Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού το έβαλες στο unlimited, ναι θα πιάσει κοφτες, απλά με το πολύ μικρό touchboost και το slowramp που έβαλες θα δουλεύει στην αρχη μονο με το τσοκ και μετα ρολαριστά αλλά τελικά θα πάει σανίδα άμα χρειαστεί :lol: Του εκοψες επιταχυνση αλλά έχει τελική

Χαχαχα ήσουν κατατοπιστικότατος φίλε μου ευχαριστώ! :lol::lol::lol:

Πάντως η ταξινόμηση είναι από "την αργότερη απόκριση προς την γρηγορότερη" άρα το Slowramp είναι πιο γρήγορο από τα Gaming και MIUI default;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν θυμαμαι καλα, αφου το εβαλες στο unlimited, θα ανεβασει στροφες μεχρι εκει που μπορει και για ολους τους πυρηνες.

Κι εσένα σε ευχαριστώ φίλε, νομίζω πάνω-κάτω κατάλαβα πως λειτουργεί...

Edited by agmg

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήρθε η ώρα να αλλάξω την κάρτα μνήμης.αποδεδειγμένα μέχρι 32αρα διαβάζει η υπάρχει κάποιος φίλος που του έχει "φορεσει" κάποια μεγαλύτερη;;

Ήρθε η ώρα να αλλάξω την κάρτα μνήμης.αποδεδειγμένα μέχρι 32αρα διαβάζει η υπάρχει κάποιος φίλος που του έχει "φορεσει" κάποια μεγαλύτερη;;

Έχω αυτήν,http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp64da-eu-evo-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576922

Βέβαια την έχω πάρει από εξωτερικό που ήμουν τα Χριστούγεννα στην μισή τιμή που αναφέρεται εδώ τώρα.

Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα, αφού πρώτα έπρεπε να την διαβάσει το κινητό.

αργοτερα περναω σε cm. για να δουμε τι ψαρια πιανουν τα τελευταία builds. κυρίως για το fm θα την δοκιμασω.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Έχω αυτήν,http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp64da-eu-evo-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576922

Βέβαια την έχω πάρει από εξωτερικό που ήμουν τα Χριστούγεννα στην μισή τιμή που αναφέρεται εδώ τώρα.

Την έχεις γεμισει για να δεις εάν κανει πρόβλημα?Συνηθως όταν φτάνει πάνω από 50γιγα ξεκινάνε τα συμπτώματα.

Την έχεις γεμισει για να δεις εάν κανει πρόβλημα?Συνηθως όταν φτάνει πάνω από 50γιγα ξεκινάνε τα συμπτώματα.

Μπα δεν έχω φτάσει ακόμα τόσο ψηλά, εξάλλου βίντεο-φωτος τα μεταφέρω στο PC κατά διαστήματα.

Τουλάχιστον για τα χρήματα που έδωσα είναι μία χαρά.Κανένα παράπονο!

Πάντα υπάρχει καί κάτι πιο καλο-ακριβο που και αυτό είναι σχετικό.;)

Μπα δεν έχω φτάσει ακόμα τόσο ψηλά, εξάλλου βίντεο-φωτος τα μεταφέρω στο PC κατά διαστήματα.

Τουλάχιστον για τα χρήματα που έδωσα είναι μία χαρά.Κανένα παράπονο!

Πάντα υπάρχει καί κάτι πιο καλο-ακριβο που και αυτό είναι σχετικό.;)

Κανε ενα τεστ για σιγουριά.Γεμισε τη με ότι έχεις και μετά τραβηξε βίντεο να αποθηκεύσει στην κάρτα σχεδόν στο τέρμα.Μετά ανοιξε κάποια αρχεία τυχαία.Εάν όλα γίνουν κανονικά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.Μην την πάθεις και έχεις τίποτα σημαντικό στη μνημη γιατί θα θελει διαμόρφωση για να ξαναδουλεψει.

αργοτερα περναω σε cm. για να δουμε τι ψαρια πιανουν τα τελευταία builds. κυρίως για το fm θα την δοκιμασω.

Πριν λίγο την πέρασα. Το λιγοτερο 2 φορες γρηγορότερη σε σχέση με μιυι.

Σφαίρα στα παντα. Σε λίγο δοκιμαζω και το φμ

Μονο που εκανα χαζομαρα. Δε κράτησα back up την miui :p

Κανε ενα τεστ για σιγουριά.Γεμισε τη με ότι έχεις και μετά τραβηξε βίντεο να αποθηκεύσει στην κάρτα σχεδόν στο τέρμα.Μετά ανοιξε κάποια αρχεία τυχαία.Εάν όλα γίνουν κανονικά τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.Μην την πάθεις και έχεις τίποτα σημαντικό στη μνημη γιατί θα θελει διαμόρφωση για να ξαναδουλεψει.

Οκ,αύριο θα γίνει και αναφέρω.

Πριν λίγο την πέρασα. Το λιγοτερο 2 φορες γρηγορότερη σε σχέση με μιυι.

Σφαίρα στα παντα. Σε λίγο δοκιμαζω και το φμ

Μονο που εκανα χαζομαρα. Δε κράτησα back up την miui :p

Ίσως είναι σημαδιακό.. Δεν θα χρειαστεί να επιστρέψεις...

Από ταχύτητα λες πάει καλά, δες και την λειτουργία της rom ,αν έχει κουσουρια καί αν μπορείς ανέφερε.

Καλημέρες! Με AICP εδώ και 2 εβδομάδες είναι όλα κομπλέ, εκτός από το ράδιο βέβαια που απουσιάζει.
Αυτά...

Είχα πάρει μια δεύτερη μπαταρία από Vickmall... Χθες αφού την φόρτισα στη βάση, την έβαλα για πρώτη φορά στο κινητό...

Παρατήρησα ότι έπεσε πολύ πιο γρήγορα από ότι με αυτήν που είχε όταν ήρθε... Επίσης είχε φορτίσει μέχρι το 90%

Το δεύτερο δε μου φάνηκε πολύ παράξενο γιατί κι ο φορτιστής που έχω για το Jiayu G4S μέχρι το 90% τις φορτίζει τις μπαταρίες...

Επίσης ήταν και η πρώτη της φόρτιση...

Παρόλ' αυτά, σήμερα το πρωί ζύγισα και τις δυο σε ζυγαριά ακριβείας. Αυτή του τηλεφώνου ήταν 56gr ενώ αυτή που ήρθε από Vickmall 52,8...

Δικαιολογείται τέτοια διαφορά σε ίδιες (θεωρητικά) μπαταρίες ή πέσαμε σε fake και σημειώνουμε 2 στα 2 fails του καταστήματος;

Φόρτισε τη μες στο τηλέφωνο και παρακολούθησε τη. Οι εξωτερικοί φορτιστές δίνουν πιο χαμηλο ρεύμα και μπορεί να κοβει τη φόρτιση πριν τελειώσει.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

......είναι όλα κομπλέ, εκτός από το ράδιο βέβαια που απουσιάζει.

"όλα κομπλέ ......" δεν το λες με:

-απουσία clearmotion

-πρόβλημα αναπαραγωγής του αριστερού καναλιού ήχου από το ηχείο

-ανεπαρκής εκμετάλευση των δυνατοτήτων της κάμερας

Φόρτισε τη μες στο τηλέφωνο και παρακολούθησε τη. Οι εξωτερικοί φορτιστές δίνουν πιο χαμηλο ρεύμα και μπορεί να κοβει τη φόρτιση πριν τελειώσει.

Για τη διαφορά του βάρους ανάμεσα στις δυο μπαταρίες τι λες;

Είναι διαφορά, αλλά μπορεί να απέχουν οι οι ημερομηνίες κατασκευής τους πάνω από 6 μήνες, κάτι να άλλαξε, στην πράξη θα κριθεί. Και φυσικά το αφήνεις στην πρίζα και μετά το 100% για περίπου 1,5 ώρα..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

"όλα κομπλέ ......" δεν το λες με:

-απουσία clearmotion

-πρόβλημα αναπαραγωγής του αριστερού καναλιού ήχου από το ηχείο

-ανεπαρκής εκμετάλευση των δυνατοτήτων της κάμερας

Προσωπικά, και τα τρία που αναφέρεις δε με αγγίζουν καν, ίσως λίγο η κάμερα με την ποιότητά της, αλλά και πάλι για την αυτονομία του κινητού και το οτί δε λαγκάρει πουθενά, θεωρώ πως είναι από τις καλύτερες ROMs που έχω βάλει. Δεν τις έχω δοκιμάσει όλες, να είμαι δίκαιος, αλλά τελικά κάθε μέρα καταλαβαίνω πως μου αρέσει περισσότερο το pure android από το miui οπότε αν δεν αλλάξει συμπεριφορά το κινητό με αυτή τη ROM, βλέπω να την κρατάω για καιρό...

Το clearmotion δεν το είχα παρατηρήσει ούτε σε miui να σου πω την αλήθεια και επειδή στο κινητό το πολύ πολύ να δω κάνα youtube βιντεο 2λεπτά, δε με χαλάει που δεν το υποστηρίζει. Επίσης, το θέμα του αριστερού καναλιού, επειδή αν θέλω να ακούσω μουσική βάσω ενσύρματα ή bt ακουστικά, πάλι δε μου κάνει αίσθηση. Προτιμώ vanilla android με τις μικροελείψεις από το miui πάντως. Ε, αυτά τα θέματα είναι περί ορέξεως :)

Αυτά...

Είναι διαφορά, αλλά μπορεί να απέχουν οι οι ημερομηνίες κατασκευής τους πάνω από 6 μήνες, κάτι να άλλαξε, στην πράξη θα κριθεί. Και φυσικά το αφήνεις στην πρίζα και μετά το 100% για περίπου 1,5 ώρα..

Η "καλή" έχει ημερομηνία 20150923 και η "ύποπτη" 20160108...

Θα το παρακολουθήσω τις επόμενες μέρες και θα δω... Ευχαριστώ φίλε μου!

Για τη διαφορά του βάρους ανάμεσα στις δυο μπαταρίες τι λες;

Αυτό με το βάρος είναι λίγο περίεργο. 3 γραμμάρια περίπου. Στην πράξη θα φανεί

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

@mcloud

Και μένα δεν μ' αρέσει το miui αλλά οι παραπάνω ελλείψεις (όχι τόσο το bug του ηχείου) είναι σημαντικές για μένα.

Σχετικά με το lag στην miui εδώ και 4 μέρες έκανα 2 αλλαγές στις ρυθμίσεις του μενού Επιλογών για προγραμματιστές και μου φαίνεται ότι βελτιώθηκε και το lag και το multitasking.

Κάτω κάτω στις επιλογές προγραμματιστών έβαλα "Ανενεργό" στο Βελτιστοποίηση μνήμης συστήματος και απενεργοποίησα το Ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI.

Rom 7.2.3 stable GTV.

@mcloud

Και μένα δεν μ' αρέσει το miui αλλά οι παραπάνω ελλείψεις (όχι τόσο το bug του ηχείου) είναι σημαντικές για μένα.

Σχετικά με το lag στην miui εδώ και 4 μέρες έκανα 2 αλλαγές στις ρυθμίσεις του μενού Επιλογών για προγραμματιστές και μου φαίνεται ότι βελτιώθηκε και το lag και το multitasking.

Κάτω κάτω στις επιλογές προγραμματιστών έβαλα "Ανενεργό" στο Βελτιστοποίηση μνήμης συστήματος και απενεργοποίησα το Ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI.

Rom 7.2.3 stable GTV.

Ωπ παραξήγηση! Δεν εννοούσα πως η miui έχει lag, γενικά από τον Ιανουάριο έχω περάσει 5.12.17, 6.3.(κάτι), stable 7.2.3 και ΠΟΤΕ δεν είχα lag ακόμη και με RedmiTool ρυθμίσεις σε 800MHz το κινητό δεν κολλούσε πουθενά!

Απλώς, προτιμώ την AICP που είναι και αυτή ...αλαγκάριστη :)

Ένα πολύ μεγάλο καλό (και ίσως το πιο σημαντικό κριτήριο που επέλεξα αυτή τη συσκευή) είναι το γεγονός του community που βγάζει ένα σωρό ROMs για να διαλέξουμε. Γενικά θεωρώ την αγορά του κινητού αυτού σαν μια από τις καλύτερες που έχω κάνει. Επαναλαμβάνω όμως, καθαρά προσωπική άποψη και έχω καταλήξει σε αυτή γνωρίζοντας τη χρήση που θέλω/κάνω στο κινητό. Προέρχομαι από S2 που είχε (και έχει) στη διάθεσή του 1000άδες custom roms για να βρεις "αυτή που σου ταιριάζει", οπότε θεωρώ πολύ θετικό το γεγονός οτί μπορούμε να δοκιμάζουμε τις συσκευές μας.

Αυτό. (sorry αν βγήκα λίγο ooftopic)

Αυτά...

Τελικά λέω να πάω σε 32αρα για να είμαι απόλυτα σίγουρος.σε ευχαριστώ πάντως φίλε μου.

@mcloud

Rom 7.2.3 stable GTV.

Και οι 2 παραπάνω αλλαγές στις ρυθμίσεις μου κάνουν διαφορά προς το καλύτερο σε 7.2.3 stable GTV rom.

Και ένα σχετικό quide για καλύτερο multitasking σε miui7: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-redmi-note-3-sd-mtk-multi-tasking-t3358433