Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απ οσο διαβάζω κοντα διπλάσιο σοτ! αναλογως και την χρηση βέβαια.

6ωρες να βγάζει σε μενα οκ θα μαι. (αντε 5)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αντε ρε ζαφ, κανε το βημα! εγω λεω να περιμενω το 4αρι...

βεβαια σκεφτομαι και το νοτε 3 προ... δε ξέρω.

Χα χα είμαι σε συζητήσεις για πώληση. Άμα γίνει σίγουρα πάω για το RN3. Αλλιώς θα με έχετε εδώ στη παρέα σας... ;)

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

@alkis έτσι φαίνεται ότι είναι καπάκια. Έχει 7 διαθέσιμες λέει, όχι πολλές πωλήσεις αλλά πολύ καλό ποσοστό feedback.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

ναι, αλλα να πω την αλήθεια βαριέμαι να μπαινω στην διαδικασια να βαζω αγγελια για να βρεθει πωλητής. αν κατσει το δινω. ομως μεχρι να ρθει το 3αρι τι θα κανω? :lol:

παλι πισω στο αγαπημένο ζτε μου!

Πόσο έδωσες το rn2;;; απο περιέργεια

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε συνάδελφο το έδωσα. Αν θες το πιστευεις 135€ , είναι καινούργιο και στο κουτί του άθικτο, δεν εχω καν πειράξει ότι ειχα παραλάβει τότε.

Το 3 το πήρα κκαι για ενα φίλο που το εδωσα χθες αφού του έβαλα και ελληνική ρομ.

"λιγα" τα 135(εκτος αν είναι το 16αρι)

πιστεύω οτι 150 ειναι οκ για το πριμε

Τώρα πουλιέται καινούργιο 150 . Εγώ στα 130 λέω να το δώσω και είναι το prime.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Και εγώ σε λίγες μέρες θα το πουλήσω 100 ευρώ σε ένα φίλο μου μιας και πήρα το Mi Max.

Μεγάλη η διαφορά σε αυτονομία σε σχέση με το note 2, μερικές φορές νομίζω ότι έχει κολλήσει η μπαταρία:lol:

Φαντάζομαι και το note 3 pro θα έχει παρόμοια αυτονομία.

Και εγώ σε λίγες μέρες θα το πουλήσω 100 ευρώ σε ένα φίλο μου μιας και πήρα το Mi Max.

Μεγάλη η διαφορά σε αυτονομία σε σχέση με το note 2, μερικές φορές νομίζω ότι έχει κολλήσει η μπαταρία:lol:

Φαντάζομαι και το note 3 pro θα έχει παρόμοια αυτονομία.

Ελπίζω να μην είμαστε πολύ off topic!

Το mi max δεν είναι τεράστιο; Ήδη αυτό μου φαίνεται μεγάλο! Αλλά ναι για το RN3 PRO οδευω.

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ το έδωσα 1.5 μήνα πριν στα 160 το prime

Παίζει ρόλο και η τιμή του. Εγώ το έχω 8 μήνες και θεωρώ τίμια τιμή τα 130 ευρώ για σήμερα, μόλις κοιτούσα 140 έχει vickmall το prime.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Μη μπερδεύεστε, δεν είμαστε σε κινέζικη μεταχειρισμένη αγορά, αλλά σε ελληνική. Δλδ με capital controls, προμηθειες, αναμονή 3 εβδομάδων, ρίσκα τελωνείου, αξεσουάρ και φλασαρισματα. Αν θέλετε να κάνετε χαρη σε φίλο κάντε, αλλά δεν παίζουμε με κινέζικες τιμές..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τωρα την έκλεισα εγώ τη τιμή στα 130, πουλήθηκε πριν λίγο μπαμ μπαμ! ήθελα να πάρω το RN3 PRO και είπα καλά είμαι..

Δεν μπορώ ξαφνικά να πω παραπάνω. Καλά το σκέφτηκες roid ίσως την επόμενη φορά!

Κρίση με έπιασε χα χα θα γυρίσω πίσω στο παλιό μου s2 προς το παρόν!

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ελπίζω να μην είμαστε πολύ off topic!

Το mi max δεν είναι τεράστιο; Ήδη αυτό μου φαίνεται μεγάλο! Αλλά ναι για το RN3 PRO οδευω.

Ναι είναι μεγάλο αλλά δεν με πειράζει αφού χωράει στις δικές μου τσέπες μου και μπορώ να το κουβαλάω άνετα.

Εδώ μια φωτογραφία με τα δύο μαζί δίπλα δίπλα.

https://s32.postimg.org/s9qpmr6ed/IMG_0783.jpg

Ontopic:

Στο note 2 με το μανίσιο φορτιστή μόλις φορτίσει 100% και το αποσυνδέσω μετά από λίγο ανάβει μόνη της η οθόνη μαζί με το led και κάνει τον ήχο που κάνει όταν συνδέεις φορτιστή. Το κάνει συνέχεια κάθε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να πέσει η μπαταρία στο 95% και μετά σταματάει. Εάν το φορτίσω από τον υπολογιστή ή με ένα samsung φορτιστή δεν παρουσιάζει ποτέ αυτό το πρόβλημα. Τι λέτε να φταίει, μπορεί ένας χαλασμένος φορτιστής να προκαλεί αυτή την συμπεριφορά σε ένα κινητό ή μήπως φταίει κάτι άλλο;

Εγώ πάλι γυρνάω σε 5". Το κινητό πρέπει να είναι μικρό και το ταμπλετ μεγάλο, οτιδήποτε άλλο δεν εχει νοημα.

Πάνο αυτό το πρόβλημα μου φαίνεται τελείως τρελό.. Δεν πιστεύω οτι ένας φορτιστής μπορεί να το προκαλέσει αυτό, αλλά υπάρχει και συγκριση με άλλον... Ίσως ο άλλος δεν δίνει τόσο ρεύμα όσο ο δικός του και η ένδειξη να είναι πιο πλασματική (χαμηλοτερη) και ετσι να μην προλαβαίνει να εκδηλωθεί το πρόβλημα

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

@panos τεράστια η διαφορά... Ήδη για το δικό μου χέρι ήταν ζόρι!

@Roid σε τι δηλαδή; redmi 3s ίσως;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Πάνο αυτό το πρόβλημα μου φαίνεται τελείως τρελό.. Δεν πιστεύω οτι ένας φορτιστής μπορεί να το προκαλέσει αυτό, αλλά υπάρχει και συγκριση με άλλον... Ίσως ο άλλος δεν δίνει τόσο ρεύμα όσο ο δικός του και η ένδειξη να είναι πιο πλασματική (χαμηλοτερη) και ετσι να μην προλαβαίνει να εκδηλωθεί το πρόβλημα
Ο samsung που το φορτίζω τώρα είναι 2A. Έχω ξανακούσει γι' αυτό το πρόβλημα σε άλλα κινητά και συνήθως έφταιγε η θύρα USB. Στην δική μου περίπτωση δεν ξέρω τι να υποθέσω.

"λιγα" τα 135(εκτος αν είναι το 16αρι)

πιστεύω οτι 150 ειναι οκ για το πριμε

:offtopic:

Το prime ήταν. Νομίζω οτι η τιμή ειναι λογική αν αναλογιστείς οπως είπε η zaf_4 καινούργιο παίζει στα 150€.

Edited by filosofos77

Ο samsung που το φορτίζω τώρα είναι 2A. Έχω ξανακούσει γι' αυτό το πρόβλημα σε άλλα κινητά και συνήθως έφταιγε η θύρα USB. Στην δική μου περίπτωση δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Δεν εχει σημασία πόσα Α γράφει ο φορτιστής, βασικά όλοι οι φορτιστές είναι ίδιοι, αλλά πόσο ρευμα τραβάει από αυτόν η κάθε συσκευή (γι'αυτο και η Apple πχ έχει τα δικά της). Οι δύο μεσαίες επαφές του USB το καθορίζουν αυτό. Πάντως αφού το πρόβλημα είναι μόνο αυτό, οκ κανε όπως σε βολεύει καλύτερα

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί στο παρελθόν...

Χρησιμοποιώ την stable 7.3.2.0 του gkalen. Υπάρχει τρόπος να διαχωρίσω την ένταση του ήχου κλήσης από αυτή των ειδοποιήσεων; Θέλω όταν με παίρνουν να χτυπάει δυνατά για να το ακούω αλλά οι ειδοποιήσεις να είναι χαμηλά...

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί στο παρελθόν...

Χρησιμοποιώ την stable 7.3.2.0 του gkalen. Υπάρχει τρόπος να διαχωρίσω την ένταση του ήχου κλήσης από αυτή των ειδοποιήσεων; Θέλω όταν με παίρνουν να χτυπάει δυνατά για να το ακούω αλλά οι ειδοποιήσεις να είναι χαμηλά...

Με xposed και miui tweaks ή extmiuiv7 modules μπορεις

Με xposed και miui tweaks ή extmiuiv7 modules μπορεις

Ευχαριστώ φίλε θα το δοκιμάσω! Φαντάζομαι κατεβάζω τα απαραίτητα πακέτα από εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

Ευχαριστώ φίλε θα το δοκιμάσω! Φαντάζομαι κατεβάζω τα απαραίτητα πακέτα από εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

Όχι θα τα πάρεις από http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/xposed-framework-miui-7-1-t3320102

Ωραίος! Ευχαριστώ και πάλι!

:offtopic:

Το prime ήταν. Νομίζω οτι η τιμή ειναι λογική αν αναλογιστείς οπως είπε η zaf_4 καινούργιο παίζει στα 150€.

επιμένω οτι ηταν λιγα. απλα σκεψου τι παιρνει κάποιος στα ιδια χρηματα...

οπως ειπώθηκε και παραπάνω, υπολογισε αναμονη, ρισκα τελωνειου, κλπ.

δυσκολα να το δωσω κατω απο 150 (εκτος αν οντως το παρω αποφαση να το αλλαξω)

επιμένω οτι ηταν λιγα. απλα σκεψου τι παιρνει κάποιος στα ιδια χρηματα...

οπως ειπώθηκε και παραπάνω, υπολογισε αναμονη, ρισκα τελωνειου, κλπ.

δυσκολα να το δωσω κατω απο 150 (εκτος αν οντως το παρω αποφαση να το αλλαξω)

Εσύ θα το έπαιρνες τηλέφωνο 8 μηνών στην τιμή που το βρίσκεις σε κινέζικο eshop καινούργιο μόνο και μόνο επειδή θα το είχες 20 μέρες νωρίτερα. Εγώ παντωε όχι.

Εγώ πάντως παιδιά το είχα 6 μήνες το prime κ το έδωσα 130 ευρώ, την θεωρώ νορμαλ την τιμή αν αναλογιστεις ότι κάνει 150 πλέον. Πήρα το note 3 pro κ μπορώ να πω ότι πραγματικά σωθηκα!!!όχι μόνο από μπαταρία που δεν υπάρχει καμία σύγκριση αλλά κ από εμπειρία χρήσης... το pro πραγματικά σπέρνει μπροστά σε αυτό που είχα