mclound Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα στην παρέα! Έχει κάποιος να προτείνει βάση με βεντούζα για το παρμπρίζ; Να κάθεται οριζόντια αλλά κ κατακόρυφα κατά προτίμηση :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ενος φιλου του επεσε το τηλ και απο τοτε δεν αναβει και δεν ανταποκρίνεται σε τιποτα. Το συνδεω με το πσ και καθε 30" συνδεεται και αποσυνδεεται αμεσως. Δε σώζεται ετσι? Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Στη θεση σου θα το ανοιγα για να δω αν ολες οι συνδεσεις ειναι οκ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Το ανοιξα και τσεκαρα ολες τις καλωδιοταινιες ολα οκ Το τηλ ειναι αθικτο ουτε γρατζουνια αλλα ειναι νεκρο Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μήπως να το στειλει πισω απ οπου το πηρε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Το ανοιξα και τσεκαρα ολες τις καλωδιοταινιες ολα οκ Το τηλ ειναι αθικτο ουτε γρατζουνια αλλα ειναι νεκρο Sent from my m2 note using Tapatalk Να του φλασαρεις την fastboot rom με sp flash tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αφου συνδεεται και αποσυνδεεται καθε 30 sec. Θα κανει δουλειά το sp tools??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αν κάνει σωστά την διαδικασία με drivers κλπ , ναι. Αλλά πριν κάνεις αυτό, βγάλε την μπαταρία για 5 δεύτερα και ξαναβαλε την. Μετά προσπάθησε να μπεις σε recovery mode με τον συνδιασμό κουμπιών και πες αν μπαίνει και σε τι recovery μπαίνει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά, τώρα είδα ότι έχει φάει πέσιμο, χλωμό το βλέπω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 εμ, η στουκα ειναι το προβλημα εγω θα το εστελνα πισω Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) Είχε κανένας κάποιο πρόβλημα στην φόρτιση να του ανοιγοκλείνει το τηλέφωνο όχι πάντα με την ελληνική έκδοση GTV 6.5.5.1 κατα την φορτιση? άλλαξα φορτιστή και μερικές φορές εξακολουθεί να κάνει τα ιδία, η μήπως είναι απo το εσωτερικό usb? Edited June 8, 2016 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill883 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλή σας μέρα παιδιά. Είμαι νέος κάτοχος της συσκευής εδώ και μερικές μέρες. Σε γενικές γραμμές όλα ωραία, αλλά έχει κατά την γνώμη μου ένα ΜΕΓΑΛΟ μείον. Η μπαταρία του βγάζει με MIUI ελληνική με τα χίλια ζόρια 4 ώρες. Έβαλα mokee blue σαν να έχει φτιάξει από θέμα αυτονομίας αλλά δεν μπορώ να την βολευτώ αυτή τη ρομ.Θέλω MIUI. Εσάς πόσο σας βγάζει σε γενικές γραμμές "Οθόνη" η μπαταρία και με τι rom? Κάτι τελευταίο.Ποια ελληνική MIUI έχει κατά την γνώμη σας καλύτερη αυτονομία ? Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλή σας μέρα παιδιά. Είμαι νέος κάτοχος της συσκευής εδώ και μερικές μέρες. Σε γενικές γραμμές όλα ωραία, αλλά έχει κατά την γνώμη μου ένα ΜΕΓΑΛΟ μείον. Η μπαταρία του βγάζει με MIUI ελληνική με τα χίλια ζόρια 4 ώρες. Έβαλα mokee blue σαν να έχει φτιάξει από θέμα αυτονομίας αλλά δεν μπορώ να την βολευτώ αυτή τη ρομ.Θέλω MIUI. Εσάς πόσο σας βγάζει σε γενικές γραμμές "Οθόνη" η μπαταρία και με τι rom? Κάτι τελευταίο.Ποια ελληνική MIUI έχει κατά την γνώμη σας καλύτερη αυτονομία ? Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά! :):) Πριν αγοράσουμε μια συσκευή διαβάζουμε και για τα συν και για τα μείον της.:) Γνωστά αυτά περί αυτονομίας και ισχύουν για όλους μας, δυστυχώς. Η τελευταία stable 7.3.2.0 είναι γενικά σε καλά επίπεδα. Ελπίζω να βελτιωθεί λίγο ακόμα η αυτονομία με την MIUI 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Κάνε λίγο υπομονή! Η MIUI8 θε έρθει με νέα εφαρμογή ασφαλείας και συγκεκριμένα με εφαρμογή διαχείρισης ενέργειας (μπαταρίας). Εκεί θα έχει περισσότερες ρυθμίσεις ώστε να ενημερώνει το χρήστη για πιθανών προβλήματα από εφαρμογές που καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια. Θα μπορείς να επιλέγεις ανά εφαρμογή ρυθμίσεις ενέργειας. Νομίζω με αυτό τον τρόπο θα αυξηθεί λίγο η διάρκεια της μπαταρίας. Στις δοκιμές που έχω κάνει (είναι ακόμα σε δοκιμαστική μορφή κάποιες εφαρμογές) μοιάζει να συμπεριφέρεται καλύτερα στην διαχείριση ενέργειας και αυτό μόνο με την νέα εφαρμογή ασφαλείας. Ελπίζω σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην πλήρη έκδοση της MIUI8. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την τελευταία rom που ανέβασα, αν δε σε πειράζει ο πειραματισμός. Σε αυτή την έκδοση υπάρχει η νέα εφαρμογή ασφαλείας με τις ρυθμίσεις για την μπαταρία. Βέβαια να ξέρεις είναι δοκιμαστική έκδοση και περιέχει κάποια σφάλματα στις νέες εφαρμογές θέματος και αριθμομηχανής. Ίσως στην αναβάθμιση αυτής της εβδομάδας αντικαταστήσω αυτές τις δύο εφαρμογές με τις προηγούμενες. Οι υπόλοιπες 3 εφαρμογές (καιρός - ασφάλεια - ηχογράφηση) δείχνουν να δουλεύουν αρκετά καλά! Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλή σας μέρα παιδιά. Είμαι νέος κάτοχος της συσκευής εδώ και μερικές μέρες. Σε γενικές γραμμές όλα ωραία, αλλά έχει κατά την γνώμη μου ένα ΜΕΓΑΛΟ μείον. Η μπαταρία του βγάζει με MIUI ελληνική με τα χίλια ζόρια 4 ώρες. Έβαλα mokee blue σαν να έχει φτιάξει από θέμα αυτονομίας αλλά δεν μπορώ να την βολευτώ αυτή τη ρομ.Θέλω MIUI. Εσάς πόσο σας βγάζει σε γενικές γραμμές "Οθόνη" η μπαταρία και με τι rom? Κάτι τελευταίο.Ποια ελληνική MIUI έχει κατά την γνώμη σας καλύτερη αυτονομία ? Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά! :):) Με τη Mokee του Bule (κι όχι Blue :p) βγάζω σε κάθε περίπτωση περίπου 1 ώρα παραπάνω SoT από ότι με την τελευταία ελληνική dev... Τώρα είμαι με την Mokee του vova.vafin η οποία κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με αυτήν του Bule (ίσως ένα κλικ πιο χαμηλά)... Διάφορες CM που δοκίμασα καθώς και η Psyrom ("μαγειρεμένη" MIUI) είναι στα ίδια επίπεδα με την ελληνική... Η επόμενη που σκέφτομαι να δοκιμάσω είναι η SlimMIUI, λένε ότι πάει καλά και σε επιδόσεις και σε μπαταρία... Αν θες ρίξε μια ματιά: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-slimmiui-dev-stable-t3296594 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Κάνε λίγο υπομονή! Η MIUI8 θε έρθει με νέα εφαρμογή ασφαλείας και συγκεκριμένα με εφαρμογή διαχείρισης ενέργειας (μπαταρίας). Εκεί θα έχει περισσότερες ρυθμίσεις ώστε να ενημερώνει το χρήστη για πιθανών προβλήματα από εφαρμογές που καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια. Θα μπορείς να επιλέγεις ανά εφαρμογή ρυθμίσεις ενέργειας. Νομίζω με αυτό τον τρόπο θα αυξηθεί λίγο η διάρκεια της μπαταρίας. Στις δοκιμές που έχω κάνει (είναι ακόμα σε δοκιμαστική μορφή κάποιες εφαρμογές) μοιάζει να συμπεριφέρεται καλύτερα στην διαχείριση ενέργειας και αυτό μόνο με την νέα εφαρμογή ασφαλείας. Ελπίζω σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην πλήρη έκδοση της MIUI8. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την τελευταία rom που ανέβασα, αν δε σε πειράζει ο πειραματισμός. Σε αυτή την έκδοση υπάρχει η νέα εφαρμογή ασφαλείας με τις ρυθμίσεις για την μπαταρία. Βέβαια να ξέρεις είναι δοκιμαστική έκδοση και περιέχει κάποια σφάλματα στις νέες εφαρμογές θέματος και αριθμομηχανής. Ίσως στην αναβάθμιση αυτής της εβδομάδας αντικαταστήσω αυτές τις δύο εφαρμογές με τις προηγούμενες. Οι υπόλοιπες 3 εφαρμογές (καιρός - ασφάλεια - ηχογράφηση) δείχνουν να δουλεύουν αρκετά καλά! Deliopoulos έβαλα την δικιά σου πριν δύο μέρες. Σε γενικές γραμμές είναι όπως τα περιγράφεις, καλή. Μπορείς να μου πεις, στις ημερήσιες οθόνες πως να αντικαταστήσω την εφαρμογή που έχει, με την πιο παλιά που ήταν πλήρης; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πιστευω αυτό που χρειαζεται στο κινητο μας είναι ο επεξεργαστης να δουλευει για τα βασικα με 2 πυρηνες και να ανεβαζει όταν φτανει ο 2ος πυρήνας στο 80% να ανοιγει ο τριτος και αυτό να γινεται μεχρι τον 8ο.Τωρα δεν ξερω από ποιο ποσοστο ανοιγουν οι υπλοιποι πυρηνες.Ετσι δεν θα στερούμαστε επεξεργαστικη ισχυ.Ξαναλεω βεβαια φιλος που εχει το Ζ3 με 4G καραταει το πολύ 7 ωρες ,όχι οθονη γενικη χρηση και με wifi κάθε βραδυ φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Deliopoulos έβαλα την δικιά σου πριν δύο μέρες. Σε γενικές γραμμές είναι όπως τα περιγράφεις, καλή. Μπορείς να μου πεις, στις ημερήσιες οθόνες πως να αντικαταστήσω την εφαρμογή που έχει, με την πιο παλιά που ήταν πλήρης; Ευχαριστώ Εάν μου αναφέρεις ποια έκδοση είχες πριν ίσως μπορώ να σε βοηθήσω. Μιας και οι ημερήσιες οθόνες στις roms μου είναι αρκετά πειραγμένες, με 10 διαφορετικές ταπετσαρίες από ότι η επίσημη. Επίσης μπορεί να την αφαιρέσεις, μιας και δεν είναι εφαρμογή συστήματος και να εγκαταστήσεις μία άλλη έκδοση. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill883 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά!! Άρα περιμένουμε και βλέπουμε για το MIUI8 ..Θα δω ίσως να δοκιμάσω και την τωρινή έκδοση που μου λες αγαπητέ :) @agmg bule ..blue το ίδιο είναι βρε αδερφέ χαχαχα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Εάν μου αναφέρεις ποια έκδοση είχες πριν ίσως μπορώ να σε βοηθήσω. Μιας και οι ημερήσιες οθόνες στις roms μου είναι αρκετά πειραγμένες, με 10 διαφορετικές ταπετσαρίες από ότι η επίσημη. Επίσης μπορεί να την αφαιρέσεις, μιας και δεν είναι εφαρμογή συστήματος και να εγκαταστήσεις μία άλλη έκδοση. Ναι, συγνώμη, είμαι με την τελευταια. Είναι πειραγμένες αλλά πολύ καλύτερες από τις στοκ. Θα δοκιμάσω αυτό που προτείνεις, ευχαριστώ και πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, συγνώμη, είμαι με την τελευταια. Είναι πειραγμένες αλλά πολύ καλύτερες από τις στοκ. Θα δοκιμάσω αυτό που προτείνεις, ευχαριστώ και πάλι. Μπα όχι, στην επιλογή για κατηγορία μου βγάζει πάλι μόνο την κατηγορία τοπικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ναι, συγνώμη, είμαι με την τελευταια. Είναι πειραγμένες αλλά πολύ καλύτερες από τις στοκ. Θα δοκιμάσω αυτό που προτείνεις, ευχαριστώ και πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπα όχι, στην επιλογή για κατηγορία μου βγάζει πάλι μόνο την κατηγορία τοπικά. Οι ρυθμίσεις σου μοιάζουν με την παρακάτω εικόνα; http://m80t.imgup.net/Screenshotd572.jpg Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Οι ρυθμίσεις σου μοιάζουν με την παρακάτω εικόνα; http://m80t.imgup.net/Screenshotd572.jpg Ναι ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ναι ακριβώς. Ενώ έπρεπε να έμοιαζε με αυτή την οθόνη όπως βλέπω στο en.miui.com; http://l21t.imgup.net/dailylock347c.jpg Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ενώ έπρεπε να έμοιαζε με αυτή την οθόνη όπως βλέπω στο en.miui.com; http://l21t.imgup.net/dailylock347c.jpg Παλιότερα, έμοιαζε, πολύ διαφορετικό (το δικό σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Με aicp του vova δεινοπαθω! Μπαταρία για τα μπάζα, στην κυριολεξία. Θα δοκιμασω την mokee του λειαν συντόμως Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 ρε παιδιά, ποια rom εκτός miui υποστηρίζει fm? μάλλον χρειάζομαι εναν αέρα ανανέωσης και σκέφτομαι να αρχίσω απο εκεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts