kxanthop Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Καθώς προετοιμάζομαι για την αγορά, θα μπορούσατε να μου πείτε εάν υπάρχουν διαφορές στην απόδοση ανάμεσα στην prime και την απλή έκδοση; Στην prime έκδοση ο επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 2.2GHz και το υποσύστημα γραφικών στα 700 MHz (έναντι 2.0 GHz και 550 MHz αντίστοιχα), αλλά προκύπτουν διαφορές στην καθημερινή χρήση; Επίσης υπάρχουν διαφορές στην απόδοση της φωτογραφικής μεταξύ των δύο εκδόσεων; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Σε καθημέρινη χρήση δε θα καταλάβεις διαφορά. Όχι ότι φαίνεται κιόλας... Προσωπικά επέλεξα το πριμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 κ ο αποθηκευτικος χωρος 16 το ενα 32 το αλλο τιποτε αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ευχαριστώ πολύ και για τις δύο απαντήσεις σας! Να δούμε τι τιμές θα βρω κι αποφασίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 εχω την τελευταια ελληνικη stable.....οι ειδοποιησεις απο το VIBER σας ερχονται κανονικα? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλημέρα σε ολους ! Ξερει κανεις τι sar έχει ρο κινητό? Head και body? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλημέρα σε ολους ! Ξερει κανεις τι sar έχει ρο κινητό? Head και body? Συμφωνα με την en.miui.com έχει: "Hi The SAR (specific absorption rate) value of the Redmi Note 2 is 0.602 W/Kg in head and 0.731 W/Kg in body," Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ωραία σε ευχαριστω αρχηγε ! Λέω να το πάρω το κινητό πιστευο πως αξίζει για 150 ευρώ είναι πολύ δυνατό, τι λέτε και εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoszol Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλημέρα σε όλους, έχει βάλει κάνεις το xhalo floating window με το xposed και να του δουλεύει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ωραία σε ευχαριστω αρχηγε ! Λέω να το πάρω το κινητό πιστευο πως αξίζει για 150 ευρώ είναι πολύ δυνατό, τι λέτε και εσείς? Μόνο αν δεις πόσο μεγάλο έχει γίνει το θέμα θα καταλάβεις... Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 thepre913 αυτό είδα και τρελάθηκα !χαχαχαχαχα σου λέω το κινητό πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι!! Αφού το ίδιο θέλει να πάρει και ο κολλητός μου και σκeυτομαστε να το πάρουμε απο vickmall ! Λετενα μου κανουν καμια έκπτωση αν παραγγςιλω 2 ??λέτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 thepre913 αυτό είδα και τρελάθηκα !χαχαχαχαχα σου λέω το κινητό πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι!! Αφού το ίδιο θέλει να πάρει και ο κολλητός μου και σκeυτομαστε να το πάρουμε απο vickmall ! Λετενα μου κανουν καμια έκπτωση αν παραγγςιλω 2 ??λέτε?? Μήπως να συνεργαστούμε; Θέλω και εγώ να παραγγείλω 2...... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 thepre913 αυτό είδα και τρελάθηκα !χαχαχαχαχα σου λέω το κινητό πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι!! Αφού το ίδιο θέλει να πάρει και ο κολλητός μου και σκeυτομαστε να το πάρουμε απο vickmall ! Λετενα μου κανουν καμια έκπτωση αν παραγγςιλω 2 ??λέτε?? Κάνε παζάρι κάτι θα σου δώσουν. Εγω έκανα και μου έστειλαν κάτι πολύ ωραία ακουστικά, κατι είναι και αυτό απο καθόλου. Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Xaxaxa oi paragelies pleon feygoun δυο δυο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Xaxaxa oi paragelies pleon feygoun δυο δυο!! Χαχαχαχαχα..... Μόλις τώρα μου είπε και 3ος φίλος να του πάρω ένα..... Με 3 μαζί θα μου κάνουν έκπτωση λες;; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Μην ξανοιγεστε, οι αλλοι θα σας βλεπουν σαν εγγυηση. Αφηστε που ειναι και τα cc στη μεση. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos0b Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Χαχαχαχαχα..... Μόλις τώρα μου είπε και 3ος φίλος να του πάρω ένα..... Με 3 μαζί θα μου κάνουν έκπτωση λες;; Οταν φιλοι/γνωστοι ειδαν απο κοντα αποδοση,/εμφανιση και specs συνεβη αυτο : http://i.imgur.com/jYyXJNP.jpg Η φωτο ειναι απο το 5ο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλημέρα, εμένα με ενδιαφέρει η γραμματοσειρά που έχεις, ποια είναι. Γιατί εγώ 5-6 που επέλεξα δεν έβγαζε στα ελληνικά, σωστά τα γράμματα. καλησπερα δε μου τα παιρνει ενω τα εγκατεστησα , στην εφαρμονγη μου βγαζει θεματα απο τριτες πηγες δεν υποστηριζονται Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Οταν φιλοι/γνωστοι ειδαν απο κοντα αποδοση,/εμφανιση και specs συνεβη αυτο : Η φωτο ειναι απο το 5ο :D Α εχετε καλους φιλους, εμενα η συζητηση παει καπως ετσι: "Πηρα το καινουριο Xiaomi" "Προσεχε μη σου σκασει την ωρα που μιλας" "Για κοιταξε ποιοτητα κατασκευης.." "Ναι αλλα ειναι κινεζιά" ¨Μα βγαινει απο το ιδιο εργοστασιο με τα Iphone" "Ναι αλλα δεν ειναι LG, Samsung, κτλ." "Μα ειναι καλυτερο (απο το ταδε)" "Εγω εσκασα 300-350, δε μπορει να ειναι καλυτερο" "Ε εγω χωρις να πουλησω το παλιο αμαξι μου για να παρω ενα κινητο, ελα να τα στησουμε σε ταχυτητα, σε μπαταρια οτι θες.." "(εδω στερευουν τα επιχειρηματα) τσιν τσαν τσον! κινεζακια! τσιν τσον!" "(καλα, δεν το συνεχιζω γιατι θα σου δημιουργησω ψυχολογικα..)" Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Μην ξανοιγεστε, οι αλλοι θα σας βλεπουν σαν εγγυηση. Αφηστε που ειναι και τα cc στη μεση. Το συγκεκριμένο καταστημα δεν νομιζω να έχει κάποιο θέμα με cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Είναι ελληνικό το κατάστημα; Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ξένο καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouko Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 καλησπερα σας.Δεχεται το κινητο micro sd 64 gb??? η περιοριζεται στα 32gb???εχει δοκιμασει κανεις να βαλει 64bg micro sd?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παιρνει κανονικα, μην ταραζεσαι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 καλησπερα δε μου τα παιρνει ενω τα εγκατεστησα , στην εφαρμονγη μου βγαζει θεματα απο τριτες πηγες δεν υποστηριζονται Γιατί πρώτα απ' όλα για να μπορείς να βάλεις ξεχωριστά γραμματοσειρά ή να βάλεις θέμα μέσω κάρτας sd θα πρέπει να φαίνεσαι ότι είσαι xiaomi designer. Και να σε βγάλω απ τον κόπο, όποιος θέλει μπαίνει εδώ--> http://designer.xiaomi.com Και οδηγίες εδώ -> http://en.miui.com/thread-27608-1-1.html Το search στο φόρουμ, είναι για να ψάχνουμε πρώτα και μετά εάν δεν βρούμε άκρη να ρωτήσουμε. Εγώ προσωπικά πολλές φορές όταν ψάχνω κάτι, επιπρόσθετα μπαίνω και στο google και ψάχνω με βάση το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, εκείνη τη στιγμή. edit: Απορία, γιατί παιδιά δεν βάζετε τόνους όταν γράφεται; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts