νεύρα. Έλεος. Υποτιθεται ότι ήρθε root από έξω. Τι θα μπορούσα να κάνω αν ερχόταν χωρίς να είναι root και ήθελα να το κάνω εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ωπα κατσε! Ποια ρομ φορας??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Μου εχει σπασει τα νεύρα. Έλεος. Υποτιθεται ότι ήρθε root από έξω. Τι θα μπορούσα να κάνω αν ερχόταν χωρίς να είναι root και ήθελα να το κάνω εγω? Ανάλογα ποια ROM έχεις. Αν έχεις developer κοίτα στο Security, permissions αν σου εμφανίζει την επιλογή root. Αν όχι τότε για να κάνεις root πρέπει να φλασάρεις το superSU, το οποίο χρειάζεται TWRP ή κάποιο άλλο custom recovery. Edit: με πρόλαβε ο mol. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 MIUI Global 8.0 Stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Κανε την διαδικασία που θα δεις στο πρωτο ποστ, ωστε να περασεις ελληνικη fastboot. Θα εχεις και twrp περασμένο! Φυσικα κρατας μπακ απ πτι χρειαζεσαι, γιατι θα σβηστουν τα πάντα απ το τηλεφωνο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ποια διαδικασία εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Αυτο που λεει flash την ελληνικη ρομ με το miflash Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις. Αλλά όπως είπα και ποιο πάνω τα 10αρι windows μου δεν βλεπουν το τηλέφωνο με όποιον τρόπο προσπάθησα να βάλω drivers. Οπότε το ξεχναω και μένει ως έχει το τηλέφωνο να μην σπάω τα νεύρα μου και τα δικά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις. Αλλά όπως είπα και ποιο πάνω τα 10αρι windows μου δεν βλεπουν το τηλέφωνο με όποιον τρόπο προσπάθησα να βάλω drivers. Οπότε το ξεχναω και μένει ως έχει το τηλέφωνο να μην σπάω τα νεύρα μου και τα δικά σας δοκιμασε αυτον τον οδηγο. κι εγω δεν μπορεσα με miflash αλλα μ αυτον τα καταφερα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11730-Unbrick-%CE%AE-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-FastBoot-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-SP-Flash-Tool/ Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Ta windows βλεπουν το τηλεφωνο και να μεταφέρω πράγματα μπορώ από το τηλεφωνο στον υπολογιστή και το ανάποδο, και με το MiPc Suite συνδεεται και το βλέπει αλλα παω να περάσω το twrp και μενει στο looking for devices Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις. Αλλά όπως είπα και ποιο πάνω τα 10αρι windows μου δεν βλεπουν το τηλέφωνο με όποιον τρόπο προσπάθησα να βάλω drivers. Οπότε το ξεχναω και μένει ως έχει το τηλέφωνο να μην σπάω τα νεύρα μου και τα δικά σας τελικα το βλεπουν ή οχι; επισης το Mi flash δε δουλεψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Θα το δοκιμασω το βράδι αργά που θα γυρίσω σπίτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Θα το δοκιμασω το βράδι αργά που θα γυρίσω σπίτι Φίλε μου, νομίζω δόθηκε η λύση στο πρόβλημα σου λίγες ώρες πριν. Ελπίζω να βοήθησα. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/20407-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-Xiaomi-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-Windows-10-%CF%83%CE%B5/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 καλημερα παιδια ξαφνικα το κινητο μ τα παιξε ! η οθονη παταει οτι θελει δνε μπορω να το ξεκλειδωσω και στο twrp δεν μπορω να κανω επαναφορα γτ δεν μπορω καν να επιλεξω τπτ ! τι να κανω; Πηγαινε ρυθμισεις επιλογες για προγραμματιστες και πατα εμφανιση πινελιων.. Θα δεις που πατιεται η οθονη απο μονη της.. Αν εχεις ζελατινα η temoered glass δοκιμασε να το βγαλεις εκει που πατιεται η οθονη.. Υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Μου έβγαλε την Παναγία. Τσαντίστηκα έβρισα σας εσπασα και εσάς τα νεύρα σας αλλά τελικά έγινε. Δοκίμασα τα πάντα ότι εχει γραφτει και ότι μου προτείνατε εσείς αλλα τίποτα. Έπιασε με αυτό http://en.miui.com/thread-196523-1-1.html Σας ευχαριστώ πολύ όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 σημασια εχει οτι εγινε! απο κει και περα ολα καλα! καπου εδω να επισημανω το τελειο ηχειο/μικροφωνο της συσκευης! σε περιβαλλον με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φασαρια, ακουγα και με ακουγαν ΑΨΟΓΑ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasou Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 καλησπερα Ειμαι σιγουρη οτι εχει ερωτηθει απειρες φορες αλλα επειδη ειμαι μεσω ταμπλετ και μου ειναι δυσκολο να γραψω/ψαξω : Εχω ελληνικη ρομ απο βικμολ. Πως μπορω να του ξαναβαλω την αγγλλοκινεζικη (να παιρνω και αναβαθμισεις ) ? Γινεται χωρις να ξεκλειδωσει ο bootloader ? Ποιον οδηγο ακολουθω ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Δεν εχει κλειδωμενο bootloader. Περνας το twrp και κανεις απο κει τις αλλαγες που θες! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 καλησπερα Ειμαι σιγουρη οτι εχει ερωτηθει απειρες φορες αλλα επειδη ειμαι μεσω ταμπλετ και μου ειναι δυσκολο να γραψω/ψαξω : Εχω ελληνικη ρομ απο βικμολ. Πως μπορω να του ξαναβαλω την αγγλλοκινεζικη (να παιρνω και αναβαθμισεις ) ? Γινεται χωρις να ξεκλειδωσει ο bootloader ? Ποιον οδηγο ακολουθω ? Ευχαριστω Μπες εδώ http://en.miui.com/download-274.html κατεβασε την stable κανε την αναβάθμιση από τη μι μετά εργοστασιακή ρύθμιση και είσαι έτοιμη.Θα έχεις όλες τις κινεζιες βέβαια αλλα αφού αυτο θες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Καλύτερα κατέβασε την Global Stable αντί για την αγγλοκινέζικη. θα έχεις ota updates + playstore + καθόλου κινεζιές. Αν βάλεις την Global Dev θα έχεις και ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts