Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ειναι ζιπ...

Το αποσυμπιεζεις με winrar η 7zip η όποιο πρόγραμμα έχεις τελος πάντων.

Καλά είναι να το βάλεις σε διαδρομή C:\hermes_images_V7.0.6.0.....

και μετά επιλέγεις τον φάκελο απο το MiFlash

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κύριοι βοήθεια

προσπαθώ να περάσω το twrp με βάση τις οδηγίες του πρώτου ποστ αλλά μου εμφανίζει σφάλμα (failed update.zip is corrupted)

δοκίμασα να το κατεβάσω απευθείας στον εσωτερικό χώρο του κινητού και στην sd με τα ίδια αποτελέσματα..δοκίμασα να το κατεβάσω από τα λινκ που έχουμε εδώ αλλά και απο το Miui greece..

καμιά ιδέα?:wacko:

Είσαι root ή όχι;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Είσαι root ή όχι;

ωωωωχχχ δε το τσεκαρα..

για δωσε κανα λινκ να γινω.. thx a billion!

Τελικά προσπάθησα να περάσω τα redmi tools δεν εγκατασταθηκαν σωστά αλλά, μετά μπόρεσα μέσω του recovery να περάσω twrp τώρα σας γράφω με την τελευταία ελληνική stable!

Η οποία μου φαίνεται πολύ ωραία!

Edited by ntopas

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Περίμενε, εγώ ρώτησα για άλλο λόγο, να προτείνω κάτι άλλο.

Εσύ μπαινεις σε MI recovery και δε φλασαρει; Τι ρομ εχεις;

Με τις τελευταίες ανανεώσεις το Redmi tool έχει βάλει λειτουργία να περνάει την τελευταία TWRP

http://s18.postimg.org/gb71amfzd/Screenshot_2016_02_07_21_43_06_hu_xmister_hermes.jpg

Θέλει root, αλλά δεν ξέρω μήπως για αυτή τη λειτουργία δε χρειάζεται το root

Μια πλήρης φόρτιση.

Σημερα με την aicp εβγαλε 5μιση ωρες οθονης με 1 μερα και 4 ωρες χρησης!!φωτισμος στο αυτοματο στην μεση εναλλαγη, 4g και wifi(συνεχεια ανοιχτο),πολλες πολλες φωταγραφιες και βιντεος,σερφαρισμα ,facebook,viber κτλ και καμια ωρα κλησεις.

πιστευω ειναι πολυ καλα!!

Συνέχισε να δίνεις info.. Με έχεις βάλει σε πειρασμό.. Τι είπαμε πχ δον λειτουργεί στην aicp?

το ραδιο νομιζω και οτι δεν μπορεις να εχει 4g στην 2η sim!!Εδω μερικε φωτος που εχω βγαλει με aicp με Opencamera και cameranext modded.

24758849022_34728cf827_c.jpgIMG_20160207_172522 by Guardian, on Flickr

24850457836_6ab1a792c9_c.jpgIMG_20160207_172451 by Guardian, on Flickr

24509084019_7ab73cc0c4_c.jpgIMG_20160207_172403 by Guardian, on Flickr

24244960333_8850cef619_c.jpgIMG_20160207_135929 by Guardian, on Flickr

24244940053_348226fb8f_c.jpgIMG_20160207_135842 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Σημερα με την aicp εβγαλε 5μιση ωρες οθονης με 1 μερα και 4 ωρες χρησης!!φωτισμος στο αυτοματο στην μεση εναλλαγη, 4g και wifi(συνεχεια ανοιχτο),πολλες πολλες φωταγραφιες και βιντεος,σερφαρισμα ,facebook,viber κτλ και καμια ωρα κλησεις.

πιστευω ειναι πολυ καλα!!

απο τις 4 ρομ που δοκιμασα (απο τις 22 δεκεμβριου μεχρι τελη ιανουαριου ολες τις dev , την τελευταια stable , cm.1 και aicp)η aicp μου φανήκε πιο πληρης και πιο καλη απο αποψη καταναλωσης , αν κρατουσα την συσκευη θα κρατουσα αυτη την ρομ

οι φωτογραφιες πολυ καλες και εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο καλες απο τις miui , και παλι με χαλει που δεν βγαζει καθαρη πανοραμικη

απο τις 4 ρομ που δοκιμασα (απο τις 22 δεκεμβριου μεχρι τελη ιανουαριου ολες τις dev , την τελευταια stable , cm.1 και aicp)η aicp μου φανήκε πιο πληρης και πιο καλη απο αποψη καταναλωσης , αν κρατουσα την συσκευη θα κρατουσα αυτη την ρομ

Θα την πουλησεις φιλε μου?θα πας το redmi note 3 pro?

Xposed παιζει στην aicp?

Προμπλεμ... Το ξυπνητήρι δε χτυπάει δυνατά. Φυσικα εχω στο τερμα την ενταση απ τις ρυθμισεις και εκει ακούγεται οκ.

Οταν ομως το βαζω και χτυπάει, ισα που το ακουω...

ναι κανονικα παιζει το xposed!!εχει βγει και η v80!!Ολα καλα!

Θα την πουλησεις φιλε μου?θα πας το redmi note 3 pro?

οχι φιλε μου , δεν το ρισκαρω παλι με ζιαομι , να μη μπορω να το εχω για την δουλεια που το θελω .

Μιας που εφτιαξα το zenfone 5 θα κατσω με αυτο που με καλυπτει απο ολα εκτος απο την μπαταρια τουλαχιστον μεχρι να μου κατσει κατι καλυτερο στο ματι

ρε παιδια θα τρελαθώ ....κατεβασα το αρχειο hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz το οποιο δεν ειναι ζιπ..... και το miflash δεν το βλέπει καν.....τι κανω ρε παιδια λάθος?

Αυτό είναι fastboot.Να κατεβάσεις το άλλο που είναι ζιπ.

οχι φιλε μου , δεν το ρισκαρω παλι με ζιαομι , να μη μπορω να το εχω για την δουλεια που το θελω .

Μιας που εφτιαξα το zenfone 5 θα κατσω με αυτο που με καλυπτει απο ολα εκτος απο την μπαταρια τουλαχιστον μεχρι να μου κατσει κατι καλυτερο στο ματι

Καταλαβα..οτι βολευει στον καθενα!!μακαρι να βρεις κατι καλυτερο αργοτερα!! :)

Καταλαβα..οτι βολευει στον καθενα!!μακαρι να βρεις κατι καλυτερο αργοτερα!! :)

δεν λεω οτι δεν ειναι καλη συσκευη , ισα ισα ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει , με ξενισε βεβαια η miui αλλα σαν συσκευη ειδικα με την aicp ειναι παρα μα παρα πολυ καλη ,δυνατη και με αρκετη χρηση βγαζει ανετα μια μερα η μπαταρια , τι αλλο να θελει καποιος

Προμπλεμ... Το ξυπνητήρι δε χτυπάει δυνατά. Φυσικα εχω στο τερμα την ενταση απ τις ρυθμισεις και εκει ακούγεται οκ.

Οταν ομως το βαζω και χτυπάει, ισα που το ακουω...

Κοίταξες στις ρυθμίσεις του ξυπνητηριού; έχει μια ρύθμιση που ανεβάζει την ένταση του ξυπνητηριού σταδιακά και όχι απότομα.

Κοίταξες στις ρυθμίσεις του ξυπνητηριού; έχει μια ρύθμιση που ανεβάζει την ένταση του ξυπνητηριού σταδιακά και όχι απότομα.

Ουπς! Εχεις δίκιο! Και να πω οτι δε το εψαξα??? :lol:

ναι κανονικα παιζει το xposed!!εχει βγει και η v80!!Ολα καλα!

V80??? Εκδοση του xposed?

Ναι v80 αυτή είναι νομίζω!

παιδιά καλημέρα. έχω απο τον Αυγουστο δύο συσκευές redMi Note και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν τις έχω κάνει ρουτ. Εδώ και λίγες μέρες όμως στην αρχική οθόνη μου βγάζει ένα just a sec.. το οποίο λουπάρει συνεχώς και δεν μ αφήνει να ανοίξω κανένα app ή να κάνω οποιαδήποτε λειτουργία τηλεφώνου. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι ανοιχτό το ίντερνετ. Το πιο πολύ περίεργο είναι οτι το πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε και στις δύο συσκευές ταυτόχρονα.

παιδιά καλημέρα. έχω απο τον Αυγουστο δύο συσκευές redMi Note και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν τις έχω κάνει ρουτ. Εδώ και λίγες μέρες όμως στην αρχική οθόνη μου βγάζει ένα just a sec.. το οποίο λουπάρει συνεχώς και δεν μ αφήνει να ανοίξω κανένα app ή να κάνω οποιαδήποτε λειτουργία τηλεφώνου. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι ανοιχτό το ίντερνετ. Το πιο πολύ περίεργο είναι οτι το πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε και στις δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Λογικά είναι bug της ρομ αυτο.

Πάνε στο αντίστοιχο θέμα για το συγκεκριμένο κινητό.

Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με τη λίστα των επαφών, όταν πατάω απ το Π και κάτω δε μου βγάζει πχ. το Ρ ή το Σ,Τ κλπ. Μου βγάζει το αγγλικό Z, ξέρει κανείς πως νατο διορθώσω;

(αν χρειάζονται πληροορίες για λογισμικό κλπ πείτε μου)

Σου δημιουργεί πρόβλημα το πώς είναι καταχωρημενες οι επαφές. Με την προϋπόθεση ότι έχεις ελληνική ρομ, σβήσε επαφες με αγγλικά ή άλλαξε τα γράμματα σε ελληνικά.

Μια πλήρης φόρτιση.

Εγω!!Αν εννοεις τη dev!Μια χαρα ειναι και η μπαταρια του επισης!!Μου εβγαλε 4,5 ωρες οθονη!

Petran εμενα κανονικα απο την αναβαθμιση την διαλεγω ξεκιναει ανοιγει σε recovery και βγαζει πορτοκαλι γραμματα οτι δεν γινετετο παραξενο ειναι οτι δεν εμφανιζετε η μπαρα στο κατω μερος αλλα μπαινει σε recovery..

Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω το apk του Kuaipan? Το είχα σβήσει αλλά θέλω να το δοκιμάσω! Κατέβασα την τελευταία ρομ, έκανα αναζήτηση αλλά δεν το βρήκα με τίποτα! Μήπως να ψάξω σε παλιότερες ρομ?
Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ