Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως ομορφες και διαφορετικες!

Αν δεν ηθελα να παρω και αυτην με το "ενεργο" καπακι θα χτυπουσα μια!

Btw η aicp εχει ωραια καλουδια!

Χρωμα στο ρολοι, εμφανιση ημερομηνίας, βελακια να δειχνουν την ταχυτητα των δεδομενων! Σα να εχει ενσωματωμένο xposed ενα πραμα!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω βάλει τήν AOSP final 2.0 του vova.vafin.

Η γενική αίσθηση είναι θετική. Σίγουρα είναι πιό ελαφριά από την μιουι και οι εφαρμογές παραμένουν στην μνήμη, εν αντιθέσει με την μιουι.

Ωστόσο ή κάμερα υπολείπεται από την μιουι και αυτός μάλλον θα είναι ο λόγος για να ξαναγυρισω στην μιουι...

Εσείς έχετε νά προτείνεται κάποια άλλη ρομ με αξιοπρεπή κάμερα;

ΥΓ ή μπαταρία φαίνεται ελαφρά καλύτερη

Ή σύγκριση έγινε σε σχέση με την προτελευταία ελληνική σταβλε μιουι

Btw η aicp εχει ωραια καλουδια!

Χρωμα στο ρολοι, εμφανιση ημερομηνίας, βελακια να δειχνουν την ταχυτητα των δεδομενων! Σα να εχει ενσωματωμένο xposed ενα πραμα!

Ποια AICP έχεις βάλει;

Πριν κανά 3 μήνες είχα μία aicp_hermes_lp-10.0-UNOFFICIAL-20160128 πετούσε...με χαλούσε η κάμερα...

Δώσε καμία ιδέα....

Την τελευταία που εκανε compile ο vova. Ημερομηνια 20/5

Οσο για την καμερα, ισως μια εφαρμογή απ το στορε να βοηθούσε αρκετα!

Καλημερα κ απο μενα . Ακομα δεν εχω στειλει παραγγελια απλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχουν διαφορες και ποιο απο τα 2 να προτιμησω ......

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-prime-2-2ghz-2gb-32gb-smartphone-4g-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-prime-2-2ghz-2gb-32gb-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

Δεν ειναι θεμα τιμης απλα μηπως κατι να προσεξω .

Καλημερα κ απο μενα . Ακομα δεν εχω στειλει παραγγελια απλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχουν διαφορες και ποιο απο τα 2 να προτιμησω ......

Δεν ειναι θεμα τιμης απλα μηπως κατι να προσεξω .

Το ένα είναι η TD έκδοση και το άλλο η FDD.

Εγώ έχω πάρει την TD (φτηνή)και σε πληροφορώ ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα εδώ.

Λογικά είναι θέμα λογισμικού, το οποίο το αλλάζουν.

Αν θες να είναι απλά "απείραχτο" το παίρνεις με την FDD,,

τις διαφορες μεταξυ των 2 θα τις δεις σε λινκ του πρωτου ποστ.

η διαφορα ειναι "αστεια" για να μην προτιμησει καποιος την "απροβληματιστη" fdd εκδοση :)

Την τελευταία που εκανε compile ο vova. Ημερομηνια 20/5

Οσο για την καμερα, ισως μια εφαρμογή απ το στορε να βοηθούσε αρκετα!

Δηλαδή με την υπάρχουσα εφαρμογή δεν εχεις το ανάλογο ή το επιθυμητό αποτέλεσμα?Τι μέγεθος αρχείο δημιουργεί?

Ρωταω γιατί αν είναι μόνο αυτό το θέμα καί στά άλλα είναι οκ μπορεί να την περάσω βάζοντας για κάμερα κάτι που έχω καί τώρα στην miui.

Δεν το εχω με την καμερα γενικα. Δε υ

Την χρησιμοποιω.

Πχ με την camera mx μοκις τωρα εβγαλα μία φωτο

Δηλαδή με την υπάρχουσα εφαρμογή δεν εχεις το ανάλογο ή το επιθυμητό αποτέλεσμα?Τι μέγεθος αρχείο δημιουργεί?

Ρωταω γιατί αν είναι μόνο αυτό το θέμα καί στά άλλα είναι οκ μπορεί να την περάσω βάζοντας για κάμερα κάτι που έχω καί τώρα στην miui.

Γενικά δούλευε πολύ καλά η έκδοση εκείνη.Μόνο η κάμερα ήταν κάπως και δεν είχα δοκιμάσει άλλη εφαρμογή. (ίσως να άλλαζε κάτι..)

Μην νομίζεις ότι έχει σχέση με το μέγεθος του αρχείου,φαντάσου όυτε καν το είχα κοιτάξει.

Γενικά δούλευε πολύ καλά η έκδοση εκείνη.Μόνο η κάμερα ήταν κάπως και δεν είχα δοκιμάσει άλλη εφαρμογή. (ίσως να άλλαζε κάτι..)

Μην νομίζεις ότι έχει σχέση με το μέγεθος του αρχείου,φαντάσου όυτε καν το είχα κοιτάξει.

Εν μέρη εχεις δίκιο,αλλα σε προηγούμενες συσκευές που έπαιζα είχαμε θέμα με τις φωτογραφίες και περισσότερο με τι μέγεθος όπου δίνει την καλύτερη λεπτομέρεια.

Βέβαια από τότε έχουν αλλάξει πολλά,τουλαχιστον έχουμε κατασταλάξει σε επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λοιπόν για κάνε αν θες ένα τέστ με την Snap Camera. για αρχή http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3750909&d=1463286481

περισσότερο με τι μέγεθος όπου δίνει την καλύτερη λεπτομέρεια.

Θα την δοκιμάσω.. αν και είμαι σε miui και είμαι ικανοποιημένος.

:offtopic:Το redmi note 3 pro βγάζει 12-13 ΜΒ αρχεία.Σύγκρινε με κάποιο άλλο..:offtopic:

:offtopic:Το redmi note 3 pro βγάζει 12-13 ΜΒ αρχεία.Σύγκρινε με κάποιο άλλο..:offtopic:

Ή αναφορά μου ήταν για το note 2 με φακό 13mp και για την rom που έχει περάσει ο mol,σ ε σχέση μέ την κάμερα της miui.

Τι να συγκρίνω, εξάλλου δεν είναι ίδια!

Όποιος έχει gkalen rom, βγήκε η 6.5.26 και δουλεύει, rοot με supersu.

Το μόνο που δε μου δουλεύει είναι το mikey. Εκτός ότι το εξαφάνισε, ενώ τη φλασαρα από πάνω, Δε με αφήνει να το εγκαταστήσω, βγάζει Χ.

Έβαλα το key cut, αλλά δουλεύει σαν ακουστικο, προλαβαίνει και πιάνει το system default και πάει τον ήχο στα ακουστικά, ενώ το κλικ είναι play/stop στη μουσική..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τι να συγκρίνω, εξάλλου δεν είναι ίδια!

Δεν εννοούσα αυτό.. Λέω το ρν3π βγάζει 13Mb φωτο πολύ μεγαλυτερες απο ενα πχ samsung s6.[σε ποιοτητα όμως;]

Αστο είμαστε εκτός θέματος...

Δεν εννοούσα αυτό.. Λέω το ρν3π βγάζει 13Mb φωτο πολύ μεγαλυτερες απο ενα πχ samsung s6.[σε ποιοτητα όμως;]

Αστο είμαστε εκτός θέματος...

Ναι γιατί αλλάζει ο φακός,λογικο είναι :O

Απλά γιατί στις custom είπαν ότι ή φωτογραφίες είναι λίγο χαλί και απλά αναφέρθηκαν για αυτό.

Με αυτό που ανέβασε ο mol σαν μέγεθος δεν έχει καμία σχέση με τι πραγματικά τραβάει σε miui το τηλεφωνακι μας.

Μόνο και μόνο γι'αυτο.Οπως προτάθηκε με άλλη εφαρμογή θα δώσει καλύτερο αποτέλεσμα και κατά με και μεγαλύτερο αρχείο.

Μιλάω πάντα για τον ίδιο φακό,στην ίδια συσκευή

Οκ,το κλείνω εδώ και εγώ.

Διότι βλέπω ότι μετά από δύο βδομάδες θα έχουμε νέα rom λέω να παίξω και γω με τις προαναφερόμενες rom να πάρω μία γεύση.

Διότι βλέπω ότι μετά από δύο βδομάδες θα έχουμε νέα rom λέω να παίξω και γω με τις προαναφερόμενες rom να πάρω μία γεύση.

Εγώ τελικά χθες έριξα μία stable 7.1.3.0.. Νομίζω έιναι οκ..

Βασικά δεν το δουλεύω εγώ το κινητό πλεον και θέλω να είναι απροβλημάτιστο..

http://www.vafin-dev.ru/cm_en.html

Είναι τελευταία CM12.1 του vova.vafin για την οποία αναφέρει ότι έχει πειράξει το hw encoding/decoding ώστε να λειτουργεί το clearmotion. Μπορεί κάποιος (που είναι σε φάση ψαξιματος) να την δοκιμάσει κατά πόσον, το clearmotion δουλεύει. Θα είναι σημαντική πρόοδος στο development των 5.1.1 rom.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να πω και γω ότι το κυριότερο πλεονέκτημα της miui σε αυτό το τηλέφωνο (αλλά και γενικότερα για κάθε τηλέφωνο) είναι ότι η stock εφαρμογή κάμερας μπορεί να εκμεταλλεύεται πλήρως της δυνατότητες του hardware. Την ταχύτητα , focus - λήψης και την λήψη σε burst mode δεν την πλησιάζει καμιά third party εφαρμογή κάμερας .

Edited by kandilak

Όποιος έχει gkalen rom, βγήκε η 6.5.26 και δουλεύει, rοot με supersu.

Το μόνο που δε μου δουλεύει είναι το mikey. Εκτός ότι το εξαφάνισε, ενώ τη φλασαρα από πάνω, Δε με αφήνει να το εγκαταστήσω, βγάζει Χ.

Έβαλα το key cut, αλλά δουλεύει σαν ακουστικο, προλαβαίνει και πιάνει το system default και πάει τον ήχο στα ακουστικά, ενώ το κλικ είναι play/stop στη μουσική..

Δες τις ρυθμίσεις σου γιατί δουλεύει χαρά το keycut. Όταν μπουταρει το τηλέφωνο (στην αρχή πριν ολοκληρωθεί το boot) φαίνεται σαν να έχεις ακουστικά ) . Μετά όμως την ολοκλήρωση του boot και την εκκίνηση του keycut (θα πρέπει να του έχεις ανοίξει το autostart από κέντρο ασφαλείας ) μπαίνει κανονικά στο mode που πρέπει.

Edited by kandilak

Τελικά μετά από ρύθμιση auto-start, restart το κινητό, ήθελε και να το βγάλω να το ξαναβάλω 2-3 φορές μέχρι που έπιασε.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Το 4g ειναι ρουφήχτρα ε? :p

Λιγα λεπτά browsing και παπαλα η μπαταρια!

Με βλέπω να κινουμε σε 3g ταχυτητες!

Το 4g ειναι ρουφήχτρα ε? :p

Λιγα λεπτά browsing και παπαλα η μπαταρια!

Με βλέπω να κινουμε σε 3g ταχυτητες!

Εδώ με 3g φεύγει σαν τρελή

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Για την βελτίωση του multitasking στην MIUI , κάτι που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε τα LMK minfree values. Οι προεπιλεγμένες τιμές στην 7.3.2 GTV που έχω εγώ είναι εξαιρετικά επιθετικές κάτι που δικαιολογεί το προβληματικό multitasking.

Κατέβασα λοιπόν τον Kernel adiutor από το playstore και στην ρύθμιση του "Τερματισμός σε λίγη μνήμη" επέλεξα από τις preset ρυθμίσεις κάτω κάτω το "Very aggresive" , οι οποίες ρυθμίσεις είναι πολύ πιο ήπιες από τις default της 7.3.2 GTV.

Το τηλέφωνο έχει αισθητή βελτίωση στην ταχύτητα απόκρισης στο άνοιγμα και την εναλλαγή εφαρμογών, και αρκετά πιο άνετο multitasking το οποίο μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο επιλέγοντας ακόμα πιο ήπιες ρυθμίσεις. Μην πάτε βέβαια να βάλετε τις πιο ήπιες που θα βρείτε γιατί μπορεί να έχετε κολλήματα στις εφαρμογές λόγω έλλειψης μνήμης. Αν θέλετε να κρατήσετε τις ρυθμίσεις αυτές ώστε να εφαρμόζονται μετά από κάθε reboot θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον σχετικό διακόπτη .

Τα παραπάνω όπως είπα τα έκανα σε GTV rom στις οποίες δεν υπάρχουν tweaking scripts όπως σε άλλες custom roms όπως του gkalen και μπορεί να χρησιμοποιούν άλλες τιμές των LMK minfree values.

Kαλημερα μια ερωτηση,δουλευει κανονικα 4g lte? στη σιμ 1 εννοω,γιατι εμενα δεν μπαινει ιντερνετ με τιποτα εκτος wi fi,δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει παιδια το δικτυο και δεν ξερω αν δεν κανω κατι αωστα:ανοιγω δεδομενα,επιλεγω 4g LTE απο τον τυπο δικτυου αλλα δεν μπαινω πουθενα,ουτε σε εξωτερικους χωρους ουτε πουθενα.Να πω οτι το ιδιο συμβαινει και με miui και με aosp και με aisp και με οτι rom υπαρχει,τις εχω δοκιμασει ολες,μηπως κανω καμια κουλαμαρα?η εχει προβλημα το δικο μου?για βοηθηστε λιγο,ευχαριστω

Kαλημερα μια ερωτηση,δουλευει κανονικα 4g lte? στη σιμ 1 εννοω,γιατι εμενα δεν μπαινει ιντερνετ με τιποτα εκτος wi fi,δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει παιδια το δικτυο και δεν ξερω αν δεν κανω κατι αωστα:ανοιγω δεδομενα,επιλεγω 4g LTE απο τον τυπο δικτυου αλλα δεν μπαινω πουθενα,ουτε σε εξωτερικους χωρους ουτε πουθενα.Να πω οτι το ιδιο συμβαινει και με miui και με aosp και με aisp και με οτι rom υπαρχει,τις εχω δοκιμασει ολες,μηπως κανω καμια κουλαμαρα?η εχει προβλημα το δικο μου?για βοηθηστε λιγο,ευχαριστω

Καλημέρα, μήπως έχεις ζητήσει από τον πάροχό σου να σου κόψει τα data? Ή μήπως αν το γυρίσεις σε 3G συνδέεται;

Αυτά...